Manchester City dotáhl přestup Santa Cruze

22.06.2009, 19:16
Aktuality
Roque Santa Cruz definitivně odchází z Blackburnu a od příští sezóny bude hrát za Manchester City. 27letý útočník dnes u svého nového zaměstnavatele úspěšně podstoupil zdravotní prohlídku a podepsal smlouvu na čtyři roky, Blackburn by si měl přijít na částku kolem 18 milionů liber...

Přestupovou částku však kluby oficiálně neoznámily, nejčastěji zmiňovaná suma v anglických médiích je 18 milionů liber. Santa Cruz je druhou posilou Manchesteru City po Garethu Barrym, jenž přišel z Aston Villy.

Paraguayský reprezentant zamířil do Anglie před dvěma lety z Bayernu Mnichov a ve své první sezóně v dresu Rovers nastřílel 23 branek. V uplynulém ročníku Premier League bylo gólových zářezů již jen šest, Santa Cruz byl často zraněný a o jeho budoucnosti se často spekulovalo. Nyní následuje manažera Marka Hughese, který z Blackburnu k Citizens odešel před rokem.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (311)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele