SCHUSTERA SLEDUJÍ REAL MADRID A BAYERN

12.02.2007, 17:07
Aktuality
Velká mela se v létě možná strhne o služby trenéra Bernda Schustera. Německý kouč opět útočí s provinčním Getafe na evropské poháry, což vyvolalo zájem v řadách těch nejrenomovanějších evropských klubů...

47leté kouče by údajně s otevřenou náručí přivítali v Bayernu Mnichov. Bavorský velkoklub sice nedávno do této funkce jmenoval Ottmara Hitzfelda, ten má ale smlouvu jenom do konce letošní sezóny a zatím není jasné, zda bude mít německý klub zájem na jejím prodloužení.

"Bayern? Proč ne? Ale nevím, jestli by udělali takovýto krok. Nemám velké jméno jako třeba Wenger, Mourinho nebo Capello," prohlašuje skromně bývalý německý reprezentant.

Bayern Mnichov ale není jediným velkoklubem, s nímž se v poslední době jméno Schuster spojuje. Židle se vedle Hitzfelda povážlivě kýve také pod Fabiem Capellem, současným kormidelníkem Realu Madrid.

"Nevím, koho bych si vybral, ačkoli jsem už dlouho ve Španělsku. Záleželo by to na načasování. Mám rád Madrid, ale během mistrovství světa jsem poznal Mnichov a je to snové město," neví Schuster, na čí lavičce by seděl raději. V rozhodování mu možná pomůže blížící se osmifinále Ligy mistrů, v němž se utkají právě Real a Bayern.

47letý Schuster loni dovedl malý tým z předměstí Madridu na devátou příčku ligové tabulky. Letos v Getafe myslí ještě výše, klub včera porazil Valencii jasně 3:0 a v tabulce Primera Division mu po 22ti kolech patří lichotivá sedmá příčka se stejným bodovým získem, jaký má šestá Zaragoza.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Každý už asi pozná môj rebríček trénerov, ale Schustera by som snáď za určitých okolností bral. Vždy ma fascinoval ako hráč, a pravdepodobne dokáže využiť svoju nespornú autoritu aj ako tréner. V otázke trénera bývam väčšinou konzervatívny a uprednostňujem skôr trénerov študovaných resp. odborníkov, ale sú výnimky a tam patrí práve aj Schuster. Z bývalých skvelých hráčov by som pred neho dal iba mnou obdivovaného a obrovskou autoritou oplývajúceho bieleho Pelého - Zica. Obaja vyznávajú útočný štýl a to beriem. Real je pravým Realom len vtedy , keď útočí a diktuje hru, inak je to len odraz Realu.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Valencia taky sleduje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele