Šampioni musí občas trpět, řekl trenér Barcelony Valverde

11.04.2019, 09:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (66)

Přidat komentář
Mercury

Ano, pod tvým vedením trpí i její fanoušci relativně často.

Reagovat
YNWA__MSN

Nesouhlasím.... Jestli je pro tebe defenzivnejsi a taktictejsi fotbal utrpení? Tak koukej až bude hrát Barca proti soupeřům jako Huesca, Valladolid atd... Co chceš víc?? 11 bodů náskok v La lize, finále CDR, a stále nějaká šance na LM

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Eichel

aby tá hra nejak vyzerala, aby sme netŕpli každý vonkajší zápas, aby nehral rakitič nonstop, aby nepchal Coutinha na krídlo, kde je chudák úplne stratený alebo aby to nemusel messi pravidelne hasiť... v také veci ako priestor pre Malcoma alebo Alenu, v to už ani nedúfam

Reagovat
YNWA__MSN

Absolutně nechápu co máš proti Rakiticovi, který od ledna maká jako magor.... Venkovní zápasy jsou už delší dobu problém, i proto teď ta defenzivnejsi hra... Výhra venku a vy si stejně stezujete...? Malcom je dobrej a pokud si nevybreci v létě přestup tak šanci dostane... Je to mladý ucho, nemůžeš čekat a ani on nemůže čekat, že bude hned hrát za top top klub (navíc už někdy v říjnu nadával a brečel, což není úplně správný přístup)... Alena jo taky se mi líbí, ale Arthur hraje lepe(Teda posl. dobou úplně ne).... Coutinho na křídlo nepatří... Ideálně AM (podhrot) , jenže to Ernesto nehraje takže....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

mne príde Rakitič ok, ale mal by ho častejšie rotovať... hrá skoro nepretržite a to má v nohách aj MS.. Vonkajšie zápasy sú dlhodobo tragédia a hlavne finálna fáza je často absolútne bez nápadu, ernesto nepridáva v útoku žiadnu nadstavbu. Malcom hrá skutočne veľmi málo a za mňa by mal dostať vačšiu šancu. Takto sa skutočne riskuje, že po roku pojde niekde inde, kde tú śancu dostane a bola by to škoda. Arthur sa btw tiež dostal do zostavy tak, že tam nemal koho dať a chytil sa super, za mňa v prvej polovici sezóny najlepší hráč zálohy.. ale kludne od 70tej minúty tam može posielať Alenu, alebo by mohol skúsiť na Arthurovu pozíciu Coutinha, ktorý ti šírku ihriska proste držať nebude.. on nie je a nebude krídlo.. za mňa: som vďačný za minulú sezónu a za tu nevyčítam Valverdemu nič, avšak túto sezónu mi príde, že nevie pracovať s vačším kádrom, vonkajšie zápasy sú strašný kŕč, coutinho neustále na krídle ma tiež štve a potom to je tá práca s Malcomom a Alenom. Čakal som, že sa naše výkony postupom času budú zlepšovať ale príde mi, že ćím ma Ernesto viac možností na poskladanie zostavy tým viac je z toho sám zmätený

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa hrá od januára super, nezabudni že mal dlhú sezonu a dlho sa dostával do formy. Včera totálne vymazal pogbu a s prehľadom odbránil so semedom celú pravú stranu.

Reagovat
Anacron

To víš pro každýho není výsledek to jediný co chce.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Hristo Stoichkov

Včera to samozřejmě nebyl žádný úžasný výkon, to víme všichni. Ale zahráli jsme pořád přesvědčivěji než City či Juve, což bych neopomíjel. Liverpool dal dva góly a zkušeně bránil výsledek, aby se pošetřil na ligu. My jsme se sice nepotřebovali šetřit na Huescu, ale máme za sebou velmi náročný program v podobě zápasu na Villarrealu a sobotního finále ligy proti Atletům, zatímco United mohli osm dní odpočívat. Do odvety se ty pozice otočí a jsem zvědavý, jak si s tím dokážou poradit. Do případný další fáze bude je samozřejmě na čem pracovat, musíme dát odpočinout klíčovým hráčům, tím zvýšit intenzitu hry a dostat do formy Dembélého, který může být rozhodujícím faktorem našeho úspěchu.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Al Capone

No trpíme, trpíme

Reagovat
smazaný uživatel

ale je pěkný, že na nás pořád myslí

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem podle toho titulku myslel, že mluví o Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnal bych to se zápasem na Chelsea minulý rok. Prostě jsme tam přijeli to neposrat a uhrát pro nás přijatelný výsledek. Na pohled stejná bída jako s Chelsea.

Je jasné, že to chceme zase uhrát doma na Camp nou. Minule nás Chelsea taky k ničemu skoro nepustila, pak přijeli do Barcelony a kosa dopadla na kámen. Doufám tedy, že to bude mít stejný průběh jako loni a doma je smeteme.

Škoda, že si United včera hlídali fauly před vápnem. Mít Messi 2-3 pokusy tak by tam s jeho formou jeden určitě zatočil. I ten jeden co v zápase kopal byl celkem nebezpečný.

V odvetě snad už s Dembelém, ten by mohl obranu United slušně provětrat.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je poslední roky velmi nesympatická. Zejména trenéři. I hráči. Od dob Busquetsů apod už to není ta stará dobrá Barca.

Popravdě se i těším až i skončí Messi, protože pak začne nová generace.

Abych byl konkrétní, tak třeba Barceloně se i docela dalo fandit například v letech 2005 kdy byl trenér Rijkaard a mohl jsem sledovat hráče jako Belletti (měl jsem ho rád prostě a měl super střelu), Puyol, Marquéz, Ronaldinho samozřejmě, van Bronckhorst, van Bommel (vím neohřál se moc), Deco pak třeba i Abidal..

Reagovat
smazaný uživatel

Až skončí Messi, tak Barcelona rozpoutá na trhu velký kolotoč. Na to bych se zrovna moc netěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že rozpúta veĺký kolotoč neznamená, že nájde druhého Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, takto si to nenapísal.

Len to v kontexte z toho čo si napísal, vyplynulo.

Reagovat
Y.N.W.A

no vidíš... a já třeba měl rád Barcu 90. let a pak tu nedávnou s odchovanci... a ten holandskej pokus s Van Gaalem, hovadem van Bommelem apod. jsem nesnášel

Reagovat
Diego2

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Reagovat
REPLIKATOR

Jestli Barcelona není poslední roky sympatická, tak co je potom AC a Sparta

Reagovat
Salfovic

Tak ti jsou v posledních letech maximálně sympatičtí, pokud jim tedy nefandíš.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

Tak mimo Suareze a Alby tam žádný kokot moc není.. a takový van Bommel byl vážně sympouš..

Reagovat
Mercury

Bohuzel Alba s Luisem jsou ale na hristi priserni komedianti. Strasne me to sere.

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Tomas Kazu Joker

No nevím, jestli je Van Bommel dobrý příklad sympatického hráče.

Reagovat
Rssa

Ernesto je sympatak, jen někoho nemusí oslnit svým pojetím

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo zrovna Deco a hlavne dobytek van Bommel byli sympataci jak noha

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zlomena noha*

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Y.N.W.A

Haters gonna hate... pro připomenutí venkovní výsledky Barcy ve čtvrtfinále od posledního titulu: 0:2, 0:3, 0:3... vítězství 1:0 z Old Trafford je tak v tomto kontextu skvělý, navíc ubojovaný a uhraný tak, jak se v play-off LM má, pokud chceš dojít daleko (Real či Juve by mohly vyprávět), pohlednej fotbal to nebyl, málokdy se s ním ale LM vyhraje (naposled snad právě Barca při svejch posledních třech titulech), zjevně se v Barce poučili a do semifinále chtěj dojít

Reagovat
Y.N.W.A

ano jasně, PSG tu vyhrálo 0:2 a nakonec to nevyšlo, takže konec ještě není...

Reagovat
ratusek

Až na toho Albu

Reagovat
celeb

Heh, inak Costa zrejme vyfasuje po tej cervernej aj flaster na 8 zapasov za familiarnu konverzaciu s Manzanom ohladom jeho matky.

Reagovat
Rssa

Pokud by to znamenalo oddech Messiho proti Huesce, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrúfnuť si na Huescu bez Messiho...no to by dosť o tom mužstve vypovedalo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kiwwi

Bohužiaľ musím súhlasiť s Olem, postúpiť cez Barcu na ich ihrisku s golfovým mankom bude ťažšie ako cez psg s dvojgolovym. Myslím, že to už je konečná a ten kvalitatívny rozdiel na niektorých postoch je ocividny a nedá sa oklamať.

Reagovat
Mercury

*na vsech postech (s vyjimkou DDG, ktery je srovnatelny s Ter Stegenem)

Reagovat
kiwwi

Ocividny rozdiel určite nie je na všetkých postoch

Reagovat
technecium

A kde ten rozdíl není? Jedině snad Pogba, ale ten je strašně závislý na systému okolo a když není ukotveny, tak jakoby nehrál.

Reagovat
kiwwi

Samozrejme hrame iný systém a štýl, takže vo vašom systéme by naši hráči boli asi stratení, ale to neznamená, že sú očividne horší... Vyslovene horší sú krajni beci, stopér a hocikto koho budeme porovnávať s Messim. A hlavne sme od ideálnej zostavy trochu mimo kvôli zraneniam.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to slušně rozehrané. Liga snad jasná s hezkým náskokem a finále Copy. Takže se můžeme soustředit na LM a pošetřit hráče, tak dobrou situaci jsme dlouho neměli. Kvalitu na to vyhrát LM máme. Chce to zvládnout odvetu s United, věřím, že pokud se nestane něco neočekávaného tak budeme v semi s Liverpoolem. Jenom včera mě trochu mrzelo, že okolo té 65té minuty šel dolů i Cou, který hrál dobře. měli jsme se pokusit je dorazit druhým gólem, protože včera jsme na to určitě měli. Snad se nestane nějaká červená s penaltou a podobně. A pak si to můžeme rozdat s Liverpoolem

Reagovat
valloire

Červený s penaltou by se měli obávat United.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele