Ščasný: Byl to jeden z nejlepších výkonů Sparty za poslední rok

02.08.2018, 23:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (134)

Přidat komentář
lajka30

Ale co z toho?

Reagovat
PlackaSKS

taky proti komu a za jakýho stavu do toho zápasu šli...

Reagovat
forma

Reagovat
Kang & Kodos

Smutný je, že to je vlastně i pravda

Reagovat
mayday

Nepřeceňoval bych to. Ta odveta ukázala, že Subotica zdaleka kvalitu nemá, což se mohlo v tom prvním zápase při strašným výkonu Sparty schovat trošku. Dnes hrál soupeř slabě, Sparta si až lehce dělala šance a ty tutovky měli proměnit. Stane se, nedá se nic dělat, nedali. Ale tvrdím, že hroznej problém je vzadu. Štětina, Kaya i Radakovič jsou polena, na hlavičky apod., ale jsou všichni kiksoví, neumí rozehrát, kopou se za uši. Tam není v uvozovkách fotbalista vzadu v tom středu.

Reagovat
Kang & Kodos

Nohama uměl Hovorka, ale ten byl zase strašnej při bránění. Místo Kayi by měl hrát Štetina.

Reagovat
mayday

Těžko říct, to je podle mě prašť jak uhoď.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Kang & Kodos

Neni, sice to jsou všechno tak trochu kopyťáci, ale Štetina je narozdíl od těch dvou celkem spolehlivej.

Reagovat
Salfovic

Což při té nastavené laťce moc neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

zdenda musi zustat lepsi varianta k mani neni

Reagovat
lampas

Je to nejlepší český trenér po Vrbovi. Otázka zda se nenajde někdo lepší v zahraničí.

Reagovat
meno

Není. Bílek i Trpiš s Lavičkou jsou lepší.

Reagovat
lampas

Reagovat
Melda

Jsi zapomněl jakou srandu pod ním hráli, když tu byl naposledy?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

no Rosický je tam půl roku a teda taky žádná sláva, kdo by to byl řekl, že se ještě bude v dobrém vzpomínat na Holoubka

Reagovat
smazaný uživatel

Na Holoubka? Co teprve na Holka, Marečka či Mazucha

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy vyhodené von oknom... alebo báječná léta pod psa.

Reagovat
smazaný uživatel

GRATULUJU K NEJLEPŠÍMU VÝKONU ZA POSLEDNÍ ROK

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám nic

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu,že je to k smíchu,ale od Baníkovce to fakt sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

takže dokud nebudu fandit jinému týmu než Spartě, nemám právo pogratulovat někomu jinému, okay navíc, já se jako žádný baníkovec neberu, jen jsou mi z těch klubů v ČR nejblíž a to v podstatě doslova

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aik29

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, jaký trenér by do tohoto chlívu chtěl jít. Jedno je jisté, kvalitní nebude.

Tohle nemá smysl, můžeme protočit milión hráčů, trenérů, miliardy peněz, ale všechno je to k ničemu, dokud se neudělá ta největší a také nejlepší možná změna - odchod Křetinského. Toho Křetinského, který Spartu od svého příchodu systematicky táhne ke dnu. Stačí si vzpomenout na řadu jeho přešlapů hned ze začátku působení u nás, kdy proti sobě hned od poštval fanoušky atd.

*Vyhodil Straku, i když jsme měli v lize náskok snad 20 bodů - kvůli špatným výsledkům v ZÁKLADNÍ SKUPINĚ LIGY MISTRŮ, aby ho následně nahradil Hřebíkem, který Spartu na následující rok potopil

*Vyhodil Poborského zbaběle SMSkou, hráče, který měl neuvěřitelnou kvalitu a hlavně jeden z mála špičkových hráčů, co do Sparty jen nepřišel dohrát kariéru..

*Postupně si dosadil do vedení klubu ty největší nýmandy ve fotbalových kruzích, počínaje komentátorem Galaxie Sport Jakubem Otavou, členem porody na castinzích X-Factoru Adamem Kotalíkem či kamarádem ze školy Svobodou.

A takhle bych mohl pokračovat. Než Spartu koupil on, hráli jsme pravidelně ligu mistrů, často jsme hráli vyrovnané partie s tou největší evropskou špičkou, pravidelně hráli Ligu Mistrů a soupeři z nás neměli prdel, ale respekt. Teď z nás má prdel i popelář ze Subotice.

A argumenty, že do toho Křetinský sype peníze, tak máme být rádi si všichni mohou strčit do prdele. Křetinský do toho sype miliardy, protože neumí řídit fotbalový klub, tudíž pouze platí za svoje chyby, nic víc. Nechápu, že tým s takovými prostředky, s takovou fanouškovskou základnou a s potenciálem být minimálně na úrovni Basileje z loňských let, je každým rokem víc a víc pro smích a vůbec nechápu, že Křetinskému za těch 13 let nedošlo, že je ve fotbalovém světě naprosto k ničemu.

Dokud bude ve Spartě on a smečka jeho nýmanských kamarádů, tak se dlouhodobě nic nezmění, bohužel soudnoust je pro něj sprosté slovo a tak se obávám, že to ještě pár let zůstane stejně.

Reagovat
lampas

Sparta není Real aby tam o majitelovi hlasovali fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Je to strašně frustrující. Víš že máš tolik peněz, že při jejich rozumnym používání by z toho musel bejt skoro každej rok titul a minimálně ob rok skupina LM, ale reálně uděláš za 14 let 4 tituly a do LM ses dostal naposled v době, kdy se tvoje přítelkyně učila ve škole zlomky. A všichni ví, kde je chyba. A stejně tak ví, že se těžko něco změní

Ale jinak ho podporuju v tom, aby ty prachy dával do sportu. Kdyby třeba místo fotbalu kupoval mladý Kellnerový koně.

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrujúce, to je fakt. Liať do toho toľko prachov a namiesto progresu úpadok.

No som veľmi zvedavý, či sa po tomto fiasku niečo zmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel všichni víme, že se nezmění ani hovno.

Reagovat
stas87

Sledoval som dneska Lech a Gytkjaera...tri kusky, armencom na Bulgarskej pri vyhre 2-0 daval tiez dva. Sledujem ho dlhsi cas a co na nom najviac ocenujem je to, ze zapas nikdy nezabali. Lech hral kolkokrat sracku, k nemu na hrot sa lopta nedostala cely polcas ale on nebol frustrovany a stale chodil do nabehov a vytvaral situacie, z ktorych moze padnut gol. No a samozrejme ti zapas neodchodi, snazi sa vypomahat obrane a som presvedceny, ze horsie ako Tetteh by nebol. Skor naopak a bol by schopny dat aj nejaky gol. Zmluvu ma do leta 2019, podla TM ma hodnotu 1,75 mega a to je v moznostiach Sparty zaplatit. A pozri jeho strelecke statistiky, v podstate v kazdom klube kde hral, tak tie goly daval:

https://www.flashscore.sk/hrac/gytkjaer-christian/AcMGD9Nj/

Ano, mozme sa bavit o kvalite norskej ligy, ale ten hrac je produktivny. Strasak menom Paixao ale asi stale pretrvava. Gytkjaerovi by som ale veril viacej. Stal by aspon za skusku?

Reagovat
smazaný uživatel

Gytkjaer je buldoček, který má svoje momenty. Já bych osobně bral Kurzawu z Gorniku a Jevtoviče z Lecha.

Ale momentálně nás trápí bota někde jinde, protože potřebujeme někoho do středu hřiště a na pravej kraj obrany. A to byl v létě volnej Mitchell Donald ze Zvezdy a Raphael Holzhauser z Austrie.

Reagovat
stas87

Darko je mozog hry Lecha, toho by oni nepustili, navyse pred rokom predlzil az do roku 2020. Toho Kurzawu nepoznam, on je obranca ci kridlo? Je to v jeho pripade dost zamotane, pretoze nepredlzil zmluvu s Gornikom a chcel ist do zahranicia. Lenze nikto ho nechcel a tak sa objavili spekulacie, ze ho chce Legia a aj Lech. Takze aktualne nic nema a aj tu Spartu by zobral.

Holzhauser nie je dobry hrac. Aspon tak si ho pamätam z VfB a ani v tej Austrii to nebolo bohvieco. Ked hrali s Plznou, tak ma nicim nezaujal. Myslim ze premenil penaltu ale nic viac neukazal. To uz ma viac zaujal hrac Malmö na sestke. Vola sa Bachirou, 28 rokov ma a ma snad dvoje pluca. Co ten toho obehal, pozicne presny a hlavne to nie je alibista. Ked bolo treba, tak sa nebal vyviezt loptu a posnut ju dalej. Do koncovky ci tvorby hry sa ale nepustal. Bol aj silovo vybaveny slusne, takze aj osobne suboje mu nerobili problem. S Kangom by som si ho vedel predstavit. Ale!! ten dojem mam len zo zapasu s CFR, ten zapas mu vysiel. Zaujimavy hracik, kazdopadne.

Ten Donald skoncil v Malatyaspore.

Reagovat
Liquid

holy true, když jsem se tu ale před cca 3 lety otázal sparťanů, zdali by byli pro odchod Křetinského, tak kupudivu tu naprostá většina sparťanů byla pro jeho setrvání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Pěkně napsáno, je to pravda.

Reagovat
Spalovač šancí

V něčem máš pravdu, v něčem jsi úplně mimo.

1) Kamarádi ve vedení: Je to úplně přirozená věc, že chceš spolupracovat s lidmi, které znáš a od kterých víš, co čekat.

2) Složení managementu: Ve vedení musí být i někdo mimo fotbal, protože pokud by byli jenom lidi z fotbalu, dopadlo by to taky blbě (i proto armádu nemohou řídit jenom vojáci, protože by se jinak furt jenom válčilo ). Problém není, že jsou ve vedení lidé mimo fotbal, ale jaké zastoupení fotbal vs mimofotbal a hlavně kdo a jakou má odpovědnost za rozhodnutí.

3) Úspěchy sparty před jeho příchodem. V té době byla sparta jediný silný klub a všichni Češi měli cíl se do ní dostat (a přes sní se dostat ven). Dnes je těch silných klubů více, takže sparta ztratila privilegované postavení (z jejího pohledu ke škodě, ale alespoň je zajímavější liga). Dále díky rozvoji ICT i většímu pokrytí fotbalu v TV již nejsou evropské poháry jedinou možností, jak se předvést v Evropě, takže se mohou dělat obchody napřímo bez nutnosti dělat mezikrok.

4) Během jeho vlastnictví se výrazně změnil model postupů do LM a to nevýhodně z českého pohledu. Kdo kromě Basileje ze zemí od 11. místa níže v koeficientu je nějak pravidelně úspěšný (myšleno pravidelná účast v LM)? Nikdo. A to jsou tam ekonomicky silnější země/týmy.

5) Vlastníci i fanoušci by si měli uvědomit, že fotbal není normální firma typu "input-output". Nestačí dát na začátku "výrobního procesu" dohromady materiál, lidi, stroje, udělat marketingovou kampaň, zajistit poprodejní servis, sledovat změny v preferencích zákazníků a být tak úspěšný. Fotbal je sport, je vysoce konkurenční a úspěch jednoho je automaticky doprovázen nezdarem jiného (to v businessu neplatí). Když budu hodně přísný, tak ve sportu může být úspěšným (tj. vítězem) jenom jeden. Konec 80. let, 90. léta a začátek tisíciletí vytvořil u mnohých sparťanů naprosto neoprávněný pocit, že tím vítězem už navždy bude sparta. Naštěstí s tím, jak skončily turbulentní změny ve společnosti a Česko se stalo standardní zemí z ekonomického, politického i sociálního pohledu, tak se narovnal i nepřirozený stav věcí na fotbalové klubové scéně. Chápu, že těch přehmatů je poslední dobou ve spartě více, ale není nikdo napsáno, že kdyby přehmaty nebyly, že by na tom byla nějak výrazněji lépe.

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže k bodu 3 jsme se propracovali za jeho vlády, ke čtyřce jenom to, že aspoň jednou se tam dostal třeba i blbej Maribor, Astana nebo dokonce Žilina (díky komu asi), a pětku si neuvědomuje sám Křetinský

Reagovat
Spalovač šancí

3) To bylo vzájemné působení zhoršování sparty a občasného vzepjetí Liberce, "povstání" Plzně a návratu Slavie.

4) Kdyby to bylo jednou, stejně by to nebyl úspěch. O úspěchu se dá hovořit asi u Plzně, přece jen 3 účasti nejsou málo.

Reagovat
Blasphemer

Díky komu? Díky tomu, kterýmu Křetínský nabídl urážejících 200 tisíc měsíčně, aby následně za pár měsíců přitáhl italský realizační tým s náklady v řádech milionů měsíčně.

Reagovat
Muffi

bod 3 souvisí s českým prostředím jen částečně, nejvíce tím, že se nedaří vychovávat natolik kvalitní fotbalisty. Podívej se na kariéry hráčů, kteří si za vás čutli LM a na ty dnešní. Tehdejší si to zkusili alespoň v Rusku nebo Turecku, dnešní můžou být rádi za Polsko a Maďarsko. Druhý český problém je vzhledem k ekonomice státu relativně slabé finanční zázemí, což ale u Dana padá.

Mnohem důležitější jsou ale celoevropské fotbalové změny, ke kterým došlo ve druhé polovině 90 let. 90 ve finále Benfica, 91 CZ-Marseille, 93 Marseille vítěz, 95, 96 Ajax titul a finále. od té doby jen abnormální rok 2004, jinak se nikdo mimo Anglii, Německo,Španělsko a Itálii nedostal do finále a rozdíl mezi top kluby a zbytkem neustále roste. Vy jste sehráli vyrovnané zápasy s Barcou a Realem, nyní Plzeň ve skupině s Barcou a Bavory řešila jen skóre, Maribor si LM čutl ale dostal 8 či kolik doma.

Důležitá je i kauza Bosman. Předtím stavěly týmy svoje kádry zcela jinak, dnes je jim jedno, co má hráč v pase. V roce 2000 nastoupili Glasgow Rangers v předkole LM s jediným skotem za 180 minut, ani ne 10 let předtím Stuttgart za 4 cizince na hřišti kontumován. v kombinaci s rozvojem informačních technologií to vedlo k překopání přestupového trhu, který se řídí jinými mechanismy než tehdy.

Dynastie jako vy byly v 90 letech běžné, stačí zmínit třeba Rosenborg, Spartak Moskva nebo Dinamo Kyjev(SF LM 99), se změnou podmínek jak jsem uvedl výše ale postupně končily a aby dotyčné kluby zůstaly alespoň částečně úspěšné, musely se změnit. Pokud by u vás pokračoval tandem Pelta-Košťál, zbořilo by se jim to úplně stejně. Postupů do LM by ubylo i jim, mnohem víc by ale chyběly peníze z prodeje hráčů, vždyť pomalu každý rok prodali borce za 100 mega, Řepka, Lokvenc, Fukal, Čech, Rosa, Jarošík, Jun, Kováč přinesli kase miliardu a čtvrt za cca 6 let, jen díky tomu oddlužili Spartu a drželi se na nule. Koho by prodávali potom?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmeny, ktoré nastali v polovici 90 tych rokov, odrovnali kluby strednej a východnej Európy. Z klubov Beneluxu, Portugalska, Škótska- bývalých velikánov- urobili tie zmeny kluby provinčné.

Niektoré ruské a ukrajinský Šachtar hrávajú LM síce pravidelne, ale bez veľkého úspechu.

Myslím si, že o toto išlo veľkoklubom. Dosiahnuť, aby LM nevyhrávali kluby ako CZ, či Steaua.

Toto je od UEFA diametrálne odlišný prístup v porovnaní s NHL, kde táto zaviedla platový strop a systém draftov, práve aby nikto príliš nevyskočil.

Internacionalizácia veľkoklubom pomohla, klubom ako Sparta, podľa mňa iba uškodila.

Ale to je iba jeen aspekt jej súčasného úpadku.

S peniazmi, čo tam nalial majiteľ za tie roky, mala byť Sparta niekde inde.

Reagovat
Muffi

Peněz je hodně až od příchodu Stramy. Přestupy do milionu eur, 400 tisíc ročně plat a 12 mega rozpočet nejsou žádné extra podmínky a v rámci evropy je budou mít stovky klubů.

Americké ligy jsou uzavřený byznysprojekt absolutně nesrovnatelný s evropským fotbalem. Je rozdíl, když 10 bohatých klubů vzdáním se části zisků zvedne počet týmů v lize na 30, než když se toto má dít přes hranice do klubů, které nikdo z majitelů a fanoušků nezná. Maple Leafs můžou oželet část peněz ve prospěch Arizony, se kterou si alespoň několikrát ročně zahrají ale Real nebo MU vůči Spartě? Proč, když jen v lize mají 19 lepších a pro všechny zajímavějších týmů? Aby byli Češi spokojení?

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar a Huesca že by boli zrovna zaujímavejší ako Sparta?

Ale tu sa dostávame k jadru problému, ktorí som načrtol v príspevku vyššie.Internacionalizácia, či globalizácia, čo veľkoklubom pomohla ale klubom ako Sparta uškodila.

Ak by do Madridu prišiel klub, špičkový český, kde by hrali možno 2-3 legionári, zvyšok top českí hráči ...tak by bol ten klub pre tých Madridčanov aj zaujímavý.

Ale ak by tam prišla súčasná Sparta, so všetkými tými Balkáncami a černochmi...veď Real má o triedu, dve lepších Balkáncov a černochov...takže asi ozaj tá Huesca a Eibar...

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

napsat slohovku a v podstatě sračku...

1) on neřeší z jakého důvodu tam jsou ti lidé, klidně ať tam má švagry, faktem je, že to jsou nýmandi a na tom se nic nezmění

2) ve vedení má být na daném postu člověk, co se v těch kruzích pohybuje... marketing, markeťák, PR, píárista, apod. nemůže být tyvole porotce talentové show a kupovat tam hráče (to je příklad, abys to pochopil)

3) co je to za sračku idiote? takže takový Real, Barca a MU se můžou vykašlat na nějakou ligu mistrů, přece si lidi pustí videa na youtube

4) nedostat se tam ani jednou po tak dlouhou dobu je ostuda

5) samozřejmě, že je to input - output jako cokoli jiného, jen je chyby, že neví jak správný by měl být ten input

Reagovat
Zephyr

tak ty jsi hodně marný

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, fanoušek tragédů a korupčníků, nepiš mi, se pobleju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Raul07

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozbij prasátko a od Dana to kup.

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument jak prase

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hrozně baví, jak jste rozmlsaní. Myslíš, že Spartu nemůže koupit nikdo horší než Křetínský?

Může vás koupit nějaký průměrný český vlastník klubu, a najednou budete mít rozpočet jako Bohemka. A může zaměstnat samé schopné lidi, a stejně se nepodíváte ani do těch předkol, jakmile o někoho bude aspon trochu zájem, hned ho budete muset prodat.

Co hůř, může vás klidně koupit něco jako Petera či Šafarčík, který bude z klubu jen tahat peníze a budete hrát o záchranu.

Ano, Křetínský řídit klub neumí. Ale vzhledem k obsahu peněz, který tam sype, vás prostě vždycky minimálně do těch předkol dostane. A nejsou to vaše peníze, ale jeho. Ano, je to člověku líto, když vidí, co by se s takovým rozpočtem dalo dokázat, ale prostě pořád patříte k české špičce. A vůbec nechápu, kde berete jistotu, že s novým vlastníkem to bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim ani nahodou. I ten prumernej vlastnik bude mit lepsi vysledky, nez Kretinsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, proto taková Dukla, Liberec nebo Teplice končí každý rok v tabulce před Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj protoze at uz to vlastnil pred Kretou kdekdo, tak meli rozpocet na urovni tehle tymu.

Reagovat
Kostomlat

tak. Co bychom ve Zbrojovce dali za Křéťu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Takhle zpětně byla chyba i odchod Lavičky, to celou tuhle krizi zažehlo

Reagovat
smazaný uživatel

Celou krizi zazehlo naprosto nesmyslne vyhozeni Straky.

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Blasphemer

Tak my za to můžeme bejt jenom rádi. CHCEME PLZEŇ V 1. LIZE!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hokaido

On se ale Sparty nevzdá. Jako nejlepší reálný řešení mi v tuhle chvíli přijde, aby místo zahraničního trenéra sehnal nějkaýho schopnýho zahraničního manažera. Něco ve stylu Levyho v Tottenhamu. A dát mu velký pravomoce, aby mohl vyházet současný vedení a vyčistit to.

Reagovat
Civers

Třeba dá časem víc na Rosu...

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím. Však Rosa včera byl mezi těmi pitomci, co vtrhli na hřiště ...

Reagovat
mayday

Rosa Rosa... Kde berete tu jistotu nebo přání, že Rosa bude nějakým schopným manažerem? Jako typ, kterej by měl jít v určitých věcech přes mrtvoly, mi moc nikdy nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Levý je ve Slovácku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benedict

Na úrovni Basileje jsme už letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Otava byl mluvčí, ten žádný rozhodnutí nedělal, nebo?

popelář ze Subotice

Reagovat
Uwe háže buly

Otava je předchůdce Kotalíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, nejdřív byl mluvčí a pak povýšil na ředitele

Reagovat
didi1791

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy mam pocit ze Spartu musia riadit a spravovat Slovaci, ze to inak nie je mozne jak to tam funguje

Reagovat
Adalberto.Littleoak

to je vůl

Reagovat
DeformFCB

Křetinský musí zůstat! Nicméně by sám sobě měl omezit pravomoce a soustředit se na to, čemu rozumí - EPH.

Reagovat
Aldeano

Tak soupeř byl tragický, dnes to bylo vidět....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Subotica je na úrovni dolnej šestky slovenskej ligy... Dnes Sparta vypadla s"Nitrou"...

Reagovat
Aldeano

Potom prvním zápase se často psalo o tom, že Subotica je střed 2. české, takže asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Finančně je to spíš ČFL nebo divize

Reagovat
Spalovač šancí

Bude to ještě zajímavé

Reagovat
REPLIKATOR

A komu tím prospějete, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne proti týmu kterej by tu hrál čfl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Parker155

Reagovat
Rock

Subotice je maximálně na úrovni druhé ligy, i loňské Brno by z toho dvojzápasu udělalo 5:0 ... mladí kluci, absolutně žádné pořádné zkušenosti ... bohužel to na Spartu stačilo co si budeme povídat, když to přeženu, včera to mohlo dopadnout 10:0 ... ten výbuch venku nepochopím, ale to je fotbal

Každopádně ta situace ve Spartě už je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Subotica nemůže být měřítko.

A i tak to nestačilo.

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, to snad není pravda. On po takovým fiasku pochválí výkon proti soupeři na úrovni Sokolova a pak si ještě postěžuje na penaltu.

Reagovat
Jolly Roger

Penalta byla jasná. Jinak se mi Sparta cca. po dvou letech opravdu líbila.

Zajímalo by mě, jestli ten kluk ze Subotice tu penaltu chtěl tahle kopnout. Buďto je to umělec a nebo totální klikař.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Ščasný se na tiskovkách pilně učil od Taliána.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon za rok a přitom to stačí jen na přehrání naprostého outsidera o jeden gól a to ještě na domácím hřišti.

To si Sparta nastavila zrcadlo dost tvrdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže porazit tým na úrovni naší druhé ligy 2:1 je výkon roku?

Reagovat
Kiwi-21

Tak výkon byl opravdu výborný ale to proměňování šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeňku, ten tým má ale rozpočet 300 000 liber

Reagovat
fejfi24

aby to nedopadlo jak ve Sportingu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Totál dno celej klub počínaje majitelem, konče primitivním chováním " fanoušků "

Reagovat
smazaný uživatel

Jj proti diviznimu tymu.

Reagovat
djwenca

Ben Chaim je prý vyřazen na celou sezónu, jo? neví někdo, co má za zranění?

Reagovat
Jolly Roger

Prý natržený přední křížový vaz.

Jinak je to ale posila na úrovní Gina van Kessela.

Reagovat
ratusek

Takže tam,bude smrdět mininálně další rok a pak odejde s totálním finančním.provarem

Reagovat
smazaný uživatel

O dost níž. Kessela prokoukli skoro hned na začátku a pak si nekopl. Takže už to týmu nekazil a navíc ho prodali za nákupku (Aspoň jsem v tom žil, podle EF je furt ve Slávii?). V lize měl 400 minut a dva góly, to není zase tak tragický. Ben Chaim hrává prakticky pořád. Gól nedal ani jeden, navíc měl skandál třeba v tom Liberci a bere asi výrazně víc než Kessel, stál výrazně víc a minimálně rok ho neprodají.

Reagovat
mayday

Nedal ani jeden gól... To zní až absurdně.

Reagovat
Venny

Kessel měl v anglii opci, ale neuplatnili ji

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Já jsem myslel, že už v tom Polsku ho koupili původně Takže je někde u vás?

Reagovat
Venny

Nastoupil teď někdy v přípravě za juniorku. Tuším, že byl v létě na testech ve Slovanu Bratislava, ale vrátili nám ho zpátky

Reagovat
Sosi

má dřevěný obě nohy

Reagovat
smazaný uživatel

"jeden z nejlepších výkonů Sparty za poslední rok", výhra 2:1 nad Suboticí. To asi nelíp ukazuje, v jaké bídě dnes Sparta je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdendo, Zdendo... Uroš nehrál jinak výborně, fakt ne. Nejistota z něj celej zápas kypěla.

Reagovat
djwenca

Ta banda bezmozků říkající si fanoušci byla nejlepší

Reagovat
mayday

Jo jo, samej inteligent od pohledu. Zajímalo by mě, čím se takovej primitiv živí.

Reagovat
Beči

Paradoxní je, že poté, co Sparta začala utrácet historicky největší částky za posily, přestali hrát pohárovou Evropu.

Reagovat
Puskas

a o titul

Reagovat
Muffi

Ale vůbec ne.

Dřívější úspěchy byly postaveny na taktice a bojovnosti, což sedělo kádru a přinášelo výsledky proti o něco lepším týmům. S příchodem cizinců se sice Sparta dostala po fotbalové stránce o něco výš, dřívější přednosti ale zmizely. A nově příchozí zase nejsou tak jinde, aby Spartu protáhli přes předkola sami. Kanga a Stanciu sice jsou lepší fotbalisti než Vácha a Krejčí, ale pořád to jsou v rámci Evropy stejně (pod)průměrná košťata, která pokud chceš mít výsledky, musíš zasadit do vhodného systému. U lidí jako Ben Chaim a Plavšič to platí mnohem víc, ti svoje nedostatky ukazují vždy.

Druhá věc jsou prachy. Pro Frýdka, Váchu apod. s 5 mega ročně představovalo 30 mega+ na tým za jaro v EL výrazné finanční přilepšení, pro současné hráče s trojnásobnou gáží to taková sláva není.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý špičkový výkon ACS za poslední rok, výhra o 1 gól - proti týmu na úrovni špičky naší 2. ligy, s kádrem jehož cena je mizivá proti kádru Sparty, s kádrem, jehož hráči mají dohromady 1 (!) repre start.

To je naprosto šílený

Reagovat
CHONG

Tak si říkám, jak se teď asi musí cítit Franz, protože nebýt té jeho rošťárny se Slavií, tak už možná mohl být zpátky a to i s fanfárami.

Reagovat
n4

Same shit, different year. Proč Ščasného vůbec tehdy ze Sparty nevyhodili, ale jen přeložili? Protože podepsal dlouhodobou smlouvu?

Reagovat
Pablos

oni ho nepřeložili ...ale vyhodili, aby ho pak za rok vzali na jinou pozici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele