Šestou letní posilou Tottenhamu je obránce Spence

19.07.2022, 10:51
Aktuality
Djed Spence za několik týdnů oslaví dvaadvacáté narozeniny a předčasným dárkem mu je přestup. Mladý obránce podruhé během jednoho roku odchází z Middlesbrough, po loňském hostování v Nottinghamu ho nyní koupil Tottenham...

Kluby se na podmínkách dohodly minulý týden, fotbalista se včera podrobil zdravotní prohlídce a v úterý dopoledne podepsal pětiletý kontrakt. Middlesbrough má dostat patnáct milionů eur, dalších deset může Tottenham doplatit díky bonusům.

Spence se v základní sestavě Middlesbrough usadil už v sezoně 2019/2020 a loni byl stabilním článkem sestavy Nottinghamu, jemuž pomohl k postupu do Premier League. Celkem zde odehrál 46 soutěžních zápasů a na své konto si připsal i dvě branky.

Manažer Tottenhamu Antonio Conte tímto tahem pokračuje v zajímavém doplňování kádru, jehož cílem bude útok na příčky zaručující Ligu mistrů. Spence představuje šestou novou tvář, před ním přišli Clément Lenglet (Barcelona), Richarlison (Everton), Yves Bissouma (Brighton), Fraser Forster (Southampton) a Ivan Perišić (Inter Milán).

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (626)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele