SCHOLES A RONALDO NA ODCHODU?

08.02.2004, 09:56
Aktuality
Manchester United by měli začít v létě prodávat! O několik hráčů "Red Devils" je zájem. Nejpravděpodobnější je odchod Ronalda, který sám přiznal, že je zklamán způsobení v United. Odejít by mohl i Paul Scholes, o kterého se zajímá FC Barcelona!

"Nehraji to, na co jsem byl zvyklý," řekl Ronaldo, který by mohl zamířit do italského Interu Milán. "Itálie se mi vždycky líbila," dodal záložník.

Nebezpečný záložník, který měl být jako náhrada za Davida Beckhama vůbec neselhal. Ale Sir Alex Ferguson stále experimentuje a zkouší ho dávat na posty, které se mu vůbec nelíbí. "Hrál jsem levého záložníka, který mi vůbec nesedí," říká Ronaldo.

Po dlouhých letech by mohl Manchester United opustit i Paul Scholes, o kterého je zájem ve Španělsku. Zdá se, že Barcelona je pryč z finančních problémů a chce nakupovat! Paul Scholes by mohl přijít, jako první letní posila.

"Jsem rád, že se o mě takový veliký tým, jako je Barcelona, zajímá. Ale musím vám všem říct, že mě osobně United přirostlo k srdci a nevím jestli bych měl Old Trafford opustit," řekl Paul Scholes.

Naděje, že by mohl přestoupit, ale stále žije! Protože včera Scholes prohlásil: "Žádný přestup nemohu vyloučit."

Všechny tyto informace se snaží vyvrátit manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson.

"Ronaldo nikam neodejde. Zájem o Scholese je delší dobu, ale vždycky se rozhodl, že nechce odejít, nevím proč by to mělo být právě v létě," řekl Ferguson.

Také se spekuluje, že by mohl do United přijít Wayne Rooney, útočník Evertonu. Právě tento útočník, by mohl být skvělou náhradou za Scholese.

"Letní příchody a odchody zatím nejsou aktuální," dodal Ferguson.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (43)

Přidat komentář
HOST*Max-Wesslo

jj, velcí barcelonští chtějí zase nakupovat:) jakoby jim to snad mělo pomoci:) a už vidím ty komentáře, kdyby Scholes šel do barcy: "Začíná nová éra, vyhrajem ligu" a od antimadristy: "Ronaldihno, Davids a Scholes, to je nejlepší záloha na světě!" a nakonec to zase bude střed tabulky, jako už obvykle:)

Reagovat
antimadrista

Scholese nepotřebujem. Je to angličan a ti se ve Španělsku neuplatňujou, takže smůla bobe

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*yarda

Hm, spíš řekni v Katalánsku. Beckham je podle tebe Nor nebo co???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to tak. Barcelona s takovým zázemím a kde jsou? Jo za ery Craiffa, to byl super mančaft. Zdá se mi, že jejich nákupy jsou spíš komerční záležitostí. Můžou se stydět.

Reagovat
HOST*Tom

Scholes je velký hráč a navíc bojovník.Takové hráče potřebujem...

Reagovat
antimadrista

Nechcem.

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

vy potřebujete všechny hráče a objeví-li se titulek "Hráč druholigového polského klubu Cracovia Krakow Marcin Cabaj má namířeno na Nou Camp", tak už vidím ty komentáře:) Marcin Cabaj je vynikající polský brankář, takové hráče potřebujem, Bracelona se konečně probouzí a rozjíždí se na Real a Valenciu:))

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu by nám byl Scholes? Možná by někdy k něčemu byl,ale teď ho nepotřebujem,za ty prachy koupíme radši Vieriho. A s tím rozestřílíme i Real i Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jak je již jejím zvykem nakupuje hráče, kteří sice patří mezi hvězdy, ale které nikdo nechce nebo jsou problemoví. Ronaldinho se moc neprosadil a zapadl do průměru a v Juve jsou rádi, že se davidse zbavili. Tak nevím nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho je nejvvětší hvězda Barcy!!! A Davids je taky super,určitě nám ne jednou pomůže! Oba se hrozně vyplatí!!

Reagovat
HOST*saviola7

Přesně tak. Ronaldinho je skvělý. Rozhodně lepší než Beckham. A Davids je taky perfektní. Zkušený a hlavně bojovník. Ale ten Scholes by se asi moc nehodil. Neni už nejmladší a ve Španělsku by se asi neprosadil. Myslím, že Barcelona bude nakupovat spíš perspektivnější fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Suohlas!

Reagovat
HOST*exmafie

Hlavne ze ti vasi bojovníci,super hvezdy a perspektivní hráci hrajou jen o stred tabulky,zatímco ubozáci typu Beckham hrajou o titul,nár. pohár a Ligu mistru...A kecy,ze Barca bude kupovat perspektivnejsí hráce?????No je to videt-ted sehnali mladý talent z Holandska (Davids) a po jednom mladsím talentu (Larsson) práve pokukují

Reagovat
HOST*saviola7

Jestli je pro tebe 4. místo střed tabulky, tak to asi neumíš počítat!!!!! A kdo by nechtěl střelce jako Larsson, když bude zadarmo? I když není už nejmladší, je schopen ještě 2 sezóny na špičkové úrovni odehrát. A do útoku někoho zkušeného a hlavně schopného dávat hodně gólů potřebujem!!!

Reagovat
HOST*exmafie

O.K. Ten stred tabulky beru zpet,ale to je vse z ceho ustoupím.A taky tvrdím ze Barca vyhraje pohár UEFA,na nic kloudnejsího se uz ale nezmuze....A neverím,ze se dostane do LM,ikdyz jak se ríká - blbci mají stestí,tak mozná z toho neco bude

Reagovat
PJ

Jo, teď jste čtvrtý, snad poprvý v sezóně. Ale doteď ste v tom středu tabulky byli, takže vůbec neni jistý, že se tam zase nevrátíte...

Reagovat
HOST*Barcafan

JESTLI Jseš schopnej napsat, že Ronaldinho zapadl do průměru, tak jseš omezenej zmrd, kterej neumí bejt objektivní. Takoví ať sem radši nic nepíšou, protože mě dokážou akorád nasrat.

Reagovat
HOST*exmafie

Hmmmm......fanousek Barcelony hlásá o objektivite,to vidím poprvé

Reagovat
HOST*

ZATO TY SEŠ HODNĚ OBJEKTIVNÍ, NEVÍM, JAK MŮŽEŠ TVRDIT, ŽE RONALDINHO ZAPADL DO PODPRŮMĚRU

Reagovat
antimadrista

Ty si vážně idiot...Ronaldinho že se neprosadil? Jsi se zahrabat.

Reagovat
HOST*exmafie

Ale kdyby nekdo napsal,ze Beckham je kokot a v Realu se neprosadil,tak by ti to nevadilo co......

Reagovat
smazaný uživatel

Rinie je v Barce lepší než Beckaham+Figo+Rául+Robrto Carlos!!

Reagovat
HOST*Miguel

Tak pokus tohle myslis vazne tak mas misto mozku z hoven kostku. Pokud ma Barcelona takovej hvezdnej tym tak proc vypadly ze span.poharu a ztraci 15 bodu na Real. Patlaji se o 4 misto. ja ti to reknu. Na vic nemaj. Spatnej trener a vedeni to dela svoje. Ty VOLE

Reagovat
HOST*yarda

Pěkná kritika, leč nevím, zdali padne na úrodnou půdu (Jestli mezi těma sra...v jeho mozku vůbec nějaká je...

Reagovat
HOST*Miguel

Reagovat
HOST*exmafie

bohuzel to tak nevypadá

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ke všemu co tady bylo napsáno:

Ronaldinho určitě nezapadl mezi průměr, ale někdy by mohl hrát lépe-to je fakt. Davidse se v Juventusu sice chtěli zbavit, ale to neznamená, že to je špatný hráč, určitě má svoje kvality (bojuje,...,...). Beckham je dobrej hráč a Sholes, podle mého názoru, by se ve Španělsku prosadil (ta technika tam pořád je).. => Můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom bude,ale stejně ho nechci. Jak jsem řekl,koupíme si za to lepší hráče.

Reagovat
HOST*exmafie

Hmmm....az na to,ze tvuj nazor má vedení Barcelony na salámu,tak tady nechytrac koho si "koupís",kdyz nemás prasule ani na Doska (teda pokud nejsi Abramovicuv syn nebo sám Abramovic)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty přesně víš,kolik Barca dostává od sponzorů,vyěláva na reklamách? To vím málo kdo (ja též ne),a proto ani nevíš,jaké má Barca dluhy,takže nevíš,koho si můžem dovolit.

Reagovat
HOST*exmafie

Vím,akorát tak toho Larssona,kdyz je zadarmo

Reagovat
PJ

Samozřejmě že nemůže vědět, kolik na čem vydělává. Ale stejně jako všichni ostatní ví to, co je VŠEOBECNĚ ZNÁMO - že je Barcelona zadlužená...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měla zas takové sílené dluhy,tak rpoč si může dovolit hráče světového kalibru?!? A to může,to je pravda!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, asi je to dané tím, že jejich vedení stojí za psí karas .

Reagovat
PJ

Dovolit si je může protože jede pořád víc na dluh. A těžko říct, jestli se z toho nějak sama vyhrabe, nebo dopadne jak Lazio nebo dokonce Fiorentina...

Reagovat
HOST*pavliiik

Barcelaona je dost dobrej klub, kterej tento rok vyhraje pohár UEFA, a příští rok jde do LM, to mi věř...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Takový příspěvek tu (od někoho nového) dlouho chyběl.

Reagovat
PJ

Možný to je, proč by ne, a nebylo by to nic divnýho. Mě jen vadí to, jak moc ste si tim jistý...

Reagovat
exmafie

Pavliiik je zoufalý sázkar,který proste musí vzdycky tvrdit opak toho,co ríkám já

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to tady na eurofotbalu chodí.

Reagovat
HOST*CFC

Pohar UEFA nevyhraje,ani nahodou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele