Santander našel trenéra, Racing přebírá Portugal

19.11.2009, 13:54
Aktuality
Vedení Racingu Santander našlo nového trenéra, kormidla španělského klubu se dnešním dnem ujme Miguel Angel Portugal. 53letý kouč se vrací do důvěrně známého prostředí, když na lavičce střídá Juana Carlose Mandiu...

Santanderu vůbec nevyšel vstup do nové sezony, z deseti zápasů vyhrál jenom jediný a s pouhými sedmi body je na 17. místě tabulky. Špatné výsledky měly za následek to, že se vedení Racingu nedávno rozhodlo odvolat Juana Carlose Mándiu, který do klubu přišel teprve v létě a jehož po odchodu dočasně nahradili Juan Jose Gonzalez a Federico Castanos.

Portugal bude představen dnes odpoledne na tiskové konferenci a smlouvu podepíše do konce příští sezony. 53letý kouč v Santanderu působil již v sezoně 2006/2007 a po jejím skončení odešel do Realu Madrid, kde až do letošního léta vykonával funkci technického sekretáře. Osud si s ním nyní trochu zahrál, obnovenou premiéru na lavičce Racingu totiž zažije v sobotu právě na hřišti Realu Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hm....tak na tohle sem skutečně zvědavý. Carlos Mandía se neujal, o tom žádná, přitom ale Racing nehraje až tak špatně, aby tápal podobně Málaga...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele