SCHOLES SI UŽ LETOS NEZAHRAJE

24.01.2006, 13:32
Aktuality
Problémy Paula Scholese (30) jsou vážnějšího rázu, než se původně zdálo - záložník Manchesteru United kvůli rozostřenému vidění na pravé oko vynechá asi tři měsíce a sezóna tak pro něj nejspíš skončila.

K poslednímu zápasu nastoupil 28. prosince proti Birminghamu. Srazil se s protihráčem a od té doby si stěžoval na rozmazané vidění na pravé oko. První specialista, kterého navštívil, mu naordinoval klid a vše se mělo brzy vrátit do normálu. Nestalo se, po třech týdnech Scholes viděl stále stejně a klub se rozhodl poslat jej na další vyšetření. A přišel nepříjemný verdikt - konec sezóny.

"Několik odborníků se shodlo na tom, že potřebuje tříměsíční pauzu," oznámil Manchester United na svým oficiálních stránkách. "Je to pro Paula i pro klub zklamání. Těšíme se na něj v přípravě na příští sezónu," stojí dále v prohlášení.

Do konce přestupního období zbývá týden a je pravděpodobné, že skotský manažer United Sir Alex Ferguson bude hledat náhradu. Sice nedávno prohlásil, že další nákupy přijdou až v létě, ale záloha je po odchodu Roye Keana dosti bolavé místo jeho sestavy a se ztrátou Paula Scholese je příchod posily zřejmě nutný.

Autor: Petr Starý

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak ta zaloha je momentalne dost slaba

Reagovat
HOST*PUYOL

Skor pripimina priemerny ang.klub,nie Man.utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ja

vy jste asi odbornici, co??kdyz povazujete Ronalda,Giggse a Smithe za prumer.............vetsi cipovinu sem neslysel

Reagovat
PJ

Mno tak Smith je z nouze přeškolenej útočník a Giggs s Ronaldem jsou křídla, stejně jako Park a mladíci Fletcher s Richardsonem. Neni tam žádnej klasickej střední záložník a to neni moc dobrý... Snad někdo přijde, i když Ferguson je známej tim, že rád hráče přeškoluje, třeba když po odchodu Beckhama stavěl na pravej kraj Solskjaera...

Reagovat
Shevchenko

Ještě chvíli tam mohl zůstal Poborský

Reagovat
Shevchenko

A co Fortune? Být nima, tak koupím Ballacka, ten by jím přímo seděl!

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si asi tiez odbornik? MAnchester hraje casto 4 3 3 s Rooneyim a Ronaldom na kridlach, takze logicky o kom hovorime?

KEane odisiel, Scholes je zraneny a ostatny nemaju kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

nebud trapnej

Reagovat
Shevchenko

Letos? Spíž tuhle sezónu ne? už by jsem se lekl, kdyby byl mimo celý rok!

Reagovat
smazaný uživatel

Stred zálohy v prdeli - Keane, Scholes...

Reagovat
HOST*Becks

Největší borec je Alan Smith,náhrada za Roye Keana co se týče brutálních zákroků:-D...Alane thank alespoň je na co dívat,výborně si sestřelil toho hajzla Savage.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele