Serie A - preview 1. kola: Do sezony vstupuje i AC Milán

19.08.2023, 08:34, aktualizováno 21.08.2023, 08:40
Previews
Olivier Giroud (© AFP)

AC Milán přebudoval kádr a jeho fanoušci netrpělivě vyhlížejí start nové sezony, jako první se Rossoneri do cesty postaví Bologna. První kolo v pondělí zakončí dva zápasy, práci mají i hráči Turína a Cagliari.

Turín FC - Cagliari Calcio

pondělí 18:30

Na prvoligovou scénu se vrací Cagliari a to i s českou stopou. Dres Sardiňanů nově obléká záložník Jakub Jankto a určitě bude chtít navázat na poměrně úspěšná představení v předchozích působištích Udinese a Sampdorii. Nováček začne první kolo na půdě Turína, jehož součástí je i jiný český hráč David Zima.

Když se spolu tyto celky utkaly naposledy, psal se únor 2022 a Cagliari v Turíně překvapivě vyhrálo. Zachránit se ale nakonec nedokázalo a muselo projít "katarzí" Serie B. Návrat do nejvyšší soutěže přitom nebyl ani trochu jednoduchý a Sardiňanům se moc nedařilo. Teprve poté, co klub převzal zkušený Claudio Ranieri, začal stoupat tabulkou a v povedeném finiši si zajistil postup. Po návratu do Serie A bude hlavním cílem setrvání.

"Uvidíme, jaká bude naše taktika a herní systém. Je jasné, že na začátku sezony je málo údajů o soupeři a v tomto směru se musíme vrátit do předchozí sezony. Ale jsme v pohodě, je to jedenáct proti jedenácti, a tak uvidíme," řekl Claudio Ranieri.

Jeho mužstvo si v prvním kole věří, i když ví, že jej čeká silný soupeř. "Utkáme se s týmem, který se v minulé sezóně umístil ve středu tabulky. Hráči se znají nazpaměť a mají dobrého trenéra. Víme, že musíme bojovat a respektovat soupeře, ovšem stejně jako oni, tak i my se pokusíme je dostat do potíží," dodal Ranieri.

Turín bude pod Ivanem Jurićem znovu patřit mezi nepříjemné soupeře. Granata zakončila minulý ročník na desátém místě, když střídala dobrá období s těmi horšími. Tentokrát by chtěla své výkony ustálit a pokusit se umístit v první polovině.

Ani jedna strana nebude v pondělní dohrávce kompletní. Turínu chybí trio Seck, Djidji a Zima. Na český souboj tak nedojde. Více absencí má Cagliari, kde budou chybět Lapadula, Rog, Mancosu, Desogus a Pereiro.

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Schuurs, Buongiorno, Rodríguez - Bellanova, Ricci, Ilić, Vojvoda - Vlašić - Sanabria, Radonjić

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Radunović - Zappa, Dossena, Obert, Augello - Nandez, Makoumbou, Sulemana - Luvumbo, Oristanio, Pavoletti

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.65 - 5.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Milán

pondělí 20:45

AC Milán přes léto překopal kádr a znovu pomýšlí na nejvyšší mety. Po roční odmlce by rád získal Scudetto, ale dokáže to s tolika novými posilami? Hned v prvním kole čeká na Rossoneri nebezpečná Boloňa.

Vítěz ligového ročníku 2021/2022 vstupuje do sezony s velkým očekáváním, i když jeho současný kádr je velká neznáma. Milánští Tifosi jen stěží rozdýchávali přestup Sanda Tonaliho a už vůbec se jim nelíbil odchod sportovního ředitele Paola Maldiniho. Americké vedení se pak rozhodlo být na přestupovém trhu mimořádně aktivní a odchod Tonaliho vynahradit. Přišla zajímavá jména, ale je otázkou, nakolik se dokáží prosadit. Pulisić, Loftus-Cheek, Chukwueze, Okafor, Musah, Reijnders, Colombo, Romero nebo čerstvě Pellegrino. Přestavba kádru je vždycky riziko a především AC Milán s ní má neblahé zkušenosti z minulých let.

Kouč Stefano Pioli navíc potvrdil, že příchodům nemusí být ještě konec. "Trh je stále otevřený a ještě se toho může hodně stát. Okafor si jako hrotový útočník vedl dobře, dostává se do formy, ale ještě není stoprocentní. Colombo vyrostl a zaslouží si svůj prostor. Uvidíme, co Musah a Chukwueze, potřebují ještě trochu přípravy a práce."

Jak si Rossoneri povedou může napovědět úvodní zápas na Renato Dall'Ara. "Vždy je důležité dobře odstartovat, nicméně zítřek neurčí naší cestu. Nezačíná nový Milán, nýbrž obnovený Milán, který chce být ještě konkurence schopnější. Jsme natěšení a zvědaví, bude to první zápas v sezoně, který se počítá. Co se mi líbilo během přípravy, byl přístup a soudržnost týmu," prohlásil Pioli.

Vedle italských soutěží bude AC startovat i v Lize mistrů, kde obhajuje semifinálovou účast. Už základní skupina může být tvrdým oříškem, protože Milán je na rozdíl od minulé sezony až ve třetím výkonnostním koši.

Boloňa zakončila uplynulý ročník na devátém místě a zopakování této příčky by bylo úspěchem. Důvěru má i nadále trenér Thiago Motta, avšak k dispozici nebude mít útočníka Marka Arnautoviće, který odešel do Interu. Klub by ale ještě mohl posílit Adam Karabec z pražské Sparty.

Rossoblu loni uhráli s Milánem remízu 1:1, ale na San Siru padli. Hosté mají výrazně lepší vzájemnou bilanci a o jejich roli favorita netřeba pochybovat.

Thiago Motta nemůže počítat se Soumaorem, ale je to jediná absence domácích. AC Milán zase bude bez zraněného středopolaře Bennacera a protože Sandro Tonali přestoupil do Newcastlu, může to být problém. K dispozici nebude ani suspendovaný Musah.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Lucumi Beukema, Corazza - Dominguez, Aebischer - Orsolini, Ferguson, Ndoye - Zirkzee

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Kalulu, Thiaw, Tomori, Theo Hernández - Loftus-Cheek, Krunić, Reijnders - Pulišić, Giroud, Leao

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.03 - 3.47 - 1.98

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AS Řím - Salernitana Calcio

neděle 18:30

V neděli navečer se zase jednou naplní Stadio Olimpico až po okraj, aby sledovalo premiéru domácího AS Řím. Giallorossi si s k prvnímu utkání nové sezony pozvali Salernitanu, která už jim několikrát ukázala, že umí hrát velmi nepříjemně.

Vlci z hlavního města vstupují do třetí sezony pod vedením kouče Josého Mourinha a podle mnohých to bude jeho poslední sezona ve Věčném městě. Cíl je jediný, když pomineme neustálou a neutuchající Mourinhovu obsesi vyhrávat poháry. Kvalifikovat se do Ligy mistrů. Její výnosy pokladně AS Řím velmi schází a v konečném důsledku spolu s FFP se to odráží i na přestupovém poli. Sportovní ředitel Tiago Pinto se musel zaměřovat na hostování a velmi často na hráče po konci smlouvy.

S ohledem na tyto limity je jeho práce velmi náročná a naplno se to ukazuje zejména při shánění útočníka. Tammy Abraham se totiž v posledním kole minulého ročníku zranil a mimo hru bude zřejmě až do února či března. Náhrada ale k vzteku Josého Mourinha nedorazila. Což je problém, protože i vloni měli AS velkou slabinu právě v útoku. Kromě mnoha nastřelených tyčí a břeven se prosazovali málo a v Serii A mělo hned osm týmů produktivnější útok.

Tentokrát navíc v prvním kole nemůžou kvůli karetnímu trestu hrát Paulo Dybala s Lorenzem Pellegrinim. Na lavičce nebude v prvních dvou kolech ani trenér Mourinho. Místo něho na ni spolu s asistentem Rapettim usedne především legendární Bruno Conti, který se v klubu stará o mládež. Prostor by tak měli dostat primárně posily Llorente, Kristensen a Aouar. Salernitana postrádá zraněnou trojku Daniliuć, Lovato a Pirola.

Klub vedený Portugalcem Paulem Sousou odehrál s AS Řím šest duelů a prohrál s ním čtyřikrát. V prvním utkání nové sezony Salernitana ještě nikdy neremizovala, kromě výhry nad Laziem v roce 1947 pak třikrát prohrála. Dvakrát z toho ji při premiéře obralo o body právě AS (v letech 1998 a 2022).

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Llorente - Kristensen, Aouar, Cristante, Bove, Spinazzola - El Shaarawy, Belotti

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Gyömbér, Fazio, Bradarić - Sambia, Coulibaly, G. Maggiore, Mazzocchi - Candreva, Kastanos - Botheim

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.03 - 7.73

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Atalanta Bergamo

neděle 18:30

Sassuolo má za sebou stejně jako jeho nedělní sok z Bergama rušné léto, které ještě rozhodně neskončilo. Výrazně obměněné týmy Neroverdi a Orobici na sebe narazí v neděli navečer a dá se očekávat další zápas plný šancí a branek.

Sassuolo je zvyklé prodávat své největší talenty prakticky každé léto a umně je pak s profitem nahrazuje. To je strategie, která mu dlouhodobě vychází, byť tím trochu rezignovalo na jakoukoli snahu dostat se do pohárů a usadit se trvale aspoň v první desítce. Tohle léto nebylo jiné a kádr Sassuola opustili Mert Müldür, Rogério, Riccardo Marchizza a především Davide Frattesi. Zájem ze strany Juventusu je ale také o kapitána a symbol týmu Domenica Berardiho.

Nicméně dostatek zajímavých mladíků pro změnu dorazil. Ať už to byli v červenci ohlášení Volpato s Missorim, stoper Mattia Viti, zkušený bek Matías Viña, Marcus Holmgren Pedersen nebo především Uroš Račić z Valencie. To jsou hráči, kteří by měli pod vedením trenéra Dionisiho dostat dostatek času a prostoru na aklimatizaci a zlepšení. A manažer Giovanni Carnevali je s jejich příchody velmi spokojen.

"Máme za sebou rušné léto a především ztráta Davideho Frattesiho volala po zacelení. Opět jsme vsadili na mladé talenty a věříme, že zde u nás mají zdravé prostředí na práci a sbírání zkušeností. Myslím, že jsme přivedli funkční hráče do systému, kterým trenér Dionisi hraje. Těch změn bylo hodně, ale dělali jsme je s rozmyslem," dodává Carnevali v rozhovoru pro Gazzettu.

Kádr je skoro kompletní, první kolo se nebude týkat jen zraněného útočníka Álvareze a vykartovaného záložníka Ruana Tressoldiho. V kádru Atalanty je situace podobná. Zranění nepustí do hry novou (a rovnou nejdražší) posilu El Bilala Tourého s Hansem Hateboerem, karty zas nepustí do hry mladého střelce Cambiaghiho.

I Atalanta vyměnila několik elementů svého kádru, v Bergamu už si na chleba nevydělávají Joakim Mæhle, Jérémie Boga nebo mladý supertalent Rasmus Højlund. Jeho místo mají nahradit právě El Bilal a především Gianluca Scamacca. Z nepovedeného angažmá v AC Milán se ještě povedlo vysvobodit kreativního záložníka De Ketelaereho.

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Viti, Viña - Maxime López, Henrique - Berardi, Bajrami, Laurientè - Pinamonti

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Tolói, Scalvini, Kolašinac - Zappacosta, Koopmeiners, De Roon, Bakker - Pašalić, Lookman - Scamacca

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.59 - 2.14

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

US Lecce - SS Lazio

neděle 20:45

Titul italského vicemistra bude obhajovat Lazio a v obrovské konkurenci to nebude nic jednoduchého. Vedení klubu se nepodařilo udržet klíčového záložníka Sergeje Milinkoviće-Saviće, ale na druhé straně zůstal kanonýr Ciro Immobile, na jehož schopnosti se budou Biancocelesti spoléhat i na Via del Mare.

Na jihu Itálie v Lecce se podle všech předpokladů zase bude bojovat o záchranu. Loni se to nakonec s předstihem povedlo a letos zůstává cíl stejný. Nebude ale u toho trenér Marco Baroni, jenž se nedohodl na podmínkách nové smlouvy a u kormidla ho nahradil Roberto D'Aversa. Součástí kádru už není také Morten Hjulmand, Sporting za něho vysázel 18 milionů eur a tyto prostředky Lecce vložilo do nákupu jiných hráčů - Mohamed Kaba, Ylber Ramadaní, Zinedin Smajlović či Nikola Krstović.

Lecce bude zejména v domácím prostředí nepříjemným protivníkem pro každého a Lazio není výjimkou. Mimochodem letos v lednu na Via del Mare prohrálo. Z Apulie si přivezlo všechny body naposledy v roce 2011, tedy před dvanácti lety.

Svěřenci Maurizia Sarriho mají před sebou hodně náročnou sezonu, ve které budou obhajovat druhé místo v Serii A a navíc je čeká i základní skupina Ligy mistrů. Úspěšný tým zůstal víceméně pohromadě až na Sergeje Milinkoviće-Saviće. Klíčový záložník neodolal vábení saúdskoarabských peněz a podepsal Al-Hilálu. Lazio ale posilovalo a přínosem by měli být Daichi Kamada, Luca Pellegrini, Nicoló Rovella, Gustav Isaksen či Valentin Castellanos. Síla Biancocelesti je nesporná a vidět by to mělo být i na hřišti.

O favoritovi nedělního zápasu netřeba spekulovat, ale vzájemná bilance je varující. Oba týmy jsou takřka v kompletním stavu. Jedinou výjimkou je na straně Lecce Venuti, zatímco Lazio postrádá Marcose Antonia.

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Gallo - Rafia, Ramadani, González - Almqvist, Strefezza, Banda

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Casale, Romagnoli, Marušić - Vecino, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Zaccagni, Immobile

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.82 - 3.28 - 2.17

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Juventus FC

neděle 20:45

Fotbalisté Juventusu vstoupí do nové sezony na hřišti nebezpečného Udinese a je vlastně otázkou, co od tradičního giganta očekávat. V souvislosti se Scudettem se o Staré dámě moc nemluví, nejúspěšnější italský celek navíc absentuje v evropských pohárech a právě to by mohla být jeho výhoda. Už loňská sezona ukázala, že se s ním pořád musí počítat.

Juventusu nakonec uškodila kauza falšování účetnictví a samozřejmě bodový odečet. K tomu musíme připočíst i přestavbu kádru a začleňování talentovaných mladíků. Na hřišti to leckdy dřelo, ale pořád z toho bylo umístění v první čtyřce, tedy nebýt onoho odečtu. Na jeho základě skončila Stará dáma až sedmá a protože podvody netoleruje ani evropská scéna, přišla o možnost Konferenční ligy.

Liga a domácí pohár tak budou jediné soutěže, ve kterých bude slovutný celek startovat a možná je to pro jeho dobro. O hlavních cílech se moc nemluví, ale Allegri si bude chtít minimálně zajistit Ligu mistrů. Předsezonní příprava ukázala, že to nemusí být vůbec špatné. Na turné po Spojených státech se v konfrontaci s jinými evropskými giganty Stará dáma neztratila.

Na přestupovém trhu byl celkem klid a jedinou výraznější posilou je příchod Timothyho Weaha. Naopak odešel mistr světa Ángel Di María (Benfica) nebo Juan Cuadrado (Inter). Klub už nadále nepočítá se zkušeným obráncem Leonardem Bonuccim, ačkoliv má pořád platnou smlouvu. Na soupisce ale zůstávají zajímavá jména jako Paul Pogba nebo Federico Chiesa, záležet však bude na jejich zdraví. Poměrně dlouho se řešily přestupy Romelua Lukakua a Domenica Berardiho, z obojího sešlo.

Juventus začne novou sezonu poměrně zostra na hřišti Udinese. Má s ním sice historicky lepší vzájemnou bilanci a to i v posledních, ne úplně šťastných letech, nicméně nic jednoznačného to nebylo. Kupříkladu v minulé sezoně vyhrála Stará dáma oba zápasy nejtěsnějším rozdílem.

A Udinese to bude chtít změnit. Dvanáctý tým uplynulé sezony chce hrát v první polovině tabulky a papírově na to má předpoklady. Kádr doplnilo několik nových jmen a z nejcitelnějších ztrát je třeba zmínit stopera Rodriga Becaa (Fenerbahce). U kormidla zůstal trenér Andrea Sottil, navzdory čtyřem porážkám v řadě na konci sezony. Zebry nakonec výrazně těžily z povedeného startu do sezony, kdy sice ztratily první zápas s AC Milán, ale pak dokázaly vyhrát šest zápasů v řadě. Za podobný začátek by se Sottil jistě nezlobil.

Udinese bude chybět kvarteto hráčů - Pafundi, Deulofeu, Ebosse a Ehizibue. Podobně je na tom Juve. V neděli mu nepomohou Fagioli, Kean a De Sciglio.

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Perez, Bijol, Masina - Ebosele, Zarraga, Wallace, Lovrić, Kamara - Thauvin, Beto

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Gatti, Bremer, Danilo - Weah, Rabiot, Locatelli, Miretti, Cambiaso - Vlahović, Chiesa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.06 - 3.37 - 2.06

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - SSC Neapol

sobota 18:30

Jako poslední z velkých evropských lig se do dění zapojuje i italská Serie A. V sobotu jsou na programu čtyři zápasy a v jejich rámci uvidíme na bojišti i obhájce titulu. Pro Neapol by jen těžko mohlo existovat papírově snazší tým, protože na ni čeká Frosinone.

Nováček aktuální sezony se do první ligy dostal po celkem suverénním výkonu a ve druhé lize předváděl skvělé výkony. Jeho trenér, někdejší výtečný obránce Fabio Grosso, s týmem opanoval celou ligu a definitivně měl zajištěn postup už celé tři kola před koncem sezony. Jenže boje mezi italskou elitou se ho týkat nebudou - Grosso se s týmem po sezoně rozloučil a vedení stálo před náročným úkolem přivést schopného a kvalitního trenéra, který by dokázal Frosinone zachránit.

Což je úkol opravdu enormně náročný, když vezmeme v potaz historické výsledky Frosinone. V rámci Serie A se klub vzdálený hodinu cesty od Říma nezmohl nikdy na lepší umístění než devatenácté. Otázkou je, jak si povede tentokrát. Kouč Eusebio Di Francesco, který se volného místa ujal, sice má ze Serie A dostatek zkušeností a třeba s AS Řím dokázal uhrát zajímavé výsledky i v Lize mistrů, ale poslední roky se jeho kariéra neubírá zrovna optimistickými cestami.

Neapol naopak zažívá zlaté časy. Minulý ročník patřil v rámci Itálie právě jí, neboť tým trenéra Luciana Spallettiho vyhrál po dlouhých 33 letech opět mistrovské Scudetto! A to zcela zaslouženě, po celý rok si udržoval jasnou konzistenci a výrazně neztratil na tempu ani v jarní fázi, což se mu dřív občas stávalo.

Přes léto se Neapol sice rozloučila se stoperem Kimem, ale udržela Osimhena s Lobotkou i Kvaracchelijou, navíc přivítala stopera Natana se záložníkem Cajustem a usiluje o další posily. Největší změna tak i v případě Partenopei proběhla na trenérském postu, neboť úspěšného kouče Spallettiho nahradil Rudi García. I ten má ale s italským fotbalem dobré zkušenosti, protože úspěšně vedl konkurenční AS Řím. Současná Neapol ale přeci jen míří trochu výš.

Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Turati - Oyono, Monterisi, Romagnoli, Marchizza - Harroui, Mazzitelli, Gelli - Baez, Borrelli, Caso

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mário Rui - Elmas, Lobotka, Zieliński - Politano, Osimhen, Kvaracchelija

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.50 - 4.48 - 1.53

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Empoli FC - Hellas Verona

sobota 18:30

Nechybělo moc a Hellas by teď kopal jen druhou ligu. Jenže v dodatečném zápase o udržení v Serii A dokázal nad Spezií vyhrát a proto se teď může směle připravovat na úvodní duel s Empoli. Toskánský celek naopak minule pozitivně překvapil.

Empoli pod vedením trenéra Paola Zanettiho příjemně překvapilo a velmi dlouho se drželo kolem 12. místa. Nakonec sice spadlo až na čtrnáctou pozici, nicméně záchranu mělo jistou už hodně dlouho. Od 17. místa ho nakonec dělilo dvanáct bodů. A spolu se záchranou zvládlo Empoli dopřát dostatek hracího času mladým talentům jako Baldanzi, Fazzini nebo Piccoli.

Tentokrát se budou muset činit především jeho střelci, protože Empoli se po střelecké stránce proti Hellasu dlouhodobě vůbec nedaří. Ve dvanácti dosavadních duelech první ligy Hellas nikdy od Empoli nedostal víc jak jednu branku za zápas. Hellas málem hrál až druhou ligu, protože měl stejný počet bodů jako Spezia a finální pořadí tak musel určit až dodatečný zápas. Ten lépe zvládl právě celek z Verony, který do nové sezony půjde s novým trenérem. Záchranu bude mít tentokrát na starosti zkušený kouč Marco Baroni.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Caprile - Ebuehi, Ismajli, Luperto, Pezzella - Marin, Grassi - Baldanzi, Henderson, Gyasi - Caputo

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Cabal, Magnani, Coppola - Terracciano, Dawidowicz, Hongla, Doig - Ngonge, Mboula - Djurić

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.44 - 3.27

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina

sobota 20:45

Na stadionu Luigi Ferraris se i v této sezoně bude hrát Serie A, a to díky Janovu. Grifoni se vrátili po roční pauze a v podstatě nahradili svého městského konkurenta Sampdorii. Svěřenci Alberta Gilardina vyzvou na úvod silnou Fiorentinu a určitě chtějí své fanoušky potěšit ziskem tří bodů.

Očekává se fantastická atmosféra, vždyť Grifoni se vrací do italské nejvyšší soutěže po roční pauze. Návrat mezi italskou elitu ale neprobíhal úplně hladce a konce sezony se nedočkal trenér Alexander Blessin. Nahradil ho Alberto Gilardino, a protože dokázal s týmem postoupit, dostalo se mu prodloužení smlouvy.

Cílem mistra světa z roku 2006 bude samozřejmě udržet Griony v Serii A, potažmo s nimi hrát střed tabulky. Kádr na to rozhodně má. Vedení mu přivedlo reprezentanta Matea Reteguiho a čerstvě také z Marseille Ruslana Malinovského. Tým zůstal vesměs pohromadě, a v tom by mohla být jeho síla.

Už v sobotu ho prověří ambiciózní Fiorentina. Finalista Konferenční ligy chce hrát v popředí tabulky a výrazně se na to posílil. Vedení investovalo do nových tváří jako Lucas Beltran, M’Bala Nzola, Fabian Parisi a Yerry Mina. Loňská sezona nebyla ze strany Violy vůbec špatná, nicméně mančaft postrádal ryzího střelce, který by nasázel minimálně deset branek. O to by se měl nově postarat M’Bala Nzola.

"Po dlouhé sezoně plné událostí jsme dobyli baterky a začínáme znovu. Sezonu začínáme s přesvědčením o našem potenciálu, ale ukázat to musíme na hřišti," upozorňoval kouč Vincenzo Italiano. V Janovu spatřuje nebezpečného soupeře a prostředí stadionu Luigi Ferraris za bouřlivé. "Náš soupeř má kvalitu a charakter, takže se musíme připravit na těžkou zkoušku. První zápas je mimo náš domov, v ohnivé atmosféře, takže se musíme snažit, abychom to co nejlépe zvládli."

Janovu bude v prvním zápase chybět několik důležitých hráčů. Mimo jsou Biraschi, Messias, Bani, Matturro i potrestaná dvojice Sabelli, Strootman. Ani Fiorentina nicméně není kompletní. První kolo se bude muset obejít bez české stopy, tedy záložníka Antonína Baráka, i Castrovilliho s Kouamém.

Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Dragusin, Vogliacco, Vasquez - Hefti, Frendrup, Badelj, Thorsby, Martin - Gudmundsson, Retegui

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodo, Milenković, Ranieri, Biraghi - Arthur, Mandragora - Ikoné, Bonaventura, González, Nzola

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.26 - 2.48

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Monza Brianza

sobota 20:45

Už jsou to dva měsíce od srdceryvného momentu, kdy Inter Milán nestačil ve finále Ligy mistrů na Manchester City. V sobotu večer se ale vrátí znovu do soutěžních vod, protože na San Siru odstartuje novou sezonu v duelu s nedalekou Monzou.

Z pohledu Interu se rozhodně dá mluvit o minulé sezoně jako o povedené. Sice Interu nevyšlo Scudetto, protože Neapol se dostala do fantastické formy a ani ke konci ligového ročníku neztrácela tak chaoticky, jak jsme u ní bývali zvyklí. Ale Inter vyhrál Coppa Italia a opanoval i italský Superpohár. Vyřazovací fáze soutěží mu zkrátka vyšly a navíc ještě nebyl daleko od toho, aby šokoval celý svět a vyhrál Ligu mistrů. V Istanbulu to ale nestačilo a Inter dál čeká na triumf v nejslavnější fotbalové soutěži, kterou vyhrál naposledy v roce 2010.

Pokud bude chtít v této sezoně Inter něco změnit, pak je to jeho ligové postavení. V minulém ročníku ztrácel na lídra z Neapole propastných dvanáct bodů, což je zkrátka moc. Potíž by ale mohla spočívat v tom, že Interu odešlo několik klíčových opor. Pryč je Milan Škriniar, Marcelo Brozović, Andre Onana, Edin Džeko nebo Romelu Lukaku se Samirem Handanovićem. A ti, kdo je zatím nahradili, takové renomé nemají. Davide Frattesi, Carlos Augusto nebo Marcus Thuram jsou zajímavá a talentovaná jména, ale kvalitní hrotový hráč Interu schází i přes příchod Marka Arnautoviće.

Mimochodem by tohle mohl být dost emotivní duel právě pro Carlose Augusta, který před pár dny dorazil do Milána právě z Monzy a byl jejím velkým tahounem. Kromě Caldiroly, Gagliardiniho a D’Ambrosia, kteří bojovali na opačné straně barikády ještě relativně nedávno. Inter vyhrál svůj první duel nové sezony už ve čtyřech posledních ročnících a plánuje v tomhle trendu pokračovat i proti sousedům z Monzy.

Nicméně to kromě Juventusu byla právě Monza, která s Interem neprohrála v minulém ročníku ani jednou. Doma s ním remizovala a pak svého soka na San siru porazila. Ambiciózní celek vedený mladým koučem Raffaelem Palladinem, skončil minule na 11. místě. Ve všech pěti ligách bychom nenašli nováčka, který získal vloni víc bodů než Monza.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Sommer - Darmian, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Çalhanoğlu, Mchitarjan, Dimarco - Thuram, Martinez

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - D'Ambrosio, Mari, Caldirola - Ciurria, Gagliardini, Pessina, Kyriakopoulos - Colpani, Caprari - Mota

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.02 - 8.31

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
US Lecce
0
0
0
0
0 : 0
0
Juventus FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Empoli FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Turín FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Cagliari Calcio
0
0
0
0
0 : 0
0
SS Lazio
0
0
0
0
0 : 0
0
Atalanta Bergamo
0
0
0
0
0 : 0
0
AC Milán
0
0
0
0
0 : 0
0
ACF Fiorentina
0
0
0
0
0 : 0
0
Inter Milán
0
0
0
0
0 : 0
0
Bologna FC
0
0
0
0
0 : 0
0
AS Řím
0
0
0
0
0 : 0
0
Salernitana Calcio
0
0
0
0
0 : 0
0
US Sassuolo
0
0
0
0
0 : 0
0
AC Monza Brianza
0
0
0
0
0 : 0
0
Udinese Calcio
0
0
0
0
0 : 0
0
SSC Neapol
0
0
0
0
0 : 0
0
Janov CFC
0
0
0
0
0 : 0
0
Frosinone Calcio
0
0
0
0
0 : 0
0
Hellas Verona
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (206)

Přidat komentář
Deki

FORZA INTER! Jdeme si pro 20. Scudetto

Reagovat
sinter

po tej príprave by som sa nečudoval,že to skončí 0:1 (#6)

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
MarcoBanco

Takže Gabri Veiga z Celty nakoniec do Neapolu za 30 dobrý deal

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

Forza Calcio!

Reagovat
Amon

Malinovski za 10mil € do Janova? Celkom balík na pomery Janova. Majú nového majiteľa?

Reagovat
danko10

Áno, starý dobrý gangster Enrico to pustil amíkom tesne pred rozpadom klubu.

Reagovat
Raffaello

Carlo Mazzone riposa in pace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

Neapol palí jeden hezčí gól než druhej... sice jeden neuznali pro offside, ale góly parádní.

Reagovat
LesyJePan

Videl som len prvé dva a myslím, že kvalitnejší brankár by si s nimi poradil.

Reagovat
mastakillah

Ta první od Politana byla těžko chytatelná. Ta druhá střela sice šla na střed, ale poměrně rana. Rychlejší reakci to chytit možná mohl

Reagovat
Furia Ceca

To je sice možný, ale pro oko diváka goliky hezký

Reagovat
mastakillah

Cajuste špatnej … ten v základu jrště hrát neměl … penalta jeho chyba, zbytečná žlutá, přínos do hry 0

Reagovat
mastakillah

Osimhen world class

Reagovat
mastakillah

Tohle není faul?

Reagovat
lnterista

Hurá...to bylo nekonečný.

Reagovat
Nuno čomes

Mister a jeho klasická očekávaná, všemi přečtená a připosraná sestava. Dnes to neuvidím, snad výhra.

Reagovat
lnterista

z těch dresů bolí oči

Reagovat
Nuno čomes

Proč?

Reagovat
lnterista

tobě se líbí? Nejhorší co jsem zažil

Reagovat
Nuno čomes

Neskáču z nich 2 m vysoko, ale mohlo to dopadnout hůř. Vždy když je tam žlutá, tak mi to nesedí.

V dnešní době dejme tomu :)

Reagovat
lnterista

se mi tam bije bílá a žlutá a ten sponzor taky není zadnej krasavec

Reagovat
Nuno čomes

Rikam že ta žlutá ne, ta se k modré černé nehodí. Sponzor vypadal dobře na loňských venkovních a na letošních venkovních je super, že je jen napis.

Reagovat
snuff24

Reagovat
mastakillah

Nejsou až tak špatný

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Rudy

Dresy fajn. Token to byl des.

Reagovat
snuff24

Reagovat
Rudy

Hakan za Broza uplne mimo a totalne zabity, presne dle ocekavani. Thuram vs. Dzeko, to je raketa. Lautaro nebude muset vsechno obehat sam, cekam od nej vice golu

Reagovat
Nuno čomes

Bohužel není to jeho pozice, měl by hrat výš. Ale co se dá dělat.

Reagovat
Tomanatura

Thuram vypada hruzostrasne, Arnautovic ho uplne zastinil.

Reagovat
sinter

Reagovat
lnterista

Reagovat
cresposuper

Naopak, prvy polcas tam mal vela dobrych momentov.

Reagovat
sinter

45min < 5min

Reagovat
Rudy

Nesouhlasím. Konecne je tam nekdo schopny pohybu a zapoji se i v mezihre, hrat v 11 je rozhodne plus.

Reagovat
GEGE

Neskutečné kopyto... trapas, že jsme ho tolik chtěli...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
8lampard8

Proc stale nosi Osimen tu masku? Hrozi obnova zraneni pri uderu, nebo to ma pro “stesti”?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Daje Roma!!!

Reagovat
Pipo123

Toho Llorisa je škoda, cela ta situácia bola zvláštna, borec by zarábal 2x viac ako Provedel, ale Lazio chcelo aby u nás robil dvojku na čo Lloris nepristúpil.

Provedel mal skvelú sezónu, no nemôže odchytať všetko, tých zápasov bude moc

Reagovat
Inter Eterno Amore

Candreva nádherne

Reagovat
GEGE

Nesmrtelný Candreva

Reagovat
Zark

hraje čím dál líp navzdory věku

Reagovat
10

hlavně ty góly jsou všechny nádherný, převzal žezlo po Fabiovi

Reagovat
Zark

Teď dával ještě v poháru z přímáku, to je start do sezóny jako blázen, hlavně ten pohyb a nabízení se každému pro přihrávku, top hráč

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
Lech

Jojo, akorat ze dokud necentruje

Reagovat
Largo

Jako namazal si nas krasne, mazak…

Reagovat
Nuno čomes

Jeden zapas a tady se zas dělá haló

Reagovat
Largo

?

Reagovat
Lech

Reagovat
danko10

Mohli sme odohrat slusny prvy polcas, namiesto toho nas jeden jediny nabeh totalne rozlozil. Na uplnom konci to bola zas tragikomedia, jak vinko.

Bove musi zostat v satni, ten to dnes vobec nechytil.

Inak, ta asociacia na udrzanie kvalitneho travnika na Olimpicu, ktoru klub vlani slavnostne zalozil s lazialmi vyzera, ze je velky majsterstych. Tipujem, ze tohtorocna uroda zemiakov predcila vsetky ocakavania.

Reagovat
Pipo123

Sarri si už poplakal cez týždeň, ten trávnik vyzerá hrozne, zase sa tam hrali nejaké zápasy rugby?

Reagovat
danko10

Podľa mňa bola minulý týždeň žatva.

Reagovat
10

Candreva 36 let

Reagovat
Pipo123

Borec toto vždy vedel, krásne góly, síce ma ľavačku len na podobieranie sa, ale ta pravačka bola vždy delo

Reagovat
Truffaldino

Dneska jasně ukázal, na co má levačku ...

Reagovat
Furia Ceca

A to je jako hodně? To má jen o rok víc než já. Pořád mladej kluk

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Na sezení u televize nebo na tribuně jo

Reagovat
Pipo123

Provedel - Lazzari, Patric, Romagnoli, Marusic - Cataldi, Kamada, Alberto - Anderson, Immobile, Zaccagni

Kamada

Reagovat
danko10

Candreva : Cristante 2:0 v suchom.

Reagovat
10

Život Bryana

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Je moje smrt.

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Keby ste hodili AS do Championship tak tam krásne zapadnú

Reagovat
danko10

Tretí rok Josého na lavici a jedinou ofenzívnou schémou zostáva nákop od stopéra.

Reagovat
10

a "dejte míč Dybalovi", o což se hráči snaží i dneska...

Reagovat
danko10

Nákopom od stopéra.

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

Ten Adidas mi k AS nesedi

Reagovat
10

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Furia Ceca

Mně Adidas k nikomu ve fotbale nesedí... nejlepší dresy prostě dělaj Nike, a samozřejmě Kappa.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Furia Ceca

Až na tu 100% brazilskou obranu zajímavá sestava. Těším se jak dlouho ne. Forza Juve

Reagovat
maras93

CDK, jak jinak

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

FEDEEEEE !!!

Reagovat
10

Fedeeeeeeeeeex

Reagovat
Furia Ceca

Ty kluku, buď už zdravej, prosím

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Turbojuve. Ty kraje budou strašlivý rozdíl, celkově celou přípravu vidím největší rozdíl v rychlosti, všechno jde okamžitě nahoru.

Reagovat
Furia Ceca

Máme za sebou teprve 20 minut, takže je fakt hoooodně předčasný dělat nějaký závěry... ale já v tom opravdu vidím náznaky toho silnýho Juve, co dalo 9 Scudett v řadě.

Reagovat
stuff

Tu prvu vetu vole si opakujme aspon par kol, bo budeme skoro na smiech

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
M11

Zatim i od nej diametralne jiny pristup

Reagovat
10

Od všech...a Fede lítá jako za starých časů

Reagovat
10

Dušaaaaaaaan

Reagovat
Furia Ceca

Píče... nám vychází dneska úplně všechno

Reagovat
Raffaello

Allegriho výraz "do hajzlu, tohle není ten calma fotbal, který jsme plánovali"

Vlahovič dává najevo, že Juve útočníka má a další není třeba.

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

I když mě Vlahović minulou sezónu mega sral a v každým druhým příspěvku tady jsem ho "prodával", tak tohle jsem mu nikdy nemohl upřít... ať se mu sebevíc nedařilo, tak vždycky makal na maximum a snažil se to za každou cenu prolomit. I když to pak někdy v jeho podání už byla opravdu křeč – nikdy se nevzdával. Jakej rozdíl třeba oproti Arthurovi, kterej vždy dělal maximum pro to, aby se válel na marodce a nemusel trénovat, nebo – nedej bože – dokonce hrát.

Reagovat
10

Dušan potřeboval trošku vyděsit Lukakuem, Giuntoli je liška mazaná

Reagovat
Airus

Ještě neříkejme hop

Reagovat
Zark

titul

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Ciroooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát jsme si nezasloužili, ale ofsajd bočním švem kopačky pobavil.

Cristante neumí hrát fotbal, s Matičem bychom dnes bohužel v pohodě vyhráli.

Reagovat
M11

Kabasele uz mel byt venku

Reagovat
10

Takovej pressing jsem od Juve neviděl asi 6 let

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

RABIOT !!!

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Tak sa hra posledny rok zmluvy! Masterstik od vedenia

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

Mě docela překvapuje, že podle všeho on sám neměl absolutně zájem jít jinam... přestože nabídky podle všeho měl. Jestli on to nebude Juventino

Reagovat
10

Nevím teda, čekal dost dlouho, reálně mu spíš nic opravdu zajímavého nepřišlo, nebo požadavky jeho matky ty kluby otrávily (UTD).

Reagovat
stuff

Jj, chcel isto k Uckam. Stopro mu Paul stihol porozpravat ake love za ake hovno sa tam da zarobit

Reagovat
Furia Ceca

Tak jasně... já mu taky do hlavy nevidím a nejsem si v jeho případě jistej ničím Jestli zůstane i další rok dál a bude hrát stejně jako poslední rok, ok. A pokud přece jen odejde, žily mi to trhat nebude.

Reagovat
Zark

možná i jeho máma

Reagovat
Furia Ceca

Mamánek Combiasso

Reagovat
M11

Luxus.. krasny vykon.. krasne dresy.. fanousci

Reagovat
Furia Ceca

Nemůžu uvěřit vlastním očím, že pod Allegrim (!!!) hrajeme agresivní, fyzicky nabušenej fotbal, kterej je ještě maximálně efektivní. Musím se opravdu hodně krotit, abych nepodlehl nějaký přehnaný euforii...

Reagovat
Zark

Aby nás Max jen nenamlsal a pak nám servíroval dalších 37 kol plné holomajzny, dokonalý Allegriho styl

Reagovat
M11

Co vime.. treba hraci ted dostavaji cocku za to, ze se nedrzi planu

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Možný to je... Já se v těch Maxových trollincích vrstvených na další trollingy už taky ztrácím

Reagovat
10

Nejslabší zatím Miretti, ten bohužel zajebal všechny nebezpečný akce. Weah zatím trochu zakřiknutej, v přípravě patřil k nejlepším. Jinak super nasazení, bojovnost, prostě Juve jak se sluší a patří

Reagovat
Zark

Weah je strašně platný, není to sice kdovíjak vytříbený hráč, ale ta bojovnost, kterou se prezentuje a rychlost, přímočarost tomu chyběla. Jde vidět, že se mu splnil sen, víc takových

Reagovat
M11

U nej se mi libi, jak jde rychle do nabehu.. souper ho musi stale pokryvat a tim dava prostor pro jine moznosti..

Reagovat
Zark

uvidíme, jak se popasuje proti silnějším týmům, kde vynikal Cuadrado

Reagovat
10

Zajímavý je jeho vysouvání na hrot, to už dělal v přípravě, stejně tak Cambiaso hodně sbíhal doprostřed jako mezzala. Tohle jsou fakt dost nenápadný posily, který ale podle mě udělají zásadní rozdíl, už jen díky jejich energii a rychlosti.

Reagovat
Zark

Cambiaso mě překvapil, jak jsem ho původně nalevo nechtěl tak zatím v pohodě, inteligentní hráč, který pokryje více postů

Reagovat
10

novej Spina

Reagovat
stuff

Odmietam byt prehnane nadseny. Na to si prilis dobre pamatam prvy zapas pod Pirlom. Treba tomu dat par kol. Ale samozrejme zatial spokojnost.

To, ze je Lukaku stale bez angazma ma strasi.

Chcel by som dnes este vidiet Pogbu!

Pome, hlavne to uz dnes neposrat a idealne aj s cistym kontom.

Forza chalani!

Reagovat
10

Užíval bych si po dlouhý době kvalitní výkon a ostatní neřešil

Reagovat
stuff

Ked budu tri body doma. A Weah zdravy!

Reagovat
Truffaldino

Když vás tady čtu, tak mám pocit, že se dívám na jiný zápas. Chiesa je rozdílový, ale pokud nepotáhne míč on, tak mi nebezpeční nepřijdete. A v dalších kolech se na góly nadřete daleko víc plus některá řešení hráčů Udine jsou zvlášní, jsou docela nervozní a někdy ledabilí.

Reagovat
10

To nevím, zrovna dneska to podle mě fakt není o driblinku Chiesy

Reagovat
Truffaldino

První gól dal, při druhém rozpohyboval obranu Udine a vznikla penalta a při třetím vytvořil prostor pro Cambiasa, který tak měl dost místa na centr.

Reagovat
Furia Ceca

To z tebe jen mluví zhrzenost z dnešní remízy Ale tak samozřejmě to asi vidíme všichni, že Udine zrovna nejlíp nevzdoruje... uvidíme, jak to půjde dál a proti silnějším soupeřům. Ale po tom sračkoidiním antifotbalu, co jsem pod Maxem dva roky hráli, to je prostě mega změna.

Reagovat
Truffaldino

Zhrzelost určitě ne, já jsem od nás čekal horší výkon a výhru Salerna. Ale dobrého fotbalu jsem se dneska ani jednou nedočkal, mě tyhle kontrolované výhry nebaví. Jinak na understat máte xG i s penaltou 1.86 vs 1.21 Udine.

Reagovat
Furia Ceca

To byl vtip samozřejmě s tou zhrzelostí Tebe nebaví kontrolovaný výhry? Jak teda můžeš být kalčista?

Reagovat
Truffaldino

Měl jsem spíš napsat "takhle kontrolované výhry," mám rád kontrolu hry s míčem na kopačkách ve stylu Neapole, Itálie na ME nebo včera Interu. A třeba AS bych pod Mourinhem nikdy nemohl začít fandit, ostatně by mě zajímalo, jestli se vůbec někdo takový mimo Řím a osobních fans Dybaly najde. A na té zhrzelosti něco je, nechci se v půli ročníku dívat na tabulku s dvacetibodovým mankem AS na zbytek účastníků boje o LM a titul, dneska jsem víc přál Udine. Candreva a Samardžič se měli pro dnešek prohodit

Reagovat
Nuno čomes

snad ta zaslepenost vydrží dlouho.

Reagovat
10

Snad jo

Reagovat
Furia Ceca

Tak srovnávat to úplně nejde... Allegri v minulosti parádní fotbal uměl. Pirlo byl absolutně nepopsanej kus papíru.

Reagovat
Il Architetto

On ne. To hráči.

Reagovat
M11

Dusan ma tu ruku jak dlouhoprsti banditi

Reagovat
Zark

Samardzic by se hodil

Reagovat
10

a pokud nepůjde počítat s Pogbou, jako že to je mega risk, tak o to víc...

Reagovat
Zark

byl by to uprgrade a jistota na palčivém postu, oproti Paulovi, bohužel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Ten Samardžić je ale fakt šikovnej hráčík, tahá Udine na zádech prakticky sám... Giuntoli by mohl o něm popřemýšlet

Reagovat
Zark

už je přerostl, Beppe měl dobrou ideu, ale bohužel nevydařilo se

Reagovat
Furia Ceca

Posral to jak v léte 2.12 s Verrattim

Reagovat
Forza_Inter

tentoraz dobre urobil, že Samardzica poslali dopice po tom co menil podmienky po dohode

Reagovat
Nuno čomes

Nevysvetlis ale

Reagovat
Furia Ceca

Tak vysvětluj ty Já jsem zvědavej, s jakýma argumentama přijde kus tak ubohýho hovna jako jseš ty...

Reagovat
Nuno čomes

Co by se mělo takovému neandrtálci s odporný vyjadřováním vysvětlovat?

Reagovat
Furia Ceca

Oprav si to blbe a pak ti možná odpovím. Možná

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

ke každýmu nepovedenýmu přestupu Interu tohle léto Gazzetta vytvořila asi 50 pohádek, kde hráče diskreditovala (Lukaku, Samardžić, Scammaca...) a pak to tlačila na první stránce týdny...další na řadě je Pavard?

Reagovat
Forza_Inter

ale ved u Samardzica to potvrdili aj tí jeho agenti a tiez nezavisli novinari, ziadna pohadka

Lukaku je prijebany

Scamaccu nikto nediskredituje predsa, preplatila nas atalanta

Reagovat
Raffaello

Samardzicův otec ovšem říká něco jiného. Agentka, která vyřizovala Samardzicův transfer, nikdy nebyla jeho agentkou a neměla k tomu ani zplnomocnění. Zástupci Interu se urazili, když to zjistili, přestože Samardzic do Interu chtěl. Naopak v Udine to pochopili, ačkoliv přišli o potenciální slušnou sumu za přestup.

https://www.sportitalia.com/primo-piano/esclusiva-si-le-verita-di-papa-samardzic-l-inter-lo-voleva-solo-con-la-pimenta-ma-lei-non-c-entrava-nulla-e-allora-ausilio-40538

Reagovat
Raffaello

Vedle toho všechno agentka dementovala a svalila vinu na otce.

https://www.sportitalia.com/in-copertina/samardzic-la-pimenta-risponde-avevamo-brindato-insieme-poi-il-padre-ha-cambiato-richieste-40594

Verzi agentky potvrzuje Aleksandar Kolarov: “Samardžić and Inter? I fully confirm Rafaela Pimenta's story, it was I who introduced her to Lazar’s father and I also attended some meetings. Her version is absolutely true, I'm sorry to have heard so many lies from Lazar’s dad.”

Reagovat
Nuno čomes

Lépe jsi to objasnit nemohl

Reagovat
Raffaello

Opravdu nechápu, co máš za mindrák.

Reagovat
Nuno čomes

Na co jsi tím chtěl teda poukázat? Pošleš tady nějaké dvě verze, aby to vypadalo, že Inter je opět ten špatný. A přitom co, Kolarov, který působil v Interu, potvrdil její verzi, takže lže otec? To je asi fuk, vy si nějakou pohádku, která se vám hodí, vyberete

Mindrák tak možná máte vy, jak tady na Inter útočíte na denní bázi. Měli byste se starat o sebe, máte svých starostí dost.

Reagovat
Raffaello

Tvůj pocit méněcennosti ti zakaluje úsudek. Cokoliv, kde by mohl Inter vypadat špatně, bereš jako osobní útok. Měl bys s tím něco začít dělat, to je jen přátelská rada.

Záměrně jsem vedle sebe dal ty dvě verze, i se zdroji a přímými citacemi těch konkrétních lidí, kteří v tom jsou namočení. Ať si každý udělá obrázek sám. Kdybych chtěl "manipulovat", tak sem toho Kolarova nedám. Naopak je to něco, čím se dá krásně podpořit paní agentka a diskreditovat otec. Nestojím na straně ani Samardžiče, ani Interu. Jsou tu reálně dvě verze, tak ať si každý podle toho, co se píše za těmi odkazy, udělá úsudek sám.

Za mě osobně to podělali všichni, jak pan otec, tak agenti, tak Inter. Udine přišlo o peníze, Inter o hráče, který by zásadně vylepšil zálohu, hráč o super angažmá a agenti o slušnou provizi.

Reagovat
Nuno čomes

O přátelskou radu nestojím, jelikož přátelé nejsme. Mé pocity teda absolutně neznáš, ozvu se většinou tehdy, když tady pálíte do Interu při každé hlouposti, kdy už je to moc, asi máte tu potřebu (porovnávání penisů tady neřeším, vy nesnášíte nás, my vás, v pořádku, akorát my vám to tady nemusíme připomínat tak často jako vy - btw. to možná bude ta méněcennost, co tady zmiňuješ, když už máš tu drzost o ni polemizovat, hm?), takže opravdu nevím, jak jsi k tomu došel, to jen tak pro pořádek.

Když už jsi teda tady hodil dvě verze, mohl jsi k tomu vložit ten poslední odstavec a nemuselo by být žádné vzrušení

Reagovat
Raffaello

Méněcennost proto, že tu pořád kolem se kopeš jako malé dítě. Ale dělej si co chceš, je to tvůj život, sám zodpovídáš za své činy. Fakt nemám chuť tu s tebou vést iracionální sračkoválky na úrovni teenagerů.

Reagovat
Nuno čomes

Jakmile se tady něco rozjede, tak to stejně skončí v úrovni "iracionální sračkoválky na úrovni teenagerů" a tví kolegové si ještě přijdou kopnout, jakou nemáš pravdu

Souhlas, nemá to s Váma absolutně žádnou cenu a je to jen ztracený čas. Příště si ho ušetřme A nejideálnější bude, když vaše hloupé narážky a kopnutí necháme jen tak ležet, ostatní si udělají obrázek sami.

Reagovat
snuff24

sorry, ale největší rozdmýchávač agrese jsi tady ty připojím se tu jednou za čas a tebe vidím v každý diskuzi nastartovanýho v útočným módu,ty jsi první kdo reje a nebo se uráží jak malá holka když někdo se jen malinko otře o Inter

Reagovat
Nuno čomes

V pohodě, ale možná tak první, co reagoval na rýpance, urážky a pohádky ostatních, ale ok. Ono to evidentně nemá smysl a je lepší tady na EF nechat pohádkaře pohádkářema ve svém světě

Reagovat
10

úsudek mu zakaluje hlavně absence aspoň průměrné inteligence

Reagovat
Nuno čomes

A pak se k tomu, jako vždy, musí vyjádřit účet s bohužel téměř nulovou inteligencí a potřebou vždy vše okomentovat svou pravdou a svou jedinou správnou verzí při pohledu na věc. Ještě, že tě tady máme

Reagovat
Eldarion

Ja Vás všetkých uznávam, že sa dávate vôbec do komunikácie s týmto troglodytom, ja a môj mozog sme to vzdali už dávno

Reagovat
10

to můj ale taky

Reagovat
Nuno čomes

Jinak s tím posledním odstavcem souhlasím.

Reagovat
Furia Ceca

Tu buchtu s cigárem bych taky přibral do týmu

Reagovat
10

Škoda, ale pěkná akce

Reagovat
Furia Ceca

Už je to celkem nuda... ale tak co, svoje odehraný máme, teď už to jen doklepat do konce – a ideálně neinkasovat E-O!

Reagovat
M11

Tek

Reagovat
Pipo123

Takto si posrať zápas

Reagovat
Zark

V Lecce bude asi pěkně horká půda

Reagovat
Pipo123

Namiesto toho aby sme dali na 2:0, trafili sme tyč, tak o pár minút si necháme streliť dva góly, pičo toto mi pripomína sezóny pod Inzaghim

Reagovat
El Matador

No mě to připomíná Sarriho. Vedeme jedna nula po jedné akci a druhej poločas chceme prozdržovat a stejně dostaneme 2 fíky

Reagovat
Eldarion

Som zvedavý na tento "nový" tým mladých šprintérov a čudné rozostavenie. V príprave sa to 4:3:3 menilo neustále, ale tí inverzný beci boli zaujímavé riešenie. Osobne nečakám nejaký top výkon prvé kolá, ale až trošku neskôr, každopádne Forza!

Reagovat
LesyJePan

Forza Milan!

Reagovat
maras93

Oli!

Reagovat
GEGE

GIROUD!!

Reagovat
10

1 Ital na hřišti

Reagovat
Eldarion

Growth Decree a slabé akadémie Talianska bohužiaľ.

Reagovat
10

Spíš jen to první...

Reagovat
Savi

bohužel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
maras93

Puliii

Reagovat
Eldarion

Reijnders bude strašné delo, fantastický hráčik.

Reagovat
GEGE

Pobeha o parník lepší než RLC...příště prosím základ

Reagovat
maras93

Reagovat
maras93

Omg Rafo, Okafor volnej na středu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele