Šanci na Ligu mistrů stále máme, věří Adam

20.01.2012, 09:56
Aktuality
Charlie Adam v létě přestoupil do Liverpoolu a po osobní stránce se mu v novém působišti zatím daří. Skotský záložník ovšem není spokojen s týmovými výsledky, na druhou stranu ale věří ve zlepšení a nepochybuje o tom, že si Reds mohou vybojovat start v příštím ročníku Ligy mistrů...

Šestadvacetiletý hráč přišel na Anfield Road na začátku července ze sestupivšího Blackpoolu a hned se neochvějně usadil v základní sestavě týmu. Z dosavadních jednadvaceti zápasů Premier League nechyběl ani v jednom, v drtivé většině z nich navíc odehrál celých devadesát minut.

”Je to tu skvělé. Často se stane, že když přestoupíte do nového klubu, tak potřebujete čas na adaptaci. Pro mě to ale tady bylo snadné, spoluhráči mi hodně pomohli. Od chvíle, co jsem přišel, si to zde opravdu užívám,” prohlásil Adam, který se několik let nemohl pořádně prosadit v Rangers.

Jediné, co rodáka z Dundee trápí, je aktuální postavení Liverpoolu v tabulce. Tradiční anglický klub je po remíze se Stoke City až sedmý, přičemž by se po dvouleté absenci rád vrátil do Ligy mistrů. Adam ale věří, že se cíl podaří naplnit, zvlášť když čtvrtá Chelsea má jen pětibodový náskok.

”Samozřejmě, že šanci stále máme. Ještě se bude hrát o spoustu bodů a nikdy nevíte, co se stane,” prohlásil skotský reprezentant. ”S dosavadními výsledky jsme trochu zklamaní, ale dalo se to očekávat. Máme nový tým a potřebujeme čas, ale děláme, co můžeme. Musíme pokračovat v tvrdé práci a snažit se vyhrát každý zápas, i když se nám to pokaždé nepodaří,” uzavřel Adam.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (357)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele