Semak spekulace o odvolání neřeší, koncentruje se na svojí práci

03.12.2020, 13:55
Aktuality
Trenérské řemeslo je hodně zrádné, kormidelníci mohou ze dne na den ztratit důvěru vedení a fanoušků a aktuálně se o tom přesvědčuje i Sergej Semak. Jeho Zenit Petrohrad shořel v základní skupině Ligy mistrů a nepřežije pohárový podzim, kouč se tak ocitl pod tlakem...

Zenit byl nalosován do skupiny s Dortmundem, Laziem a Bruggami a z pěti zápasů vytěžil jenom jeden bod. Naposledy včera padl v Belgii, vysoká prohra 0:3 znamená konec nadějí i na přestup do Evropské ligy.

"Tahle otázka není pro mě," odpověděl na dotaz, zda se obává odvolání.

"Podobné otázky musíte pokládat vedení, mým úkolem je pracovat a splnit předem stanovené cíle, což dělám," pokračoval.

Semak se kormidla Zenitu ujal v létě 2018 a s velkými náskoky s ním získal dva mistrovské tituly. Také letos je petrohradský celek na čele tabulky, jenom vinou horšího skóre za ním zaostávají moskevské kluby CSKA a Spartak.

"Máme jeden jasný cíl - vyhrát ligu a snažit se být každým rokem v Lize mistrů. Je třeba vybudovat silný tým, abychom byli v Evropě konkurenceschopní, to je nejdůležitější. V průběhu tohoto roku se vyskytla řada komplikací, v budoucnosti to snad už bude snazší," nechal se dále slyšet Semak.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
Shevchenko

Za ty jejich výkony v LM by měl letět.

Reagovat
Elliasson

Pravda. Faktem je že dvakrát měli vyhrát, ale to Zenit neomlouvá z nepostupu aspoň do Evropské ligy.

Reagovat
Firkraag

Já je viděl s Laziem a hráli slušnej fotbal.

Reagovat
Shevchenko

Doma jsem je viděl taky, byli lepší a měli vyhrát, i s Dortmundem se drželi celkem dlouho, ale ty zápasy s Bruggami jsou strašná ostuda.

Reagovat
Mönchengladbach

Podruhé za sebou losováni z prvního koše, podruhé za sebou nejlehčí skupina, podruhé za sebou poslední místo.

Nyní asi půjdou po Trpišovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně místo pro Pocchetina

Reagovat
Mönchengladbach

...je Real Madrid.

Reagovat
16Dave

Je to zajímavé..Když srovnám České a Ruské kluby poměrem výkon/cena, tak jednoznačně vedeme. Kluby jako Zenit, Dynamo Moskava, Cska maj tak velký rozpočty a finanční možnosti, že se o tom českým klubům nezdá. Kdežto Slavia nemo Plzen jsou oproti nim finanční trpaslíci a stejně uhrajou body i v Lize mistrů, ve které dostává Zenit naklepáno od kde koho...

Reagovat
smazaný uživatel

tak roli tam určitě hraje i tlak, který je v ruských klubech jako Zenit úplně jiný než u českých týmů pro které je samotná účast svátkem. Stejně tak ostatní kluby snáz podcení soupeře z Čr než Ruska. Rozdíly jsou často vidět i u našich klubů, kdy takový Liberec kolikrát uhraje víc než ostatní naše týmy z top3

Reagovat
Freedo

Jedna blbost vedle druhý, sorry jako. Tlak je všude stejnej a v LM určitě nikdo nikoho nepodcení.

Reagovat
Selänne

Tohle je dost krátkozraký teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by vzít Vrbu.

Reagovat
REPLIKATOR

"Tahle otázka není pro mě," odpověděl na dotaz, zda se obává odvolání.

Měli se zeptat uklízečky na stadionu

Reagovat
Corleone

Kormidelník, lodivod ... to jsou vždycky výrazy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele