Se Srbskem to bude finále, prohlásil trenér portugalské reprezentace Santos

12.11.2021, 13:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
DieryVonry

Aneb když máš lavku silnější než základ, kritika nemíří na krále, ale celek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude Ronaldův zápas , to on umí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

cítím hattrick

Reagovat
Bandita_Harry

Snad odíde taký spokojný ako po prvom zápase

Reagovat
Pony Slaystation

Snad to Srbové zvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Benfica

K tej remize povedal po zapase to, ze to je rovnake akoby to bolo 0-5.. v podstate ma pravdu, takto ale aj Irsko ma este sancu na 3 miesto.. btw remiza bola win-win pre obe strany a zapas tak aj vyzeral..

Reagovat
smazaný uživatel

A co přesně řeší třetí místo Irům? Do baráže jde druhý, toho už nedostihnou, a dvě místa mají týmy díky lize národů. Tam už to taky pro Iry nic neřeší.

Reagovat
Benfica

Tak neviem ci chcu skoncit za Luxemburskom + mozno si vedieta zlepsit postavenie v dalsom zrebe..

Reagovat
stas87

Tak to čakam klasické finále s penaltickou po skoku do bazénu od nejakej portugalskej buzny. Tam je pomerne široký vyber mrzakov, čo si radi skoci do bazénu. A po takej penalte sa budú cítiť ako majstri sveta a poplacajucsa vzájomne po chobotoch, akí sú to pašáci.

Reagovat
Benfica

Nesi ty nahodou Merciak? Tie komplexy z Portugalska mas tak velke ze si srdce musis vylievat skoro pod kazdym zapasom popravde uz je to trapne.. co ti nejaky João prebral zenu? Alebo pri tebe skor nejaka Maria ti prebrala muza

Reagovat
stas87

Je to jednoduché ako tvoje vnimanie reality pri zápasoch Portugalska. Keď prestanú skákať do bazénu, simulovať a hrať zákerne, potom nebude dôvod písať o nich. Oh wait, čo by potom tie mrdky na ihrisku robili? A tento cigánsky barón tomu nasadil korunu.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Juan Román Riquelme

No offene stas, si rozumny a nemusis si vylievat zlc na zapasoch PT, hraju jeden z najlepsich futbalov vobec. Ze k tomu obcas nieco prifilmuju je pravda, ale to je mentalita juzanov, davat do hry emocie.

Reagovat
Reggie

Simulování (podvádění) = dávat do hry emoce? Wow, už jsem tady četl fakt všechno

Reagovat
Seydou Doumbia

tak když to nepísknou tak ty emoce jsou velký třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Simuluju vsetci a to ze uplne.. skatulkovat si to na nejaku krajinu, klub je uplne mimo.. ale niekomu nevysvetlis.. nesuhlasim ani s tym ze to je nieco s emociami, to bola proste taka doba ked to vela hracov robili vela (dnes uz s var sa to tolko neoplati).. a nesuhlasim ani ze stas je rozumny, to je proste bullshit, mozno mimo EF hej, ale tuna je suverejme najvacsi kkt na ktoreho sa z 99% neoplati ani reagovat, lebo vratia sa ti akurat nadavky..

Reagovat
Remt

Hele to s tebou úplně nesouhlasím tedy. Jsou národy, které toto mají snad v DNA. Mě napadají týmy jako Srbsko, Bosna apod, naposledy kdy jsem viděl hrát naše nějaké U21, U19 apod když hrali s těmito týmy, tak to bylo vždy to samé. Byla to remíza, jim se hodila remíza a po 60. Minutě bylo po zápase. Posledních 30 minuty se nezvedli z trávníku. Portugalci, Španělé jsou zase dosti známí tím že si rádi skoci ve vápně. Proto jsem třeba přestal sledovat LL, protože těch zápasu pokazenych tímto je tam strašně moc. A je to tam bráno snad jako běžná součást fotbalu. To není běžné a to že to tam dělá každý z toho nedělá běžnou věc.

Reagovat
Benfica

Tak slabsie timy ak im vyhovuje vysledok budu vzdy hrat anti futbal.. toho sa nezbavime.. ale znova nemyslim ze to ide za krajinou.. videl som zapasy kde hraci zdrziavali simulovanim snad vsade..

Co sa tyka skakania v 16-ke mi pride, ze to vymyzlo takmer uplne s VAR, teda uz sledujem pravidelne len Benficu a Portugalsky narodak.. ale ked som bol mladsi sledoval som co sa dalo tak som taketo snahy videl aj vo francuzskej lige a davnejsie este pred rokom 2010 ked som sledoval velmi altivne PL (stara zlata Galaxie Sport) tak aj tam, a nebol to len Ronaldo.. a pochybujem ze sa tieto veci zmenili este pred prichodom VAR..

Reagovat
Remt

Ty věci se samozřejmě dějí ve všem týmech a ve všech ligách. Ale pokud bychom měli mluvit v globálu a vzít to třeba ligu po lize tak tyhle ligy jako je třeba Španělská, tam je to fakt výrazný. Vždyť se podívej když hraje Atletico s někým. To není banda chlapů, to je banda ubulených dětí co práskají na soupeře jak ve školce. Je směšné když hrají zápasy v Evropě a vždy je to to samé. To je prostě náturou a tím že v té lize je to fakt asi normální věc. Když hrají pak proti Anglickýmu týmu tak je ten rozdíl markantní (tím nechci říct že nikdo z Anglie nikdy nic neprihraje, aby jsi se toho nechytal).

Reagovat
Benfica

Tak, ako mas v niecom pravdu, ale aj tak by som to neskatulkoval na krajiny/kluby.. ale tieto veci boli viac menej pricinou (ale nie jedinou) preco som postupne prestal aktivne sledovat zapasy.. ale to stazovanie si a hadanie sa s rozhodcom a protihracmi to mozno nejak dat do suvisu s temperamentom.. a simulovacky vychadzjuce z toho tiez (udery do tvare, prehnana bolest atd ale nie fauly to je ine).. anti futbal zasa ide za slabsim timom, resp timom ktory nema dostatok sabadovery..

Reagovat
Remt

Já bych nedával do roviny věci, které se do roviny běžně dávají a to je temperament, přemotivovanost a simulace. Můžeš být temperamentní a přitom se nemusíš snažit vymodlit si faul. Třeba takový Gattuso mě napadá, ten byl premotivovany jak blázen ale že by nějak často simuloval? Temperamentní, ale chlap.

Reagovat
Benfica

Tak to mas to iste ako spajat si to s nejakou krajinou.. pisal som to len ako hypotezu nie ako fakt, lebo taketo konstantne sa tazko spajaju, mas pravdu.. to by musel niekto kompetentny spravit nejaky vyskum, ale zas kto by to robil.. to by musel byt snad stas nejaky psycholog

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protože Srbové by v životě nikdy nic nepřihráli.

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Srbové zvládnou

Portugalci by mohli skrz baráž, pro Ronalda to bude nejspíš poslední šance na úspěch na MS

Reagovat
Bandita_Harry

0:1 90+ Vlahovic (P)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele