Šance na postup je hodně malá, přiznal Koeman po prohře 1:4 s PSG

17.02.2021, 12:02
Aktuality
Ronald Koeman (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (101)

Přidat komentář
Mercury

Nepovídej

Reagovat
GrimeBaller98

Tenhle clovek je strasnej myslitel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys vzal tu prohru alespoň na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

To umí jen Zizou!

Reagovat
Messi the Genius"10"

to samé u tebe viz níže

Reagovat
Messi the Genius"10"

ale on to na sebe vzal.

[Marta Ramón, RAC1] Cítiš sa za túto prehru zodpovedný?

"Tréner je vždy zodpovedný za výsledok. Pokúsili sme sa v tomto zápase dominovať, ale nevedeli sme si s hráčmi PSG poradiť. Súper bol dnes kompletnejší a my sme ešte len vo fáze prestavby. Musíme zlepšiť ďalšie aspekty. Som za to zodpovedný, je to normálne."

Dřív si zjisti informace a pak něco komentuj

Reagovat
inbloom

Barcelona sla neuveritelne dolu, pro me je az neuveritelne, ze je celkem vysoko v la lize. Z toho co jsem vcera videl, tak jordi Alba, De Jong ty dva dejme tomu, Messi me tou jeho chuzi vytaci, ale porad on jedinej neco dokaze udelat dopredu. Griez a hlavne Dembele nic.. Busquet se uz vubec nestiha presouvat, ale co je nejvetsi pruser je obrana pravej bek, strasny to tam opravdu muze hrat coufal :-) , celkove ten typ pusobi neuveriltene fyzicky slabe, takove vycpele..nerozuimim tomu proc nehral treba pjanic od zacatku. Navic vsichni ty mlady co koukam na Barcu, tak krome pedriho, to jsou hraci, co hraju ne proto, ze jsou talenti, ale protoze tam proste nikdo jinej neni.

Reagovat
kilobyte

La liga prostě není měřítko.

Reagovat
h8_sfatto

vrchol nikdy nemůže být pouhé měřítko průměru

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pony Slaystation

Kužel liga

Reagovat
Messi the Genius"10"

dobry

Reagovat
KingMaster13

Protože La liga ztratila dost úroveň sama o sobě to není jen Barcelonou, Real je podobně tragickej třeba. Ono doba se dost změnila ten pomalej fotbal v La lize v Evropě teď nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga ztratila, protože z ní odešel nejlepší hráč všech dob CR7.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Ronaldo odešel a celá Liga se rozpadla jasneeeeeeee

Reagovat
Messi the Genius"10"

Vždyt Ronaldo ani dneska nedal góla, tak jaký pak nejlepsi hrac vsech dob

https://www.livesport.cz/zapas/KfKuAIZ9/#prehled-zapasu

Reagovat
Eichel

Pjanic je rozhodne z tej zálohy ďaleko najhorší. Tam by sme si skutočne nepomohli.

Reagovat
Kejza

úplně marnej a bezradnej

Reagovat
smazaný uživatel

ter Stegen v zápase naběhal více než Messi

Reagovat
Messi the Genius"10"

no tomu se neni cemu divit, Messi 100% potrebuje zmenu. Pral bych mu PSG

Reagovat
Mercury

Za deset let se v Barcelone opravdu mnohe zmenilo. Tehdy bych asi ani neveril, ze soucasna situace muze nastat. Tak snad se s tim nejak poperou, lehke to teda rozhodne nebude.

Reagovat
X-bano-X

Jasne že sa poperou

Reagovat
Spalovač šancí

Nožem a sekerou

Reagovat
Luc-Luc

nechapu, co tam blbnou v te Barcelone, z toho tymu by slusnej manazer udelal masinu...De Jong, Messi, Griezmann, Fati, Coutinho to jsou paradni hraci, pak tam jsou dalsi mladi...podle me by se meli zamerit na post manazera a privest nekho perspektivniho a schopneho, treba toho Nagelsmanna nebo Ten Haga, idealni by byl Guardiola, ale ten ze City asi nebude jen tak chtit odchazet a bude dost drahej

Reagovat
kilobyte

Guardiola by tam asi nešel i kdyby měli peníze a Messiho.

Reagovat
Kejza

jn, tak shrnul problémy posledních kolika? 4 let asi tak. vždycky byl někdo silnější, efektivnější a fyzicky líp připravenej. tak já nevim, asi to chce nějaký zásadní změny v kádru tvl

Reagovat
kilobyte

Zásadní změny už udělali a Suarez díky tomu táhne Atletico za titulem.

Reagovat
Robbie

No nevím jestli je natom Real lépe než Barcelona, já bych řekl že ne

Reagovat
Kejza

maj teď takový valverde období. vyhrávaj o gól o dva, nudnej fotbal, sem tam dostanou nakopáno, ale na nějakej ten jeden titul za sezónu jim to zatim stačilo. ale už se blížej do naší fáze. to si užiju

Reagovat
Tomik111

Jako do fáze blížícího se bankrotu, ruiny místo stadionu a cirkusu ve vedení nebo jaké fáze?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

Oni dělaj to co Valverde.

Ždímou ještě z těch hráčů co jde(myslim tu hlavní čtyřku Benzema,Modrič,Kross,Casemiro)

Dle jejich průměrnýho věku jim to může fungovat tuhle a možná ještě tu další a pak přijde velkej zlom.Nový hráči co přišli neukázali ani z hola,že na to mají a z hlediska finanční krizi po koronaviru a stavby novýho stadionu ani nebude moc peněz na další nakupování.

U nás se do toho mělo šáhnout po Liverpoolu a letos už jsme mohli bejt o rok dál.Takhle se celá přestavba posunula dál a na lepší výsledky budem ještě ten rok čekat(pokuď se povede léto)

Reagovat
Hey_Lancelot

Uprimne si myslim, ze to Real lepe zvladnul, ze sice hrajou taky tuzku, ale stihli ten kadr alespon trochu obmenit. Myslim, ze dolni hranici uz lizli a nepujdou niz. Sice maj asi 15 kridel, takze nezapracujou ani jedno, zbavili se skvelejch krajnich obrancu a nemaj nahradu za hrotaka, tak se to muze vyvrbit vsejlak, ale nedostavaj uplne tyhle debakly (tim si prosli uz v minulosti s Ajaxem apod), takze klidne nejakou topstar ziskat muzou.

Reagovat
LAM

Co zvládli

Vždyť tam Zidane strká pořád to samý.Mladý krajní beci jim utekli,Valverde přestal úplně hrát a přivedli dva tragédy za 200mega jenž dali asi tolik golů jak Trincao za dva zápasy.

Ta kvalita tam ještě je hlavně v záloze a v Benzemovi(tak na sezonu a půl),ale potom to jde z kopce.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se zbaví Balea a Hazarda tak budou mít peněz jak šlupek

Benzín končí brzo a vsadiímklobouk že Håland půjde do Realu. Peréz zpeněží ještě nějaký nepotřebný nebo dosluhující zboží a jsou celkem v klidu.

Barcelona je na tom o poznání hůř.

Reagovat
Tomik111

Tak momentálně Real potřebuje změnit akorát útočnou trojici a v blízké době nahradit Ramose, pokud skutečně skončí a pokud by Alaba nepřišel. Ta záloha může šlapat klidně další 3 roky. Kroos a Case jsou v ideálním věku. Místo Modriče už tam před zraněním nastupoval Valverde, který byl nejlepším hráčem na hřišti. Po hostováních máme Odeho, Brahima a Kuba, se kterými se rozhodně počítá ačkoliv se nechytli na první dobrou. Hazard nevyšel, ale kdo to mohl tušit, že z něj bude lazar. Real má na rozdíl od Barcy co prodávat a vzít tak peníze na letní posily. Barca kromě Coutinha a Antonína někoho těžko střelí za nějaký ranec. Zkrátka Real je na tom herně zle, ale nebojím se, že to bude dlouhodobý problém, protože má možnosti k nápravě. Barca na tom bude asi hůř.

Reagovat
Anacron

To je vtip ne? Kroos a Casemiro jsou totálně vyčpělí a je jedno kolik jim je. Nebo tobě přijde, že naše záloha šlape? Vyměnit "akorát" útočnou trojici bude bez peněž neřešitelný problém. Naprostá většina týmu je na vyhození.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevim v jaky realite zijes. Zaloha je jedina vec, ktera nam letos slape a specialne duo Kroos-Modric hraje v uplne neskutecny forme. O Modricovi se to tak nejak vi, ale i ten Kroos je letos uplne jinde. Ted po zapase s Valencii se stal prvnim letosnim hracem v LaLize, ktery dosahl 50+ vytvorenych sanci (tj. ma vic vytvorenych sanci nez Messi!) a mezi prvnima se pohybuje defakto v kazdy statistice co se tyce prihravek. Jestli je tohle vycpely, tak bych poprosil aby takhle vycpele hral jeste nekolik let.

https://twitter.com/ticataca_/status/1360995175137443843

Reagovat
Israha

Celkově ty názory, že Kroos je hotový, protože nelítá od vápna k vápnu a není furt ve sprintu, jsou legrační. Kdyby byly ojedinělé, mávl bych nad tím rukou, ale myslí si to evidentně více fanoušků. Přitom ten hráč si zaslouží být miláčkem publika úplně stejně, jako Modrić.

Reagovat
Tomik111

Myslím, že imp odpověděl za mě. Absolutně nechápu, co bys po něm chtěl. Koho chceš místo něj a Caseho do základu? De Bruyne? OK, ale nereálný. Ale koho jinýho a koho za Caseho? Buď rád, že je máme. Jsou top na svým postu a to je prostě fakt. Oba by hráli v kterémkoliv týmu na světě základ.

Reagovat
Anacron

Kvalita v na krok líný záloze a k tomu Benzema? Taky bych to chtěl vidět takhle pozitivně

Reagovat
smazaný uživatel

>Valverde přestal úplně hrát

Ja nevim, ze ti neni blby takhle placat o vecech, o kterych evidentne nemas prehled. Kdyz zdravy, tak se Valverde letos objevil doslova v kazdym zapase kde mohl. Duvodem proc nehraje jsou zraneni, diky kterym chybel (a stale chybi btw) letos uz pres 2 mesice.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

odbornik na real

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám expert Ach jo....

Reagovat
Pony Slaystation

stačilo pustit Lea a mohli na tom začít makat...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je.

Reagovat
dreambox61

To co je ted v Barcelone muselo jednou prijit,bylo jen otazkou casu,hraci zestarli a musi prijit cas na zmenu.Messi by mel odejit nebo se podilet na zmene kadru a pocitat s tim ze uz nebude lidr tymu,Busquets,Pique jsou stary.A ze tam sel Koeman to je jedno on tam s tim urcite sel,protoze si to zpocital a vedel ze to musi udelat!!!

Reagovat
Csaplárova past

Paradoxne tyhle problemy neprisly s vekem hracu. Kdyby tam byl Neymar a Suarez a Messi by mel chut hrat, tak by to byl valec v lize a bylo by asi jedno kdo nebo co hraje v obrane, protoze by kazdemu dali 5 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tomu bezdušákovi už konečně někdo poradí, aby držel radši hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

bezdušákovi... přesně vím co tím myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase kecy. Za tři dny po výhře 2:1 nad Cádizem pojede zase jak kolovrat svoje klasické "jsme na správné cestě".

Reagovat
LAM

No tak od začátku roku jsme převedli dost dobrejch výkonů,to je prostě pravda.Problém je velká nevyrovnanost.

Co s tim má Koeman dělat?Prodali mu jedinou 9 v kádru a i když chtěl náhradu,někoho do zálohy a stopera,tak nedostal nic.Navíc se mu teď rozpadla celá obrana kdy nejlepší stoper Araujo je mimo,Pique se vrátil do zápasu po 3 měsících a Dest měl svalový problém od začátku roku.

Určitě jsme,ale pod nim začli hrát daleko zábavnější fotbal(nemluvym o včerejšku)

Mě by zajímalo co by jsis tak představoval,že by měl s timhle týmem udělat během pár měsíců a už dávno vím,že vše hízet na trenéry(což se poslední dobou děje pořád dokola)je pitomost.Každej trenér potřebuje čas a hlavně i nějaký posili.To druhý Koeman nedostal a to první by mu fanoušci jak vidim taky nedali.

Co by jsis představoval?Přijde Xavi,všem řekne hrajte fotbal a máme zas aspiranta na výhru v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím co dokázal Xavi naordinovat Arabům ti upřímně říkám, že by Barcelona s tím materiálem co má aspirant na LM byla ze dne na den. A to mluvím jako člověk co blil z Guardilovi éry a nesnáší Tiky-taka.

Reagovat
rave

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si jak pod ním hrajou?

Reagovat
rave

S Al-Saddem může dominovat, jak chce. Ale to, co jsi napsal, je hloupost. Žádný trenér na světe by se současným kádrem Barcy nehrál o LM. Směs přestárlých primadon, přeplacených hvězd, které si za dvě sezony nedokázaly najít místo v týmu, a velmi talentovaných mladíků, kterým ale na takové scéně chybí jakékoliv zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Xavi by ten styl fotbalu opravdu dokázal změnit a vůbec by se s tím nesral. Já jsem se taky teď nechal zaslepit tou sérií lepších výsledků proti slabým týmům, ale že by ve hře nastaly nějaké výrazné změny? To opravdu ne. Změny jsou hráčské, ale fotbal je stále stejně bezkrevný. Stále dokola pasivní fotbal, kde se nikdo nerozběhne dopředu a když má někdo míč na hraně šestnáctky, tak udělá dva kroky dopředu, zasekne, vrátí míč zpět a znova se otáčí hra na druhou stranu, nejlépe na Albu. Furt dokola, nikdo nezkusí nikoho na sílu předběhnout nebo udělat něco překvapivého. Varováním byly už ty utrápené zápasy v Copě, kde jsme dokázali zabrat až v závěrech.

Měli jsme na to být údajně fyzicky lépe, než v posledních letech. Je to v zápasech proti silnějším týmům nějak vidět? Není. Nejvíc bije do očí, jak už se ani nedokážeme ani ve spolupráci dvou nebo tří hráčů vymotat z presinku a jít jednoduchýma přihrávkama dopředu, raději pořád vracíme míče jak tupci.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koeman je osobnost a proto bych od něj čekal, že s těmi hráči zejména mentálně dokáže zapracovat, ale s těžkými soupeři letos pravidelně nezvládáme vůbec nic. Za ty roky pravidelných ostud je vidět, že už tyto zápasy chodíme nějak přetrpět a v žádným momentu (kromě tiskových konferencí) se nemůžeme bavit o tom, že bychom ukázali nějaký sebevědomí a chuť postoupit a něco ukázat. Dokud to z těch hráčů nevyždímeme, což u několika z nich už ani nepůjde, tak se nikam neposuneme. Docela se divím i tomu, jak se po těch ostudách pořád chválí Stegen, který vůbec není schopen obraně nějak pomoct, což je u tak hodnocenýho brankáře až k neuvěření.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten fotbal až na výjimečné zápasy naprosto nebaví, takže kde ten zábavný fotbal bereš. Spíš je to klasické přání otcem myšlenky v kombinaci s docela dobrými výkony mladých hráčů. Mě baví mě individuální výkony Messiho, Pedriho, Fatiho občas de Jonga, Minguezy, Arauja nebo Griezmanna. Ale to jsou individuální záblesky. Fotbal celkově je to slabý, nudný a bez potenciálu fungovat na silné týmy..

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych dodal, že vytvořit si aktivním pohybem třeba ve třech, čtyřech hráčích nějaký prostor, který se dá následně využít, opravdu není žádná extrémní věda. Ale pokud to hráči nedělají nebo je to trenér nedonutí dělat ani v nejdůležitějším zápase sezony, je to hloupost a neschopnost obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluku, ty máš věci. Zařekl jsem se, že lidem jako si ty, co fotbalu absolutně nerozumí už tu nebudu nadávat do dementů. U tebe snad udělám výjimku, protože to je neskutečný, co tady předvádíš

Reagovat
smazaný uživatel

Joan Laporta to Sky Italia: “Messi wants to win with Barcelona. I’ll do my best to keep him, there are some clubs really interested in signing him... but Leo wants to win titles, not just to earn money. He’s not a ‘problem’ for Barça, Messi is the 30% of the club's profit”.

Doufám, že Messi zůstane, byť by to pro něj ze sportovního hlediska byla sebevražda a docela by mě zajímalo jestli těch 30% Laporta vypálil od boku nebo jestli to je něčím podložený ale ani bych se nedivil kdy to byla pravda

Reagovat
remeslnik

Jak píšeš. Messiho sebevražda a sebeobětování. To si vem, že sestava by se moc nezměnila (nejsou prachy), čili ani styl, ani výsledky. Včerejší zápas jasně ukázal rozdíl mezi špičkovým evropským mužstvem a současnou Barcou. To za rok či dva nedoženou. Takže by ty výsledky měl zase na triku Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu přeju jen to nejlepší a rozhodne bych mu nezazlíval kdyby odešel za lepším ale bylo by to až poetický kdyby i přes to všechno nakonec zůstal v následujících par letech díru do světa neuděláme, ale budoucnost bych, vzhledem k hráčskýmu potenciálu a novymu prezidentovi, neviděl černě.

Reagovat
remeslnik

No a to je to, co jsem měl na mysli, když jsem ti na to odepsal. Jední dechem přeješ Leovi to nejlepší, ale chtěl bys, aby zůstal. Vždyť to snad ani nejde splnit, to spíš vyhrají 4:0 v Parku Princů. Dle všech tady okolo ( až na vyjímky), jsou všechny průsery Barcy kladeny za vinu právě jen jemu osobně. Stačí, když dost nepresuje, rozhoduje taky kdo se koupí, kdo ne, určuje sestavu a taky kolik mu mají dát, aby zůstal, atd, atd. Kdyby Bartomeu chlapsky dodržel, co Messimu slíbil a pustil ho zadarmo, tak by byl už dávno pryč ( ikdyž nerad - už kvůli rodině) a byl by klid. Tedy v Barce. Plácala by se kolem šestého místa, Suarez by měl vstřeleno 10 gólů. Pro Messiho je to všechno na prd. Toto nemá dobré řešení a proto je mi ho líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná zůstane. Jinde by totiž musel začít makat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho lenochoda, co za zápas včera naběhal méně než ter Stegen?

Reagovat
Kucka

Dembouz dopředu nic, dozadu na to sral a Kurzawa tam měl celou první půli dálnici.

Reagovat
h8_sfatto

který velkoklub není teď v krizi ? hoďte po mě kamenem, ale i v PL pár týdnů dozadu byla ještě Astonvilla dva zápasy na titul, ve Francii vládne Lille a v Itálii je úplnej chaos

Reagovat
smazaný uživatel

PL je o Citizens, Lille "vládne" o 1 bod, a v Itálii je vše v naprostém pořádku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zurix_new

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnou sračku si vyplodil

Reagovat
smazaný uživatel

Typyčo, co to čtu? Trenér Barcelony tvrdí, že je PSG výrazně před nimi? Tohle bych jako fanoušek Katalánců nezkousnul a chtěl bych jeho hlavu. Zvládli jednou větší obrat, musí burcovat, že ho zvládnou i nyní. Oni jsou Barcelona s nejlepším hráčem na světě, oni nemají mít problém dát čtyřku komukoliv.

Reagovat
LFC182

tak ví že s VARem už jsou v prdeli, tam jim rozhodčí už nepřehlídne 5x offside a nevyčaruje 3 penalty

Reagovat
Xavi

Bejvávalo. Teď už tam taková kvalita fakt není. Když se tenkrát prohrálo 4:0 v Paříži, tak to nebyla ani zdaleka taková tragédie, jako včera ta druha půle.

Reagovat
LAM

Reálně to bylo úplně stejný, ale tenkrát jsme měli nejsilnější útok na světě a odvetu před 90k fanoušků.

Reagovat
Xavi

Ne, tenkrát jim tam spadlo úplně všechno.

Včera to mohlo byt klidne 10 a prehravali nás rozdílem třídy.

Reagovat
LAM

10 a z čeho?

V tom případě mohl dát Griezmann hattrick

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už tenkrát v Paříži byla vidět spousta problémů, které se s náma táhnout dodnes. Úžasná ofenzivní trojka odpojená (postupem času čím dál víc) od zbytku týmu, hráli si své vlastní zápasy a díky neuvěřitelný kvalitě to často dokázali vyhrát skoro sami.

Reagovat
Visca el barca

Jak z toho ven?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Netuším, žádný bezbolestný řešení neexistuje. Velkoklub jako Barca si nemůže jen tak dopřát nějakou klidnou přestavbu, u který by nebyl tlak na okamžitý výsledky, zároveň nejsou finance na nějaký radikální řez, který by ten kádr akutně potřeboval. Takže budeme potřebovat nějaký zázrak a v rámci omezených možností vykouzlit nějaký slušný posily. Budeme muset vytěžit maximum ze slušných talentů, který máme už v kádru a několik dalších v akademii a mezitím čekat, než se (snad) vyhrají na top úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Wake up man!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako mě to nevadí. Já nemám rád Barcelonu, nemám rád tiky-taka a hřebínek srazit někteří silně potřebovali. Já jen že už takhle mluví i trenér. To jde do kopru jako i ten Ole v United po hubených létech hecuje že jsou United a nesmí se nikoho bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman už několikrát řekl, že prostě tuhle sezonu vypustí, navíc stejně nejspíš počítá, že po sezoně půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
rave

Messi v létě musí odejít, jiná možnost už bohužel není. Tam je potřeba změnit tolik věcí, že dokud bude v týmu, tak ta přestavba prostě nebude možná.

Reagovat
Petrinho17

Niečo pravdy na tom je. Veľa veci sa podriaďuje Messimu ( aj keď je to momentálne pochopiteľné ), ale ak sa má zmeniť systém, tak to s Messim nepôjde. Vždy to bude iba o ňom a bude trpieť jak Messi tak Barcelona.

Reagovat
Csaplárova past

Messi uz nema takovou pozici jako driv, jinak by prece nezacal v lete trucovat ....

Reagovat
smazaný uživatel

žába na prameni neodejde, to je snad jasné, když neodešel ani poslední léto kdy byl prakticky vidlemi vyháněnej. Navíc kam by šel, včera to říkali ve studiu bt sport dobře, žádný jiný fungující velkoklub (a obzvlášť po včerejšku) si svůj systém kvůli němu nerozbije.Tyhle týmy to mají založené na dynamickém fotbalu a chodící skřítek už jim ve 34letech nemá co nabídnout. I jeho buddy Pep raději taktně mlčí přitom kdyby opravdu chtěl už ho v City dávno měl.

Reagovat
Mercury

Reagovat
rave

"vidlemi vyháněnej"

Myslíš jako tu situaci, kdy chtěl odejít za předem domluvených podmínek, ale vedení ho donutilo zůstat pod hrozbou soudního sporu o nedodržení smlouvy?

Reagovat
Reggie

Reagovat
Pony Slaystation

ty seš dick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi the Genius"10"

naprostý souhlas

Reagovat
oli9

Barca ani Real prostě už nejsou ty kolosy jako dřív... Raul, Alonso, Ronaldo, nbeo Zizu, Figo.... Xavi, Iniesta, Etoo, Ronaldinho,.. Prostě vždy tam byly nebo přestoupil ty největší hvězdy které mělitop úroveň... Vždyť pár let zpět by si půlka základu Barci nebo Realu nekopla v prvním týmu ani náhodou...

Reagovat
KingMaster13

Mikrošance

Reagovat
vagneris

Liga i LM jsou bez šance. Ještě nějaká trochu reálná šance zbývá v odvetě poháru, kde by měli vypustit duši.

Koeman by měl zbytek sezony brát jako přípravu na další sezonu a vyzkoušet hodně mladíků a různý systémy. Je jedno, jestli skončí 2. nebo 4. Tu LM dají tak jako tak.

V týmu je obrovský potenciál, jen by měl už konečně přestat nasazovat tu starou gardu, která se hrát jinak už nenaučí a motivaci po tolika trofejích taky nemají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele