Serie A - preview 13. kola: Římské i italské derby

04.11.2022, 09:05, aktualizováno 06.11.2022, 08:47
Previews
Stadio Olimpico (© AFP)
Nebývá zvykem, aby velcí rivalové Juventus i Inter šli do vzájemného zápasu z tak špatných pozic. To se však stane v neděli večer, kdy milánský celek bude hájit šesté místo. Ještě předtím Stadio Olimpico uvidí souboj o Řím mezi AS a Laziem...

Bologna FC - Turín FC

neděle 12:30
Stadio Renato Dall'Ara bude v neděli krátce po poledni hostit souboj dvou týmů, jejichž forma má konečně vzrůstající tendenci. Domácí Bologna vyhrála už ve třech minulých kole a je v laufu, ale totéž se dá říct i o Turínu.

Chvíli to trvalo, ale zdá se, že se léčebná kůra trenéra Thiaga Motty konečně začíná projevovat. Felsinei ustálili svoje výkony a už ve dvou ligových duelech si připsali tři body. Ještě před tím si poradili v rámci poháru Coppa Italia s Cagliari a teď pomýšlejí na čtvrtou výhru v řadě. Zlepšili především svou obranu, která je předtím dost srážela na kolena.

Ve dvou z těch tří výher totiž Bologna udržela čisté konto, což se jí předtím v sedmi dalších duelech nepovedlo. I tak má ale Bologna už 18 inkasovaných branek, takže je pořád na čem pracovat. Pravdou je, že ve dvou minulých kolech narazila Bologna na mnohem méně zkušené týmy, Lecce a pak Monzu.

Tentokrát ji čeká soupeř mnohem kvalitnější a první ligou protřelý. Dobrou zprávou ale je, že vyjma obránce Bonifaziho nechybí Mottovi nikdo další. Turín takovou kliku nemá a kromě vykartovaného Linettyho postrádá i zraněné Ainu, Sanabriu a Ilkhana.

Turínské FC se po delším intermezzu vyplněném negativními výsledky opět trochu zmátořilo a také Býci by nyní vyhráli už počtvrté v řadě. Překonali navíc mnohem kvalitnější týmy. Nejprve vystavili stopku Udinese a pak rovnou i vládnoucímu obhájci, když porazili 2:1 AC Milán.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Soumaoro, Lucumì, Cambiaso - Medel, Schouten - Ferguson, Dominguez, Orsolini - Arnautović

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Schuurs, Buongiorno - Singo, Lukić, Ricci, Lazaro - Mirančuk, Vlašić - Pellegri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.11 - 2.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

AC Monza Brianza - Hellas Verona

neděle 15:00
Monza ztratila sílu i dech a v neděli odpoledne se pokusí poprvé po dvou porážkách znovu vyhrát. Soupeře si trenér Raffaele Palladino snad ani nemohl přát lepšího, protože Hellas je na tom jednoznačně ještě mnohem hůř.

Monza prožila nádherný a úspěšný přelom září a října, v němž za čtyři zápasy dokázala třikrát vyhrát a k tomu přidala ještě jednu remízu. Trenér Palladino, muž v první lize známý prakticky jen jako hráč, sklízel ovace ze všech stran. Jenže pak se aura stoupající hvězdy trochu pošpinila. Monza v konfrontaci AC Milán vůbec nezvládla utkání, na nějž se pánové Galliani s Berlusconim tak těšili, a dostala od slavnějšího soupeře čtyři branky!

Tuhle potupu navíc následovala další porážka, tentokrát se zlepšující se Bolognou. V tomhle utkání sice Monza začala slibně, když se jako první prosadil penaltový střelec Petagna, jenže do pár minut se Bologně povedlo otočit skóre. Výsledek znamenal, že se Monza usadila až na 15. místě a pásmo sestupu se zase trochu přiblížilo. Navíc jí schází stoperské duo Izzo - Pablo Marí.

Ani hosté nebudou kompletní a to je ještě slabé slovo. Zranění totiž nepustí do hry Coppolu, Lazoviće, Iliće, Piccoliho, Hrustiće a Verdiho, ke kterým je ale nutné připočíst ještě vykartované trio Hien, Ceccherini, Dawidowicz. Hellas se navíc enormně trápí a prohrál dokonce už sedm utkání po sobě! Naposledy nezvládl utkání s AS a dostal od něj v závěru dvě rychlé branky.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Donati, Marlon, Carlos Augusto - Birindelli, Pessina, Rovella, Sensi, D’Alessandro - Caprari, Petagna

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Cabal, Günter, Magnani - Faraoni, Tamézé, Veloso, Hongla, Doig - Kallon, Henry

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.52 - 3.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

UC Sampdoria - ACF Fiorentina

neděle 15:00
Na stadionu Luigi Ferraris dojde v neděli odpoledne na souboj Sampdorie s Fiorentinou. Domácí potřebují nutně zvítězit, aby se přiblížili bezpečným příčkám. Body potřebuje i druhá strana, protože Fiorentině patří nedůstojné třinácté místo.

Sampdoria se stále trápí a to už se kormidla ujal Dejan Stanković. Srbský kouč prožil minulý týden emotivní návrat na San Siro, nicméně vracel se s nepořízenou, protože Sampdoria milánskému Interu podlehla. V tabulce tak zůstává s pouhými šesti body na osmnáctém místě. "Námořníci" potřebují získat nějakou sérii pozitivních výsledků, aby se odrazili k vyšším příčkám a proti Fiorentině mohou položit první základ.

"Jsme koncentrovaní a moje první myšlenka je ta, dát doma fanouškům tři body. Je to jenom na nás. Bez jakékoliv výmluvy musíme ukázat sílu a udělat doma výsledek," burcoval svůj celek Dejan Stanković, nehledě na soupeře.

"Velmi si vážím Vincenza Italiana. Dělá skvělou práci a Fiorentina má velký tým, což bylo vidět teď v Konferenční lize. Změnily některé prvky a dostaly výsledky, které chtěli," dodal k soupeři srbský kouč.

Fiorentina má za sebou povedené vystoupení v Konferenční lize a celkově vydařený týden. Pro klub z Florencie byla výhra nad lotyšským Rigasem už třetí v řadě! V nastoleném kurzu musí pokračovat, aby vylepšila stávající umístění, které zcela neodpovídá předsezonním cílům.

Vzájemná bilance mezi Sampdorií a Fiorentinou je poměrně vyrovnaná. V loňské sezoně dokázal zvítězit vždy domácí celek. Sampdoria například opanovala zápas na Luigi Ferraris v poměru 4:1, takže Viola jí má co oplácet.

Na obou stranách je několik absencí. Co se týče Sampdorie, ta nebude mít k dispozici Winkse, Pussetta, De Lucu i suspendovaného Verreho. Fiorentině pak bude chybět trio Castrovilli, González, Sottil.

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Ferrari, Colley, Amione - Villar, Rincon - Gabbiadini, Sabiri, Djuričić - Caputo

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodo, Milenković, Quarta, Biraghi - Amrabat, Mandragora - Ikoné, Bonaventura, Kouamé - Jović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.30 - 3.58 - 1.94

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AS Řím - SS Lazio

neděle 18:00
Velký fotbalový svátek se blíží. Nedělní podvečer totiž připravil nejen pro milovníky calcia skvělou podívanou - dramatickou bitvu o hlavní město. Derby della Capitale proti sobě postaví mužstva dvou skvělých stratégů - Mourinhovo AS a Lazio jeho soka Sarriho.

Nesmrtelná rivalita opět na scéně. V neděli večer se otevřou brány stadionu Olimpico a do sebe se pustí dva týmy bojující o nadvládu nad městem. Zápas, o kterém se živě debatuje dlouho před a dlouho po něm. Derby s pořadovým číslem 195 je tu. A dá se očekávat opravdu velké drama. V éře, kdy se udělují v Itálii tři body, jde o zápas, ve kterém padá nejvíc červených karet. Sudí už jich rozdali celkem 35!

Oba týmy si vedou lépe než v minulé sezoně. Markantnější rozdíl panuje u AS, které posbíralo o šest bodů víc, než kolik jich po dvanácti kolech mělo vloni. I Laziu se ale daří líp, protože Sarriho celek posbíral o tři body víc. Minulou sezonu bylo v tomto období Lazio o dva body před AS, tentokrát je situace opačná a o bod vede AS.

Říká se, že v derby nerozhoduje dlouhodobá forma a favorit ne vždycky podává dobrý výkon. Pravdou ale je, že zatímco Lazio se začalo bez střelce Immobileho trápit, AS se rozjelo i bez Dybaly. Biancocelesti totiž prohráli už dva poslední soutěžní duely, naposledy v lize dostali tři branky od Salernitany a ještě větší zklamání je čekalo v Evropské lize. Proti Feyenoordu hráli v hodně bláznivé skupině o postup, ale nakonec prohráli a putují jen do Konferenční ligy.

Vlci naopak svou roli zvládli výsledkově perfektně, i když se během utkání s Ludogorcem dost trápili. Potřebovali doma k postupu nutně vyhrát, ale dlouho se jim to nedařilo. Do šaten šli dokonce za krajně nepříjemného stavu 0:1. Jenže ve druhém poločase sudí nařídil dvě penalty, které kapitán Pellegrini proměnil. Především díky střídajícímu Zaniolovi pak AS dotáhlo utkání ke kýženému vítězství a postupu.

Poslední dobou se stalo až tradicí, že vyhrává tým, který je oficiálně v zápisu veden jako domácí. To platilo už ve čtyřech posledních duelech. Minulý souboj vyhrálo AS jasně 3:0 a teď by rádo znovu udrželo čisté konto. Dvakrát za sebou se mu to povedlo naposledy v sezoně 2013/2014 ještě za éry Rudiho Garcíi.

Lazio doufalo, že se mu uzdraví kanonýr Ciro Immobile, bez něhož jsou jeho ofenzivní manévry poloviční. Jenže to nevypadá reálně. Zcela jistě ale budou Biancocelesti bez druhé velké opory, vykartovaného Milinkoviće-Saviće. Své problémy má i AS, jelikož hlavní tahoun ofenzivy Paulo Dybala bude hrát zřejmě až v příštím roce. Kromě něj budou scházet Wijnaldum, Darboe a Spinazzola.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Camara, Cristante, Pellegrini, El Shaarawy - Zaniolo, Abraham

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Casale, Romagnoli, Marušić - Vecino, Cataldi, Luis Alberto - Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.45 - 3.71

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Juventus FC - Inter Milán

neděle 20:45
Víkendový program Serie A skýtá několik lákadel a jedním z nich je i Derby d'Italia. V tradiční bitvě dvou velikánů se Juventus postaví Interu a poptávka po třech bodech je na obou stranách veliká. Shodná je i aktuální forma, "Stará dáma" vyhrála tři ligové zápasy v řadě, Inter zase čtyři.

I tak není pro oba celky pohled na tabulku optimální. Juventus je se ztrátou deseti bodů na čelo až sedmý, zatímco Interu chybí na vedoucí Neapol osm bodů. V neděli večer však bude moci zvítězit jen jeden z nich a případná dělba bodů bude pro oba další ztrátou.

Juventus v týdnu ukončil působení v Lize mistrů domácí porážkou 1:2 od PSG a ve skupině H nakonec obsadil třetí místo. Znamená to, že si na jaře zahraje Evropskou ligu a i to bude pro turínský velkoklub příležitostí, jak získat evropskou trofej. Vyřazení z Ligy mistrů je samozřejmě velkým zklamáním, jehož odčinění si bude žádat mnohem lepší výkony v Serii A.

"Stará dáma" teď sice slepila tři výhry v řadě a přiblížila se pohárovým pozicím, ale na někdejšího hegemona je to pořád málo. Pro Allegriho je určitě dobrou zprávou zlepšená defenziva - Juventus ve zmiňovaných třech zápasech neinkasoval a pozornost v obraně bude potřeba i proti Interu.

Nerazzurri na rozdíl od svého hostitele postoupili v Lize mistrů do osmifinále a mohou se těšit na další los. Porážka na půdě Bayernu na to neměla vliv a kouč Simone Inzaghi už před zápasem avizoval, že dá přednost některým méně vytěžovaným hráčům, aby pošetřil tým na Derby d'Italia.

"Víme, co tento zápas znamená. Derby d'italia je srdeční záležitostí a je to výzva. Potkáme soupeře, který stejně jako Inter vyhrál 4 z 5 posledních zápasů," prohlásil před zápasem trenér Interu Simone Inzaghi, který zároveň reagoval na slova svého protějška Allegriho, že Inter je nejlepším týmem v Itálii. "Každý má svůj vlastní názor, řekl to i loni. O Juventusu si myslím, že měl nějaké potíže, ale má nejzkušenější hráče v Serii A i mladé hráče," dodal Inzaghi.

Inter má v italské soutěži slušnou formu, vyhrál čtyřikrát v řadě a vrátil se plnohodnotně do bojů o nejvyšší příčky. V posledních kolech byl navíc produktivní a zatímco Fiorentině nasázel čtyři branky, do sítě Sampdorie se při návratu Dejana Stankoviće trefil třikrát.

Derby d'Italia to je samozřejmě dlouhá historie vzájemných zápasů. V posledních letech mívá přeci jenom navrch Inter. Například v minulé sezoně se oba celky potkaly v různých soutěžích čtyřikrát a Inter byl úspěšnější ve třech případech. Jedno utkání pak skončilo remízou.

Juventusu už se pomalu vyprazdňuje marodka a do hry se například vrací Ángel Di María. K dispozici ale nadále nebudou Pobgba, Kaio Jorge, Aké, De Sciglio, Paredes, Iling-Junior, McKennie a útočník Kean. Trenér Allegri už začal sázet na turínské mládí a zdá se, že tento krok se vyplácí. Každopádně v některých médií proběhla zpráva, že Juve chystá během mistrovství světa interní vyšetřování a bude hledat příčinu toho, proč dochází k častým a vážným zraněním hráčů.

Pokud jde o Inter, tomu nepomůže krajní obránce D'Ambrosio a zřejmě také kanonýr Lukaku, který se přitom teprve nedávno vrátil do sestavy.

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Bremer, Bonucci, Danilo - Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostić - Di María - Milik

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Škriniar, Acerbi, Bastoni, Dumfries - Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Dimarco - Džeko, Lautaro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.30 - 2.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Empoli FC - US Sassuolo

sobota 15:00
V sobotu se podíváme také do Toskánska, protože první duel sobotního programu 13. kola se odehraje na Stadio Carlo Castellani v Empoli. Dorazí Sassuolo, kterému se cesty sem docela často vyplácí.

Naopak pro domácí představuje Sassuolo nepříjemného soupeře. Vždyť toskánský celek dokázal na domácí půdě vyhrát jen čtyřikrát od roku 2008! A na zrovna ideální příležitost, aby tuhle bilanci vylepšil, to nevypadá ani nyní. Zanettiho mužstvo v této sezoně zatím vyhrálo jen dvakrát a dost se trápí.

Empoli dalo jen devět branek, což je druhé nejnižší číslo v rámci celé ligy! Zanetti už dvakrát po sobě nemohl jásat z gólu, i když je pravda, že čelil těžkým vahám. Postavil se proti Juventusu a minule Atalantě. Navíc pro domácí duel postrádá čtveřici Ismajli, Tonelli, Grassi a Akpa Akpro.

Ani Sassuolo ale nedorazí kompletní, protože vykartován je Laurienté, zatímco Domenico Berardi dost možná dostane víc času, aby doléčil svalové potíže. Kromě něj chybí i Müldür s Defrelem. Dionisiho mužstvo zvládá domácí zápasy (3 výhry ze šesti utkání), ale venku se trápí. Minule dostalo v Neapoli čtyři góly a to ho odeslalo až na jedenáctou příčku.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, De Winter, Luperto, Parisi - Haas, Marin, Bandinelli - Bajrami - Destro, Lammers

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Ferrari, Kyriakopoulos - Frattesi, López, Thorstvedt - D’Andrea, Pinamonti, Traoré

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.29 - 3.67 - 2.22

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Salernitana Calcio - US Cremonese

sobota 15:00
Salernitana v minulém kole zaujala povedeným výkonem proti Laziu a v sobotu odpoledne bude chtít přidat třetí výhru v řadě. Velkou šanci cítí především proto, že v Salernu se ukáže Cremonese. A nováček první ligy opravdu nezažívá povedený vstup mezi elitu.

Na přelomu září a října se jméno trenéra Davideho Nicoly skloňovalo v Salernitaně primárně v souvislosti s možnou změnou trenéra, protože jeho Salernitaně se vůbec nedařilo vyhrávat. Z těch pěti duelů v tomto období se Salernitana neradovala z výhry ani jednou, dvakrát dokonce prohrála.

Ale poslední dobou se zdá, že Nicola opět mávl kouzelným proutkem a nasměroval svou bárku k lepším zítřkům. Po těsné výhře nad Spezií předvedla zvlášť v minulém kole perfektní obrat, když nasázela ve druhé půli tři branky Laziu. Další výhra vynesla Salernitanu na klidné desáté místo. Cremonese by bylo štěstím bez sebe, kdyby se pohybovalo v podobných vodách.

To je ale zatím hudba hodně vzdálené budoucnosti. Cremonese totiž tápe na obou stranách hřiště a je jediným týmem, který ještě ani jednou v ročníku nevyhrál! Není proto divu, že tým trenéra Alviniho je až na posledním místě. Minule se mu ale povedlo udržet na uzdě střelce Udinese, což v této sezoně rozhodně nezvládl každý.

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Lovato, Daniliuc, Fazio - Candreva, Coulibaly, Radovanović, Vilhena, Mazzocchi - Bonazzoli, Piątek

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Aiwu, Bianchetti, Vasquez - Sernicola, Meitè, Ascacibar, Pickel, Valeri - Okereke, Buonaiuto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.50 - 3.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Atalanta Bergamo - SSC Neapol

sobota 18:00
Atalantě velmi vyhovuje fakt, že na rozdíl od svých nejbližších pronásledovatelů nehraje evropské poháry. Gasperiniho celek působí odpočinutě a svěže, což se pokusí demonstrovat v nefalšované bitvě o čelo. Do Bergama totiž zavítá dosavadní lídr z Neapole.

Přímá bitva o čelo slibující napínavé okamžiky, množství šancí a velké drama. Atalanta má šanci přiblížit se vysněnému prvnímu místu v Serii A, protože v sobotu večer hostí aktuálně vedoucí Neapol. Jediný tým, který v rámci celé ligy ještě ani jednou neprohrál, a který působí skoro až neomylně. Atalanta to zvládla naposledy v předminulém kole, kdy si na ní pochutnali "Orli" z Lazia, kteří vyhráli zaslouženě 2:0.

Hned poté si ale Orobici spravili chuť, když vstřelili dvě branky Empoli a vcelku pohodově vyhráli. Díky gólům Hateboera s Lookmanem (z něhož se stává Gasperiniho oblíbenec a tahoun, jenž se v Bergamu opravdu naplno rozvíjí) si Atalanta pojistila druhou příčku a dál pronásleduje Neapol.

A trenér Gasperini věří, že odpočinek při absenci pohárů by mohl jeho týmu opět pomoct. "Vidím na mých hráčích, že jim delší čas na přípravu zápasu a odpočinek opravdu prospívá. Možná jsme tuto absenci potřebovali, abychom dosáhli něčeho většího v lize. Nesmíme ale zapomínat, v jakém stavu Neapol je. Možná poslední duel prohrála a bude víc unavená, ale obecně hraje v takové formě, že se s ní může měřit jen málokdo."

Ani domácí prostředí není pro Orobici zárukou úspěchu, protože Neapoli se poměrně daří vracet se domů s body. Za posledních deset let prohrála na Gewiss Stadium jen pětkrát. Menší potíže by pro domácí mohla znamenat oslabená obrana. Chybí jim totiž trojice Palomino, Zappacosta a De Roon.

Neapol také nebude kompletní a je asi logické předpokládat, že trenér Luciano Spalletti bude sestavou trochu rotovat. Přesto nemůže být úplně optimistou, protože se mu v pátek zranil hvězdný driblér Chviča Kvyracchelija! Mimo hru je navíc pořád obránce Rrahmani.

Neapol poprvé v sezoně prohrála. Postaral se o to Liverpool, kterému to ale k prvnímu místu stejně nepomohlo. Partenopei se ale pokusí prodloužit svou sérii neporazitelnosti v lize, kde se zatím prezentují naprosto skvěle. Neapol je jediným týmem v celé Serii A, který ještě neprohrál. Nasbírala už 32 bodů a suverénně drží první místo, o které by nepřišla ani v případě selhání v Bergamu.

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Djimsiti - Hateboer, Pašalić, Koopmeiners, Soppy - Éderson, Lookman - Zapata

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Kim, Juan Jesus, Mario Rui - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Politano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.29 - 3.79 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

AC Milán - Spezia Calcio

sobota 20:45
V sobotu se na San Siru uskuteční souboj milánského favorita proti Spezii. Domácí v týdnu splnili svůj cíl, když v přímém souboji o postup do osmifinále Ligy mistrů porazili Salzburg, nicméně poslední ligový duel nezvládli a v tomto kole potřebují naplno bodovat.

Po porážce v Turíně se ztráta na vedoucí Neapol zvýšila a to už na nepříjemných šest bodů. Milánu patří v tabulce Serie A třetí místo, ale ze zadních pozic se na něj tlačí římské kluby, Inter či Juventus a tři body se Spezií se jeví jako nutnost.

Ačkoliv je Milán velkým favoritem, na svého soupeře si příliš vyskakovat nemůže. Spezia si totiž z poslední lednové návštěvy San Sira odvezla všechny body za senzační výhru 2:1. Navíc Aquilotti porazili slavnějšího soupeře i v předminulé sezoně a jejich vzájemná bilance není vůbec špatná.

AC Milán se v týdnu naladil nejlépe jak mohl a drtivou výhrou 4:0 nad Salzburgem postoupil do osmifinále Ligy mistrů a to po dlouhých osmi letech! Rossoneri by po zisku italského titulu rádi uspěli i v Evropě a fanoušci budou s nadšením sledovat osmifinálový los, který Milánu přisoudí těžkého soupeře. Mezitím byl za svojí práci odměněn i trenér Stefano Pioli, s nímž vedení prodloužilo smlouvu do června 2025.

V sobotu přijede na San Siro Spezia, která se v tabulce propadá níž a níž. Svěřenci trenéra Gottiho nevyhráli už v pěti zápasech v řadě a postupně klesli na šestnácté místo, pouhé tři body od sestupového pásma. Spezia před týdnem prohrála s Fiorentinou 1:2, když o bodový zisk přišla v poslední minutě gólem Arthura Cabrala. Současná forma hostů je alarmující a bod ze San Sira by přišel vhod. Dokáže Spezia giganta znovu zaskočí?

Milánu by ještě měl chybět brankář Maignan, stejně jako Calabria, Florenzi, Saelemaekers a Ibrahimović. Co se týče hostujícího celku, tam nebudou hrát zranění Bastoni, Kovalenko a Gyasi. Karetní trest si pak odpykává Nikolaou.

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Kalulu, Gabbia, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Krunić - Messias, Díaz, Leao - Origi

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Ampadu, Kiwior, Hristov - Holm, Bourabia, Ekdal, Agudelo, Reca - Verde, Nzola

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.02 - 16.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Udinese Calcio - US Lecce

pátek 20:45
Třinácté kolo Serie A se rozběhne už v pátek večer a podíváme se v něm na stadion široce známý jako Friuli. Domácí zápasy zde hrají Zebry z Udine, které chtějí zastavit pokles formy, jenž je potkal v poslední době.

Udinese udivovalo na začátku sezony jednak svou hrou, bavilo diváky a hrálo velmi ofenzivně. Především ale skvělými výsledky, kdy se body na jeho kontě vršily raketovou rychlostí. Bianconeri se ocitli až na předních místech a chvíli zaujímali příčky určené pro účastníky Ligy mistrů! Jenže poslední dobou jim dochází dech.

Už v pěti soutěžních zápasech se týmu trenéra Sottila nedaří vyhrát. Udinese kvůli tomu vypadlo z Coppa Italia a v lize si připsalo za čtyři zápasy jen tři remízy a jednu prohru. Aktuálně proto dlí až na osmém místě. To samozřejmě pořád není nic hrozného a třeba právě Lecce, které se s ním utká v pátek večer, muselo skousnout tristní bilanci jediné výhry od začátku sezony! Není divu, že jsou Giallorossi až na sedmnáctém místě.

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Ebosse, Bjol, Pérez - Pereyra, Samardžić, Walace, Makengo, Udogie - Beto, Deulofeu

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Pezzella - Gonzalez, Hjulmand, Askildsen - Strefezza, Ceesay, Oudin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.88 - 5.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
12
10
2
0
30 : 9
32
2
Atalanta Bergamo
12
8
3
1
18 : 8
27
3
AC Milán
12
8
2
2
25 : 13
26
4
AS Řím
12
8
1
3
16 : 11
25
5
SS Lazio
12
7
3
2
24 : 8
24
6
Inter Milán
12
8
0
4
25 : 17
24
7
Juventus FC
12
6
4
2
18 : 7
22
8
Udinese Calcio
12
6
4
2
20 : 12
22
9
Turín FC
12
5
2
5
12 : 14
17
10
Salernitana Calcio
12
4
4
4
16 : 17
16
11
US Sassuolo
12
4
3
5
14 : 17
15
12
Bologna FC
12
3
4
5
14 : 18
13
13
ACF Fiorentina
12
3
4
5
13 : 17
13
14
Empoli FC
12
2
5
5
9 : 17
11
15
AC Monza Brianza
12
3
1
8
11 : 21
10
16
Spezia Calcio
12
2
3
7
10 : 22
9
17
US Lecce
12
1
5
6
9 : 15
8
18
UC Sampdoria
12
1
3
8
6 : 21
6
19
Hellas Verona
12
1
2
9
11 : 24
5
20
US Cremonese
12
0
5
7
9 : 22
5

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (258)

Přidat komentář
fabec1222
Reagovat
Pipo123

Lazio je klub svetových rozmerov, im nejaká EL nie je dobrá a už vôbec KL ktorú Tare nazval ligou lúzrov.

Mali by si tam vo vedení dať pár faciek a prebrať sa, Sarri rovnako, Inzaghi tiež plakal, ale to čo predvádza Sarri je extrém, po každom zápase rieši rozhodcu, vedenie súťaže a iné sračky.

To isté fanúšikovia, preboha mať možnosť žiť v Ríme tak sa snažím ísť na každý zápas, hráme doma proti Feye a príde 10k fans?

Momentálne mám futbalovú depresiu, ešte že mám ten Xanax (milášik môj )

Reagovat
Alberto Aquilani

https://scontent.fbts8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306452273_3184823325099381_465387104360851613_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2nAXUShYUtcAX8X92ev&_nc_ht=scontent.fbts8-1.fna&oh=00_AfDW5u5WYMFhHEh1oB6JKwtUNOOhQb0exG_agL_rPp80jg&oe=6369813F

Po prvom zápase, keď ste dali Feyenoordu trojku, nič iné nebolo na lazialských stránkach, len irónia ako si podali vicešampionov Európy, a ako to len dokresluje fakt, že čo je konferenčná liga za sračku a ligu siedmych miest (opomeniem fakt, že z finále v tom zápase nehralo 8 hráčov zo základu!!!)

Po včerajšku som si zbežne prezrel komenty na ofiko stránke či radiosei, a 9z10 prípadov tam laziali píšu, ako by hneď mali z konferenčnej ligy vypadnúť, ako by sa jej ani nemali zúčastniť etc.

Ja chápem, že je to z veľkej časti hec a truc kvôli víťazstvu AS, aby tú EKL neuznali, ale preboha, tam tí ľudia fakt strácajú súdnosť. Takýto prístup si môže dovoliť mať Real a Bayern, ale Lazio, ktoré za 20 rokov bolo 2-krát v osemfinále LM? To ako fakt?

Nechcem tu už zas vyťahovať tému návštevnosti, ale ten včerajší zápas pred plnými tribúnami, aj keď je to "len" EL a nie LM, to sú presne tie zápasy ktoré chceš ako fanúšik zažiť, a ktoré som si užil aj v EKL, pretože Rím nie je Real, ale je to rovnako klub druhého sledu ako Lazio.

Síce je ten náš fotbal hrôza, ale ten včerajší druhý polčas bol z našej strany emočne brutálny, ako tam začali žrať trávu a miestami (áno, bol to len Ludogoretz) trhať, aby tam tú loptu do siete dostali. To je za mňa celkom príjemná zmena oproti minulosti. Včera som si bol istý, že aj keby ten gol na 2-2 uznal, že ten jeden tam ešte fikneme a postúpime.

Som zvedavý na derby, ak prehráte, to máte jeden z najhorších týždňov... ale derby logiku nemá

Reagovat
Pipo123

Lenže fans Lazia nechodia na EL, pred pár rokmi sme hrali proti Seville v tej dobre to bol víťaz EL a prišlo 20k fans, to sme pritom mali formu a trénoval nás Inzaghi. Toto je myslenie snad každého talianského klubu a fanúšika, nie je to LM tak to stojí za hovno, u vás sa niečo zmenilo posledné dve sezóny kedy dokážete ísť aj na EL či KL. Tak ako píšeš, pred fans sa hraje lepšie a pre hráčov samotných to musí byť na prd, v lige na Udine či Salernitanu príde 40-50k a na EL príde 10k, to ako hráč musíš vnímať.

Reagovat
Alberto Aquilani

Celé to je smiešne, fanúšikovia klubu ako Lazio žijú v nejakom svete, že EKL či nebodaj EL je pre nich podradná súťaž. Ono to ale IMO nie je o tom, že by Lazio tých súperov podcenilo. Skôr je to o tom, že tímy ako Graz či Mid.... sú v EL či EKL totálne motivované, navyše tá kvalita týchto tímov šla posledné roky strašne hore, čiže rozdiel medzi nimi a Laziom je zanedbateľný. Nám sa smiali za Bodo, ale Vám sa stalo niečo podobné v Dánsku.

Som zvedavý čo zrobíte aj s violou vo vyraďovačkách, ale neverím ani fialovým.

Reagovat
Pipo123

Bude priorita liga, nemyslím si že Sarri by do toho išiel ako Murek a chcel vyhrať trofej.

Reagovat
Alberto Aquilani

parádne alibi... priorita je liga, aby ste skončili 5., dostali sa do EL a tú znova vypustili, aby ste sa z ligy kvalifikovali do EL :-)

Reagovat
Alberto Aquilani

No ale vážne, ak sa to Lázio chystá vypustiť, tak by im mohol dať zväz nejaký zákaz reprezentovanie v európskych pohároch :-) Prípadne ten klub úplne rozpustiť

Reagovat
Pipo123

Akokoľvek kritizujem to čo sa deje v Laziu, tak sám neviem ako by som reagoval na ich mieste, je tu liga kde by chceli nejakým zázrakom uhrať LM, čo proste pri tej konkurencii ktorá je slabá je reálna možnosť. Na druhej strane je tu EL a teraz KL ktoré evidentne nezaujímajú fanúšikov. Takže asi by som sa vybral tiež cestou vypustiť to a focus liga.

Reagovat
mastakillah

V Bergamu nebude hrát Kvara. Tak to jsem vážně zvědavej, jak to bez něj zvládneme

Reagovat
LesyJePan

Už několik týdnů se spekuluje, že AC Milán brzy opustí Rafael Leao, o jeho služby se totiž zajímá několik evropských velikánů. Očekává se přitom, že vedení italského klubu obdrží během ledna jistě dva konkrétní návrhy, chystají ho dva kluby Premier League, konkrétně Manchester City a Chelsea.

Podľa mňa sa predá najneskôr v lete. Pozaduje 7-8 mega + 10mega sportingu + nieco bude chciet novy agent. Momentalne ma najviac Theo tusim 4 mega. Predlzovat sa ma v najblizsej dobe aj Bennacer a Kalulu a tí by si v prípade ze Leao dostane tolko co chce, tiez pytali viac.

Reagovat
Kaka14

No neviem, keď budeme predávať takýchto hráčov, tak v LM bude úspech postup zo skupiny a v lige nebudeme mat nikdy istú účasť v LM …. Pripomína mi to ako Galliani predal za jeden večer Zlatana a Silvu, ušetrili sme cca 40M a nepostúpili sme do LM tak sme stratili ten rok min.,60M a už sa to s nami vlieklo niekoľko rokov …..

Reagovat
LesyJePan

Ok. Ale ja to beriem realne, najlepších hračov sa mam dlhodobo nedarí udržať a radšej na nom zarobit ako ho nechat ist zdarma. Stále chceme ist cestou lowcost a ked dajú Rafovi ten plat, ktory si podla mna zasluzi tak vsetci hraci budu chciet viac.

Reagovat
1899-1995

Kéž by dnes dostal prostor Adli nebo Vranckx. Origi dnes 2 góly, pome.

Reagovat
mastakillah

Osimheeeen

Reagovat
mastakillah

Eljif Elmaaaas

Reagovat
popltak

Frank a Victor spíš

Reagovat
popltak

Atalanta solidní tempo, napadají hodně vysoko ve více lidech, jsem zvědavý jak to dlouho vydrží

Reagovat
Shevchenko

5 minut čekat na potvrzení gólu

Reagovat
Shevchenko

Vlastně se dá hodnotit jen úsek od 14. do 21. minuty, víc tam nebylo.

Reagovat
1899-1995

Bennacer je neskutečnej, klíčový hráč pro dominantní střed pole.

Reagovat
AC.Milan

jak jinak

Reagovat
AC.Milan

Tonaliiiii nadheraaa

Reagovat
Kincl

trefil to moc pěkně

Reagovat
Morgue

Tonali krasavec, ale ten Origi me začíná neskutečně vytáčet. Místo aby to dal na střed nabíhajícímu Brahimovi, tak to zpomalí a měl jen kliku, že to Tonali tak krásně trefil. Netušil jsem, že to někdy napíšu, ale Origi je horší jak Krunic v minulé sezóně..

Reagovat
AC.Milan

A neuzná to tak tohle je super…

Reagovat
Morgue

Tak on u toho zákroku je a vidí ho jak na podnose a pustí ho a pak ho neuzná? Ten Var by měli rozhodčím sebrat. To není možný..

Reagovat
Morgue

Chcete mi říct, že nevyhrajeme nad Spezií? To je trošku tragédie ne?..

Reagovat
AC.Milan

Minule nás na San Síru dali 2:1 když dali gól v 90+6

Reagovat
Kincl

Kdo jinej než Oliver

Reagovat
Morgue

ještě, že ho máme. UFF!!

Reagovat
PP

On i v Chelsea to pokaždé odmakal a dával dost důležitých golů. My jim Giroud, oni nám Luize, Wiliana apod. hovna..

Reagovat
mithro

Giroud

Reagovat
mithro

ale zakoncenie ma stale super

Reagovat
oli9

dement

Reagovat
maras93

Gól za červenou

Reagovat
maras93

Jinak samozřejmě skvelej kop a Sandro zabojoval a přihrál krásně

Reagovat
LesyJePan

Wtf Giroud

Reagovat
Messiáš

Giroud nadhernej kop, ale ta druha zluta

Reagovat
AC.Milan

Ty si sundas triko a des ukázat tuhle vanu tuhle vanu ty holce ty vole…jsi zapomněl ze si měl žlutou nebo co…

Reagovat
Firkraag

Oliver Kalivoda Giroud

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Lazio, Forza INTER!

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo viděl zápas AC Milán mi vysvětlete. Tonali dá gól z akce po který VAR usoudí, že byl faul Tomoriho. To beru, ale na druhé straně míč se dostane na roh od hráče Spezie a kdyby z rohu padl gól tak VAR neudělá naprosto nic. Tento zápas byl nějaký zvláštní...

Reagovat
LesyJePan

Tak proste funguje VAR. Nemôže kontrolovat kazdy roh ze ci bol spravne udeleny. A ked uz z takeho rohu padne gol tak ho ma odvolat ked ho nechal zahravat? To by bola velka pi*ovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Když může odvolat gol z akce po faulu, tak proč by nemohli je to pitomost jasny, ale akce které jsou proti Varu a rozhodčí nic nepískne tak pasáž v zápase ikdyž krátka je vlastně bezpředmětná.

Reagovat
10

co je na tom zvláštního? VAR řeší přímý červený karty, penalty a góly, nic jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy by klidně každý roh kontrolovat mohli když se řeší milimetrový ofsajd.. Primarně je VAR na posouzení ofsajdů, ale posouzení špatného rohu může mít za následek vstřelení golu a o to přeci VARU jde.

Reagovat
10

takže bys řešil i všechny fauly do 40 metrů od brány? sorry, ale tohle je strašná blbost, už takhle ten VAR pořádně nefunguje a rozhodčí si to používají jak chtějí...

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

Romulus to tu cital,Romulus to tu sleduje,ale Romulujes ja zpaaatky a vraciameee na scenuuu....je nacase podporit chlapcov v boji o titul !!!,ale co je hlavne podporit RIMSKE CERVENE LEGIE pred rimskym derby,velmi klucovym zapasom a v boji kde budu padat ohnive sipy a kopie z kazdej strany !!!,kada bitka si ziada vela obeti a mrtvych ale kazdy kto dnes v boji padne navzdy budu v nasich srdiach v boji za boj proti zradcom lazijskym a spinaaam co zradili nas mesto a chceli zit inak ako vecny a neporazitelny RIM ........DAJEE ROMAAA DAJEEEE ..............LUDIA RIMA,BOZSKI RIMANIA,PODME VSETCI DO BOJAA ZA CENU ZIVOTAAA A V BITKE O RIM BOJUJTE DO POSLEDNEHO DYCHU !!!!!!! podmeee do nichhh nesetrite lazijkou krvou a bez milosti do nich bodajte RIMSKOU CEPELOU !!!!!!!!!!! F O R Z A ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RIMSKE LEGIEEE DO UTOKUU BOJUJTE DO KONCA ,RIM VZDY BOL A BUDE CERVENYYYY A DNES AJ POFARBENY LAZIJKOU BARBARSKOU KRVOUUUUUUUUUUUUU............ASSSSSSSSSSSSSS DAVAJTE PALCE RIMANIAAA ukazme ze sme vsadeeee velky a velkolepyyyyyyyyyy...............RIMSKAAA RISAAAAAAAAAA,AS ROMAAAAAAAAAAA.......REDDDDD ARMYYYY.............REDDDDDDD WINSSSSS......ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
FORZAMILAN

Romulus è tornato

Reagovat
Largo

Chyběls!

Reagovat
LeonardoUžoa

psycho

Reagovat
Yanek

Reagovat
ED91

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
FuckT

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra a choreo nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

NOVA SPORT za to intro k derby.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson !

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, co by se dělo, kdyby Ibaněz upadl.

Reagovat
Lech

Neni Lazzari

Reagovat
GEGE

Jedno se musí ASR nechat směrem do zadu jsou pevní jako málokdo a nebýt toho kiksu Ibanaze tak ty lazialske mrdky neměli nic...ale jinak je to neskutečná tragédie zápas co zápas ale co čekat od toho vycichleho portugalského šaška...

Reagovat
Pipo123

lazialske mrdky?

Reagovat
Eldarion

Ten polo-nazi klub nikto (normálny) nemá rád sry

Reagovat
Pipo123

To je dobre, každý páreček fandí len úspešným klubom, všetci v mojom okolí boli jak stádo oviec, AC, Real, Barca, Man U atd

Reagovat
Shevchenko

Já mám rád AS z té top 6 po AC asi nejvíc a myslím že to má tak více milanistů, Lazio má zase interisty.

Reagovat
LesyJePan

+ ked k tomu pridas tie pravidelne vybuchy v Uefe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mastakillah

AS brání velmi dobře

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes mám z toho celý deň blbý pocit a 1. polčas len dáva vedieť, čo to je za zápas. Oni hrajú bez Cira a Sergeha a my predvádzame toto? Ibanez im k tomu navyše ešte daruje gól a keď pôjde všetko plánu, Mancini im zachvíľu daruje presilovku.

Tam je to zrelé na 2-3 striedania už v polčase. Camara je úplne v lese. Normálne mi chýba dvojka Matic - Cristante. Chlap môže hrať v Olympiakose a nie v Ríme, a mohol by zo sebou vziať aj Pellegriniho. To je hrôzostrašný sráč - ale dal by som mu dnes šancu a posunul ho nižšie.

Reagovat
Lech

Neexistuje neco jako ppv nebo rocni predplatne na Serii A (treba jak UFC) tak abych mohl sledovat zapas jaky chci, a ne ktery zrovna v tv davaji? Me uz nebavi to piratit pres ruske stranky, vecne ty streamy padaji, laguje to, reklamy....

Reagovat
Alberto Aquilani

mne ruské stránky idú OK, ale neskutočne ma vytáča, že majú totálne stlmený zvuk zo štadióna a počujem len vypeckovaného ruského komentátora.

Reagovat
Lech

Dej tip jak to sledujes. Protoze ja neviem us

Reagovat
El Matador

Ja sleduju na totalsportek a většinou tam najdu nejakej stream v dobré kvalitě, kterej se ani neseká

Reagovat
Alberto Aquilani

http://livetv.sx/enx/eventinfo/86263153_roma_lazio/#_

chodím aj na tie reddit streamy, ale tie mi poväčšinou po čase začnú sekať a padať... tieto ruské treba refreshnúť každých 15 minút, ale inak sú celkom spoľahlivé :D

Reagovat
Lech

Jo tak tam chodim obraz mam tak 30 sekund a 15 lag. No je pravda ze vodafone tu ma pokryti jak v nekde v ugande

Reagovat
Dejwa

Jedeš přes Ace stream?

Reagovat
Lech

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

vam jebe?to pozerate AS cez stream?na toto by nemal nervy nerobte hanbu ze fans AS a dajte si nova sport 4

Reagovat
Alberto Aquilani

jaj sorry, to ma vôbec nenapadlo, že mám dať Nova Sport 4

Reagovat
10

Serse Cosmi by s tímhle AS hrál líp

Reagovat
Truffaldino

Tak zrovna dneska jsme nehráli špatně, pár šancí bylo, naopak Lazio na 90 minut zalezlo před svojí branku. Bohužel se dnes Ibaněz rozhodl, že na mistrovství světa jet nechce, a v okolí soupeřovi šestnáctky nám dlouhodobě chybí jakýkoliv herní plán a k tomu se dneska individuálně nikdo neprosadil.

Reagovat
10

To myslíš vážně, nebo je to nějaká další forma římské ironie?

Reagovat
Truffaldino

https://www.asroma.com/en/matches/11ed435d3d7cb5729119bc00/roma-vs-lazio#tab_match-stats=team-stats&tab_match-pitch=formation&tab_match=statistics

Já nesnáším tu naši běžnou nakopávanou na Zaniola s Abrahamem, takže držení míče a snaha o kombinaci odzadu je pro mě vítanou změnou. To, že to k ničemu nevede, je věc druhá, ale po vápno se na ten náš fotbal dneska dalo koukat a narozdíl od některých neonanuju, když hrajem celý zápas beton, a pak dáme nějaký haluzácký gól, třeba jako proti Dorii.

Reagovat
Largo

wtf?

Reagovat
Truffaldino

Asi jsme se fakt dívali na něco jiného nebo máš na derby jiné nároky, než na ostatní zápasy Mě to nepřišlo horší v kontextu celé sezóny, než třeba souboje s Betisem nebo zápas s Neapolí. Lazio jsme do ničeho krom jenoho kiksu nepustili, vlastně se nedokázali pořádně dostat ani na naši půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je příjemná změna, ale na víc než 0:0 ten zápas stejně nebyl, což má pořád dost hořkou pachuť před tou kulisou, předchozí bilancí v derby doma a Mouově statistice proti Sarrimu.

Jasně, taky nám chybí Paulito, který by možná individuálně něco vymyslel a Pelle už konečně začne řešit zranění a nebudu muset až někdy do japonského turné sledovat jeho polovičaté výkony. Ale jim chyběly dva základní kameny, symbolizující celou jejich hru a to byla sakra příležitost. Provedel ani nemusel nic moc ukázat.

Reagovat
Largo

??? Asi jsme koukali na jinej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to Atalanta v bledě modrém, jen bez šancí. Snažíme se, držíme iniciatiivu, ale darujeme soupeři gól.

Nicova tečovaná do břevna a předtím jedna mimo jedinými záchvěvy šancí.

Radu ten zápas ukončil, pak už jen ty naše nákopy někam 25 metrů před bránu na malého Galla, Stephana a nemohoucího Tammyho, ty by nikam nevedly ani kdybychom měli půlhodiny navíc.

Reagovat
Pipo123

Nebol by Zaniolo lepší záložník, veď ten chlapec má dvoje plúca, na krídle na to nemá vlastnosti, ale v zálohe by mohol vedľa dobrého tvorcu hry vyniknúť

Reagovat
Pipo123

Atmosféra super, úroveň futbalu strašná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Radu

Reagovat
Pipo123

Radu

Reagovat
Bily

špatné hodnocení, má být

Reagovat
Pipo123

Asi jo, ale Radu je ten človek čo vždy v derby vyvolal nejakú emóciu, takých hráčov tam už moc nie je

Reagovat
Lech

Skoda ze jemu v derby nikdo nevyvolal prasklou lebku

Reagovat
Alberto Aquilani

To bol snáď najhorší výkon v derby aký som zažil. Tam nebolo nič futbalové. Dúfal som, že ich v druhom ubijeme ako Ludogoretz, ale tam o tom nebol ani len náznak.

Gratulujem Láziu k dosiahnutému sezónnemu cieľu

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

AS hodně slabý výkon.

Reagovat
Lech

Mourinhova vizitka

Reagovat
smazaný uživatel

A jdeme na další derby! Forza Inter!

Reagovat
Melchior

Fino alla fine, Forza Juve!

Dnes ty chasnícky prosím vypráskat

Reagovat
Melchior

Z Rabiota se pomalu stává Liam Neeson

Reagovat
10

Danilo kapitán v derby...ať už tohle skončí

Reagovat
Melchior

Trochu tomu nerozumím. Podle současných kritérií by to měl být Cuadrado

Reagovat
10

Já taky ne, je tam několik hráčů, co tam je výrazně delší dobu...

Reagovat
Salfovic

Ta jsou veřejně známá ?

Reagovat
Melchior

Bylo to několikrát řečeno trenérem, že kapitán je ten, kdo v klubu působí kontinuálně nejdéle. Např. proto v jednu chvíli nebyl kapitánem Bonucci.

Reagovat
10

Oboje říkal Allegri, takže si jen znovu nasral do huby.

Reagovat
Melchior

Tak nevíme, jestli si o to Cuardrado neřekl sám, ale měl by to správně být on, pak Sandro a Tek.

Reagovat
Salfovic

Pěkná kokotina. Ne každý má na kapitána vlohy.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, u nás ji měl 30 minut Cristante.

Reagovat
smazaný uživatel

A do nich !

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím slušné tempo.

Reagovat
pistacik11

Nejaký stream na juve?

Reagovat
pistacik11

Dik

Reagovat
pistacik11

Ale nejde

Reagovat
Panděvova ofina
Reagovat
smazaný uživatel

Vyčichlý výkon, Cristante s páskou, další domácí prohra darovanym gólem když soupeř neměl nic. Poslední rekord, který Mourinhovi zbývá, je prohrát finále. Pozitivum, 60% Pellegrini si konečně přizná, že zraněný hráč nepatří na hřiště, je otřesný už dva měsíce.

Tifosi nejlepší v Evropě vzhledem k předváděné hře.

Daje.

Daje.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól by to už chtělo, Juventus zatím nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel Dzeko srovnat mířidla.

Reagovat
Salfovic

Ten se s Plzní vystřílel na půl roku dopředu.

Reagovat
Melchior

Dopředu je to jen s Milikem prostě bída. Nemá si to s kým dát.

Reagovat
10

Bez Vlahoviće najednou Milik překvapivě vypadá jak Vlahović

Reagovat
PP

vždyt Juve chybí byť jakákoliv snaha hrát dopředu nebo dát riskantní přihrávku.. dopředu.. Vzadu jich dávají docela dost..

Reagovat
smazaný uživatel

To musíme proměňovat sakra

Reagovat
10

Kostić a Cuadrado, to je radost sledovat. Ani jeden nebrání, neútočí, ty jsou úplně k hovnu...

Reagovat
Melchior

Hele a fakt takhle jen slepě centroval i v tom Německu? Však ty jeho čísla tam jsou suprový. Nebo je to tím, že je to potato liga?

Reagovat
10

Tak on má i v Itálii náběh na podobný čísla, ale zrovna v jeho případě ty čísla nemůžou být víc zavádějící, protože já od něj snad neviděl kvalitní zápas...

Reagovat
10

Too easy

Reagovat
GEGE

Přemýšlím který z těch šlágrů je dneska horší...v tom prvním to aspoň zachránili tifosi a emoce na hřišti, tohle zatím nemá nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nízká úroveň, snad se to druhou půli zlepší. Horší to už rozhodně být nemůže.

Reagovat
10

Reklama na calcio jen o něco horší než ta na Clavin...

Reagovat
Melchior

Hrozná nuda. 6 záložníků v základu a nemáme pod kontrolou ani střed hřiště. Chiesa a ADM na plac.

Reagovat
DelPiero137

Videl som len 5min ale katastrofa...naco tam mame tolko zaloznikov ked aj takame pred vlastnou 16-kou co vymysli Inter.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Záloha absolutně mimo hru, dopředu i dozadu. Onana vyhodí míč na půlku a Inter jde 3 na 3, záložníci ve výklusu čumí. Ten tým je prostě průměr, Inter je bohužel jinde.

Reagovat
M11

To je katastrofe

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan má v tý noze dělo.

Reagovat
Nuno čomes

Skvělá kopací technika. Už to chce branku.

Reagovat
10

Kdy začne dávat karty za ty přerušený brejky? Inter si tím dost výrazně pomáhá...

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Raz si nepomohli

Este daj daco

Reagovat
10

Kdyby si nepomohli předtím, tak už měl Adri hattrick

Reagovat
Melchior

Rabiot!

Reagovat
M11

RABIOT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle šmoula

Reagovat
10

Adriiiiiiiii a Filip

Reagovat
Melchior

Stačí to tu pořádně zhejtit

Reagovat
10

musíš tomu trošku naproti, když jsou takhle marný...koho tam máme dál?

Reagovat
Melchior

Miretti a Locatelli, ty dneska ale hrozně kazí

Reagovat
10

Fagioli hraje?

Reagovat
10

Reagovat
M11

Ne asi

Reagovat
10

Reagovat
mastakillah

Klíčovej hráč, nová smlouva za rohem

Reagovat
Zark

U rabiota ty nahromaděné hejty teď explodují do golden ball

Reagovat
stuff

Hejaaaa

Reagovat
Mihal

Tu sa asi nedalo nic ine ani cakat.

Reagovat
cresposuper

Nicolo preco ho nefauloval este chrbtom k brane

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme, kvalita je na naší straně.

Reagovat
Melchior

Na naší lavičce*

Reagovat
10

Jak to trefil tyvole, ten dostane takovou smlouvu, že se všichni posereme

Reagovat
Melchior

Il capitano

Reagovat
Mihal

Juve v suchom triku

Reagovat
M11

DANILOOOO !!!

Reagovat
10

Capitanooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

A je to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to jsou góly víc štěstí než rozumu

Reagovat
stuff

Vy to kua mate kolko popredu vy mrdky?

Daniiiii

Reagovat
Deki

Reagovat
Nuno čomes

Simone klasicky neví.

Reagovat
10

Kostić 0+2...potato league prej

Reagovat
Dejwa

Kolikátej už inkasovanej gól ze standartky letos?

Reagovat
PP

Ten fotbal umí být někdy krutý..

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka neuznej ho..

Reagovat
Melchior

Doveri a jeho banda jsou strašný píčusové. Tohle byl normální regulérní gól

Reagovat
Shevchenko

No tak ruku si asi nevymyslel, teď tam byla jasně vidět.

Reagovat
M11

Ty vole De Vrij mu ji drzi a oni to neuznaji

Reagovat
Shevchenko

Tak rukou gól dát prostě nemůžeš.

Reagovat
M11

Tak v tom pripade penalta za faul

Reagovat
10

Tak měl odpískat penaltu, když už to řešil VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, když mu tu ruku držel soupeř

Alespoň je o co hrát.

Reagovat
Dejwa

Tak a teď otočit

Reagovat
DelPiero137

WTF? Kto sa dotkol rukou, Danilo? Nie obranca Interu?

Reagovat
Shevchenko

Danilo jasně

Reagovat
DelPiero137

Asi som slepy musim pozriet opakovacku.

Reagovat
Melchior

Kvůli tomuhle neuznat gól.. ruka byla sevřená hráčem soupeře..

Reagovat
10

Inter a Doveri zase krásná spolupráce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tohle ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, taky bych byl nasranej. Já tam ruku neviděl ale nemáme všechny záběry.

Reagovat
stuff

Nedodzigal nas rozhodca uz v prvom?

Mrdky kua

Reagovat
smazaný uživatel

to jako v čem

Reagovat
stuff

Nepamatam, ci ta penalta bola jasna, len pamatam, ze ste ju kopali kym ste ju nedali

Reagovat
10

Co se diví ten dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

nešel kolíkama napřed, takže max. žlutá

Reagovat
10

Tak on se diví i tý žlutý, jestli sis nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten záběr ukázal, že to tak hrozný nebylo. Ale beru, tam se diví každý)

Reagovat
DelPiero137

Takze tie fotky Doveriho cestovneho kufrika s logom Interu boli pravdive...

Reagovat
Eldarion

Ruka jasná, ale pustiť to mohli keď De Vrij držal Danila btw. reakčný čas Onanu je ako Handanovicov tento rok, tí si zas pomohli...

Reagovat
I*M

Hned jak ho podepsali, tak jsem věděl, že to bude průser. V Ajaxu na něj nic nešlo, pak přišla repre a tam co dostával někdy za góly. Hrůza.

Reagovat
Dejwa

Konečně začalo derby

Reagovat
Agnelli

Už to není náhoda, já si nepamatuju kdy by nám za poslední roky rozhodčí pomohl. VAR je vždy proti nám.

Reagovat
PP

ty vole.. žlutou za toto.. rozhodnutí VARu absolutně nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

NE tvl my nedáme gol.. Co víc chceme

Reagovat
lnterista

dobře nám tak

Reagovat
Melchior

Kostic už mohl mít 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kostič je takhle dobrej v každym zápase?

Reagovat
10

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila.

Reagovat
10

Ironie.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Beru zpět.

Reagovat
svkmd

Reagovat
PP

ted nevím, čí ironie byla větší..

Reagovat
M11

FAGIOLIIIIIIII !!!

Reagovat
Melchior

Fagioliii. Kostič další áčko.

Reagovat
10

Nicooooooooooooooooo

Reagovat
DelPiero137

Nicolooooo

Reagovat
smazaný uživatel

To je smůla dneska.. nedáš dostaneš.

Reagovat
Mihal

Allegri vytrolil slusne Inzu

Reagovat
10

Na pátý pokus.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Yeeees

Reagovat
PP

Reagovat
mastakillah

Není ten Alegri génius

Reagovat
10

Slovosled nic moc, ale není, no.

Reagovat
mastakillah

To měla být řečnická otázka

Reagovat
10

Chybí ti tam otazník. A není, no

Reagovat
mastakillah

Je neděle večer, tak neser

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko slušná asistence

Gratulace do Turína, dnes byli ti méně špatní.

Reagovat
stuff

Ale krasne rozbehol tu akciu Loca nahravkou interu

Reagovat
lnterista

Handa do branky

Reagovat
Forza_Inter

vyjebané stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeme si za to sami, to co nedal Lautaro nebo Džeko.

Reagovat
svkmd

aké?

Reagovat
I*M

To není štěstím. Lautaro s Dumfrisem by si měli dát nohy do svěráku...aspoň na týden.

Reagovat
10

Inzaghi ven, Zenga in

Reagovat
Melchior

Zeman*

Reagovat
smazaný uživatel

Siniša

Reagovat
svkmd

Bremer je všade

Reagovat
Forza_Inter

Bremer je späť na Torino leveli

Reagovat
Zark

Stoke revival

Reagovat
10

Konečně

Reagovat
Melchior

Kostic je jako noc a den. I během jednoho zápasu. Konečně někdo, kdo není psychicky labilní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele