Sevilla odmítla nabídku za Alvese

16.08.2007, 16:28
Aktuality
Daniel Alves se prozatím do Chelsea nestěhuje. Anglický klub má o brazilského obránce eminentní zájem a Seville předložil konkrétní nabídku, španělský celek jí však smetl ze stolu...

"Rádi bychom objasnili, že nabídku Chelsea považujeme za daleko nižší, než jakou jsme očekávali. Daniel zůstává hráčem Sevilly," sdělil úřadující držitel Poháru UEFA.

Alves hodně stojí o přestup a nehrál tak ve včerejším utkání třetího předkola Ligy mistrů proti AEK Atény. Pokud by totiž nastoupil, značně by tím snížil svou cenu a už by v letošním ročníku evropských pohárů nemohl nastoupit za jiný klub. Sevilla dnešním vyjádřením popřela úterní informace španělských médií, podle nichž se oba kluby již dohodly na odstupném.

"Snažíme se ho koupit, ale v tuto chvíli není nic hotové. Uvidíme, co se stane," řekl po včerejší výhře nad Readingem manažer Blues Jose Mourinho.

Do hry se nyní může opět zapojit Real Madrid, cena požadovaná Sevillou je však hodně vysoká. Sevilla údajně požaduje 25 milionů eur a k tomu Baptistu a Cicinha. O oba tyto fotbalisty je v tuto chvíli zájem v Itálii, za Baptistu údajně nabízí 14 milionů AC Milán, polovinu této sumy pak hodlá zaplatit AS Řím za Cicinha. Příchod Alvese by tak Real mohl stát až 46 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*

to je az taky dobry?

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla se zblaznila.

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby za něj nedostali ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatrim to tak u realu vzdy bylo, madristi vzdy jeste prihodili nejaky ten milion navic, mozna ted seville pribali i Pepeho.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle teda ne .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe, v jakých ta Sevilla žije relacích??? To bych blil To si vedení trošku zapřehánělo.

Reagovat
HOST*Cat Killer

Vždyť vedení Realu říkalo že Alavese nechce že ma na prvá obraně Ramose a že Sevilla s nich už vytáhla hodně peněz-

Reagovat
HOST*

25 mega a k tomu Baptistu a Cicinha kde na to prisli zebraci...

Reagovat
HOST*

ja to chapu, vzdyt vsichni vedi, ze sevilla ho prodat nechce a kdyz uz by k tomu melo dojit tak za abnormalni cenu

Reagovat
HOST*opasino

a proč by si neřekli víc, když chelsea hráče zbytečně přeplácí, když ho budou chtít tak ho stejně koupěj

Reagovat
HOST*raul7

aj tak by sedel na lavicke

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Když to vezmu do detailu, tak Sevilla už od Realu za Baptistu dostala 23 mega a teď by ho dostala zpět a ještě Cicinha a dalších 25 melounů - takhle se dělaj obchody .

Ale jinak musím říct, že fakt už nevěřím svým očím. Takový ceny, co se letos platí na přestupových trzích - to bere dech.

PS: Abysme se nedočkali dalšího Kircha

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ceny jsou hrozný (proto respekt k našemu vedení ).

Ale Sevilla už taková je, to mě ani nepřekvapilo. Za Ramose vytáhli z baleťáků 36 mega, za Baptistu 23 mega... když má strarej páprda prachy, tak ať platí, když si chce užít, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

27, 20

Reagovat
HOST*

Ty vole dyt Sevilla ten fotbal nedělá pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Tavo, ty jsi zaslepenej chudák, nejdřív si zjisti, jaký byly skutečný ceny a pak plkej. Ale člověk se tvé ignoranci aspoň zasměje...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste tou dobou něco vyhráli, tak by se cena navýšila, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale jen u Bestie, Ramos měl pevnou přestupovou částku - 27.

Reagovat
smazaný uživatel

Seknul jsem se celkem o 12 mega na dvou hráčích - to jsou peníze, který jsou pro vás hovno (Pepé, Kaká a Sneijder jsou toho jasnym důkazem), ale i to je důvod pro takovýho čůráka jako jsi ty, aby měl kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej ubohej argument může opravdu přijít jen od schýzy tvého kalibru. Kaká hraje za nás? Nevšiml jsem si... Zato ty se do všeho sereš a pak uboze nadáváš, misto abys uznal vlastní chybu...

Reagovat
HOST*BRIAN

Ze 25 + Baptista+Cicinho mno at ho baletaci koupi aspon zas budu o par milionu lehci ja by som to nikdy nezaplatil vy Baletky mate pre boha koho vo vyjednvani asi 5 rocny kluci co si hrajou doma manageri

Som zvedavy kde bude Alves za 3 roky nekde na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Ked je v hre na kupu hraca real alebo chelsea tak cena stupa vzdy.ale alves za tie prachy nestoji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele