SANTANDER PODEPSAL LEE HO-JINA

01.02.2006, 20:00
Aktuality
Racing Santander je zatím příjemným překvapením této sezony La Ligy. I s minimem finančních prostředků se drží v klidném středu tabulky, zejména vozí spoustu bodů z venku. Jeho poslední lednovou posilou je jihokorejský univerzální obránce Lee Ho-jin.


24letý hráč bude druhým fotbalistou své země, který okusí, jak chutná chlebíček Primera division. Před ním se pokoušel prosadit v San Sebastianu forward Lee Chun-soo, ale ve velké konkurenci Nihata s Kovačevičem se neprosadil, neuspěl ani v Numancii, a tak se vrátil na Dálný východ.

Ho-jin podepsal Cantabrijcům smlouvu do léta 2009. Hráčův agent Hong Isaac prozradil korejským médiím, že kouč Santanderu Manuel Preciado si cení zejména jeho rychlosti a také schopnosti nastoupit na kterémkoliv místě v obraně. Lee už má zkušenosti z angažmá v Evropě. V roce 2003 byl na zkoušce v Anderlechtu, o rok později v PSV Eindhoven. Poslední měsíc se připravoval s klubem Nancy. V roce 2003 byl členem kádru jihokorejského celku do 20 let na Mistrovství světa ve Spojených Arabských Emirátech.

Racing zároveň opustil hráč, který se poslední půlrok příliš neprosazoval. Levé křídlo či útočník David Aganzo je do konce sezony zapůjčen do Beitaru Jeruzalém. Španělé obdrží 100 000 Eur. Aganzo vyrůstal v Realu Madrid, dokonce nastoupil do čtyř zápasů za A-tým (z toho jeden v Lize Mistrů). Ve 112 zápasech v La Lize nastřílel 28 branek.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak co diskutéři?

Reagovat
Xavi

Jsem na něj zvědavej, ale z Eindhovenu si ho nepamatuju, asi tam moc nehrával. Kolik za něj vysolili?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nic, podle mě si jako volný hráč (nechtěný v Holandsku nakonec místo Nancy zvolil Racing)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, chceš to tu asi trochu oživiť... Na kórejcoch ma vždy zaujme ich pohyblivosť.

Reagovat
Xavi

Jsou malí a díky tomu mají nízko těžiště, s míčem nejsou taky špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

No, aj Maradona z toho ťažil. Nikto mu nevedel zobrať loptu.

Reagovat
Xavi

Vicente z Valencie z toho taky hodně těží. (těží z těžiště - tak to jsou slovní hříčky za 1000 )

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ide ti to

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chun-soo byl pěknej tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

ale rychlej jako prase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele