Šampionát začal, Senegal porazil Francii...

31.05.2002, 18:35
Aktuality
Velkým překvapením začalo mistrovství světa v Japonsku a Koreji. Na stadiónu v Soulu totiž při své premiéře na MS porazil Senegal obhájce titulu Francii. O nejtěsnější výsledek se v prvním poločase postaral Pape Bouba Diop.

Francouzi sice byli aktivnější, vidět bylo hlavně útočné duo Henry - Trezeguet, byly z toho ale jen velké šance, nic víc. Po dvanácti letech se opakuje historie, na MS v Itálii v roce 1990 v úvodním zápase porazil Kamerun Argentinu. O překvapivý výsledek so postaral hlavně brankář Senegalců Tony Sylva, který zlikvidoval několik dobrých příležitostí Francouzů. Na druhé straně hodně chyběl Zinedine Zidane, který si léčí poraněné stehno. Francouzi se pomalu začínají bát o postup ze skupiny, ani výhra nad Dánskem a Uruguayí by jim za určitých okolností nemusela stačit.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele