Sevilla prý jednala s Mourinhem, ten to popírá

13.02.2008, 09:13
Aktuality
Prezident Sevilly Jose Maria Del Nido prohlásil, že vyjednával s Jose Mourinhem, který měl na lavičce španělského klubu nahradit úspěšného Juande Ramose. Zástupci portugalského kouče však tyto informace označili za nesmyslné a nepřímo uvedli, že se Del Nido buďto zbláznil, nebo vyjednával se špatnými lidmi.

Ramos opustil Sevillu a zamířil do Tottenhamu Hotspur pouze měsíc poté, co byl Mourinho vyhozen z londýnské Chelsea. Sevilla jmenovala do funkce trenéra Manola Jimeneze, ale až nyní Del Nido prozradil, že se nejprve pokoušel přivést Mourinha.

Ten měl ovšem vysoké finanční požadavky. "Požadoval 10 milionů eur ročně," řekl Del Nido pro oficiální stránky klubu. Jednání nakonec padla a vedení ukázalo na Jimeneze, kterému jeho nadřízený vyjádřil veškerou podporu. "Všichni mu důvěřujeme. Věděli jsme, že byl jedním z těch, kteří znali první tým nejlépe. Jsme přesvědčeni, že bude v Seville úspěšný," věří.

Slova představitele španělského klubu ale nepotěšila zástupce a agenty Josého Mourinha, kteří vyjednávání se Sevillou do posledního detailu dementovali. "Chceme, aby Del Nido vyjmenoval prostředníky, se kterými jednal," zajímá se Eladio Parames, jeden z Mourinhových poradců.

"Del Nido musí být šílený nebo nezná fotbalový svět dokonale, protože pokud by znal, věděl by, kdo jsou zástupci Joseho Mourinha," naráží Parames na to, že Sevilla mohla vyjednávat se špatnými lidmi. "A rovněž by věděl, že manažer, který odmítl skvělé kluby a reprezentace, by stěží šel pracovat pro prezidenta, jenž se ve fotbale málo vyzná," dodal.

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Laneey

zajímavé...Jimenez je celkem good trenér, Ramos jednoznačně nejlepší...na Mourinha bych byla zvědavá teda , ale spíše je to nějaká blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, konečně žena

Reagovat
Laneey

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak, tak často se tu slečny neobjevují. Proto je třeba využít každou příležitost ke kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak, tak často se tu slečny neobjevují. Proto je třeba využít každou příležitost ke kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj.. co tak si niekde popisat?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak....

Reagovat
One-Real

Kam tento člověk nakonec zamíří je mi otázkou asi počká než Grant skončí v Chelsea a nakonec se tam vrátí

Reagovat
Laneey

Grantovi se ale v Chelsea celkem daří

Reagovat
One-Real

ted jo ale kdo ví za mesic za 3 mesice

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem ze by sa vracal do chelsea..podla mna to bude ac milan

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká až dostane nabídku od klubů jako Real Madrid, Barcelona, AC Milán nebo Inter Milán. Ovšem tam může klidně čekat ještě několik let...

Měl vzít ten job u anglické reprezentace nebo ve Valencii...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele