Šéf disciplinárky Baček nesouhlasí s odložením Faltova trestu

06.10.2018, 15:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak na co jste vy chytráci zaváděli video,kdyby to obsluhovali kompetentni lidi tak tuhle situaci neřešíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Podle funkcionáře by se výsledek stejně tak jako další okolnosti zápasu neměly dodatečně měnit

Tak proč jste povolili video, když se poté okolností zápasu podle něj dodatecne mění

Genius

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže u videa to mění rozhodčí a nikoliv disciplinárka.

Reagovat
Puskas

Ideální způsob jako ovlivňovat utkání, které má teprve přijít: Borec se neproviní, ale kvůli červené dostane stopku, protože výrok sudího je neodvolatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že není potřeba vytvářet tyhle konstrukce, které vycházejí v prvé řadě od idiotů z bulváru. Není přece problém pojmout záležitosti zcela jasně v tom smyslu, že zápas, góly, výsledek zůstávají, ale pokud jde o DODATEČNÝ trest hráči do dalších zápasu, tak to je situace sama o sobě a neměl by být problém změnit verdikt sudího a podle toho hráče trestat/netrestat dodatečným trestem a stopkou. U nás to zatím vypadá akorát na zneužívání videa ve prospěch čelních chráněných, kterým jde o velké prachy z pohárů a jak vidno, není problém použít video cíleně k tomu, aby hráče "vyndali" směrem do dalších zápasů, když se to hodí dalšímu soupeři. Dneska to poserou klidně i s videem, hráč má stát, ačkoliv selským rozumem to je blbost, sudí dostane trest nikdo neví jaký (a škodný v souhrnu nebude), Listkiewicze fízlovský gauner dostal pryč a ten kašpar Chovanec je leda "součást systému".... OK, výsledek na hřišti platí, alespoň dodatky ve stopkách lze přece řešit, jen musí být vůle. Ideální to nebude nikdy a nikde, pakliže neexistuje běžná slušnost a morálka, která s naším vedením fotbalu prostě nehrozí. I toto lze samozřejmě zneužít u stolu, ale přece jen tam je aspoň zřejmé, že je tam víc lidí, kdežto na place je to akorát mezi hlavním a VAR a nikdo neví, o čem si 5 minut povídali ..... lépe snad nevědět....

Reagovat
meno

OT:

Sledujete volby online?

Reagovat
ZB 07

Jo, tady kdyžtak případná diskuze k výsledkům voleb:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/okresum-se-nelibi-prace-cmfs-64323/

Reagovat
meno

Super díkec

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, nerozumím té logice na jednu stranu říct, že rozhodčí pochybil a místo žluté dal červenou, ale na druhou stranu trest za červenou nechat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divím tomu, proč se za chyby netrestají rozhodčí. Dáš špatně kartu, i když máš k dispozici video? Tak fajn, pokuta a 3 zápasy si v 1. až 3. lize nezapískáš.

Reagovat
Luc-Luc

To je hroznej blb, to snzd aji neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak řečeno. Nesouhlasí s pokusem zpětně korigovat chybná rozhodnutí při hře. Dle mě je jakákoliv snaha přiblížit se srpavedlnosti správná a od toho by DK měla být. A i k tomu lze do řádů napsat jasný pravidla.

Trestat rozhodčí moc nemá smysl, chyby přicházejí a budou tu vždycky.

Reagovat
C-M@ster

ODS na Kladne obesla viteze a jde do trojkoalice s ANO a SPD.

Co ty billboardy "nenechte je ovladnout republiku", kdyby prizvali komunisty, maji to.komplet

Reagovat
C-M@ster

Boha spatna diskuze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele