Santos: Hráli jsme příliš dobře na to, abychom dali Česku šanci

25.09.2022, 12:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Ronaldo hrál úplně stejnou tužku jako klasicky u nás, on je fakt už hotovej

Reagovat
remeslnik

Reagovat
cr7sux

Reagovat
F.Torres

Zas tak špatně nehrál. Měl asistenci, u dalšího golu se dost výrazně zapojil do akce.

Ano, měl zápas blbec viz nos a ruka, ale ta byla dost smolná.

Do klasického Ronalda to mělo ale opravdu daleko.

Reagovat
Martin9719

Klasický Ronaldo už ale v jeho věku bude jen těžko. Jako úspěch bych bral i to, že v moderním fotbale dokáže být v týmu pořád platný.

Reagovat
F.Torres

Tak v repre plní už primárně jen roli hrotáka, takže je třeba stáhnout obranu, vytvořit šance pro kolegy a vytvořit jim prostor, případně dělat náběhy za obranu. Toto včera povětšinu času splňoval, jen tomu chyběl ten gol, který dát určitě mohl. Výběr místa pořád má, do zakončení jde také dobře. Slabší mezihra a nerozehranost způsobuje nekvalitu v zakončení.

Reagovat
Kucka

Reagovat
TheTopFootbaler

Noo, těch náběhů bylo jenom pár a v druhém poločase se už vytratil úplně. Byl nejspíše nejhorším Portugalcem na hřišti, to je na takovou gigahvězdu fakt špatný.

Reagovat
Tommy$

Reagovat
Witcher

Co je potom Schick?

Reagovat
Y.N.W.A

ten ještě hotovej není

Reagovat
Pablos

Jestli jsem si myslel, jak Inter si šel pro jednu z nejsnažších výher za poslední roky co jsem kdy viděl (myslím tempo a nějakou dřinu), tak to co jsem viděl včera to asi předčilo ještě… tam ten zápas zacítil jen Ronaldo jinsk tam nebyl snad jedinej souboj ani.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele