Ševčíkovi se zápas povedl se vším všudy, přihrál i Stanciuovi

21.07.2019, 23:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (86)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že už zůstane zdravý, i mě osobně překvapil, já věděl, že dobrý je, ale je výborný, tohle myšleni a přihrávky jako má on tu moc hráčů v lize nezvládne, Jen tak dál!

Reagovat
Remt

takhle parádní přihrávku jako na první gól si osobne dlouho nepamatuju v ceske lize, to byla nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, dokedy bude Slavia hrať s van Burenom na hrote v základe a do akej miery zasiahne v tejto sezóne do ligového diania Milan Škoda... na lavičku je ho podľa mňa škoda.

Reagovat
Liquid

Škoda půjde zpátky na stopera

Reagovat
Logan

MvB bude hrát asi dokud se Škoda s Teclem neuzdraví, protože Yusuf evidentně nemá na to, aby odehrál víc jak 30 minut a jiná alternativa kromě falešné devítky není. Má teď šanci ukázat, že není jen žolíkem, ale že zahraje i zápasy od začátku, podle mě ještě tak 2 kola před sebou v základu má a dnes s Teplicema do bylo z jeho strany povedené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

na co nemá konkretne Yusuf? (zapasy jsem nevidel)

Reagovat
smazaný uživatel

Kondičně by to ještě nedal, tak bude zatím chodit z lavičky.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Remt

myslím, že jsem ho viděl v zápase proti těm slovákům jestli si to dobře pamatuju, přišel mi docela fajn, líbil se mi

Reagovat
smazaný uživatel

A to si jako myslíš, nebo to víš? Odjel kompletní přípravu. JT du jeho přístup pochvaloval. Ale to, že je to kopyto, které ve vyložené šanci netrefi branku jako včera nemá s kondici nic společného

Reagovat
smazaný uživatel

Vycházím z vyjádření trenéra. A kopyto to není, naopak už stihl ukázat, že má na to být časem ve Slavii útočníkem číslo jedna.

Reagovat
Bakary3

Na druhou stranu, on kdyz za sebou Buren bude mit treba prave Sevcika nebo Stanciua, Balutu... Mohl by byt o hodne platnejsi, a to i nez skoda.

Vcera ten jeho nabeh super, on to umi, jen mu to nikdo neumi dat.

Reagovat
Blasphemer

On ty náběhy, kdy se uvolní sám před gólmana umí, ale co jsem tak viděl, tak je to tak 50:50, že to dá místo do brány do gólmana popř. někam vedle. Tady by podle mě Slavia potřebovala nějakýho lepšího zabijáka.

Reagovat
Bakary3

Je to tak

Na druhou stranu, on tu hru Slavie aspoň rohejbe, ostatním nějaký prostor vytvoří hraje se s ním kombinačně, s Teclem taky.

Oproti Škodovi bych ho upřednostnil..., ten ve hře nemá velkej přínos a pak to jen svádí to na něj bouchat.

Reagovat
Blasphemer

Jo, Škodu bych taky určitě neupřednostňoval.

Tecl byl v Plzni podobnej palič jako Buren, takže je asi jedno, jestli bude hrát ten nebo ten. Nejfotbalověji vypadá Yusuf, ale ten na to (zatím) nemá kondičně.

Fakt se divím, že s tímhle materiálem jde Slavie do sezóny hrát o Ligu Mistrů a o titul. Já si byl skoro jistej, že přivedou nějakýho prověřenýho hroťáka, kterej bude na sto procent ready od prvního kola.

Reagovat
Bakary3

Oni si zavařili tím unáhleným přestupem Jusufa, kdyby ho v zimě nekoupili, po jarní části by ho nepřivedli určitě.

Což jim tak nějak asi zavřelo prostor k dalšímu posilování do útoku, aby tam němeli šílenej přetlak - ikdyž s jejich přestupovou politikou bych se ani pátýmu hráči na jeden post nedivil...

Teď jsou ve stavu, že musí doufat, že se jim dle typu zápasu podaří uplatnik Škodu / Jusufa - Tecla / Burena a že zrovna budou mít den.

Reálnější možnost je ta, že zase produktivitou hodně pomůže záloha, na což se naštěstí docela dá spoléhat, ta kvalita tam je, jsou golový.

Reagovat
j_mrazik

Je super, že každý z té zálohy je schopný dát gól a nespoléhá se na pár jedinců.

Reagovat
salami

Yusuf je od zacatku polovicaty reseni, ve chvili, kdy potrebujeme do utoku jednoznacnou kvalitu, posilime o dalsi otaznik k Teclovi, Skodovi a Burenovi. U Skody je pokles vykonnosti znat a je otazka, jestli vubec bude platnej, u Tecla otaznik v jakym je zdravotnim stavu. van Buren je do tymu super, ale stojim si za tim, ze jenom do urcitejch zapasu anebo idealne jako oziveni, dlouhodobe ale na zaklad nema. yusuf me nepresvedcil a je to spis hrac, co se ma dat dohromady zdravotne a kondicne a ukazat nekde v Liberci nebo Zline, ze na Slavii ma.

Reagovat
Losinho

50:50 by bylo super

Reagovat
salami

Proti takovymu cedniku mozna, ja jsem za nej v tymu rad, ale na nem je ta nekvalita pak dost znat, jak v zakonceni, tak hlavne v mezihre, v mezihre je to s nim fakt bida a proti organizovanymu souperi je takovej hrac problem. To castecne vynahrazuje tou energii, kdyz tam jde na 20 minut.

Reagovat
Tochal

Yusuf evidentně *zatím* nemá na to, aby odehrál víc než 30 minut

Trpiš a spol. si ho připraví. A až se tak stane, za mě by měl být naše jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Buren bude mít konkurenci hlavně s Teclem. Škoda je jiny typ útočníka a bude společně s Yusufem bojovat o post útočníka v zápasech do zavřené obrany.

Reagovat
cetto

No Yusuf není žádný obr koloděj. Ač papírově má vejšku, tak co sem viděl, tak je to vyloženě hračička. Technický hráč, akorát s vysokým těžištěm. MvB je breakový hráč, Škoda kladivo do vápna, Tecl je takový spíše defensivní útočník do kombinace a Yusuf je takovej atyp...trochu mi připomíná Schicka ze začátku kariéry. Hodně technickej, ale působí nemotorně. I přes tu nemotornost však ty kličky dokázal obvykle dotáhnout. Vypadalo to sice v jeho podání někde mezi komicky, trapně a náhodně, ale ovoce to přinášelo. Akorát Schick se pak vyprofiloval trochu jinak, Yusuf je, co sem mohl vidět, jako Schick když mu bylo 18.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není úplně jako Škoda, spíš mi připomíná Necida.

Reagovat
dontcallmeandre

Však

Reagovat
dontcallmeandre

Však už máme béčko, tam se může Škoda realizovat dostatečně.

Reagovat
smazaný uživatel

V béčku by ho bola myslím škoda (škoda Škodu), to potom asi radšej niekam na hosťovanie...

Reagovat
dontcallmeandre

Pro mě za mě, ať jde třeba do Sparty

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty jsi pravděpodobně jeden z těch "Slávistů", kteří jí začli fandit předevčírem....

Reagovat
dontcallmeandre

Jj, jsem fanoušek úspěchu, začal jsem slávii fandit v sezoně, kdy získala titul a dařilo se jí v pohárech :D 95/96

Já jenom nemám rád Škodu. Mám k němu averzi od té doby, co k nám přišel. Jo, nastřílel góly, ale mě fakt není sympatický. Nemá to racionální základ, prostě mi není sypatický a nepřeju mu.

Reagovat
dontcallmeandre

Stejnou averzi mám mimochodem k bratrům Doškům, ale tam mě štvalo, že kvůli jejich příchodu tenkrát Slavia nekoupila Malára ze Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti tomu, že ti není sympatický nic nemám, a vlastně ani nemůžu, jak píšeš, sympatie jsou založeny na zcela subjektivním pohledu na věc. Taky je mi spousta hráčů nesympatických, a vlastně ani nevím proč.

Ale jsou chvíle, kdy je třeba tento subjektivní názor potlačit, a jestli to nedokážeš, tak už jeto spíš nenávist než antipatie. Ať už to musí (měla by) dělat učitelka/zkoušející na vysoké, která/ý zkouší pro sebe nesympatického studenta, tak bys to měl v tomto případě dělat ty.

Reagovat
dontcallmeandre

Ale tak já Škodovi nepřeju, ať si zlomí nohu nebo tak něco. Prostě bych mu přál jiný klub.. škoda že ho Tvrdík tenkrát nepustil někam do Emirátů či kam.

Reagovat
salami

Mne prijde naprosto legitimni si prat odchod nejakyho hrace z klubu kvuli antipatii. Ma to nejakou hranici, treba mu neprat zraneni nebo podobne. Navic ted i odpada argument, ze je Slavia bez nej slabsi, Skoduv prinos uz letos urcite nebude nejak zasadni, ja treba proti Skodovi vubec nic nemam a odchod do Sparty ani nekam do divize mu nepreju, ale respektuju, ze nekdo jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to dokážem pochopiť, že človek môže začať fandiť klubu na základe úspechu či sympatického herného prejavu. Nie som zástancom názoru, že keď napríklad môj starý otec aj otec fandili Slavii, tak musím byť slavista automaticky aj ja.

Reagovat
Stannis Baratheon

No, na druhou stranu, když je člověk malý a jezdí s dědou nebo tátou na zápasy, nebo jenfandí v TV atd.. tak si většinou k tomu stejnému klubu lásku vypěstuje taky.

Reagovat
insane

Ja treba zacal Sparte prat kvuli tomu, ze se mi libily ty rudy dresy. Ale jeste tak tri roky od ty chvile jsem to nejak extra nesledoval, byl jsem malej a sport me moc nezajimal, az pri ty jizde Ligou mistru v sezone 01/02 jsem zacal fotbal vnimat vic a Sparte jsem od ty doby fandil dost, takze i ja jsem treba vlastne fanousek uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Mám zopár kamarátov, ktorý fandia napríklad Trnave, ktorá je od našeho mesta vzdialená 130 km a to najmä preto, že v detstve chodili s otcami na zápasy tamojšieho Spartaka. Mňa otec na ligový futbal nebrával, takže fanúšikovskú klubovú príslušnosť som si vypestoval na základe vlastného vkusu

Reagovat
dontcallmeandre

Shodou okolností je děda celoživotní fanoušek Slavie, máme doma nějakou jeho korespondenci s Bicanem a tak, ale já si cestu ke Slavii našel sám, otec fandil spíš Zbrojovce, a z pražských klubů určitě preferuje Spartu. Nicméně, ten opravdu domácí klub pro mě byl Tatran Poštorná, na který jsem chodil jako dítě fandit .)

Reagovat
Hokaido

Třeba mne jako Spartanovi přijde Škoda možná jako největší sympaťák od vás. Proti němu fakt nemůžu říct vůbec nic.

Reagovat
Blasphemer

Mně taky nevadí. Je s nima už od dob, co byli totálně ve sračkách, kde byl jeden z těch, co je spíš drželi a výrazně jim pomohl i při vzestupu.

Občas teda spadne jako pytel hoven, což u týpka, co má dva metry vypadá trošku komicky, ale takovejch v lize je...

Reagovat
lichna.

A ještě by neměl dávat rozhovory..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Mně vždycky přišel takový hloupější a nudný, moc ho nemusím, ale být slávista, tak na něj zas takovouhle averzi nemám

Reagovat
insane

Ja Skodu taky hrozne nemam rad, ale ani ne tak kvuli klubovy prislusnosti, jako spis kvuli tomu, co on jako hrac reprezentuje. Takovej ten ceskej stereotyp fotbalisty, co evidentne nema zrovna pod cepici, vyzarujici takovym typem malomestskyho joudovstvi, kopyto, ktery se sice snazi, ale fotbalove je na tom spatne. On to bude treba hodnej kluk, ale vzdycky, jak jdu z Tesca v Edenu a vidim ty obrovsky podobizny slavistickejch ikon, kde je proste Skoda ve spolecnosti Smicera nebo Bicana, tak se mi chce placnout pres celo.

Reagovat
Bakary3

s tím, jak ho nacpali mezi legendy, souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je tam zaslouženě.

Reagovat
Josifek

Přesně

Reagovat
Kang & Kodos

Hledat nějaký nový legendy je pro kluby jako Slavie nebo Sparta těžký. Dneska už ti žádná opora nezůstane v klubu 10 let jako za komunistů nebo první republiky. Jestli chtěli vybrat někoho ze současnosti (přeci jenom Šmicer už taky 10 let nekope a za Slavii to nejlepší odehrál skoro čtvrtstoletí zpátky), tak je Škoda jasná volba. Prošel si ve Slavii to největší temno, zažil 0:7 s Teplicema, rok na to by bez jeho gólů možná i spadli, a ještě loni pořád patřil mezi platný hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dontcallmeandre

Hele, nemusí mít každý obodí legendu, z zrovna období, kdy šla Slavie skoro totálně do kopru už vůbec ne. Na tom kopru má mimochodem podíl. Stejnou optikou by mohl být legendou Zmrhal, který má podobně startů, je to odchovanec a reálně může za Slavii ještě něco odehrát.

U Zmrhala bych se vlastně nedivil, kdyby se legendou Slavie opravdu stal, prootže nejlpší roky má ještě před sebou, Škoda v jeho věku ještě ve Slavii snad ani nebyl

Reagovat
salami

skoda sel ve Zmrhalove veku vyrazne nahoru, zatimco Zmrhal se uz 4 roky nehnul z mista a stagnuje, finalni fazi zlepsi taky jenom tezko, kdyz uz ted dokaze vytezit tolik kanadskejch bodu z nevyraznejch vykonu. Jemu by pomohl prestup.

Reagovat
dontcallmeandre

to bylo ještě později, než ve Zmrhalově věku. Ve Zmrhalově věku teprve přišel do Slavie, hrál prd (jako tehdy skoro celá Slavia) rozehrál se až po té stoperské anabázi, což je cca o dva roky později.

Reagovat
Losinho

Škoda hodně dojížděl na slabou zálohu, ale určitý náznaky tam měl vidět vždycky. U Zmrhala ty náznaky v herním projevu už snad ani neexistujou, uhrává to většinou na produktivitu a v tom moc potenciál ke zlepšení nemá, snad jenom zlepšit určitou konzistenci.

Reagovat
dontcallmeandre

Je pravda, že by Zmrhal potřeboval zařadit další stupeň, ale podle mě má pořád velkou rezervu. A nebyl bych překvapený, kdyby tohle byla jeho sezona.

Reagovat
Losinho

Nevím, nevidím u něj posun. Ale zároveň je to frajer, kterýho do nějaký Příbrami prostě nepošleš, takže budoucí rekordman v počtu startů je jasnej

Reagovat
salami

Odpadla mu konkurence v podobe Stocha, teoreticky by nalevo mohl mit konkurenci pouze v Olayinkovi, pokud tam nezacne Trpis zkouset i Balutu nebo Sevcika, takze by mohl zase sbirat vic startu i minut.

Reagovat
mayday

Zmrhal je naprosto mizernej fotbalista, kterej to akorát odjezdí a sem tam se ukopne do šibenice. Technicky je to naprostej bídák.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
insane

Ja myslim, ze cpat tam nutne nekoho ze soucasnosti nebylo nutny, vetsina tyhle dekady byla pro Slavii katastrofa, dlouho hrali ve druhy polovine tabulky, v tomhle svetle za tohle obdobi Skoda treba vycuhuje, presto neni podle me dustojnym spolecnikem ostatnich ikon/legend, a nemel by tam bejt jen proto, ze v tomhle pro Slavii ostudnym obdobi byl nejvyraznejsi tvari.

Reagovat
salami

Pro me je Skoda vetsi legenda nez Smicer. bican je samozrejme uplne jina liga, ale s tim se srovnavat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ty podobizny hráčů mají každá symbolizovat jiné období, takže na umístění Škody nevidím problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem to tady parkrat psal, ale hral sem v dorostu proti nemu a bylo to teda drevo k pohledani.. velkej rozdil napriklad oproti Necidovi, ten vsechny prevysoval o tridu

Reagovat
monty25

A co teprve Jirka Jeslínek...

http://abload.de/img/bls8byciqaajttm0skp4.png

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale to drevo malo vo svojich najlepších rokoch v lige priemer jeden gól na dva zápasy a figurovalo na čelných pozíciach v tabuľke ligových strelcov, takže určitá efektivita v zakončení sa mu nedá uprieť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík by měl dostávat prostor v základu.. Jeho přihrávka mají myšlenku a to se vidí v dnešní době v český lize minimálně.

Reagovat
skat

a proto po jeho odchodu hrajeme to co hrajeme.... prostě on se nahradit z domácích zdrojů nedá. Ale taky mu trvalo, než se u nás víc prosadil. Hlavně i díky zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Vás moc nesleduju popravdě, ale jeho absence bude určitě znát.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.instagram.com/p/B0Mfcz3ord3/

Rozloučení Ngadea se Slavií.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Elliasson

Mimo téma, ale týká se to Slavie: Proč včera nebyl Baluta ani na lavičce náhradníků? Toto se mi k čertu nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli operaci zubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhan říkal, že ho bolel zub

Reagovat
Elliasson

Děkuji pánové oběma!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele