Sevilla stále myslí na Ligu mistrů. Nesmíme ale ztratit, ví Del Nido

07.04.2011, 13:04
Aktuality
Sevilla letos opakovaně zklamala své fanoušky, špatná období ale střídala s lepšími a v současné době se jí daří. Celek z Andalusie i před několika týdny věřil v účast v příštím ročníku Ligy mistrů a stále má naději. Ví to i prezident Jose Maria Del Nido...

Sevilla v posledních týdnech obrala doma o dva body Barcelonu, následně vyhrála ve Valencii a tři body si na své konto připsala i o víkendu, když porazila lepšící se Zaragozu. V tuto chvíli jí v tabulce patří šesté místo s devítibodovým mankem na čtvrtý Villarreal, osm kol před koncem jí pak do karet hraje o něco snazší los, méně náročný program bez evropských pohárů a vzájemný zápas na domácí půdě.

"Stále jsme nezměnili nic na svém cíli postoupit do Ligy mistrů. Ztráta na čtvrté místo činí devět bodů, zbývajících osm ligových zápasů pro nás tak představuje samá finále. Můžeme získat ještě 24 bodů a nesmíme si dovolit velké ztráty, neúspěch není jednou z možností. Musíme všechno vyhrát a tým si toho je moc dobře vědom. Villarreal a Valencia samozřejmě mají velkou výhodu," řekl Del Nido.

První muž Sevilly se vyjádřil i na téma příchodu Piotra Trochowského. Tomu po sezoně končí smlouva v Hamburku, kde nedostává moc prostoru a jeho agent už prozradil, že německý reprezentant má podepsat čtyřletý kontrakt právě se Sevillou. "Podrobně monitorujeme situaci všech zajímavých hráčů na trhu. Nebudeme si ale přitěžovat tím, že upozorníme na své hlavní přestupové cíle. Žádný příchod pak nedotáhneme před koncem sezony," prozradil Del Nido.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ti uz sou odepsani

Reagovat
smazaný uživatel

asi jak čelzí

Reagovat
Filip12

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi by bylo, kdyby to ctvrty misto udelali a pak zase vyleteli z lm v predkole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

4. místo nezvládnou,opět budou hrát EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele