Sevilla bude měsíc postrádat záložníka Banegu

21.09.2015, 20:22
Aktuality
Éver Banega si na zhruba čtyři týdny odpočine od fotbalu. Argentinský záložník Sevilly si z nedělního utkání s Celtou Vigo, které andaluský celek opět nezvládl, odnesl zraněné koleno...

Sevilla minulou sezónu zakončila na páté příčce, avšak díky triumfu v Evropské lize si zajistila přímý postup do nejprestižnější evropské klubové soutěže. Letos se však ambiciózní družině nedaří, Sevilla ze čtyř ligových zápasů získala pouhopouhé dva body a vstřelila dva góly.

Naposledy se svěřenci Unaie Emeryho představili na domácí půdě proti Celtě Vigo, která potvrdila skvělou formu a po brzkém vedení dovedla utkání do vítězného konce.

Dvojnásobnému vítězi Evriopské ligy nepomáhá ani velký počet zraněných hráčů, ke kterým se po posledním utkání přidal ještě Éver Banega. Ten proti Celtě odehrál jen poločas, podrobné vyšetření nyní ukázalo poranění kolenních vazů a zhruba měsíční přestávku. Na marodce andaluského klubu už přitom s různými problémy figurují Beto, Rami, Escudero, Carriço, Pareja a Kakuta.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem jedinej kdo si myslel že se jmenuje Enner?

Reagovat
smazaný uživatel

okrem teba ešte slovenskí a českí tv komentátori, ktorí to tak hovorili v prenosoch. Inak to sú asi všetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no,já jen že v Jižní Americe je časté jméno Enner a jelikož jsem neměl důvod o tomto hráči příliš mluvit,tak jsem si to přirovnal i k němu,jelikož na fotbal ( kromě Synot ligy a České reprezentace ) koukám zásadně v angličtine nebo italštine, občas i Němčině a Španělštině. Ty naši experti se nadají poslouchat.

Reagovat
Fridgiee

Banega driv hraval za Valencii, v United hraje jístý Enner Valencia. U mikrofonů se jim to trochu popletlo

Reagovat
mistr129

Teď se to plete tobě. V United je Antonio Valencia, Enner je kousek odtamtud ve West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

No ale West Ham je taky United, tak nevíš jaký United měl vlastně na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jo

Reagovat
ryzskej

Děcka, osazenstvo, pánové - nedoporučili byste mi nějaké kvalitní anglické stránky zaměřené na fotbal? Podobně jako je tu eurofotbal.cz, jen v angličtině... Chtěl bych začít pilovat jazyk a tohle je jeden ze způsobů, jak toho dosáhnout... Za každý podnět díky.

Reagovat
mistr129

Není to fotbal, ale zkus si odpoledne jen tak zapnout CNN, klidně si u toho lehni a spi Ale tam jim bez problémů rozumím a i výslovnost mi jde pod kůží

Reagovat
ryzskej

Díky za tip.

Reagovat
mistr129

Akorát nevím jestli ti to nevadí, ale skoro pořád mluví o imigrantech a tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele