Sandrův přestup do Tottenhamu má být hotov příští týden

16.03.2010, 10:10
Aktuality
Tottenham by měl už brzy získat zajímavou posilu pro příští sezónu. Do londýnského klubu má namířeno mladý brazilský záložník Sandro, o něhož Spurs usilují už delší dobu. Internacional by za talentovaného hráče mohl obdržet částku kolem deseti milionů eur.

"S Tottenhamem jednáme od loňského léta a nyní přichází klíčová fáze. Jsme dohodnuti a příští týden všechno podepíšeme. Neočekávám, že by se mělo cokoliv změnit, protože se dohodly všechny strany," prohlásil Vittorio Piffero, prezident Internacionalu.

Sandro je mladý defenzivní záložník, kterému je od včerejška jedenadvacet let. Dělal kapitána brazilské reprezentaci do dvaceti let a už také jednou oblékl dres seniorské reprezentace.

Spekulace o zájmu Tottenhamu se objevovaly už delší dobu, brazilský klub nyní jednání potvrdil, o ceně ovšem zástupci Internacionalu nehovořili. Podle dřívejších informací má být Sandrova cena přibližně deset milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, kdy se Brazilci vyhybali Anglii obloukem. Blbej Kleberson to všechno načal

Reagovat
smazaný uživatel

taky z toho nejsem nadšenej. Mohl jít někam, kde by mu sednul fotbal a kam by se líp hodil. Zkazí se tam a půjde zpátky domů za zlomek ceny a s nalomenou psychikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Je to oboustraná záležitost. My, fans PL budeme nadávat, proč k nám leze, zabírá místo jiným ostrovanům/seveřanům, kteří vždy hráli v PL prim. On, i když se prosadí, pravděpodobně nebude hrát tak dobře jako by hrál v jižanských ligách, kde by se mohl stát hvězdou. Taky nechápu proč se jim do Anglie chce. Že je prosazovaná u nás to chápu, ale copak v Jižní Americe už není snem malých kluků hrát za Barcu, Real, AC ? Taky tam došla tlačenka Premier league?

Reagovat
smazaný uživatel

Agenti, agenti, agenti zk****ní

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes chce do Milána..., ten je ještě ze starý školy

Reagovat
smazaný uživatel

Však sa zdá, je to múdry chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem zaslechl něco o Interu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Miláno ako Miláno Ale nie, jemu to je vraj jedno. Je ale jasné, že by si vybral Berlusconiho brazílsku domovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

oba kluby..., zkrátka do Milána jako města

Reagovat
smazaný uživatel

to máš taky recht

Reagovat
Murtago

Tohle neni typický Brazilec, měří téměř 190 cm. Mohl by se v Anglii prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Výška ovlivňuje přístup hráče k tréninku?

Reagovat
salami

zeptej se Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham preniká do prvej 4-ky, tiez si chce zadovazit svojho Denilsona/Lucasa/Andersona =)

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne jak Robinho, v létě nasranej bude odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nám treba... na 90% nezmysel pre obe strany. Takíto hráči do PL liezť nemajú, holt prachy sú prachy a život taký krátky...

Reagovat
Bakary3

A já se ptám proč ? Hrát jsem ho neviděl, nevim, jestli ty jo, ale tohle je DZ, žádnej věchýtek, třeba Gilberto měl na Anglii v pohodě, proč ne Sandro ? Protože je Brazilec ? To je hovadina..

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je žiadna hovadina, to sú dlhoročné skúsenosti a vie to snáď kaźdý, kto sa futbalu všeobecne rozumie, pesne tak ako píše kúsok vyššie lexess. Jednak hovorím, že šanca je malá, v druhom rade to, čo hovorí on, že aj v prípadoch, keď sa ako tak presadí, svojho herného maxima nedosiahne a ak bude výnimka? Tak to bude fakt ten jeden zo 100 ako Gilberto Silva.

Reagovat
Bakary3

No já nevim, na nějakou pravděpodobnost spoléhat můžeš, ale nepochybuju o tom, že ho dlouhodobě sledovali a nejde k tomu přistupovat tak, že to bude další, kdo se neprosadí. Mimochodem, copak by Denilson jinde zářil ? Dost pochybuju. Lucas ? Podle mě by taky jinde lepší nebyl. A Robinho ? Jedinej problém má v hlavě. Fábio, Rafael, Anderson- hráli by jinde líp ? Podle mě ne.. Sice se to hodí na to, že jsou to "Brazilci, který nemaj v PL co dělat", ale podle mě to je jen o jejich kvalitách, ani ne tak o tom, že by jim PL neseděla..

Reagovat
smazaný uživatel

ale já přece můžu stejně argumentovat na to, cose teď napsal. Myslíš si, že Liverpool Lucase dlouhodobě nesledoval? Myslíš si, že Arséne (který si všechny přestupy tisíckrát promyslí, než je zrealizuje) Denilsona dlouhodobě nesledoval? Myslíš si, že Sir Alex dvojčata a Anderosona dlouhodobě nesledoval? Určitě všichni všechny sledovali, ale prostě to nevyšlo. Proč? MOžná proto, že ti hráči mají nějaký životní styl a ten se zrovna v Anglii velmi těžko naplňuje. Jsou zvyklí na sluníčko, pláže a koupání a toho se v Anglii taky nenabaží. Těch aspektů, proč by měli Jižani hrát v jižních ligách, je víc

Reagovat
Bakary3

Tak samozřejmě, že mě i tohle napadlo, ale i když Brazilci obecně asi moc přizpůsobiví nejsou, tak ho kvůli tomu prostě nekoupit ? To se ukáže, pravděpodobnost sice mluví proti němu, ale.. To je těžký, ale Redknapp tuhle volbu udělal a přišlo by mi hloupý na to nadávat hned od začátku, protože je to Brazilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlúpe nech ti to nie je môj, proste táto nová móda kazí hráčske kariéry. Ako manager by som o Brazilcovi po rokoch skúseností uvažoval ako o krajnom riešení až keď by som vyčerpal iné možnosti. To proste nie je liga pre nich. A skúšať na dobrotu, či sa niekto chytí ako Diamanti a pod. na to fakt nemám nervy a ako manager ani zbytočné peniaze.

Ak to chceš ešte počuť inak, brazílske krídlo možno áno, ale fakt len teoreticky, strednú zálohu už asi nikdy, beka len v prípadoch ako Maicon, tzn. preverený skúsený bek, ktorý prešiel kvalitnou európskou ligou.

Reagovat
salami

zrovna Redknapp vyznává anglickej styl a taky má ostrovanů v týmu habaděj, ale ve středu zálohy už 3 hráče z jihu má a asi je s nima spokojenej, a když si vybral Sandra tak věřim že dělá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš typického južana Palaciosa, alebo dvoch ofenzívnych záloźníkov z Chorvátska, z ktorých jeden mal už pred príchodom v PL odkopané desiatky zápasov?

Reagovat
salami

Proboha nebud tak povýšenej, jenom tady dokolečka opakuješ jak všichni co uvádim že se prosadili nejsou typický jižani, Lucas ani Denilson taky nejsou typický jižani, připadá ti snad že jsou to nějaký míčový kouzelníci?Co řekneš na Modriče?Typická jižanská hračička a připadá ti že se tam ztratil?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nie, ale nie je ani brúsek ako Masch a Tevéz. Nuž a Denilson rozhodne technickejším hráčom je Modrič je Chorvát, nie je južan ako južan. To, že je hračička, je pekné, že si povedal, ale v prvom rade je to extrémne pohyblivý a geniálny hráč, svojho druhu jediný v PL. Na svoju telesnú stavbu prirodzene môže doplácať, ale to už odbočujeme mimo tému.

Reagovat
Bakary3

Svýho druhu jediný v PL ? Nasri, Rosický, Joe Cole, Kranjčar..?

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri nie je tak behavý, Rosický stále zranený ale najviac podobný ( ), Kranjčar podobne ako Nasri, navyše prednosti má ešte inde, Joe Cole je iný prípad. Bum.

Reagovat
smazaný uživatel

V Holandsku rozhodne a o Primere/Sagres taktiež nepochybujem. to ani nemôžeš nevedieť A Lucas už lepší bol, ale nie v PL a taktiež by mu to svedčalo viac inde, to mi ver. V podstate všetci Danielom zmienení boli/budú inde lepší. Alebo na to proste nemajú nikde, ale to už je o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jde o předsudky, nicméně ty předsudky jsou podpořeny pravděpodobností úspěchu těchto borců. Že se prosadil Gilberto, je sice super argument, ale vem ty kvanta ostatních, co se akorát zakopali, či herně ustrnuli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

určitě má větší šanci se prosadit než ofenzivní hráči a když chce hrát PL tak mu to neberte

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson i Lucas jsou taky defenzivnější a neprosadili se (spíš jsou ještě k tomu terčem posměchu fandů - odhlížím od toho, zda oprávněně)

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson je defenzívny jak kráva...Ale ok, povedzme že tam bol kupovaný.

Reagovat
Bakary3

No on neni ani defenzivní, ani ofenzivní, on neni nic..

Reagovat
j_mrazik

Stínový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa.

Reagovat
Bakary3

Jako Ragued, ten je sice aspoň defenzivní, ale taky stínovej

Reagovat
salami

neřekl bych, že se Denilson uplně neprosadil a Lucas neni čistokrevej defenzivní záložník, ale vem si třeba Mascherana Argentinec a jak válí, nemyslim si že by se měli jižani dopředu hodnotit jako nevyvedenej tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano je total typický Argentínec. Tevéz podobne. Prepána, však uvažuj. A o tom, ako sa presadil/nepresadil Denilson, o tom sa v takomto tóne bav akurát s Wengerom, inde budeš na smiech

Reagovat
salami

A máš nakoukanýho Sandra? Víš že je to typickej Brazilec?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, je skôr netypický, ale od Andersona, ktorý mal tie predpoklady (najmä fyzické) ešte lepšie sa líši. A od spomínaných Argentíncov ešte. Ja ho neodpisujem úplne, len hovorím, že takéto prestupy z väčšiny nekončia dobre a preto je na mieste ostražitosť. Btw. už pred prestupom oboch zmienených Argentíncov do PL som takto nehovoril, aj to je znamením, že rozdiely som tam badal.

Reagovat
salami

já jenom řikám, že nemužeš automaticky říct že si podělal karieru, mohl taky přestoupit do Realu,AC nebo Interu a nedostat se přes konkurenci na hřiště, třeba mu PL prostě sedne, a kdo ví třeba ho Anglie láká víc než Španělsko či Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba To mám najradšej... A možno ho láka, veď nech, len nech potom nezostane prekvapený. Ja mu zlé neprajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to předsudky ale oprávněný. Gilberto byl členem národního týmu na MS 20002, měl při přestupu na kontě kolem 15 zápasů za Seniorskou repre a 25 let. Což je určitě lepší předpoklad k úspěchu než čerstvý 21let, a kapitán 21tky nemusí nic znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ved aj Denilson bol kapitanom tusim vo vsetkych Under vyberoch Brazilskej repre.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl lucas ne?

Reagovat
SunFells

Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

ale i lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas č.2

Reagovat
j_mrazik

Ty máš toho originálního Lucase v týmu, tak se nesměj. Tenhle má solidní figuru, podle mne se neztratí. Jenom, pokud má být DM, tak doufám, že bude hrát Huddlestone.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, proto se směju...Lucas taky přicházel jako velkej talent a hvězda brazilské ligy...tihle brazilci by se měli cpát třeba do španělska, v anglii mají malou šanci se prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi směšný odsuzovat Brazilce, kteří odchází do PL jen za to, že se jich většina v PL neprosadila. Opravdu se směju těm co tohle říkají. Zeptejte se úspěšných fotbalistů proč jsou úspěšní a zeptejte se neúspěšných proč neuspěli. Není to o hráčích ale o tom co ten hráč chce, jaký má cíle. Výmluvy typu, ono to nejde, na tomhle postu je nás moc, nemůžu si zvyknout na prostředí jsou opravdu amatérské.

Já doufám že pro Tottenham to je určitě přínos. Harry by si určitě nevybral špatného hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je vôbec smiešne. Smiešne je skôr naivne si myslieť, že tento to bude mať ľahšie ako tí pred ním. Tu nejde o srandičky ako rodina, počasie a kto vie čo. Tu ide o štýl, ktorý sa v lige aplikuje, to je ale stará známa... Samozrejme môžem súhlasiť aj s tým, že veľa záleží na hráčovi samotnom a jeho prístupe. To však neplatí len pre PL a hlavne, výnimky sa opäť hľadajú ťažko, ako C.Ronaldo. Zvyšok je zväčša banda líná...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nepsal, že to bude mít lehké. Naopak. Styl je jeden z mnoha faktorů. Ale o tom jestli bude dobrej nebo špatnej rozhoduje jen a jen on sám. A je jedno jestli hraje PL, Serii A nebo PD. Pokud bude jen naříkat a remcat, tak nebude úspěšnej nikde. Tu šanci jistě dostane a záleží jen a jen na něm jak k tomu přistoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech k nej pristúpi sebelepšie, pokiaľ mu to jednoducho herne nesadne, môže sa ísť kĺzať...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že je to o tom, co ten hráč chce dokázat. A jaká je asi mentalita tady těch hráčů? To není náhoda, že z 50 brazilců se v PL prosadili tři: Gilberto Silva, Juninho a dá se říct, že i Edu.

Reagovat
Chazy

Ze by se pocitalo s odchodem Palaciose?

Reagovat
smazaný uživatel

Už dva fakty tomu nasvedčujú no...

Reagovat
Chazy

A Cattermole taky brzy pujde dal. Ono je to kouzelne, furt kecu jak je Wigan jen prestupni stanice, ale ono jakej tym neni..

Reagovat
Pipo123

kto by hral DZ ? zrovna Sandro by to sám v zálohe nezvládol ak by bol čistý DZ tak jo, ale on je tvorivý hráč a obrana neni jeho 100% doména

Reagovat
Chazy

Tak jeste tam mas Huddlestona, kterej podepsal nedavno..

Reagovat
Pipo123

to jo a opni vlastne ako hrajú ? 4:4:2 ? že by tam bol Huddlestone ako DZ a Sandro ako tvorivý stredak s pozície DZ, to on hrával v internacional

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro tvořivej, jo?

Reagovat
Pipo123

tak neni úplne tvorivý, ale rád sa hrá s loptou já som mal tú priležitosť ho vidiet a on sa docela rád hraje s loptou a dokáže dobre prihrávať mne troška pripomínal Pirla ale len troška Samozrejme je to DZ ale nie ten typický ktorý by len bránil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho teda taky viděl.. A musím říct, že na poměry Brazilců si s míčem právě vůbec nehraje.. Spíš něco podobnýho jako kdysi Gilberto Silva.. Pirla nepřipomíná teda vůbec Spíš hráč, kterej to dozadu výborně odbrání a umí dobře přicmrndávat..

Reagovat
Pipo123

Práveže já som videl ked hral proti Palmeirasu bolo to v minulej sezóne a v tom zápase asi 3-4x veľmi dobre vyrazil s pozície DZ a podporil útok. Pár x aj načal nejakú akciu. Já netvrdím že to neni DZ ale to že on dokáže dobre a vhod podporiť ofenzívu že to neni len taký bitkár v strede ako Palacios atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se snad se chytne, ale souhlasím s komentáři, že by se mu lépe hrálo třeba ve Španělsku nebo Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

zhodnoťte ho až po jeho vystoupení na ostrovech prosím a né ho tady hnedka odepisovat, protože je to Brazilec a těm se na ostrovech nedaří, nejdřív ho nechte ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto ho neodpisuje, akurát z nás hovoria skúsenosti a len poznamenávame, že inde by mal šance vyššie a mohol teda urobiť lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

docela mi to tak příjde, ale to je jedno, jak řikám, uvidíme, až bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, on není "brazilec" v pravým slova smyslu... Hra PL by mu právě mohla vyhovovat.. Spíš si ho nedokážu představit v PD, to spíš L1, nebo Serie A..

Reagovat
smazaný uživatel

Som si hovoril aj o Andersonovi a ako to zatiaľ dopadlo...

Reagovat
Bakary3

No nevim, Anderson je malej, slabounkej, taková houžvička, jediný jeho plus jsem viděl v dynamice, teda ještě v době, kdy hrál za Porto, teď nemá ani tu. Sandra jsem neviděl, ale přijde mi o dost silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Čože je? Anderson má trochu podpriemernú výšku, ale za to vyššiu hmotnosť, o to nižšie ťažisko. Výborné krytie lopty a silu v stoji, to je presne to, čo do PL pasuje. Sandro silnejší byť môže, ale o dosť? Ani náhodou. Práve to je jedna z mála jeho predností.

Reagovat
Pipo123

to jo a opni vlastne ako hrajú ? 4:4:2 ? že by tam bol Huddlestone ako DZ a Sandro ako tvorivý stredak s pozície DZ, to on hrával v internacional

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 13:20 Hull má pět kandidátů

Hull včera propustil manažera Phila Browna a nyní hledá náhradu, podle informací BBC vybírá z pěti jmen. Na seznamu údajně jsou Paul Jewell, Gareth Southgate, Steve Coppell, Mark Hughes a Ian Dowie.

Tak hrubas, tu to máme Ale že by to Hughes riskoval, to sa mi veriť nechce. Pre mňa voľba jasná, Southgate a spadnúť...

Reagovat
Chazy

Southgate je z toho nejmin pravdepodobna varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka jestli vůbec ještě bude někdy trénovat.

Reagovat
Chazy

Urcite bude, ale mel by se vratit na zacatek a treba si najit misto bud v nizsi soutezi nebo jako asistenta. V Boro presel z kapitana na manazera bez licence, dobra prvni zkusenost, ale ted by si mel najit neco pro manazerskyho zacatecnika.. s Hullem by spadnul, v kariere uz podruhy ze dvou pokusu o trenovani a to by ho shodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Coppell by byl nejlepsi volba

Reagovat
smazaný uživatel

Sparky je zachrání, mu bych takovej klub přál, konečně by někde měl důvěru vedení a mohl ukázat svoje manažerské schopnosti

Reagovat
SunFells

Ty Harryho nákupy ...Další brazilec v PL, který pravděpodobně nenaplní očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že Harryho nákupy jen tak dál! Jde jasně vidět, že Ramos s Comollim jsou definitivně za námi a je nastolena rozumná a kvalitní přestupová politika.

COYS!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Naprosto nerozumím, proč si přivedl Kaboula. Jasnému Dawsonovi s Kingem kryje záda více než dobře Bassong, až se vrátí Woodgate z Kaboula může být až stoper č. 5 ...Huttonovo hostování mě taky dost šokovalo ...a teď podle všech předpokladů, přijde na řadu tenhle brazilec, no jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože King a Woody mají zdravotní problémy. Navíc Kingovi končí smlouva a bůhví, jak to s ním bude. Kaboul nedostane hned šanci, ale časem jo. To, že to nechápeš neznamená, že to je blbost...Hutton je na hostování, takže snad se vrátí a zůstane. A když ne, tak je tam mladý Naughton, který se rozehrává v Championship...A pokud přijde tenhle Jižan, což snad ne, tak to asi bude znamenat odchod Jenase, který se od odchodu z Newcastelu hledá a nebo někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadnej Lucas #2, Sandro je rocker Harry vi co dela...Palacios v lete do Realku za pade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že přijde do Totenhamu hrát a ne zahřívat lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz je to bohuzel asi jasny. Myslim ze jestli prijde, tak dost mozna odejde Jenas a Sandro zaujme jeho misto na lavce a bude jako prvni moznost za Hudlla a Palaciose.

Reagovat
smazaný uživatel

To by pro mne byla osobní tragédie...Jenase neoželím

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se vrátit domu

Reagovat
smazaný uživatel

do Nottinghamu?

Reagovat
SunFells

No do Alabami to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nebo k nám, tam byl taky jako doma.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom to napíšu a už je v expreskách návrat O'Briena. Dobří holubi se vracejí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdoví, jestli ho Trotters pustí. Momentálně stopeři Coloccini-Hall, přemýšlím, že vsadím nepostup NU

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hall je děsný... myslel jsem, že přišel jenom na měsíc. A ono tohle ...

Reagovat
smazaný uživatel

A proto při nejbližší příležitosti utek

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem ho hrát v tv na zahraničních kanálech asi 5 zápasů a připadal mi jako když neni brazilec hrál tvrdě bojoval a žádnej souboj nevypustil ale občas moc dlouho držel balon

Reagovat
Bakary3

100. pro to, aby se Sandro prosadil a zatratil tim všechny předsudky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

skvělá zpráva pro Huddlestona...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle

Reagovat
sejber

Tak uz aj spurs budu mat svoje brazilske eso v zalohe. To zas bude o rok derby Sandro vs. Denilson

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele