SANTA CRUZ MÁ NAMÍŘENO DO BETISU

17.05.2007, 16:10
Aktuality
Dny Roqueho Santa Cruze v mnichovském Bayernu jsou sečteny, německý klub s ním již nepočítá a úmyslem odejít se netají ani sám hráč. Paraguayský útočník si již vyhlédl nového zaměstnavatele - od léta by mohl hájit barvy Betisu Sevilla...

Bayern prožívá nejhorší sezónu za posledních deset let. Nejenom že nezíská žádnou trofej, ale navíc se nedostane ani do příštího ročníku Ligy mistrů. Tato krize si vybere svou daň na hráčském kádru, z něhož by mělo odejít hned jedenáct hráčů. Mezi nimi je i Roque Santa Cruz.

"Pokud bude chtít Bayern získat jiné útočníky a dovolí mi odejít, budu prosit o angažmá v Betisu. Betis mě opravdu chce a vytváří velký tlak," prozradil Santa Cruz.

25letý jihoamerický útočník přišel do Bayernu v roce 1999 a vinou vážných problémů s kolenem odehrál pouze 154 utkání. Letos nastoupil 25krát a zaznamenal pouze jednu branku.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Útok Betisu: Sobis, Santa Cruz. Neboli dva vyhaslé latinoamerické supertalenty... Hodně štěstí, Roque.

Reagovat
Tsigi

Sobis se ještě ukáže....... doufám

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Sobisem trochu zpomal.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

se Sobisem by měl hodně zpomalit.. a Santa Cruz v Evropě nebyl považován za supertalent

Reagovat
smazaný uživatel

snad to pomůže...betis by pořádnýho útočníka setsakra potřeboval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele