ŠESTÁK ZKUSÍ ŠTĚSTÍ V BOCHUMI

01.06.2007, 20:10
Aktuality
Bochum v uplynulé sezóně obsadila v bundesligové tabulce osmou příčku, k níž jí výrazně pomohly góly Theofanise Gekase. Ten však tým opouští, a tak se vedení poohlédlo po možném nástupci. Splnit těžký úkol se pokusí Stanislav Šesták...

Přestup potvrdil také sportovní ředitel Žiliny Karol Belánik: "Můžeme potvrdit tuto informaci, po jednáních se kluby i hráč dohodli na podmínkách. Klub MŠK Žilina zinkasuje za přestup hráče, který byl výraznou oporou i v tomto ročníku ligy, 750 000 eur. Z případného dalšího transferu může přibýt na konto MŠK 15 procent přestupové částky."

Odchod Šestáka je pro Žilinu velkou sportovní ztrátou a chybět bude především fanouškům. Ti letos zaslouženě slavili mistrovský titul, na němž měl slovenský reprezentant velký podíl.

Autor: Tomáš Honajzer / mskzilina.sk

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

tak 750 000 Euro je docela malo

Reagovat
HOST*saw

kurevsky málo

Reagovat
HOST*

Nechci rýpat, chybička se vloudí, je na ni upozorňuju, protože mi to trhá žlučník

Reagovat
PJ

No to je teda vizitka

Reagovat
HOST*

Nějak mi přesně nedochází, co je tím myšleno, ale tipnul bych si, že je to kritika za kritiku?

Reagovat
HOST*

Nebo že by férové uznání chyby?

Reagovat
HOST*GATTUSO

oni tam ty prachy proste přibijou na to konto no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele