SCHUSTER ODMÍTÁ SPEKULACE O REALU

22.03.2007, 15:25
Aktuality
Španělský deník As vpustil do světa další spekulaci ohledně vratké židle Fabia Capella v Realu Madrid. Po José Mourinhovi by ho tentokrát měl na lavičce královského velkoklubu vystřídat kouč Getafe Bernd Schuster. Deník As uvedl tuto informaci jako zaručenou, s tím, že Capello bude odvolán až po skončení letošního ligového ročníku.

Avšak sám Schuster tyto spekulace rázně odmítá. Tvrdí, že je to jen další z nepravdivých zpráv španělských médií. "Není na tom ani trocha pravdy, nemluvil jsem s nikým z Realu Madrid," řekl německému webu sport1.de. "Nic nového ohledně tohoto tématu se nestalo, ale stále přicházejí nové zprávy ze španělských médií," řekl dále trenér týmu s nejpevnější obranou ve Španělsku.

O tom, že Capello, který nejspíš opět nezíská do síně slávy na Santiago Bernabeu žádnou cennou trofej, je na odchodu z klubu, se již mluví delší čas a vedení Realu nás v minulých letech již několikrát přesvědčilo, že s trenéry nemá s litování a na tak velký klub je mění až moc často. Schusterovi k případnému angažmá v Bílém baletu nahrává fakt, že má ve smlouvě klauzuli, podle níž při zájmu velkoklubu může odejít. Capello má v Madridu smlouvu do roku 2009.

Autor: Michal Havlický / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Mike

Super článek

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, souhlas, SROSRO, povedlo se ti to

Reagovat
smazaný uživatel

♠♥♥♠♥♠♥♥♠♠♠♠

Reagovat
smazaný uživatel

♠♥♥♠♥♠♥♥♠♠♠♠

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele