Serie A - preview 27. kola: Dva nedělní šlágry

17.03.2023, 09:04, aktualizováno 19.03.2023, 09:46
Previews
Manuel Locatelli (© AFP)

Neapol cestuje do Turína a bude hájit svůj vysoký náskok, pozornost dnes bude přesto směřována jinam, hrají se totiž dva šlágry. V 18 hodin začíná římské derby, večer se proti sobě pak postaví Inter Milán a Juventus...

UC Sampdoria - Hellas Verona

neděle 12:30

V janovském stánku zvaném Luigi Ferraris se v neděli krátce po obědě sejdou domácí Sampdoria a Hellas. A především pro domácí tým, který dlí až u samého dna ligové tabulky, bude souboj s přímým konkurentem jednou z posledních možností, jak se ještě zachránit.

Ono je to samozřejmě trochu nadnesené, ale faktem je, že vzájemné bitvy mezi dvěma týmy bezprostředně namočenými v boji o záchranu mají vždycky velkou váhu. Teď to nebude jiné, protože v případě výhry by se Sampdoria dostala zase blíž snu o záchraně a od Hellasu by ji dělily jen čtyři body. Oba týmy mají ale jistotu, že se ani při výhře z pásma sestupu nedostanou, na to mají za sebou až moc mizernou sezonu.

Sampdoria musela v nedávných týdnech řešit i starosti mimo hřiště, což se dotýkalo bezpečnosti některých funkcionářů. Těm bylo opakovaně vyhrožováno a když se podíváme na situaci, v jaké se janovský klub nachází, tak je motiv asi nabíledni. Poslední v tabulce, pouhé dvě výhry, druhá nejhorší obrana a katastrofální útok. Jeho potenciál nezlepšila ani změna trenéra, ani lednové přestupní období.

Doria dala zatím jen ubohých 13 branek za 26 utkání a Hellas, druhý nejméně produktivní ligy, zvládl o propastných osm zásahů víc. Domácím navíc teď bude scházet vykartovaný Rincón a zranění Conti, Murillo, Djuričić, Pussetto či Lammers. Hosté se do Janova dostaví bez Velosa, Djuriće, Henryho, Sulemany a Hrustiće.

Trenér Marco Zaffaroni přeci jen trochu zvedl veronský celek a od jeho jmenování se šance Hellasu na záchranu zvýšily. V minulých šesti duelech prohrál Hellas jen dvakrát a uhrál bod se Spezií nebo naposledy s Monzou, dalšími přímými konkurenty v boji o záchranu. Zvládne si připsat úspěch i proti Dorii?

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Günter, Nuytinck, Amione - Léris, Winks, Cuisance, Augello - Djuričić - Gabbiadini, Jesè Rodriguez

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Coppola, Dawidowicz, Magnani - Faraoni, Duda, Taméze, Lazović - Verdi, Kallon - Gaich

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.03 - 2.59

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

ACF Fiorentina - US Lecce

neděle 15:00

Velmi povedené období prožívá aktuálně Fiorentina, kterou v neděli odpoledne čeká domácí vystoupení proti Lecce. Tým z kolébky renesance vyhrál tři ligové zápasy v řadě a společně s evropskými poháry má už šest po sobě jdoucích výher. Další "korálek" může navléknout proti týmu, který naopak ve třech kolech nezískal ani bod.

Na Stadio Artemio Franchi se potkají dva týmy s úplně rozdílnou formou. Fiorentina chytla vynikající formu a potvrzuje jí jak v Serii A, tak především v Konferenční lize. Ve čtvrtek svěřenci trenéra Vincenza Italiana rozstříleli Sivasspor a postoupili do další fáze. V italské nejvyšší soutěži zase vyhráli minulý týden nad Cremonese a stoupají tabulkou.

Fiorentině sice dál patří až dvanáctá příčka, ale bodové rozestupy sousedů jsou minimální a evropské příčky nejsou zas tak daleko. Viola ale musí v nastolených výkonech pokračovat a od domácího zápasu s Lecce se jednoznačně čekají tři body.

Hosté budou samozřejmě proti a vzhledem k posledním zápasům mají co napravovat. Lecce se vinou špatných výsledků propadlo už na patnáctou příčku a rozhodně nemají jistou záchranu, byť si v tuto chvíli drží náskok osmi bodů.

Lecce v prvním zápase s Violou remizovalo a těšit ho může i vzájemná bilance ze stadionu Artemia Franchiho. Od roku 2009 si Lecce pokaždé přivezlo alespoň bod, což by byl úspěch i tentokrát.

Pouze dva hráče bude postrádat Vincenzo Italiano a vzhledem k náročnému utkání v Turecku se dají očekávat některé změny. S jistotou však nenastoupí Teržić a Sottil. Pokud jde o Lecce, tomu nepomohou Dermaku a Pongračić.

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodo, Quarta, Igor, Biraghi - Amrabat, Mandragora - Ikoné, Bonaventura, González - Cabral

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo - Blin, Hjulmand, Maleh - Strefezza, Colombo Di Francesco

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.86 - 6.56

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Turín FC - SSC Neapol

neděle 15:00

Vedoucí Neapol se v neděli dostaví do Turína na Stadio Olimpico di Grande Torino s jasným cílem - zvýšit svůj náskok na další pronásledovatele a udělat další důležitý krok k titulu. V cestě jí bude stát turínské FC, které sní o pohárové Evropě.

To, že se tenhle zápas hraje v březnu, by mohlo v nejednom fanouškovi Turína vzbuzovat naděje na nečekaný úspěch. Když totiž Býci svou návštěvu z paty Vesuvu porazili naposledy, psal se právě březen. Jen to byl už hodně vzdálený březen - turínskému týmu se to naposledy povedlo v roce 2015, když se do sítě brankáře Mariana Andújara prosadil obránce Kamil Glik.

Jeho nástupci se snaží uchovat sen o evropských pohárech naživu, ale je to velký boj. Turín podává hodně nevyrovnané výkony a často má problémy s týmy ze spodní části tabulky. Jen v poslední době ztratil body s Cremonese a pořádně se natrápil taky u těsné výhry nad Udinese. Kromě toho prohrál s AC Milán i v derby s Juventusem a proto mu patří až osmé místo.

Od pohárů dělí tým trenéra Ivana Juriće pět bodů a takhle blízký kontakt se Granatě daří udržovat i díky posledním dvěma výhrám. Proti Bologně i následně proti Lecce se navíc Turínu povedlo udržet vždy čisté konto. Což je ale věc, která nyní moc nehrozí.

Enormní sílu, kterou Neapol disponuje, si trenér Jurić moc dobře uvědomuje. "Neapol jasně vede ligu a každým zápasem dokazuje, že jí tenhle titul naprosto náleží. Je těžké najít v tom týmu nějakou slabinu, funguje jako skvěle namazaný stroj. Zejména její ofenziva budí respekt v lize i Evropě a my musíme být připravení na cokoli."

Posledním týmem, který se pokusil zastavit Neapol, se stal Frankfurt. Jenže zůstalo opět jen u snah, protože se znovu rozjel Victor Osimhen a především jeho zásluhou Neapol sfoukla německou návštěvu a postoupila dál. V lize se jí daří ještě lépe, vybudovala si úctyhodný náskok v podobě osmnácti bodů a udržela čisté konto v pěti z posledních šesti soutěžních utkání.

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Schuurs, Buongiorno - Singo, Linetty, Ilić, Rodriguez - Ricci, Radonjić - Sanabria

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Mário Rui - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Kvaracchelija

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.27 - 3.59 - 1.78

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

SS Lazio - AS Řím

neděle 18:00

Nedělní podvečer ozdobí program 27. kola Serie A tradiční Derby della Capitale, tedy nelítostný souboj dvou římských velkoklubů. Vlci chtějí svému soupeři vrátit poslední porážku a mají k tomu velkou motivaci. V sázce je totiž umístění na příčkách vyhrazených pro Ligu mistrů.

Lazio minulý střet ovládlo nejtěsnějším možným rozdílem, o jedinou branku jako vždy dramatického klání se postaral navrátilec Felipe Anderson. Dvakrát za sebou se ale Laziu porazit AS nepovedlo už hodně dlouho. Naposledy se Biancocelesti dvakrát po sobě radovali z výhry ještě v éře Edyho Rejy, v sezoně 2011/2012. Oba duely tehdy Lazio vyhrálo shodně 2:1.

I teď se nalézá v mírně lepší výchozí pozici. Usadilo se totiž na skvělém třetím místě a zatím se mu i vinou častého zaváhání konkurentů daří udržet si tuhle vysněnou pozici, která znamená návrat do Ligy mistrů. To je dlouhodobý cíl Lazia a boji o čtvrté místo podřizuje mnohé. Třeba aktuální pohárovou anabázi.

Lazio se stalo jediným italským týmem, který nepostoupil dál v posledním kole evropských pohárů. Jeho cesta Konferenční ligou, kterou AS v premiérovém ročníku vyhrálo, skončila už v osmifinále. A trochu překvapivě šel dál nizozemský AZ Alkmaar, byť při losu rozhodně nebyl favoritem. Jenže dokázal vyhrát na Olimpicu a doma své vítězství stejným poměrem zopakoval, i když i doma jako první prohrával.

S výsledkem ani výkonem nebyl trenér Maurizio Sarri nijak spokojen, ale vysvětlení našel záhy. "Náš tým jednoduše není postaven na to, aby působil kvalitně ve třech soutěžích najednou. Nemáme zas tak široký kádr a na některých postech nám hráči adekvátní náhrady prostě chybí. Udělal jsem několik změn, protože někteří naši tahouni už cítili velkou únavu a před námi je derby, které potřebujeme za každou cenu vyhrát."

Před derby s pořadovým číslem 180 v rámci soutěžních střetů řeší Sarri jeden vážný detail. Možná nebude mít k dispozici útočníka Cira Immobileho. A bez něj se v útoku Lazio dost trápí. Zraněný zůstává i obránce Hysaj a záložník Vecino zase nebude hrát kvůli kartám. AS nepostaví Darboeho s Kumbullou, který pyká za červenou kartu.

Tu obdržel v minulém kole za nesportovní chování, kdy Berardimu oplácel kopanec do míst, která jsou pánům obzvlášť nepříjemná. I kvůli tomu AS nechalo Sassuolu všechny tři body, čímž devalvovalo předešlý úspěch s Juventusem. Právě výkony Římanů proti těmto menším týmům (viz porážka od Cremonese) by je mohly stát Ligu mistrů.

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Casale, Romagnoli, Marušić - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Zalewski, Cristante, Matić, Spinazzola - Dybala, Pellegrini - Abraham

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 2.83 - 2.86

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Inter Milán - Juventus FC

neděle 20:45

Jedno z nejslavnějších utkání v Itálii ozdobí 27. kolo Serie A. Inter Milán si potřebuje pojistit druhé místo před dotírajícími konkurenty, ale čeká ho velký rival Juventus Turín. Stará dáma je po bodovém odečtu mimo pohárové příčky, nicméně svých ambicí zahrát si Ligu mistrů i příští rok se nevzdává. Slavný stadion na San Siru je beznadějně vyprodaný.

Paradoxně pod větším tlakem bude Inter. Ztráta na vedoucí Neapol je až příliš velká a tak hlavní prioritou bude udržení druhého místa, popřípadě pozic zaručujících milionářskou soutěž. A to není nic samozřejmého, protože rozdíl mezi druhými Nerazzurri a pátou příčkou jsou jen tři body.

Inter v týdnu oslavil postup do čtvrtfinále Ligy mistrů na úkor Porta a v další fázi ho čeká jiný portugalský celek SL Benfica. Vysněné finále, první od roku 2010 není zas tak daleko. Mezitím se Nerazzurri musí soustředit také na Serii A, kde po rozpačitých výsledcích prakticky ztratili šanci na titul. Inzaghiho svěřencům se totiž přestalo dařit na hřištích soupeřů - v Janově to byla remíza 0:0, v Boloni porážka 0:1 a rovněž z La Spezie se vrátili s nepořízenou (1:2). To všechno má za následek snížení náskoku na druhém místě.

Nerazzurri potřebují v lize zpátky na vítěznou vlnu a úspěch v Derby d'Italia by byl výborným impulsem. "Musíme jít na hřiště s odhodláním, pohybem a agresivitou," nabádal své svěřence Simone Inzaghi. Právě to v La Spezii chybělo a byla z toho nečekaná porážka.

Na Derby d'Italia se těší i Juventus, který se v minulém kole úspěšně vypořádal se Sampdorií (4:2) a ve čtvrtek v Evropské lize po druhé pokořil německý Freiburg (2:0). Stará dáma tak stále může pomýšlet na celkové vítězství v Evropské lize, což by jí dalo jistotu Ligy mistrů i příští rok.

"Bude to dobrý zápas proti silnému týmu, nádherný zápas před 70 000 diváky. Je to Derby d'talia, fascinující utkání, ve kterém budeme muset být velmi dobří," prohlásil před zápasem Allegri.

Juventus je v tabulce sedmý a na poháry už ztrácí "jen" sedm bodů. Hostující trenér si však uvědomuje, že nebýt patnáctibodového odečtu, byl by Juventus druhý za vedoucí Neapolí a tak to také vnímá. "Nyní jsme v tabulce pozadu. Je těžké se s tím vyrovnat, ale musíme udělat maximum. Zítra to bude důležité. Když se podívám na tabulku, opakuji to pořád a budu tak činit do konce sezony: tým posbíral 53 bodů a tak to bereme," pokračoval Allegri.

Juventus v prvním zápase nad Interem vyhrál 2:0, ale loňské finále Coppa Italia s ním v prodloužení prohrál. Vzájemná bilance je vyrovnaná a pochopitelně těžko hledat favorita. Na druhou stranu Juve vyhrálo v lize na San Siru naposledy v roce 2019!

Milánskému celku budou chybět Gosens, Bastoni a Škriniar. Je otázkou nakolik bude Simone Inzaghi rotovat sestavu, ale duel s Juventusem má velkou důležitost a Inter si ztrátu nemůže dovolit. Pokud jde o Juventus, tam je marodka stále zaplněná. Trenér Allegri nebude mít po ruce Pogbu, Alexe Sandra, Kaia Jorgeho, Milika, Bonucciho ani potrestaného útočníka Keana.

Výkop zápasu je na programu ve 20:45 a na starost ho dostal sudí Daniele Chiffi.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Darmian, De Vrij, Acerbi - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Dimarco - Lukaku, Lautaro

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Gatti, Bremer, Danilo, De Sciglio - Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostić - Di María - Vlahović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.33 - 4.11

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AC Monza Brianza - US Cremonese

sobota 15:00

Monza patří k příjemným překvapením letošní sezony Serie A, což bude chtít potvrdit v záchranářském souboji s dalším nováčkem. Cremonese ale místo snu zažívá hororovou noční můru a záchrana by v jeho případě byla obrovským překvapením.

Monza má na dosah záchranu a pomyslnou hranici čtyřiceti bodů, která se obvykle bere jako hranice záchrany, by mohla pokořit už za tři kola. Svěřenci trenéra Palladina si totiž po dvou porážkách v řadě připsali z utkání proti Empoli a Hellasu čtyři body a celkově jsou už na 33 bodech. Ty jim zaručují dvanácté místo, se kterým by se náročný majitel Silvio Berlusconi asi dokázal smířit.

Cremonese se sice dokázalo vymanit z posledního místa, ale posunulo se v tabulce na chvostu jen o jednu příčku. Navíc ho od poslední Sampdorie dělí jen lepší skóre a na sedmnácté místo ztrácí už 12 bodů! Od té doby, co si senzačně poradilo s marným AS Řím a slavilo první výhru v sezoně, se znovu vrátilo do dobře známých vod podprůměru a prohrálo se Sassuolem i naposledy s Fiorentinou.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Caldirola, Pablo Marì, Izzo - Birindelli, Sensi, Pessina, C. Augusto - Ciurria - Petagna, Caprari

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Ferrari, Bianchetti, Vásquez - Sernicola, Benassi, Pickel, Valeri - Tsadjout, Dessers, Okereke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.38 - 4.26

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Salernitana Calcio - Bologna FC

sobota 18:00

Salernitana se zuby nehty drží v první lize a snaží se uchovat si odstup od sestupujících týmů. Poslední dobou se jí daří bodovat pravidelně a proti Bologně si bude chtít připsat čtvrtý úspěch v řadě.

Klub ze Salerna neprohrál už ve třech minulých utkáních, z nichž jednou se jeho soupeřem stal AC Milán. Na slavném San Siru sice Salernitana prohrávala po brance Girouda, ale po hodině hry se jí povedlo srovnat. Útočník Boulaye Dia svou devátou brankou v sezoně dal Salernitaně naději na body a remízový výsledek udržela Salernitana až do konce. I díky této sérii tří neproher v řadě se stále drží na 16. místě.

Bologna je na tom mnohem lépe, na jejím kontě je už 36 bodů a blíží se k vysněné čtyřicítce, která se obecně považuje za jistotu záchrany. Letošní Bologna ale míří ještě výš a opatrně se mluví i o pohárech. Jenže to by Felsinei museli podávat vyrovnanější výkony. Ke třem vítězstvím z posledních šesti duelů přidali remízu s Laziem a taky ztrátu s konkurenčním Turínem, což jim boj o Evropu ještě víc ztížilo.

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Gyömbér, Daniliuc, Pirola - Mazzocchi, Coulibaly, Bohinen, Bradarić - Candreva, Dia - Piątek

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Soumaoro, Lucumì, Cambiaso - Moro, Schouten - Orsolini, Ferguson, Soriano - Barrow

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.63 - 3.10 - 2.33

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Udinese Calcio - AC Milán

sobota 20:45

Boj o Ligu mistrů nabírá v Itálii na obrátkách a vůbec ničím se nemůže být jistý AC Milán. Obhájce titulu je s náskokem jednoho bodu čtvrtý a musí se ohánět dozadu. Na půdě Udinese potřebuje získat tři body, aby si upevnil stávající postavení a to nebude bez suspendovaného střelce Oliviera Girouda vůbec nic jednoduchého.

Páteční los čtvrtfinále Ligy mistrů ve švýcarském Nyonu určil milánskému AC dalšího soupeře a tím bude dobře známá Neapol. Pro Milánské je to bezesporu náročný, ale schůdný protivník. Důležitěji se v tuto chvíli jeví domácí soutěž, protože v ní obhájce titulu zaujímá až čtvrté místo a rozhodně není jasné, zdali bude hrát milionářskou soutěž i v příští sezoně. Po výhře nad Atalantou se totiž červenočerná ekipa Stefana Pioliho zase zasekla a výsledkem jsou dva zápasy Serie A bez výhry. Nejprve porážka 1:2 ve Florencii a pak poměrně překvapivá domácí remíza 1:1 se Salernitanou. Místo šesti bodů do tabulky přibyl jediný a to je pochopitelně hodně málo.

Utkání v Udine má pro Milán obrovskou důležitost, neboť se blíží těžké souboje s Neapolí včetně toho ligového. AC v prvním zápase Zebry porazilo, ale znovu to byl litý boj. Udinese zkrátka patří mezi týmy, které na AC Milán jednoduše umí.

Navíc se zdá, že by Udinese mohlo nabrat na formě, protože minulý týden po delší době vyhrálo. Na hřišti Empoli rozhodl v jeho prospěch jedinou brankou Rodrigo Becao. Co se postavení v tabulce týče, jsou Zebry desáté a před vlastními diváky mohou hrát daleko uvolněněji, než jejich soupeř.

"Svého soupeře známe. Je to velmi fyzický i technicky zdatný tým. Velmi přímočarý, který má rychlé útočníky. Budeme ale chtít hrát naší hru. Je třeba tomuto zápasu věnovat pozornost, protože máme za sebou porážku a remízu a před sebou důležitý závazek," prohlásil kouč AC Milán Stefano Pioli.

Absence AC už byly naznačeny. Olivier Giroud posbíral kritický počet žlutých karet a v sobotu bude stát. Vedle něj je mimo hru i Brazilec Júnior Messias. Pokud jde o domácí, i ti hlásí jednu citelnou ztrátu. Španělský křídelník Gerard Deulofeu je nadále na marodce a svůj bývalý tým tak neohrozí. Kouč Sottil navíc nemá k dispozici Ebosseho a Masinu.

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Bijol, Nehuen Pérez - Ehizibue, Pereyra, Walace, Lovrić, Udogie - Success, Beto

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Kalulu, Thiaw, Tomori - Saelemaekers, Bennacer, Tonali, Theo Hernández - Díaz - Leao, Origi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.76 - 3.40 - 2.14

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

US Sassuolo - Spezia Calcio

pátek 18:30

Sassuolo se dostalo do skvělé formy a užívá si každé utkání. Jeho fanoušci od svých miláčků očekávají vítězství a nejinak tomu bude v pátek navečer, kdy se na Mapei Stadium dostaví Spezia.

Na den přesně je to měsíc od doby, kdy Sassuolo naposledy okusilo hořkost porážky. V polovině února hrálo s Neapolí a samozřejmě na ni nestačilo, kdo v lize taky ano. Pak už se ale výkonnost týmu trenéra Alessia Dionisiho začala zlepšovat. A poslední tři duely je to úplně jiná písnička. Sassuolo v nich neztratilo ani bod a postupně si poradilo s Lecce, Cremonese a taky s AS Řím.

Především na tenhle výkon bude parta kolem křídel Berardiho s Laurientém hrdá. "Vlky" porazila na jejich vlastní půdě a nasázela jim čtyři branky! Díky tomuto vítězství se Sassuolo odpoutalo od čtrnáctého Empoli a hledí tabulkou vzhůru. Jedinou kaňkou na slavné výhře bude vykartování obránce Ruana.

Hostům z La Spezie bude v tomto utkání chybět Holm, Zoet a Bastoni. I oni ale přijedou nabuzení, protože v minulém kole se jim povedlo skolit dokonce milánský Inter. Tím Spezia protáhla sérii neporazitelnosti na tři soutěžní duely.

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Ferrari, Rogério - Frattesi, Maxime López, M. Henrique - Berardi, Pinamonti, Laurienté

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Amian, Ampadu, Nikolaou, Reca - Zurkowski, Bourabia, Agudelo - Gyasi, Nzola, Šomurodov

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.91 - 4.68

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Atalanta Bergamo - Empoli FC

pátek 20:45

V druhém pátečním duelu se podíváme do Bergama, kde se Gasperiniho hoši dost snaží, aby na ně vyšlo místo v příštím ročníku evropských pohárů. A tentokrát jim los nadělil velmi příznivého soupeře, neboť Empoli postrádá formu.

Ani v případě Atalanty to už ale dávno není tak příjemné, jak si asi vedení plánovalo. Atalanta nefiguruje v pohárech a měla dostatek možností se soustředit jen na ligu. Jenže přestavba, byť z dlouhodobého hlediska určitě zajímavá, zatím nenese kýžené ovoce. Pravda, v týmu Orobici občas někdo vyčnívá, momentálně největší hvězda Ademola Lookman, ale obecně se Atalanta v této sezoně spíš trápí.

Za posledních šest soutěžních utkání se jí povedlo vyhrát jen jednou, když si poradila s Laziem. Od té doby ale třikrát prohrála a jednou remizovala. A když vás krátce po sobě oberou o body Lecce a Udinese, tak asi není vše úplně v pořádku. Minule měla Atalanta los mnohem horší, protože cestovala pod Vesuv. A tamní Neapol splnila roli favorita, Atalantě dala dvě branky a v podstatě ji k ničemu moc nepustila. Atalanta i proto klesla až na šestou příčku.

Především ale přišla o záložníka Koopmeinerse, který se na marodce potká s Hateboerem a Djimsitim. Empoli bude zase jednou postrádat dlouhodobé marody Destra s Cambiaghim.

Především se ale jeho forma stále zhoršuje. Tým trenéra Zanettiho prohrál už tři poslední ligová klání v řadě a ve dvou z nich se dokonce ani neprosadil. Navíc nezvládl ani klíčový duel s Monzou a minule si zase všechny tři body nechalo Udinese. Po další porážce tak Empoli kleslo až na 14. příčku, byť od pásma sestupu ho ještě dělí pohodlných devět bodů.

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Scalvini, Demiral - Maehle, De Roon, Éderson, Ruggeri - Boga - Lookman, Højlund

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Perisan - Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi - Akpa Akpro, Marin, Bandinelli - Baldanzi - Caputo, Satriano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.83 - 7.91

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
26
22
2
2
60 : 16
68
2
Inter Milán
26
16
2
8
47 : 30
50
3
SS Lazio
26
14
7
5
41 : 19
49
4
AC Milán
26
14
6
6
43 : 33
48
5
AS Řím
26
14
5
7
35 : 25
47
6
Atalanta Bergamo
26
12
6
8
42 : 30
42
7
Juventus FC
26
16
5
5
44 : 22
38
8
Turín FC
26
10
7
9
29 : 29
37
9
Bologna FC
26
10
6
10
31 : 34
36
10
Udinese Calcio
26
8
11
7
34 : 30
35
11
ACF Fiorentina
26
9
7
10
31 : 31
34
12
AC Monza Brianza
26
9
6
11
31 : 36
33
13
US Sassuolo
26
9
6
11
34 : 40
33
14
Empoli FC
26
6
10
10
23 : 34
28
15
US Lecce
26
6
9
11
24 : 31
27
16
Salernitana Calcio
26
6
8
12
29 : 45
26
17
Spezia Calcio
26
5
9
12
23 : 42
24
18
Hellas Verona
26
4
7
15
21 : 38
19
19
US Cremonese
26
1
9
16
21 : 48
12
20
UC Sampdoria
26
2
6
18
13 : 43
12

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (240)

Přidat komentář
Kaka14

Tak zreb pre Seriu A v LM vyzera slubne .... mohli by sme po dlhom case hrat finale, jedine Benfica to moze zastavit (prva vetva do finale : Inter-Benfica / AC-Neapol)

Reagovat
Furia Ceca

Líp to snad dopadnout nemohlo... Jenom vyměnit Neapol s Interem a bylo by to dokonalý Ale to už bychom chtěli asi moc Zaplať pánbůh za ty dary!

Reagovat
Kaka14

Ja by som bral radšej Benficu pre AC

Reagovat
Kaka14

Takze cca tyzden pred LM si nacvičíme v lige ako hrat na Neapol

Reagovat
LesyJePan

Stvrtfinale:

Real - chelsea

City - Bayern

Inter - benfica

AC - Neapol

Semifinale:

AC/neapol - Inter/benfica

Real/chelsea - City/Bayern

Čo hovoríte? Za mna super velka pravdepodobnost ze talianske muzstvo bude vo finale

Reagovat
Furia Ceca

Uvidíme, no... Já doufám, že Inter vyřadí Benficu, protože Neapoli (fanoušci AC prominou) bych věřil proti Benfice paradoxně míň než proti Interu.

Reagovat
Lech

Ja myslel ze se muzou stretnout tymy z jedne zeme az ve finale, hh

Reagovat
smazaný uživatel

A když by se do semifinále dostaly tři týmy ze stejné země? To bys řešil jak?

Reagovat
Lech

Logicky

Reagovat
8lampard8

Celticem

Reagovat
Kaka14

Reagovat
ED91

Čaute, chystám sa nedelu na Derby d'Italia a ostanem v Miláne ešte pár dní po tom. Vedeli by ste mi dať tipa, čo sa v Miláne oplatí vidieť/zažiť? Díky

Reagovat
El Matador

Jestli tě zajímají památky, tak bych zvážil výlet do Bergama, nádherný město.

Reagovat
ED91

Dík

Reagovat
Nuno čomes

Tak ono záleží co chceš vidět. Já jsem nevynechal Duomo. Nádherná stavba zvenčí i zevnitř (což mě jako stavaře zajímalo, stejně jako Bosco Verticale). Parco Sempione je taková příjemná klasika Navigli mělo večer taky příjemnou atmosféru. Co se týče jídla, tak mně chutnalo více spis v těch bočních hospudkách/restauracích než přímo v centru a tak.

Reagovat
ED91

Jo, dík

Reagovat
Zark

Inter dnes zažije potupu. 0:3(Dušan hattrick )

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se hraje Derby d'Italia, Derby della Capitale, včera AC ruplo v Udinese, to vše v sezoně, kdy má Itálie nejvíce zástupců ve čtvrtfinále LM i pohárů celkově ... A v diskuzi u preview je 14 komentářů. To je slušná bída ...

Reagovat
Lech

Za to si ale muze Livesport

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Nuno čomes

A taky výkony všech týmů. O čem chceš diskutovat. Vždyť je to trapné. Navíc se to tady pak stejně zvrtne v urážky, honění si ega, rádoby stěry atd. Poslední dobou není o co stát

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Melchior

Já jsem třeba rád za smířlivější diskusi, hlavně teda, že odešli všichni pseudofanoušci Juventusu po odchodu Ronalda. Radši budu za menší počet věcných komentářů, který si následně jako zaujatý diskutér projdu všechen, než za 1000+ komentářů, kdy čtyři pětiny jsou naprosto o hovně.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Nie je co riesit, vsetky muzstva su v lige naprd okrem SSC

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
GEGE

Hold nejtěžší liga na světě

Reagovat
Furia Ceca

Pod L1 nebo Bundesligou je ta interakce ještě nižší.

Reagovat
Salfovic

A La Liga jde taky pěkně do hoven.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem to psal jinde, no... že PL za chvíli všechny ligy vysaje. Zbytek Evropy se změní v poušť, ve který bude jen pár óaz typu Real, Barcelona, Bayern atd. Bohužel, dokud všichni bohatí mecenáši budou raději kupovat Newcastly místo třeba Milánů, nic se nezmění. Naopak, ty nůžky se budou ještě víc rozevírat.

Ale na druhou stranu: stojím jako fanoušek calcia o to, aby do něj vstupovali oligrachové nebo nějaký pseudopodnikatelé z obskurních zemí typu Kataru? Aby na tribunách byli místo tifosi asijští turisti a atmosféra na staďáků byla jak na tenise?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Nuno čomes

Btw. podívej se na dnešní diskuzi. Ty se divis, že už tady skoro nikdo nepřispívá?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pospovič

Pokud dnes Juve vyhraje, tak věřím v LM i s tím bodovým odpočtem a formou. Tím by si ale Allegri zachránil prdel

Reagovat
Furia Ceca

I kdyby ta LM nedopadla, tak by vedení stejně řeklo "ale nebýt toho odpočtu, tak by Allegri tu LM dal, takže svůj úkol splnil, protože ten odečet nebyla jeho chyba". Jako já s tím počítám, že zůstane i příští sezónu.

Mě spíš děsí jiná věc... někde proběhlo, že vedení uvažuje že Allegriho ještě prodlouží Z tohohle (potenciálního) kroku mám trochu obavy, aby to nový vedení nebyla nějaká squadra alibistickejch přizdisráčů, co se bojí dělat velký a důležitý rozhodnutí Protože prodloužit Allegriho znamená Status Quo.

Reagovat
Salfovic

Dokdy má smlovu ?

Reagovat
Furia Ceca

Má čtyřletý kontrakt z roku 2021, takže v létě bude teprve v polovině

Reagovat
Salfovic

Njn, tak to je logicky nejvyšší čas vyjednávání o prodkoužení, aby vám ho někdo nevyfoukl

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Forza Roma!

Reagovat
Haaland

No more nevím nevím já si myslím že Inter i AC v lize mistrů nejsou favorit a bude to trvat ještě hodně dlouho než se Inter a AC postavej na nohy.Můj typ je takovej že ani Neapol nato nemá vyhrát ligu mistrů... ale kdo ví co přinese příští sezóna. PSG taky zklamala ale tam se tocej velký prachy a kdoví koho ropáci koupí. Ligu mistrů vyhraje buď Bayern nebo City

Reagovat
mastakillah

Osimheeen

Reagovat
mastakillah

Meret

Reagovat
mastakillah

Kvara

Reagovat
mastakillah

Osimhen

Reagovat
El Matador

Forza Lazio! 1-0 Cataldi

Reagovat
mastakillah

Kvara Ndombele

Reagovat
El Matador

Mancini už mohl met klidně taky druhou žlutou a furt nemá ani jednu

Reagovat
Alberto Aquilani

Koľké to je derby od Ibaneza čo dojebal? Tretie ? To je už fakt neskutočné.

Vôbec nechápem tomu Wijnaldumovi, prečo po tom zranení hrá teraz zas úplne všetko, najmä keď Cristante s Maticom majú svoje životné obdobie. Do toho sa pridá capitano a vlastne stred poľa neexistuje, plus do toho úplne izolovaný Dybala, ktorému tiež vôbec nejde a olala, ďalší chrumkavý výkon.

Každopádne, hodil by som tam Matica s Celikom (ach, zas Josého vec, že ho odstaví po 1 zlom zápase) a snažil sa ich nejak ubiť štandardkou.

Reagovat
Maritazzi

Jako ta strana Mancini-Zalewski je taky uplná bomba, Zaccagni tam kolem jich jezdí na motorce, nulová reakce.

Reagovat
10

chápe někdo toho Soulého v základu? od ledna hrál 18 minut za první tým a teď ho Max nasadí do základu v Derby? Gatti to samé, akorát od toho ledna a stejného zápasu s Monzou nastoupil v lize na 3 minuty...

na lavičce Chiesa, Cuadrado a Di Maria, tj. po odečtení Kostiće a jeho centrů 100% naší ofenzivní kreativity

Reagovat
brenk

jednoduché- predsa im to dá dnes vyžrať, aby ich mohol v polčase striedať a potom nepostaviť po zvyšok sezóny

Reagovat
M11

No aspon vime kdo bude o polocase stazeny

Reagovat
Zark

Aha, takže do 60. minuty nemusíme ani zapínat

Reagovat
Zark

Jinak. to podle mě nechápe nikdo, doufejme, že je to jeden z Allegriho pověstných trollingů a že na konci se všema vyjebe.

Chudák Soule stojí proti jedné z nejzkušenějších obran v lize, to pro něj bude těžká škola, ještě derby..

Reagovat
10

Na mě to působí jako další Maxova alibistická zástěrka, která má odvést pozornost od výkonu...a teď se dívej, jak dá Soulé dva fíky

Reagovat
Airus

One footbal mi píše že hrajeme 352, ale dle hráčů bych to chápal jako 451? Jak to vypadá v reálu? (Nemám přenos)

Reagovat
Airus

Jo ještě to nezačalo, mno nebudu u přenosu. Tak mi dejte prosím vědět (odpověď "na hovno" je také přijatelná )

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Ještě se nehraje, ale celou sezonu to vypadá stejně. bez míče 5-4-1, s míčem 4-5-1

Reagovat
10

A na naší půlce 9-0-1 jsem zapomněl dodat...

Reagovat
Zark

Tak hlavně aby ho nenapadlo poslat tam nejnebezpečnějšího hráče soupeře - Bonucciho

Reagovat
cresposuper

Po dlhej dobe zapas, na ktory sa fakt tesim, tak snad to bude stat za to. Predpokladam, ze Dumfries sa tam po zapase s Portom bude plazit od prvej minuty.

Reagovat
Godblesss

Forza INTER!!!

Reagovat
Melchior

Doufám, že začíná zápas, na který si celou tu dobu Vlahović šetřil ostré... a po 3 měsících bez alkoholu otvírám pivo..

Reagovat
Furia Ceca

Já mám přes dva a půl měsíce A myslím, že ještě nějakou dobu vydržím

Reagovat
Melchior

Já jsem typ člověka co nikdy nepil nijak výrazně (i když Žatec jakožto město chmele a mé bydliště se k tomu přímo nabízí). Ale takovým tím sociálním pivem jsem nikdy nepohrdl. Mezi svátky jsem měl poslední a pak jsem to nějak prostě přestal řešit a samo to celkem uplynulo

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem toho za život vypil dost Ale jak rozjíždím podnikání, tak chci mít čistou hlavu. A navíc – chlast je strašnej žrout energie. Navíc jak makám teď z domova, tak nechodím zdaleka tolik mezi lidi. Vím, že to z některých pohledů není úplně správně, ale z hlediska (ne)chlastání to je dobrý Jako zatím mi chlast vůbec nechybí

Reagovat
Kapřík

A já byl zrovna v hospodě.

Reagovat
10

Komentátor začal dobře, "Juventus stále ještě živí naději na top 6"

Reagovat
Salfovic

ekl cíl Juve

Reagovat
smazaný uživatel

To nejvyhrocenější italské derby je tady - konečně!

Co víc může být než zápas proti nejnechutnějšímu klubu světa na domácí půdě před vyprodaným ikonickým stadionem?

Zápas, při kterém už půl dne před výkopem cítíte tu nenávist vůči soupeři na každém kroku?

Rozdrťme je, od začátku do konce. Nebo buďme 90 minut horší a vyhrajme haluzáckým gólem.

V tomhle derby je mi to fuk. Ale porazme tyhle krysy.

FORZA INTER!!!

Reagovat
10

Romulus pro chudý...duchem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Kapřík

Věřím, že mimo fotbal jsi společnosti prospěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik nepřesností co jde aktuálně vidět za 5 minut, neuvidíš běžně za poločas v okresu ...

Hodně špatná úroveň zatím.

Reagovat
Zark

Už zvedněte to howno(lautara)

Reagovat
Melchior

Filip!

Reagovat
10

Filiiiiipooooooooooooi

Reagovat
M11

KOSTIC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Tolik místa nemá ani při tréninku ...

Reagovat
10

Darmian zatím s přehledem nejlepší hráč Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

KOSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIČ

Reagovat
smazaný uživatel

Malinko volejbal?

Reagovat
10

U těla

Reagovat
Furia Ceca

Obránci Interu když viděli Kostiće, tak automaticky čekali centr... to že zakončí sám absolutně nikdo nečekal

Reagovat
Melchior

Slušná prodleva. Pohybem byl k tělu a kontakt přišel až když byla u těla. Ale za mě 50/50

Reagovat
10

Taky mi to přišlo

Reagovat
Zark

Onana na stojáka, jako Handa

Reagovat
10

Černej Lukáš Pavlásek

Reagovat
brenk

A ešte asi 30cm od tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Zark

Chiffi konečně něco uzná

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian hraje pro Juve super. Sudí ještě o parník lepší.

My strašní, bohužel.

Reagovat
10

Barella má zase PMS

Reagovat
M11

Hrozny komediant

Reagovat
10

Chiffi od začátku dělá, že ty jeho výlevy nevidí, jinak by ho musel vyhodit už tak v 7. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Conte junior

Reagovat
10

Fotbalovej Babiš

Reagovat
Godblesss

Rozhodčí

Reagovat
Forza_Inter

Chiffi? More like Schifo

Reagovat
10

Tak případnou výmluvu už koukám máte

Reagovat
Forza_Inter

Tak pokial budete pripadne hrat nadalej rovnaku picu ako my tak áno

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Dumfries od MS alespoň jednou dobře?

Reagovat
Melchior

ME*

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kapřík

Možná Fortnite

Reagovat
Nuno čomes

Když si člověk vybaví, za co mělo penaltu City v LM…

Reagovat
smazaný uživatel

Vlahovic ŽK za to gesto? Nic?

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Faul nefaul, tohle obarvit mohl.

Reagovat
10

S tím vaším týmem a trenérem v čele bych na tohle fakt neupozorňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vlahovic neustále něco hučí a gestikuluje vůči rozhodčímu, ale 'Barellu by musel vyhodit už tak v 7. minutě' ...

Reagovat
10

Umíš číst? Kdyby to řešil striktně, tak tam nedohraje asi tak 10 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne

Reagovat
svkmd

Bojím sa že nám ten gól skôr uškodí ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Při současném posuzování kdejakého nesmyslu v Serii A je mi záhadou, že gól byl uznán.

Další záhada je - jak mohl Vlahovic dohrát poločas bez karty?

Ve druhé půli otočka.

Forza Inter!

Reagovat
Furia Ceca

Zase dal žlutou Gattimu. Faul ano, ale za takový zákrok žlutá? Se nedivím, že ho chytl takovej amok. Rozhodčí mě teda celkově sere... píská úzkostlivě sebemenší kontakt, nastaví 5 minut a nechá hrát 6 a půl atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu kosu bez karty?

U nastavení mě napadlo to samé, tam šel dost nesmyslně přes 5.

Reagovat
Furia Ceca

Tak první zasáhl míč. Jasně, pak protihráče dojel, ale za mě to zase nebyl zdraví ohrožující zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Takže karta pouze za zdraví ohrožující zákrok, případně ještě za nesportovní chování?

Reagovat
10

Hlavně zepředu, to byla dost soft karta v takovým zápase a trendu pískání

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Zatám paráda, vedem a to tam můžeme poslat ještě čerstvé ADM s Cuadradem. Wojta podržel

Reagovat
lnterista

baví to nekoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát tě letošní Inter skutečně bavil?

V Barceloně a superpohár s ACM?

Reagovat
10

jenom Allegriho, jako vždycky

Reagovat
Furia Ceca

Hele, mě jo

Reagovat
lnterista

já jsem se těšil, ale hraji si s telefonem a docela nezájem. Snad se to nějak ještě vyhecuje.

Reagovat
10

Nasazení a týmová hra zatím super, to bohužel v týhle sezóně nebylo pravidlem. Ale s postupem času už tam bylo zase víc pasivity, než by se hodilo. Líbí se mi Gatti. Soulé nehrál špatně, ale snad přijde upgrade s Angelem. Fino alla fine!

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Sem docela příjemně překvapenej, že to není z naší strany stará "dobrá" hrůza Ta trojice Rabiot-Locatelli-Fagioli funguje, Soulé k nim dobře zapadá a Kostić nás poslední týdne táhne. Jenom ten Vlahović tam je tak trochu dopočtu A Gatti je aktuálně 3× lepší než celej Bonucci.

Reagovat
Airus

Je teda blbý že většinu času na balónu je Inter.

Reagovat
Maras5

To je normal allegri styl.

Reagovat
10

Luka Fagioli

Reagovat
Furia Ceca

A stejně se Mancinimu nevešel Mi neříkej, že by byl horší než ta leklá brazilská ryba...

Reagovat
10

myslím, že to je kvůli Euru, jinak by tam byl

Reagovat
Zark

Hoď tam Matriho!

Reagovat
Furia Ceca

Za Vlahoviće klidně Gólový průměr maj cca stejný, akorát Matri byl 10× levnější a 100× větší sympaťák.

Reagovat
Zark

Jednoho by tam dnes šoupnul určitě

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Storari a Matri v hledišti

Reagovat
Maras5

Fagio super. Snad ho neprodaji, protože je moc mladej Loca dnes bojovník

Akorát zase Vlahovic. Marnak. Vyhozené prachy. Scama by byl možná lepší.

Reagovat
10

Fagio úplně sám, to je kopyto tyvoe

Reagovat
DelPiero137

Vlaho je strasny cazzo sebecky

Reagovat
10

Tohle by nahrál i Ronaldo

Reagovat
DelPiero137

este k tomu total onicom strelu tam poslal

Reagovat
stuff

To zas prrr

Reagovat
smazaný uživatel

Lautaro a Lukaku dnes ukazují výkon hoden Vlahovice.

Na druhou stranu - dnes nehraje dobře snad nikdo.

Reagovat
10

Horší než Vlahović jsou už jen dva Vlahovićové

Reagovat
Maras5

Reagovat
Godblesss

Barella dnes tragickej výkon.

Reagovat
Furia Ceca

Beralla

Reagovat
cresposuper

Inzaghi sa uz uplne zblaznil, prehravame a da Dambrosia na wingbacka a post za post v zalohe

Reagovat
10

Ještě D'Ambrosia, vždyť ten už hraje jen stopera, ne?

Reagovat
cresposuper

Ano, hrava RCB. Chapem, ze Bellanova je uplne nakkt a iny hrac tam nie je, ale preco to potom furt tlaci na troch vzadu?

Reagovat
10

Dimarco je pořád ofenzivně mnohem větší nebezpečí, už jen ze standartek, tohle taky nechápu

Reagovat
Zark

tuším, že se Dimarco držel za stehno

Reagovat
10

Aha, tak to je jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian dnes

Zlatý Jonathan vedle něj.

Reagovat
DelPiero137

Ja toho Souleho zeriem chlapec vie, velmi ma bavi. S nim a Fagiolim je ta kreativita uplne inde.

Reagovat
Maras5

Reagovat
brenk

Len tá finálna fáza...

Reagovat
Zark

Di Mária by dnes úřadoval si myslím, tolik volného prostoru v 16ce

Reagovat
Furia Ceca

To se doučí

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Maras5

Tvl. Vlahovic fakt neudrží jedinej míč. Ten je tam jen do počtu.

Reagovat
Zark

Lukaku na křdíle, Acerbi playmaker, wtf

Reagovat
lnterista

konečně to má nějaké tempo

Reagovat
Godblesss

A ještě se diví to francouzské kopyto

Reagovat
10

De Sciglio už nemůže, nebo proč je furt ve výklusu?

Reagovat
stuff

Nuovo Henry

Reagovat
DelPiero137

Aby mohol prist Juan

Reagovat
10

s ním jsem klidnější

Reagovat
stuff

To je sympatak ten turek

Reagovat
Furia Ceca

Fagioli parádní, ten neskutečně roste

Reagovat
Maras5

Dobrý jak vlahovic pri vydokem balonu od stoperu ani nevyskoci do souboje a jen proběhne. Kolik balonu projde stoperum ze by netrefil míč. Asi tak 0,5 míče za zapas. Nechápu. A Chiesa. Je tam 5 min. a uz toho udělal vic jak vlahovic. Asi jsem na nej uz alergický

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ... Pokud tohle vidí kdokoli z FC Porto, musí si říkat, jakou šanci promarnili.

Reagovat
Godblesss

Spíš se Benfika směje a těší na vzájemný zápasy.

Reagovat
Zark

na LM tohle bude stačit

Reagovat
Godblesss

Benfika nás přejede už v prvním zápase.

Reagovat
10

Gatti monstrózní zákrok

Reagovat
Zark

dostává se do herní pohody

Reagovat
Maras5

Hraje super. Tak proč ho tam Alík nedává. Po dnešku ma snad zaklad jasný.

Reagovat
Furia Ceca

Už je v základu podruhý v řadě, tak snad...

Reagovat
10

Kuaaaa

Reagovat
10

Kdyby Lukaku nevyhrál asi 2 hlavičky při rohu Juve, tak bych nevěděl, že hrál...

Reagovat
Zark

Danilo

Reagovat
cresposuper

Super, striedanie, co malo prist o polcase (ofenzivny hrac za Darmiana), prislo v 79. minute

Reagovat
Nuno čomes

Strašný kokot

Reagovat
Melchior

Fede má po kariéře..

Reagovat
10

Fedex

Reagovat
DelPiero137

Fede

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Chiesa? Uspěchaný návrat?

Reagovat
Maras5

Tvl Chiesa. Ten uz toho taky asi ma dost. Uz aby byl 100%. Je tam hodně znát, když je na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Noname Gatti někde z divize si maže ty naše hvězdy na chleba.

Čerstvý mistr světa. Nejlepší střelec Belgie. Superstar z Ústí. Chodící nula Correa.

Klobouk dolů před tím klukem.

Reagovat
DelPiero137

Juan-Vlahovic najnebezpecnejsie utocne kombo

Reagovat
Godblesss

Na obě strany rozhodčí tragickej..

Reagovat
stuff

Fajnu romantiku tam mali chalani na lavicke

Reagovat
Furia Ceca

CUADRADOOO

Reagovat
Furia Ceca

To je idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme neskutečnou sračku

Porazí nás tým, který má v týmu jediného fotbalistu. Di Mariu. A to ho dnes ani nemuseli použít.

Reagovat
10

Ty si krásně symbolicky završil svoje dnešní představení

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
lnterista

čistokrevná tragédie

Reagovat
DelPiero137

O co ide rozhodcovi, vyprovokovat sarvatku? Magor

Reagovat
Zark

dobrý, nakonec se oba vysmáli Chiffimu

Reagovat
10

Juventus má 11 kol před koncem i s odpočtem 7 bodů na LM a komentátor zase mluví o tom, že 4. místo "už bude těžké"?

Reagovat
brenk

Fantázia Paredes červená na záver, takže ho neuvidíme ani pri absencii Rabiota ďalšie kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal ji D'Ambrosio?

Reagovat
brenk

obaja

Reagovat
Furia Ceca

On dostal taky, jo? Nevšiml jsem si, ale pokud tomu tak skutečně je, tak mám radost

Reagovat
brenk

môžem sa mýliť, ale z opakovačky mi prišlo, že ju dostali obaja

Reagovat
Furia Ceca

Koukal jsem na ofiko stránky a skutečně ji dostali oba

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

D´Ambrosio navázal na tradici Combiassa

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Turína. Porazit tenhle Inter není nic složitého, ale od soupeře dnes zkušeně odehráno. Inter bez jediné vážnější šance.

Reagovat
Godblesss

Tady už to někdo vzdal úplně?

Reagovat
Melchior

Já bych Paredese poslal na první dobrou kamkoli mimo Turín. Hlavně ať tam zpátky přijede už nanejvýš v hostujícím dresu.

Reagovat
Furia Ceca

Mně by tou vizáží i celkovým chováním seděl právě do Interu

Reagovat
Melchior

Takový Dimarco, kdyby Dimarco byl stokrát větší píčus

Reagovat
Furia Ceca

Jj, oni jsou si vzhledově docela podobní Ale zase Dimarco je jeden z mála hráčů Interu, kterýho jim zavidim. My bychom podobný dělo na kraj taky potřebovali.

Reagovat
Melchior

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Zark

Jedno takové dělo na kraji rozhodlo včera zápas

Reagovat
Furia Ceca

Ale Kostić je ofenzivní dělokraj Bral bych i jedno defenzivní. Třeba na druhej kraj. Měli bychom tak obě lajny odježděný

Reagovat
Melchior

Je pravda, že v top ligách existují celé týmy, které do vápna neposlali tolik centrů co Kostić

Reagovat
Maras5

Přesně. Rovella ho strčí do kapsy. S prstem v nose

Reagovat
Furia Ceca

No... já teda po každým zápasu Monzy koukám na sestavu a nemám teda moc pocit, že by byl Rovella přetíženej Ranocchia, kterej víceméně jenom střídá, musí mít nahráno mnohem víc než Rovella. Ale třeba je zraněnej a uniklo mi to.

Reagovat
Mihal

Juve dnes jasne lepsi... Tato sezona dopadne velmi zle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele