Sevilla začala hledat brankáře, Monchi má zájem o Rajkoviće

14.04.2020, 10:34
Aktuality
Remeš zažívá báječnou sezonu a velkou zásluhu na tom má Predrag Rajković. Srbský brankář straší ofenzívy soupeřů a odměnou se mu pravděpodobně stane odchod do většího klubu. Vyloučeno podle posledních zpráv není stěhování do Španělska, zájem o něho má Sevilla...

Rajkovićovi je teprve 24 let, v minulosti hájil svatyni Crvene Zvezdy či Maccabi Tel-Aviv a do Remeše se přesunul před letošní sezonou. Rychle se stal jedničkou mezi tyčemi a v 27 ligových zápasech inkasoval jenom osmnáct branek, ve dvanácti duelech dokázal udržet čisté konto. Výkony Rajkoviće se promítly i do výsledků a Remeš je na vynikajícím pátém místě tabulky Ligue 1.

O Rajkoviće se už začalo zajímat Nice a dalším nápadníkem je Sevilla, jejíž sportovní ředitel Monchi gólmana sleduje už delší dobu. V Andalusii budou po sezoně řešit obsazení brankářského postu a jistotou není další setrvání Tomáše Vaclíka, který má smlouvu do června 2021 a o nové aktuálně nejedná.

Roli dvojky letos plní Yassine Bounou, ten v Seville hostuje z Girony a klub neuplatní opci na přestup. V dalších plánech Sevilly pak nefigurují Sergio Rico a Juan Soriano, oba letos hostují v PSG respektive Leganésu.

Autor: Tomáš Pavlík / as.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vaclík půjde do Galatasaray místo Muslery.

Reagovat
RadekVonCZE

Ale jo, to není špatná destinace

Reagovat
Keeper117

Má na väčšiu ligu než Super Lig aj keď Galatasaray je Galatasaray

Reagovat
smazaný uživatel

to nedává moc smysl, když z Basileje šel čistě jen kvůli tomu, aby chytal v top lize.

Reagovat
REPLIKATOR

Je vidět, že s Vaclíkem nejsou úplně spokojeni.

Reagovat
cr7sux

tak na vaclíkovi už není moc potenciál vydělat

Reagovat
RadekVonCZE

Už není v nejlepším věku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý klub by se měl snažit posilovat a třeba hráče, které před lety pořídili na první místo, tak je posunout na lavičku nebo prodat.

Reagovat
Langi

Jaký mají důvod k nespokojenosti s gólmanem, co má průměr 1 gól na zápas? Jako já sem Vaclíka nikdy moc nemusel, ale přijde mi, že ten přestup mu vyloženě sednul...jednak šel hodně nahoru a působí velice jistě. Věk je v jeho případě trochu ireleventní, když tam je teprve druhou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však bude bojovat s Vaclíkem o místo jedničky (jestli Rajkoviče vůbec přivedou). S Vaclíkem určitě nejsou nespokojený, jenom se plánujou zbavit tří brankářů tak někdo přijít musí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Dalšího španělského nápadníka má Jesús Manuel Corona. Mexický záložník patří FC Porto, zájem o něho má Sevilla a k té se nyní přidala i Valencia." Táto expreska znie celkom cynicky.

Reagovat
REPLIKATOR

O Coronu je teď velký zájem.

Reagovat
IkerCasillas

Tak kam jinam? Netopejr ve znaku je přece jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
cr7sux

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak třeba do Levante

Reagovat
Beči

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele