SCHAAF: ŽÁDNÉ USPOKOJENÍ

22.02.2007, 14:25
Aktuality
Werder Brémy dnes čeká odveta třetího kola Poháru UEFA proti Ajaxu Amsterdam. Německý klub si v úvodním duelu vypracoval tříbrankový náskok, přesto ho nečeká žádná procházka růžovým sadem. Moc dobře to ví i trenér Thomas Schaaf...

"Narozdíl od prvního zápasu budeme hrát proti jinému Ajaxu. Ocitli se pod velkou kritikou a nyní budou chtít vše odčinit," tuší Schaaf nebezpečí z nizozemské strany.

Werder před týdnem doma vyhrál hladce 3:0. Hodně mu k tomu pomohl Olaf Lindenbergh, který již ve 23. minutě dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy. Domácí se gólově prosadili až po změně stran, ve 48. minutě jim vedení zajistil Per Mertesacker, o šest minut později zvýšil Naldo a konečné skóre pečetil v 71. minutě Torsten Frings. Branek ale mohlo být daleko více, Brémy byly jasně lepší a jenom Almeida spálil v poslední desetiminutovce dvě čisté šance.

Neproměněné příležitosti by Werder mohly dnes mrzet. Úřadující německý vicemistr totiž v posledních týdnech tápe a v bundeslize prohrál již třikrát v řadě. Werder postupně nestačil na Schalke, Stuttgart a Hamburk a jeho skóre z těchto duelů narostlo na hrozivých 1:8. To vše zapříčinilo, že Brémy spadly z prvního až na třetí místo a na vedoucí Schalke ztrácejí již sedm bodů.

Trenér Thomas Schaaf má před dnešní odvetou v Amterdam Areně problémy se sestavou. Dlouhodobě mimo hru jsou Frank Baumann, Patrick Owomoyela a Ivan Klasnič a zranění navíc trápí také Torstena Fringse a Tima Borowského, o jejichž startech se rozhodne až těsně před výkopem.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele