Sanches odchází z Bayernu, jeho přestup ohlásilo Lille

23.08.2019, 21:33
Aktuality
Kádr mnichovského Bayernu v závěru přestupního termínu doznává změn a jejich součástí se stal Renato Sanches. Dvaadvacetiletý portugalský záložník končí své angažmá v Bavorsku a vydává se do Francie, jeho příchod dnes večer oznámilo Lille...

Sanches se ve francouzském klubu úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal čtyřletý kontrakt. Lille za něho zaplatí dvacet milionů eur, dalších pět milionů může německý mistr dostat na základě bonusů.

Sanches na sebe v sezoně 2015/2016 výrazně upozornil v lisabonské Benfice a Bayern ho následně koupil za 35 milionů eur. Tato investice se mu nevyplatila, fotbalista si nevybojoval místo v základní sestavě a úspěch neslavil ani během hostování ve Swansea. Z Bayernu odchází s bilancí 53 odehraných zápasů a dvou vstřelených branek.

"Renato k nám přišel z Benfiky ve svých osmnácti letech a byl součástí týmu, který vyhrál spoustu trofejí. Týmu a klubu neustále dával vše, za to bych mu velice rád poděkoval," rozloučil se s hráčem sportovní ředitel Hasan Salihamidžić.

Bayern už má připravenou náhradu za Sanchese a tou se stane Marc Roca, barcelonskému Espanyolu za něho zaplatí 40 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (101)

Přidat komentář
Arsenalista

V Lille může kariéru úspěšně restartovat. Dobrá volba

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fabec1222

Každej druhej fotbalista se jmenuje Sanches/z

Reagovat
BennDyaz

Bože, to je strašné. Hotová invaze

Reagovat
Ranoth
Reagovat
Rudnevs

“Volá sa Aleš Kokot. Dovidenia.”

Reagovat
Mass

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RadekVonCZE

A co Sanjin Prcić

Reagovat
Rudnevs

Takých mien je vela. V 90. rokoch za Linz hrával Christian Kurvaras. A momentálne za De Graafschap hrá El Jebli (el jeblý).

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Seydou Doumbia

Emanuel Kunde nebo Anthony Yeboah

Reagovat
smazaný uživatel

Philip Degen. Měl i bráchu se mi zdá

Reagovat
Pablos

nebo i Degenek

Reagovat
Rudnevs

Jj, boli dvojičky Philip a David. Tých som mal rád. Teraz majú spolu agentúru, ktorá zastupuje futbalistov (napríklad Rüegga, Kobela alebo Fabiana Johnsona).

Reagovat
Csaplárova past

A každý stopadesátý se jmenuje Novák. To je hrozné, že?

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda že se v Bayernu nedokázal prosadit, měl jsem ho rád. V L1 mu věřím na solidní restart kariéry. Lille ty peníze investovalo celkem dobře. Sánches, Yazici, Osimhem, Weah, André, Djalo...klidně to při trápení OM a ASM může být opět solidní umístění

Reagovat
Müllered

Hodně štěstí, ale nevěřím ti, za celou dobu jsi neukázal nic extra.

Reagovat
Benfica

ak nedostal šancu tak nemal čo ukázať, pár zápasov za 3 roky..

Reagovat
vladino10

Ale dostal..bolo tam vidno potenciál, mal tam výnimočné momenty a potom to "zadrbal" prihrávkou na 3 metre a ti hráči čo hrali miesto neho boli bohužiaľ lepší..povedal by som že to nezvládol v hlave, stane sa..čo bola.od klubu chyba tak za mňa to hosťovanie v Anglicku, to mal ísť určite do Nemecka..

Ale sympaťák, ja mu budem držať palce aj inde

Reagovat
db18

no konečně

Reagovat
Bayern +

Navyše celkom dobrá suma, prejebať na ňom len 10 mega € je zanedbateľná čiastka

Snáď teda vyjde ten Roca. Čo som si o ňom nasledoval, je to taký technickejší a konštruktívnejší Javimar s výbornou pozicnou hrou a hlavne vie aj brániť, čo do nášho stredu od odchodu Vidala nevyhnutne potrebujeme.

Reagovat
db18

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dobrá koupě. 1. Lyon 2. Lille 3. Psg

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rich

Měl potenciál, když přišel, ale bohužel nestalo se tak. Hodně štěstí v novém působení.

Částka za něj super, nečekal jsem tolik za něj. Jsem zvědavý na Rocu, díval jsem se na nějaké sestřihy s ním a musím uznat, že chápu proč ho Bayern chce přivést. Mladší verze Javimara a troufnu si říct, že dost možná lepší. Tím pádem by obrana mohla být ještě více zpevněna.

Osobně doufám, že Bayern bude hrát obranu takhle Sule a Pavard nebo Pavard a Hernandez, jelikož Boateng je podle mě v týmu navíc, klidně by mohl taky odejít a místo něho bych nasazovali Maie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Ani v Lille si nemyslím, že bude přínosem

Reagovat
Kolarik12

Popravde to, ze jsme ho prodali byla pro me nejlepsi zprava tohoto tydne. Kdyz prichazel, tak se od nej hodne ocekavalo, v Benfice byl na svuj vek tahoun a na Euru 2016 taky nebyl uplne marnej. Bohuzel ale ocekavani uplne nenaplnil. Nepamatuju si za dobu jeho pusobeni v Bayernu, ze bych nasel nejakej okamzik, kdy bych rekl “dneska hral fakt dobre!” Na hristi na me pusobil az prehnane sebejiste, kdy se snazil nejakym vypadem potahnout balon, ale vetsinou o nej prisel a ty jeho prihravky, kdyz pominu ty na dva metry taky nebyly moc presny. A to, ze ho nenasazoval ani Carlo, ani Jupp ani ted Kovac taky o necem vypovida. Takze to ze odesel mne spis pridalo klid na dusi, protoze kdykoliv nastupoval na hriste, tak se mne zacli jezit chlupy na ruce z toho, co pose*e. Kazdopadne doufam, ze Roca se chytne lip. Z toho, co jsem nakoukal ma potencial velkej. Klidne to muze byt novej Xabi Alonso, ale nechci predbihat, takovych nadejnych talentu, kteri nenaplnili svuj potencial tu bylo spousty. Konec koncu Sanches je zivym prikladem, at se mu v Lille dari.

Reagovat
vladino10

"A to, ze ho nenasazoval ani Carlo, ani Jupp ani ted Kovac taky o necem vypovida."

Možno o tom, že sa s juppom v klube vôbec nestretli

Reagovat
Kolarik12

Omlouvam se, zapomnel jsem na hostovacku ve Swansea, ale tam se kazdopadne taky nijak nepredvedl.

Reagovat
kattos

Je mu sotva 22 takže pořád může být špička. Hodně štestí

Reagovat
masina_LFC

toto bol strašný hype

Reagovat
kattos

Jenže zasloužený. v 19 základ mistrů Evropy

Reagovat
masina_LFC

no presne.. hype na základe jedného turnaja...

Reagovat
Langi

Reagovat
db18

Ten hype vznikl už v Benfice... v přestupu byl bonus asi 15 mega pro případ, že by vyhrál zlatý míč.

Reagovat
eder

Bayern ho zkurwil. Snad ještě restartuje kariéru a ukáže, že v něm něco je.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Benfica

konečne!!!! totálne ho tam dodrbali, žiadnu šancu tam nedostal..

Reagovat
stas87

Reagovat
Benfica

čo myslíš? len 5 zápasov hral 90 minút.. nenechali ho hrať ani keď už mali titul istý.. miesto neho Kimmich

Reagovat
stas87

Ten hrac sa nepresadil nie len pod Kovacom, cize problem asi nebude len v tom, ze nehral pravidelne. Ked uz nastupil, tak 8 veci z 10 urobil zle, co je pre hraca Bayernu neakceptovatelne. Jednoducha rovniac plati v kazdom velkom klube..nemas vykony=nehras. On sa potom urazil ako maly fagan a nakoniec zmizol. To si moze dovolit v Benfice, nie v Bayerne. Moj tip je taky, ze sa mu nebude pacit ani v L1 a utecie spät do Lisabonu ako spraskany pes. Nastastie Benfica nedostane prachy za bonusov, ktore mal v zmluve mat. A desat mega su pre Bayern drobne.

Reagovat
SunFells

Ve Swansea též udělal velký dojem

Reagovat
stas87

To neviem, tu ligu pravidelne nesledujem. On ma problém v hlave, evidentne. Kebyže nebol ublizeny ako mala cubka, tak by z Bayernu odišiel relatívne v klude a rýchlo by sa na neho zabudlo. Neviem ako to bolo presne s tým odchodom na hosťovanie do PL, mám taký dojem že on odmietol hosťovanie v Nemecku. Na jeho obranu.. malo hráčov by odmietlo ponuku z Bayernu, dostať sa z priemerného klubu a výrazne slabšej ligy do veľkého klubu, to položilo už dosť hráčov pred ním. Takze tento fail zasa až toľko nestal, Woodward by za neho zaplatil isto viac.

Reagovat
vladino10

No, tu premier league sme mu vybavili najskôr asi preto, lebo swans vtedy trénoval bývalý asistent v bayerne..nepamätám si nič o tom že by renato odmietol bl

Reagovat
Benfica

Bayern okolo toho robil veľké halo nie on.. on len povedal, že chce ísť preč a že chce hrať.. Bayern mu to neumožnil aj keď toľko veci nasľuboval..

Reagovat
Allianz_Arena

Co je k smíchu na Kimmichovi?

Reagovat
kubys

Kimmich, kterej je daleko lepší hráč...

Reagovat
Benfica

Reagovat
Heresy

No a ne ?

Reagovat
Benfica

ne

Reagovat
Bastaron

Reagovat
vladino10

áno no, preto hra jeden za Bayern a druhý za lille

Proste nie každý zvládne prestup z priemerného klubu, kimmich prišiel z 2. BL a presadil sa

Reagovat
Benfica

lebo dastal šancu.. miesto Renata..

Reagovat
vladino10

..a keď ju dostal, tak hral dobre..na rozdiel od renata..ja som ti to sem už písal, ten chalan mal nejaké záblesky, ale aj keď hral tak mal snáď jeden zápas kde by si si povedal že wow, je dobrý.

On ma tu kvalitu, ale aj nejaký problém v hlave..mne bol sympatický, chcel som nech sa presadí, ale vôbec nepodlozil na rozdiel od kimmicha výkonmi že by nabudúce mal hrať znova..

Chyba bola to hosťovanie v PL, chalan čo sa nevie aklimatizovať v Nemecku nemal do anglicka vôbec odchádzať, ale aj bez toho to bolo nahovno..ako som písal kvalita tam je, ale on to potom vždy nejak zadzubal hlúpym faulom alebo zlou jednoduchou prihrávkou, prípadne lacnou stratou lopty..a proste keď sa toto deje tak ťažko budeš hrať úplne pravidelne keď na lavičke na tvoj post čakajú ďalši traja hráči..na rozdiel od takého rodeho kde to dodrbal Bayern má v tomto prípade dosť veľký podiel aj hráč

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ved to bol totalny traged. A v PL rovnako, maloktory hrac v PL bol take kopyto ako tento

Reagovat
madridcan

https://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/liverpool-fc/soupiska/2010-2011/

Takze takticky si si zalozil nick a zacal fandit az po tejto supiske?

Reagovat
fenixLFC

Yup zaregistroval som sa a zacal live fandit ked boli na dne. A aj tak boli ti hraci lepsi nez tento lempl a to je co povedat

Reagovat
JessePinkman

Zlý časy. Ještě, že už je to pryč.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Vela stastia!

Reagovat
El-Pistolero-68

Tvl, teprve 22 porad. Lille je logicka volba, muze se tam chytnout. Bayern byl pro nej velke sousto v hodne nizkem veku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mal už dávno 22

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

nezištná přihrávka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
db18

Reagovat
Acquanni

Celý ten zápas byl od něj kouzelný

Reagovat
icka

uz jsem vedel nez kliknu

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kubys

Bullseye

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
herbage

stane se i lepším hráčům https://www.youtube.com/watch?v=7WeP4yATlyc

Reagovat
herbage

a nevýhoda svítivě žlutých dresů https://www.youtube.com/watch?v=3oKPYaTyxgo

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
hyper01

Reagovat
kiciN

Reagovat
popltak

Ten hype co kolem něho byl, když zahrál 2 zápasy... Bublina splaskla, prumerak..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
db18

Proč má bílý kolena?

Reagovat
db18

@bayern_mw

We gave them Renato Sanches with the feet of Thomas Müller.

Aha, vyřešeno

Reagovat
kubys

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA ho zničila.

Reagovat
Nuno čomes

Neměl tam chodit. Proč Portugalec v 19 letech do Bayernu?

Reagovat
Benfica

presne, od začiatku som vedel, že sa bude trápiť.. on potreboval prestup ako Félix kde by mal istotu že bude hrať.. alebo potom ostať..

Reagovat
irik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele