Sassuolo si pojistilo Scamaccu, ten prodloužil do roku 2026

14.04.2022, 11:48
Aktuality
Gianluca Scamacca (© AFP)
Gianluca Scamacca se po řadě hostování v této sezoně konečně prosadil v mateřském Sassuolu, kterému se již stihl odvděčit třinácti ligovými góly. Tím si pochopitelně vysloužil pozornost větších klubů včetně obou milánských gigantů, nyní však prodloužil smlouvu s Neroverdi do roku 2026.

Rodák z Říma přišel do Sassuola z PSV Eindhoven coby osmnáctiletý v roce 2017, přičemž až do začátku tohoto ročníku si připsal pouze tři starty v dresu svého zaměstnavatele. Jinak putoval po hostováních, přičemž ta v Cremonese a Zwolle se mu příliš nevydařila. Až druholigové angažmá v Ascoli mu přineslo kýženou střeleckou formu, jíž potvrzoval i následně v Janově.

Letos se tak celek z modenské provincie rozhodl svému talentu dát šanci a to se ukazuje jako skvělé rozhodnutí. Třiadvacetiletý útočník se s třinácti zásahy řadí mezi nejlepší kanonýry Serie A, což mu vyneslo zájem Interu, AC Milán, Neapole či dalších zahraničních celků.

Sassuolo si může mnout ruce i proto, že si nyní svůj klenot pojistilo novou smlouvou do roku 2026. Pokud se tak trojnásobný italský reprezentant rozhodne v létě odejít, obdrží za něj klub slušnou částku.

Autor: Martin Vejdělek / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad je všechny udrží a příští rok bude v Serii šílený! Top 8 ve hře o všechno.

Reagovat
Largo

Spíš myslím, že Scamacca a aspoň jeden ze čtveřice Frattesi, Raspadori, Traoré a López půjde. Za tučnej balík, ale půjdou. Snad aspoň zůstanou v Serii A.

Reagovat
Dejwa

Aby nešli všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Už udělali 20 na Bogovi s půlrokem smlouvy, dostanou prachy za Locatelliho. Jejich finance jsou v topu, mají bohatého sponzora a nesplácí nebo minimálně. Pokud nebudou prodávat, nemusí ani nakupovat, ten kádr je hotový na další sezónu.

Kéž by to aspoň někdo dělal jinak.

Reagovat
Kucka

Bylo by to super, ale jak píše Eso, obrana je na hovno a vepředu plnou palbu bez reálných ambicí na LM dlouho neudrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je na hovno taky proto, jakým stylem hrají. Stejné to bylo pod Di Frou i De Zerbim, vždycky dostávali hodně gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Scamaccu bych chtěl viděl v PL, docela mu věřím, že by se prosadil, do Itálie se může vždycky vrátit a i vzhledem k repre bych to viděl jako výhodu. K nám bych chtěl Lopéze snad ještě o trošku víc, než Frattesiho, bohužel těch týmů, co jsou s ním spojovány, je až příliš na to, aby alespoň část z toho nebyla pravda.

Jinak Sassuolu chybí obrana a Dionisi povýšil italskou trenérskou "hurá" školu ještě na vyšší úroveň, takže nějaké smysluplné pohárové ambice u nich nevidím ve smyslu boje o LM, a držet hráče za 100 mega aby hráli KL za 10 M smysl nedává. A i když si týmy dávají přednost v boji o titul, tak je top 7 momentálně příliš silná na to, aby se mezi ně dokázali významě dostat navíc má takové ambice i FIore.

Reagovat
smazaný uživatel

Silnější Sassuolo a silnější Fiorentina to vyrovná tak či tak.

Ani příští rok nebude mít nikdo 90 bodů nebo podobný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Scama musí zůstat v Itálii, pokud nechce spláchnout rok dva do záchodu. Jít ven není výhoda, ale naopak nevýhoda. Zejména vzhledem k repre bude lepší, když půjde do týmu z velké italské trojky - Juve, Inter, AC - než kdyby šel pryč.

Reagovat
10

neudrží nikoho

celej útok, Traoré, Frattesi...to bude mercato za 200m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Škoda, že nezůstal u nás.

Reagovat
10

15:53 Perin oficiálně prodloužil v Juventusu

Juventus si podle očekávání pojistil Mattiu Perina. Náhradní brankář "Staré dámy" prodloužil končící smlouvu do roku 2025. (transfermarkt.de)

https://www.vecchiasignora.com/uploads/monthly_2022_04/Screenshot_20220414-151139.thumb.jpg.871b300bfacf60773679ba4bdc1e8e58.jpg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele