Seaman se omlouvá fanouškům

21.06.2002, 14:10
Aktuality
Psychicky zničený brankář anglické reprezentace David Seaman se celému národu omluvil za chybu, která darovala Brazílii místo v semifinále mistrovství světa. Osmatřicetiletý veterán mezi tyčemi, který nastoupil ke svému 73. reprezentačnímu startu, se nechal nachytat Ronaldinhem. Ten pět minut po přestávce zahrával přímý kop a nakopl míč tak šikovně, že zapadl do branky za záda nepřipraveného Seamana.

David Seaman jen těžko zadržoval slzy a těžko držel hlavu nahoře, když se po zápase omlouval všem fanouškům. "Je to pro mě velice těžké, ale to je život brankáře. Hlavní, co chci, je omluvit se fanouškům. Chci se omluvit všem, které jsem dnes zklamal," řekl Seaman.

Za brankáře se hned po zápase postavili všichni angličtí hráči. Kapitán David Beckham, který byl před čtyřmi lety sám v podobné situaci, požádal Angličany, aby se za Seamana také postavili. "Pokud by měl být David obětním beránkem, pak to bude velká křivda," řekl Beckham. Gólmana podpořil také další ze starších hráčů týmu, útočník Teddy Sheringham. "David se může cítit špatně, nebyla to ale jen jeho chyba. Takové věci se stávají, v mých očích je stále nejlepší brankář na světě," řekl Sheringham. Právě on a Seaman teď stojí před rozhodnutím, zda pokračovat ve svých reprezentačních kariérách. "Oba dva máme rozhodnutí o své reprezentační budoucnosti před sebou. Zatím nevím, zda toto byla naše poslední šance. Člověk nikdy neví, co se stane, uvidíme," dodal Sheringham.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele