Santa Cruz o budoucností mlčí. Odejít ale stále chce

29.05.2009, 12:10
Aktuality
Roque Santa Cruz by rád v létě opustil Blackburn. Paraguayský útočník ale na toto téma odmítá hovořit, chce předejít konfliktům se svým zaměstnavatelem.

"Nezáleží na tom, co řeknu. O mé budoucnosti rozhodne vedení Blackburnu," uvedl 27letý útočník na tiskové konferenci v Asuciónu.

"Vždycky jsem byl profesionál, proto nebudu dělat nic, co by mohlo poškodit klub. Navíc to, co řeknu ve španělštině, by mohlo být překrouceno. Proto o své budoucnosti nechci mluvit," doplnil.

Anglická média ale nepochybují, že chce Roque Santa Cruz Rovers opustit. Blackburn ale zatím všechny nabídky odmítal, ať už v zimě, nebo minulé léto.

Bývalý útočník Bayernu zazářil loni, kdy patřil k nejlepším kanonýrům soutěže. Letos dal pouhé čtyři branky, od začátku března kvůli zranění vůbec nehrál. I tak o něj údajně mají zájem Arsenal, Manchester City a Tottenham.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (44)

Přidat komentář
Kongo

Blackburn vloni a letos

Reagovat
smazaný uživatel

neplet se do toho!

Reagovat
SniperxXx

Už ten nick je na ban

Reagovat
smazaný uživatel

dyť má pravdu, o co ti jde??

Reagovat
smazaný uživatel

hej neperte se hosi...nebo okamzite zavola policajty...

Reagovat
smazaný uživatel

*zavolam

Reagovat
$dolar$

Okamzitej BAN , uz jen za ten nick

Reagovat
vodka

ten nick je na

BAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aurelio

Do Liverpoolu, k Torresovi

Reagovat
smazaný uživatel

Zhirkov do Chelsea,tak to je vyborna posila,le neviem či ma taku hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

mluví chytře ten hoch... jsem na něj zvědavej co se s ním bude dít...

Reagovat
smazaný uživatel

ať už odejde

Reagovat
Benzema

uz ako keby bol v M.City

Reagovat
smazaný uživatel

Man City nebo Tottenham. Ale kdyz odejde, tak to bude dobre pro vsechny strany. Blackburn na prestupy moc nema a Sam potrebuje posilit vsechny rady. Z Cruze muze byt klidne kolem 15 mega, coz manager s jeho prehledem, schopnosti vyberu vhodnych hracu uplatni daleko vic, nez jednoho strikera.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vůbec říkáš na možnost odchodu Steva Bruce do Sunderlandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
hefy

To neni pravda.

Reagovat
vodka

Klíčové je přivést nějakého středního záložníka (Mokoena jde pryč, Tugay taky, Warnock by měl hrát na beku). Navíc Reid s Dunnem jsou jako ze skla , popřípadě nějak dořešit RB (potenciální náhrada za Emertona). Navíc asi přijde ten Givet

V útoku dávat šanci konečně Derbyshireovi.

Pozitivní je, že Pedersen pod Allardycem pookřál, Diouf je sice pořád za očekáváním, ale ten se zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlstává Derbyshire, nebo nakonec půjde do Olympiakosu natrvalo?

Reagovat
vodka

Opce by tam být neměla, opkdu vim, tak Allardyce mu řekl, že moc šancí dostávat nebude a pokud chce hrát, ať hostuje....

Reagovat
vodka

opkdu = pokud

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, ze Andrews na RB nic moc. Ale na DMF hral druhou pulku sezony fantasticky, dokonce i obcas prebiral inicativu v utoceni. Takze tam bych ho bral jako jistotu, na druhou stranu je pravda, ze by to chtelo nekoho dalsiho. A Reid taky umi hrat z kridla, ne? Nebo jsem ho tam aspon casto videl.

Givet, no nechapu, co na nem Sam vidi

Reagovat
vodka

Givet je obětavý, to jo, ale jinak je příšerně pomalý, do soubojů dobíhá pozdě... Záleží kolik bude stát, pokud těch 4,5 mega Euro, tak je to moc... Pokud 2, tak je to takový náhradník...

Andrews se sice podstatně zlepšil, ale na RB měl podobný problém jako Givet, nestíhal... Sice jeho obírání o míč je někdy úžasné, nasazení ukázkové, pořád bych tam radši viděl Emertona, popřípadě kohokoliv jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by mohl zkusit si privest Beye z NUFC, stejne myslim, ze ho tam privedl on. Urcite jsou lepsi alternativy. A specialne, kdyz je v tymu Emerton, tak je zbytecny za RB moc vyhodit.

Tak on jako RB neprisel, hodnotil bych jen vykony ve stredu a tam se mi vazne libil. Hlavne z myho pohledu ukazuje, ze Beckford a Delph muzou jit rovnou smerem PL.

Reagovat
vodka

Delph by se k Rovers docela hodil, ale naprostá utopie. Leeds ho buď neprodá, anebo z něj vyždímá co nejvíc...

Andrews ale v první třetině sezony byl fakt marný...... Ale klobouk dolů, šel fakt dost nahoru...

Reagovat
vodka

Reid je univerzál, ale křídla su vyřešené... Damst - Diouf. Teoreticky může zaskakovat na obou, i když vpravo sem ho vídával častěji... Je ale otázka, v jaké formě se vrátí... Začátek této sezony hrál výborně....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč se v souvislosti s každým druhým útočníkem zmiňuje Arsenal. Vždyt oni maji směrem dopředu hráče dost kvalitní. Do útoku van Perise, Adebayor, Aršavin, Eduardo + mladící Vela, Bendtner. Každopádně Santa Cruz kvalitní útočníkem je a zasloužil by si lepší tým než je Blackburn

Reagovat
fantomas

Arsenal je zase mimo, nejlíp by mu sedlo ManCity.

Reagovat
vodka

taky že tam půjde

Reagovat
fantomas

Tak na spadnutí to bylo už v zimě, myslim, že to ted dotáhnou.

Reagovat
vodka

přesně tak. Navíc Cruz několikkrát jasně řekl, že Hughes mu zachránil kariéru a že mu byla velká čest pod ním pracovat. V zimě neodešel jenom kvůli tomu, že Rovers byli namočení v sestupu. (za to jednání )

Reagovat
honziss

Když to tak vezmu, pokud Hughes udělá pořádek v City, koupí Cruze, tak by mohli mít Citizeni hodně dobrý útok příští rok - Santa Cruz, Bellamy, Robinho, Jo + mladý Evans. To by nemuselo být marné.

Reagovat
vodka

tak tak... Jediný marný by tam byl ten Evans Ale kdoví, třeba uděá nějaký progres...

Klíčové pro City je ale vyházet půlku kádru... Glauber, Caicedo, Ball, Vassell atd.

Reagovat
honziss

Glauber, Caicedo, Ball, Vassell, Benjani, Mills, Garrido, Gelson, Bojinov, Hamann. Tihle by určitě měli odejít, City v tom kádru mají fakt strašný nepořádek.

Reagovat
vodka

Bojinovi bych dal eště šanci. Je mi docela sympatický a nikdy neměl pořádnou šanci ukázat co v něm je... Mills ani nevim, že tam eště figuruje... Ten šel výkonnostně strasšně dolů...

Reagovat
honziss

No jo, dát další šanci, dáš mu ji a on se zas zraní, navíc kdyby Hughes měl k dispozici Cruze, Bellamyho, Robinha a Joa, tak není co řešit. O Millsovi jsem si taky myslel, že už je pryč, ale pak jsem na něho narazil na jejich soupisce, no. Už dávno tam neměl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Caicedo proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze hraje uplne priiserne..

Reagovat
fantomas

Krom toho Rovers ted spíš překáží, než že by je nák výrazně táhnul. Střelecký prach navlhl, fakt by to chtělo změnu prostředí. V ManCity by mohlo být víc sucho už jen kvůli tomu Hughesovi, jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

vicemene jasne, pujde za hughesem k citizens a bude to tak nejlepsi pro rovers i pro city

Reagovat
smazaný uživatel

Santa Cruz? no ten by mel nahradit Carlose Teveze v manchestru ten stejne odejde a mislim ze zamiri do liverpolu..no liverpol je ale take dalsi dobra sance pro cruze...santa cruz by mel hrat v o hodne kvalitnejsim tymu..jak rikam machester united nebo liverpol ..do man.city by jit nemel ti maj neporadek v kadru uz dost

Reagovat
vodka

pokud si to misliš, tak je to ok

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si mislis ze by melo vyznam chodit do tymu ktery stejne nestaji za zlamanaou gresli ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele