SAMUEL DO REALU ?

25.03.2003, 21:39
Aktuality
Španělský královský klub Real Madrid se zajímá o služby obránce AS Řím Waltra Samuela. V létě se za něj chystá nabídnout něco okolo 15 milionů eur...

Není žádným tajemstvím, že Real již dlouho hledá středního obránce světové extratřídy. Minulé léto nevyšel přestup italského obránce Nesty, který dnes hraje za AC Milán. Real Madrid se také zajímá o mladého kapitána Ajaxu Christiana Chivua.

Real Madrid má na postu středního obránce zřetelně nejslabší místo jinak hvězdné sestavy. Dnes tam hraje stárnoucí hvězda Fernando Hiero a Ivan Helguera. Předpoklady pro budoucnost má Francisco Pavon, ale Real potřebuje zušeného obránce který by nahradil Hiera a "dovychoval" právě Pavona.

Prezident AS požaduje za Samuela 20 milionů eur. Přestup má reálnou šanci na uskutečnění, protože AS má značné dluhy a navíc koupil Nicolu Legrottaglieho a také Adriana. Jak to tak vypadá, přestupová politika Realu Madrid opět bude slavit úspěch. Uvidíme na jaře...

Autor: Petr Kučera

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Legrottaglie je velkým příslibem, jenže to byli Cufré s Dellasem také a jak dopadli.... Adriano je pro mě novinkou, Roma bude mít opravdu zdatného středního útočníka. Vedle něj bude zřejmě nastupovat stále se lepšící Cassano + dirigent z kapitánského můstku Francesco Totti. Real Madrid to má na přestupovém poli skvěle rozehrané. Samuel, Vieira, Beckham, Pires, Nihat. Bohatě by stačili první dva, stáli by kolem 50 mil. eur. Morientese prodaj za 20, takže by na to snad mohly být finance. Hierro bude jen dosluhovat, podobně jako před pár lety Manu Sanchis.

Reagovat
PJ

Taky si myslim, ti první dva by stačili. Hlavně ne ten třetí :-) Je to fakt, obranu Real posílit potřebuje. Ale když koupí eště Vieiru, nebude místo pro Estebana Cambiassa, kterej toho má podle mě hodně před sebou... Nebu nehraje defenzivního záložníka? Možná se pletu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso je defenzivní záložník, který má jednu velkou přednost. Umí si totiž ve správný moment naběhnout na hrot, z čehož vznikají zajímavé situace před brankou soupeře. Navíc je skvělým technikem - patičky, kličky, narážečky, nejčastěji ve spolupráci s R.Carlosem a Zidanem. Jen mu zatím chybí efektivita. O Vieirovi se tvrdí, že má techniku na vysoké úrovni. Bohužel to není úplně pravda. Když ho pozorně sledujete tak zjistíte, že velmi často riskuje a tím kazí i jednoduché balony. Pro Real by byl důležitý zejména kvůli svým vůdcovským a hlavičkovým schopnostem.

Reagovat
HOST*d56

Tak, že Roma kúpila Adriana??? To je dobrá hlúpost....Adriano je 50percentý hráč Interu Milán a 50 percentý hráč Parmy.Vlastia ho na polovicu a silne pochybujem, že by sa chceli zbavit takého supertalenta!!! Adriano sa cez leto vráti do Interu.......

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano ještě určitě nepřestoupil, to bych musel vědět. Jenže Parma ho jednak nevlastní a i kdyby, stejně by se náporu italských velkoklubů neubránila. A Inter už mnohokrát prokázal že o jeho služby nestojí. Na post středního útočníka má možná největší výběr na světě. Proto je Brazilcův odchod do věčného města velmi aktuální, AS buduje nový tým.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele