Senna chce zůstat ve Villarrealu, věří v rychlou dohodu

27.06.2011, 18:45
Aktuality
Villarreal se zatím příliš neangažuje na přestupovém poli a jeho kádr pro novou sezonu do této chvíle posílil pouze zkušený brankář Cesar Sanchez. Někdejší gólman Realu Madrid, Tottenhamu a naposledy Valencie by se na El Madrigal měl sejít i s Marcosem Sennou...

Důležitá součást španělské reprezentace, která před třemi roky ovládla evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku, má se čtvrtým týmem uplynulé sezony Primera Division smlouvu jenom do konce června a hodně se poslední dobou spekulovalo o jeho možném odchodu do Swansea. Vše by nakonec mělo dopadnout jinak, jelikož Senna jedná o novém kontraktu.

"V pátek jsem se po slavnostním obědě před závodem formule 1 sešel s prezidentem a trenérem a absolvovali jsme hodně uvolněnou diskuzi. Přáním obou stran je pokračovat i nadále společně a od dohody nás pro tuto chvíli dělí jenom malé detaily," prozradil Senna.

"Po informační schůzce mi pak prezidentův syn řekl, že v pondělí bude kontaktovat mého agenta. Jsem optimistou a věřím, že se brzy dohodneme. Strávil jsem zde dlouhou dobu a ve Villarrealu chci zůstat ještě spoustu let... Dobrá, minimálně tedy ještě jeden," žertoval brzy 35letý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

plete se mi hrozně s mehmetem aureliem , jinak supa hráč, snad prodlouzi

Reagovat
Mastný Chobot

skoro 35, ale stále na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na lavku má i v pětatřiceti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikají hráč, klasický defender.

Na El Madrigal bude i nadále co platný, rozhodně na tom ani jedna strana neprodělá. Spekulovalo se o zájmu nováčka Pl, Swansea City, ale asi by to pro něj nebylo to pravé .....

Reagovat
Tigerinho

defender?

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivní hráč , trochu mi na klávesnici ujela ruka ....

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě prodlouží stále je platným a má týmu co dát

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Blbost..... Teda snad

Reagovat
Filip12

do chelski a sem rád

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Brano?

Reagovat
Kaze

Podle mě ani nemá kam jít

Reagovat
Darren Fletcher

moj sen na pravej strany obrany united

Reagovat
Filip12

moj sen na pravou stranu Bayernu

Reagovat
Kaze

Rafael, Fabio?

Reagovat
Filip12

Sergio

Reagovat
nani92

do Barcelony

Reagovat
Filip12

to by mu real neodpusti

Reagovat
smazaný uživatel

Takového hráče na lavičku fakt nepotřebujeme, když by si u nás vůbec nezahrál

Reagovat
Josifek

Ve středu obrany vedle Piquého místo stále pomalejšího Puye by brzy mohl skvělý hlavičkář Ramos, kterých máte po skrvnu, najít své uplantění. Ale je fakt, že tohle je naštěstí fantasmagorie..

Reagovat
Filip12

nebo i becka na krajích s Alvesem Ramos nalevo Alves Napravo

Reagovat
smazaný uživatel

No možná v budoucnu. Je to fantasmagorie, ale prostě by si nezahrál. Přes Alvése by neměl šanci a ani na stoperu jak říkaš by si v současné době nekopl. Přes Piqueho s Puyolem se nikdo nedostane, když nepřijde zranění...

Stejně by nikdo takového hráče v Barce nechtel, navíc Madridistu...

Reagovat
nani92

Reagovat
Aldeano

Zůstane.To je jasná věc...

Reagovat
Filip12

turbomotor středu hřiště ten má snad troje plíce

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo jak to děláš, že seš tak vtipnej

Reagovat
Filip12

dřív měl takovou přezdívku Andreas Moller

Reagovat
smazaný uživatel

tak to všechno mění

Reagovat
Kaze

Tak ho nech komentovat, ne? Nikoho neprovokuje, na nikoho nenadává, nepíše moc OT a zas takové kraviny nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

V základu už nemá místo, ale když se mu chce sedět, je to pro Ponorky dobré. Otázka je plat ...

Reagovat
Tomanatura

Má na to ještě? Proběhly spekulace ohledně Violy, takže kdyžtak děleno dvěmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Má, fyzicky je na tom dobře.

btw. Ri "B" er

Reagovat
Tomanatura

http://www.ole.com.ar/boca-juniors/futbol/Goza-conmigo_0_506349643.html

Ale já teda takto rád nejsu, no. Ale můžou si za to sami, tragédi. Momentálně bych nechtěl být Passarellou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já si přečetl asi všech těch 100 článků co tam je . Já jim to přál, pro mě je to něco jako kdyby sestoupil Real. Doufám, že jim ještě odečtou body za výtržnosti. Prej 3 - 6. To je výsměch, měli by dostat tak 18 stejně jako před pár lety Nueva Chicago a Almirante Brown. Jinak to bude mít RiBer dost těžký v následující sezoně. Zápasy venku bez fandů (ve druhé lize to platí pro všechny), těch pár dobrých hráčů co maj odejde.....ukázka co dokáže špatné vedení klubu.

Reagovat
Tomanatura

No však, já jim vůbec nevěřím. Sice nevěřím, že by je svaz nechal potopit, jelikož by tím riskovali výtržnosti vůči sobě, ale v základu s hráči jako Villalva, Chichizola, Díaz, Pereyra a spol se nahoru nedostanou, to ne. Ale při troše štěstí se je v tom nenechají bývalé hvězdy, nebo zůstanou hráči jako Paulo Ferreira, aby tu ligu vykopali zpět. Ale nevěřím v to, až takový srdcaři není ani většina argentinských fotbalistů. Jinak, jako fanoušek Boky bych o špatném vedení nerad mluvil, ale tak nějak nepočítám s tím, že tam tito blbci zůstanou. Budou potřebovat kvalitního trenéra a to jsem zvědavý, kdo jim tam půjde, když vyhazují ještě víc, než Boca.

Nevíš, kdo to vůbec vlastní? Já jsem nepochopil to, proč to dává hodně fanoušků za vinu Aguilarovi, který je už 2 roky pryč. Možná proto, že tam nasekal ty dluhy, kvůli kterým to teď budou mít dost těžký, ale nějak se v tom nevyznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlastní to nevím, ale hodně osob tam má pohledávky. RiBer je v dluzích až po uši a teď se to asi jen tak nezlepší. Jinak Aguilar... jóó to tlusté prase. Fanoušci mu to dávaj za vinu, páč to byl zloděj. Nic než zloděj. Si vem kolik excelentních hráčů RiBer vychoval, kolik za ně utržil a? Topí se v dluzích. Za jeho vedení zmizelo tolik peněz, že to těžko někdo spočítá.

Reagovat
Tomanatura

Jo, četl jsem pár jeho vyjádření. Na ole ho označuje za viníka 50% lidí, což je mazec. Jsem zvědavý, co to bude za sezonu, když si nebudeš moct říct, že River prohrál taky, takže se nic neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen u fandů River asi 70%. No tak doufám, že Boca nebude mít tak otřesnej začátek jako letos. Zas tak daleko od sestupu v "Promedios" Boca není. Fajn, že se vrátil El Flaco, můj idol. Má svůj věk, ale může furt hodně pomoct, alespoň jeden rok. Chci, aby se vrátili Burdisso, Samuel, Palacio, Morel, Gago, může i Willy Caballero. Nereálné, já vím, ale chci je zpět v Boce. Guilleho s El Titánem jako asistenty . Ameal řekl, že ekonomicky je na tom Boca celkem dobře, tak ať se snaží.

Reagovat
Tomanatura

Jj. Schiavi bude posila, i když jsem se první zhrozil, 38 let, ale proti Boce hrál slušně a ten tým potřebuje zkušenosti jako sůl. Vrátí se jen Palacio - do dvou let. Pozdíš by mohl ještě následovat Tevez, teoreticky Gago, i když o něm říkal Ameal, že má hodně nabídek z Evropy a že určitě ještě nebude chtít domů. Já se hlavně hrozím toho, aby neodešel Chávez a jestli Viatri zvládne Martínovu roli. Dle mého za půl roku letí. A taky jsem zvědavý, koho vezme z extraúspěšné "20", která už je ve finále mládežnické Libertadores. Pár se mi jich tam líbilo, ale když potom zkoušel Saura a ještě někoho do obrany, tak to byla katastrofa. I když s tím Falcioniho "systémem" se ani není čemu divit.

Bude to zajímavé. Vrací se Gracián, čili máš tři "10" do 442( ), hrávat už by měl začít Araujo,

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez se vrátí určitě. ...za pár let. Ale doufám, že mu rupne v kuli a vrátí se hned . Viatri musí dostat čas, nikdo nemůže čekat že to hned bude nejlepší střelec, ale potenciál má. Hráči z dvacítky to budou mít těžký, protože Boca je dlouho na suchu a tudíž není moc času něco zkoušet a Falcioni musí začít vyhrávat. Až se situace ustálí, bude pro ně víc místa. A zrovna Arauja Falcioni moc nemiluje jak to vypadá. Má ohromnej potenciál, ale herně musí dospět. Jak říkám, pokud se Boce bude dařit, příležitosti dostane.

Reagovat
Tomanatura

Tak už dostal šanci Colazo, dal šanci i Mouchemu, kterému už nikdo nevěřil, i když ten teda není odchovanec. Uvidíme, já jen doufám v daleko lepší sezonu, navíc celá příprava je v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

byl dlouho zraněný a na hřiště se dostal na pár minut na konci sezony, kdy už o nic nešlo, takže ani nevím. Ale vím jistě, že Bruna za sestavy nevykopne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele