Setién se vrací do práce, ve Villarrealu nahradí Emeryho

25.10.2022, 20:09
Aktuality
Quique Setién po dvou a čtvrt letech znovu usedne na lavičku nějakého klubu. Někdejší kouč Barcelony nebo Betisu se ujal kormidla Villarrealu, Žlutá ponorka tak rychle našla náhradu za Unaie Emeryho, jehož zlákala nabídka Aston Villy...

"Rodák ze Santanderu povede Villarreal ve zbytku letošní sezony, smlouva je platná i pro ročník 2023/2024. Oficiálně představen bude zítra na tiskové konferenci," oznámil Villarreal v prohlášení.

Setién se ve španělské lize dlouhé roky angažoval jako aktivní hráč a v lednu 2020 přijal nabídku z Barcelony, v Katalánsku vydržel jenom sedm měsíců a hodně neslavné bylo jeho loučení - slavný klub v srpnu schytal debakl 2:8 od Bayernu Mnichov. Vedle toho Setién vedl i Las Palmas, Logronés, Lugo, Santander a Rovníkovou Guineu.

Villarreal včera trochu překvapivě a nenadále přišel o kouče Unaie Emeryho. Ten Žlutou ponorku dovedl k triumfu v Evropské lize a loni s ním proplul až do semifinále Ligy mistrů. Aston Villa ho vykoupila ze smlouvy za šest milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / villarrealcf.es

Komentáře (10)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Nic moc.

Reagovat
Largo

Tak to jsem cekal mnohem lepsiho trenera. Progresivnejsiho, mladsiho.

Reagovat
fabec1222

Je z toho viditelně nadšenej

Reagovat
madridcan

Dať Deschampsa na fotku, tak nevidím rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych se moc nechlubil, jelikož si nejsou vůbec podobní...

Reagovat
madridcan

Pozri si Zlatú loptu a pochopíš

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
DieryVonry

To je jako kdyby si řekl, že Domenech je stejnej jak Ranieri

Reagovat
Kejza

jsou to podobný typy

Reagovat
milan78

dobrej komik.., vzpomenu, když vedl barcu a je mi blbě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele