Sassuolo myslí na budoucnost, koupilo talentovaného Sensiho

13.01.2016, 11:37
Aktuality
Stefano Sensi si už hodně brzy vyzkouší italskou nejvyšší soutěž, talentovaný záložník totiž přestupuje z Ceseny do Sassuola. Na angažmá v Serii A si ale bude muset ještě chvíli počkat, druhou polovinu letošní sezony totiž ještě dohraje v Ceseně...

"Sassuolo Calcio oznamuje, že uzavřelo přestup Stefana Sensiho, který se do 30. června 2016 vrátí na hostování do Ceseny Calcio," stojí v prohlášení italského celku.

Dvacetiletý Sensi je italským mládežnickým reprezentantem a vedle Sassuola o něho stály i Juventus, AC Milán nebo Chelsea. Sassuolo za něho má zaplatit čtyři miliony eur, dalších 700 tisíc pak Cesena může dostat v závislosti na bonusech. Hráč se pak v dohledné době může stěhovat ještě jednou, v jednáních o jeho přestupu se totiž angažoval také Juventus, který si zajistil opci na případný budoucí transfer.

Sensi na podzim patřil do základní sestavy Ceseny a vynechal jenom tři ligové duely, v osmnácti startech si na své konto připsal tři góly.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možná by nebylo od věci tam zmínit tu opci Juventusu. Juve Sassuolo s tím transferem dost pomohlo.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Čí?

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale pomaly ale isto sa stavaju farmou Juve (no hate)..ale pekne, aj ked som este na nich nasraty za nedelu, klobuk dole za pracu v poslednych rokoch.

Reagovat
Pettirosso

na tu spíš myslí Juventus

Reagovat
Pettirosso

ale škoda, že si ho nestáhli už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší, když dohraje sezónu v Ceseně, má čas. V létě se v klidu adaptuje.

Reagovat
10

Sassuolo myslí na budoucnost Juventusu

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Largo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Jsem zvědav, kdo bude myslet na budoucnost AS

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia!

Reagovat
smazaný uživatel

Spaletti

Reagovat
Pinturicchio

Benvenuto, Stefano

Sassuolu to po té první šílené sezoně v A jde fakt dobře, přál bych jim Evropu. Na druhou stranu je v létě čeká asi trochu výprodej (Vrsa, Sansonse, Berardi), takže kdo ví jak by si tam vedli.

Reagovat
smazaný uživatel

museli by hrát s Anglánama

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo, které je v Serii A myslím dva roky a skoro pokaždé nás porazilo, nechápu mají hodně kvalitní tým ale

Reagovat
Pinturicchio

Juve pod Allegrim se Sassem venku taky ještě nevyhrálo.

Reagovat
Kluivert9

Berardi už směr Juve?

Reagovat
Pettirosso

možná pryč. To se uvidí, jak se bude chovat.

Reagovat
Pinturicchio

On má v hlavě vymeteno, neumí se krotit. Uvidíme, možná, že ho Juve vykoupí a pak prodá někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta tam těch 18 milionů pošle.

Reagovat
Pettirosso

to ano, ale nedivil bych se, kdyby obratem přijal nabídku nějakýho anglickýho týmu. Pokud se neukázní, tak nemá v Juve šanci.

A pak, třeba k nám fakt nebude chtít.

Reagovat
10

Dneska jsem o něm četl rozhovor s Di Francescem, kde říkal, že je až moc pohodlnej, že se bojí udělat změnu a vystoupit ze svojí aktuální komfortní zóny a známého prostředí. Ono to do sebe všechno dost zapadá, nevěřím tomu, že bude mít někdy mentálně na velkoklub.

Reagovat
Pinturicchio

Něco jako Higuain než přišel Sarri, "diskotékový" frajírek z vesnice s melírem na hlavě, který v sobotu paří, v neděli dá hattrick, obletujou ho holky a ke spokojenosti mu to stačí. A tenhle přístup se jen tak nezmění, jestli vůbec, a velikost klubu na tohle nemá, nebude mít moc vliv, stejně jako věk. Naopak by mohl a podle mě dělal problémy, pokud by to v Juve neměl stejné jako v Sassu, viz i ten jeho agent "Pokud bude v Juve za hlavní hvězdu, OK, jeslti ne, poohlédneme se jinde".

Já jsem čím dál tím víc přesvědčený, že to na Juve není a nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

to naprosto sedí, souvisí to i s tím, jak se dostal nahoru až do Sassuola, nikam se necpal, jen hrál fotbal... veskrze mi přijde, že není zrovna dvakrát ambiciózní

Reagovat
Pettirosso

ale je, když se vidí v útoku s Messim a Neymarem

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou ambice. To je snění kluka z vesnice, co nastřílel pár desítek gólů za provinční klub. Aby se dostal na takovou úroveň a mohl s nimi třeba i hrát, zatím neudělal absolutně nic. Má velké osobnostní mezery, které se nedají jen tak vyplnit.

Reagovat
Pinturicchio

Taky si myslím, otázka je, jestli v Juve zůstane. Když kouknu na částky, které nám (podle spekulací) nabízí týmy z PL za Zazu, respektive Sturara (nejvyšší tuším 27, respektive 17), tak by mě zajímalo kolik budou ochotní dát za mediálně, marketingově mnohem profláklejšího Berardiho.

Liverpool, are you there?

Reagovat
Robbie

jakto vůbec je, kdyby třeba náhodou Berardiho chtěl například Real, nabízel by 35 M, musel by Juventus dorovnat ? nebo má nějakou doložku už může jedině do Juve za nějakou cenu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze je to proste predkupni pravo za danou sumu (18 nebo kolik). Zalezi to ciste na Juve, ale je velice nepravdepodobne, ze by Juve kupovalo nekoho, kdo nezapadne nebo snad nechce..

Reagovat
Votas

Taky už by se nám hodila nějaká budoucnost někde na hostování. Letos má z našich mladejch největší herní vytížení paradoxně asi Belec, kterýho pamatuju z EL jako velkýho tragéda. Jak je na tom vlastně Benassi ví někdo?(vím, že náš už není)...koukal jsem, že mu celkem padly minuty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele