Sevilla má další posilu, koupila záložníka Torrese

15.07.2019, 14:05
Aktuality
Óliver Torres bude od nové sezóny nastupovat za Sevillu. Bývalý mládežnický reprezentant Španělska se do vlasti vrací z Porta, které za něho obdrželo 12 milionů evropské měny...

Rodák z Navalmoral de la Mata je odchovancem Atlética Madrid, do jehož prvního týmu se však opakovaně neprosadil. Hned dvakrát přitom zamířil na hostování do Porta.

Před dvěma lety získal portugalský klub 24letého záložníka na přestup a Torres svému zaměstnavateli okamžitě pomohl vyhrát mistrovský titul. Další už však v Portugalsku nepřidá.

Torres vyslyšel nabídku Sevilly, kde se dohodl na kontraktu do roku 2024. Pro andaluský klub, jenž má za sebou nepříliš vydařenou sezónu, se jedná o devátou letní posilu.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sevilla posiluje

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle hráče miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skoro se o něm už dá mluvit jako o promarněným talentu, úžasný baller s viděním hry, skvělými krátkými i dlouhými přihrávkami. V Cholově Atléticu prakticky nedostal šanci, fyzicky na tom není dobře a myslím, že je i dost líný podle několika zpráv, co jsem o něm četl. Ale na pohled fakt parádní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, chápem. Suso je podobný prípad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
FC Porto FC

Nikdy mě moc nebavil, neurazil ani nezaujal. Ale nevím proč neodešel aspoň za 15 mega...

Reagovat
cr7sux

protože tě nebavil a nezaujal

Reagovat
Messiáš

Super. Jde za svým fotbalovým otcem Lopeteguim, který mu příležitost dá. Přijde mi, že dost zesílil, alespoň, co jsem viděl z fotek a videí. Podobně jako Ocampos trochu promarněný talent, který měl ale poslední sozónu lepší než ty předešlé, což by mohlo signalizovat jakousi stoupající tendenci. 12 mega je za něj za hubičku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kam počítají s Ocamposem? Nejsilnější je jako podhrotový útočník, na takový post asi hrát nebudou a na křídle je dost o ničem. Jeho přestup mi nedává žádný smysl.

Reagovat
Messiáš

Já se bojím, že na LW, kde teda tajně doufám, že ho stejně posadí Bryan Gil. SS podlě me Lope hrát nebude, respektive pochybuji, že s ním. Co by pro Ocampose mohlo mluvit je dle mého docela slušná hra do defenzívy, alespon, co jsem se dival na highlighty z minulé sezóny.

Jinak z něj moc odvařenej taky nejsem, měl rok do konce smlouvy a jestli ho Moncicak tak moc chtěl, tak si myslim, že se to dalo s přestupovou částkou ukoulet i lépe..

Reagovat
Israha

Ocampos je jako člen širšího kádru pro Sevillu skvělá volba. Bojovník a srdcař, co odlítá nahoru a dolů celý zápas, zahraje křídlo, druhý hrot, wingbacka a v nejhorším i LB, pořád hodně mladý, zároveň hodně odehráno v relativně kvalitních ligách, a pro tým je hodnotný i otravností a dotěrností, čímž znepříjemňuje hru hvězdám soupeře. Za 12 mega bargain. Jen je rizikové se spoléhat na jeho produktivitu...on umí dávat góly i na ně nahrávat, ale nikoliv kontinuálně. Ale když hraješ tři soutěže, tak takového hráče k dispozici na lávce mít chceš.

Reagovat
Visca el barca

Co to je za šaškárnu to ukradnuté video rozhovoru Neymara v Brazílii o své budoucnosti? To je jak někde v Kajínkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný ubožák

Reagovat
Elliasson

Pamatuji si, jak byl se Saúlem a Javi Manquillem považován za zlaté dítě Atlétika a skutečně měl talent. Netipoval bych v tu dobu, že jediný, kdo se prosadí, bude Saúl. Ale pro Sevillu parádní posila. Pozor na ně, na kluky pomerančský!

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vždy přivede 10 hráčů ze 50 Mega, 7 dopadne jak se čekalo, ale 3 dopadnou výborně a furt se jim to hodně vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále je mu pouhých 24 let.. za 12 mega rozhodně dobrá investice.

Reagovat
smazaný uživatel

O jakou evropskou měnu se jedná?

Reagovat
Kixi Syhimour

pardon, to je ale fakt nesmyslně napsané

Reagovat
Phillipinho

Ty letosni nakupy Sevilly pod Monchim jsou pro me jeden velkej otaznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala půjde zadarmo, po něm mělo Porto šáhnout namísto Marcana.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele