Sevilla si pojistila Krychowiaka, podepsala s ním novou smlouvu

06.11.2015, 11:54
Aktuality
Grzegorz Krychowiak minimálně na několik měsíců utišil spekulace o možném odchodu ze Sevilly. Polský záložník se zabydlel v základní sestavě španělského klubu a vysloužil si pozornost Arsenalu nebo Manchesteru City, v Andalusii je ovšem spokojen a svědčí o tom i nová smlouva platná do června 2019...

25letý fotbalista přišel do Sevilly loni z Remeše a do této chvíle si na své konto připsal 63 soutěžních startů, v závěru sezony 2014/2015 navíc se spoluhráči slavil triumf v Evropské lize.

"Grzegorz Krychowiak se stal lídrem týmu, přestože je v klubu teprve něco málo přes rok. Ukázal maximální nadšení a rychle se naučil jazyk, díky čemuž si vysloužil plnou důvěru trenéra Unaie Emeryho. Ze 63 zápasů, do nichž nastoupil, odešla Sevilla neporažena v 74% utkání," stojí v prohlášení Sevilly.

Krychowiakovi byla vedle prodloužení smlouvy rovněž navýšena výkupní klauzule. Do této chvíle ho případní zájemci mohli vykoupit za třicet milionů eur, nyní si budou muset připlatit o patnáct milionů eur více, pokud se budou chtít vyhnout jednáním se Sevillou.

Autor: Tomáš Pavlík / sevillafc.es

Komentáře (9)

Přidat komentář
bobis21

nemá důvod nikam chodit, Sevilla je pro něj akorát

Reagovat
mr.Silver

Po Euru pujde do lepsiho klubu, skvely zaloznik

Reagovat
Phillipinho

Neskutecne silny a skvele fyzicky vybaveny hrac. Stoji za zminku, ze letos byl zatim pokazde v zakladni sestave a nevynechal ani jednu minutu.

Reagovat
matZz

Poláci by mohli na Euru překvapit, budou hodně silní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Na sílu platí chytrost

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím sílu! Vidím hrdost! Vidím pořádnýho chlapa, kterej se s ničím a s nikým nesere!

Reagovat
Arsenalista

tak pojď Juniore!

Reagovat
smazaný uživatel

Rádi ho prodáme, ale budete se muset prohnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele