Sampdorii koupí americký miliardář, Vialli má být předsedou

20.03.2019, 23:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (82)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

fajn tak Juve z tronu zosadi Sampa na cele s Mbappem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub má rovnakú hodnotu ako výkupka Rodriga V akom svete to žijeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby obecně nemají moc vysokou cenu, jelikož na zisk dosáhne jen málokterý. Nedávno se psalo o nějakém hokejovém klubu v česku, že byl prodán asi za 200 tisíc (už přesně nevím detaily).

Reagovat
janinho

tak kluby mavaju kopec zavazkov, takze zalezi v akej kondicii ten klub je. v anglicku si viem predstavit ze s rozumnym vedenim a aj sportovym stastim klub moze koncit v zisku, ale v taliansku je to uz isto horsie. ak je to nejaky zaldzeny klub, ktory treba dostavat zo sraciek (nehovorim ze je to pripad Sampdorie) tak si viem predstavit aj predaj klubu za euro.

Reagovat
Agent z Melmacu

"v anglicku si viem predstavit ze s rozumnym vedenim a aj sportovym stastim klub moze koncit v zisku"

vieš si predstaviť? je to úplne normálne tam končiť v zisku https://www.theguardian.com/football/2018/jun/06/premier-league-finances-club-guide-2016-17

Reagovat
JackDaniels.

Kolko stala Slavia?

Reagovat
KillSwitch

takže po novom má AS len na 6. miesto

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, Bologna taky vzbudila povyk s americkými majiteli a kde jsou teď.

Marseille je sice nahoře, ale taky tam je prostor hrát stabilně druhé místo.

Každopádně asi dobrý tah s Viallim, i když na to asi není připravený.

Třeba budou chtít stavět taky nový stadion, Marassi má už více než 100 let

Od roku 2014 jsou 30 - 40 milionů v plusu, to nepočítám dvacetimilionovou klauzuli za Patrika příští rok v únoru a fakt, že mají na soupisce Andersena a Praeta, kteří můžou jít dohromady klidně za 70 i více. Ferrero je kokot.

Možná bude zajímavé sledovat, jestli se vydají cestou okamžitého posilování, už jen proto, jak si Saba /pokud ho podrží/ poradí s větším budgetem. Oproti nám mají obrovskou výhodu v mnohem nižších výdajích, mají stabilizovanou strukturu od trenéra po DS.

Reagovat
Salfovic

Tak když se průběžně opravuje, tak je to jedno. Pořád patří k nejhezčím v SeriiA.

Reagovat
Frantszek

Nemyslíš vážně, ne? Záplaty jsou záplaty. Zdravé jádro ničím nenahradíš. Pochybuju, že se dá za běhu opravovat nejzákladnější konstrukce a zázemí stadionu tak, aby věčně vydrželo. Ten stadion už je vážně ve stařeckých plenách a chce to nový kus.

Reagovat
Shevchenko

Po San Siru nejhezčí stadion v Itálii.

Reagovat
Frantszek

Určitě, ale pod slupkou to může pěkně chátrat.

Reagovat
didosh

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Salfovic

Tak vedle těch otevřených oblud s oválem mi vždycky přišel parádní. Ale pravda, statiku jsem tam nedělal.

Reagovat
Frantszek

Tos ale měl.

Reagovat
Rudnevs

Na prvý pohľad to vyzerá určite lepšie než tie ovály, tá anglická architektúra je super, ale v útrobách vraj nič moc (čítal som nejake recenzie, vraj je to tam celé celkom špinavé, a že i z niektorych miest horšie vidno kvôli špinavým sieťkam a sklám), ostatne ako na väčšine talianskych štadiónov.

Je to najstarší štadión v Taliansku, samozrejme to už neni v stave z toho roku 1910 alebo kedy sa to pôvodne stavalo, bolo to rekonštruované, ale i tak tam ten vek už cítiť. Čítal som, že Doria chce dlhodobo ísť do nového, i preto aby sa už nemuseli deliť s FC, ale zatiaľ neni asi nič konkrétne.

Reagovat
smazaný uživatel

Svoji atmosféru má. Ale nové vedení se bude možná chtít odseknout od FC.

Reagovat
didosh

Reagovat
ED91

Tiež nechápem tie finančné problémy v poslednej dobe, veď dosť dobre zarobili na predaji hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nejsou finanční problémy klubu, ale Ferrerovy, nejspíš narval raketu do produkcí, a vyhořel, a prodej klubu ho zahojí.

Možná teď bude ještě více komentovat AS a jebat do Palotty coby rodilý Říman

Reagovat
ED91

Reagovat
RadekVonCZE

No nevím. Aby to nedopadlo jak Monaco, PSG, City atd.

Reagovat
Coniglio

Skôr sa bojím aby to nedopadlo jak Malaga

Reagovat
didosh

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak Sampdoria jako PSG asi fakt neskončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

no, z amerických miliardářů jsou vyloženě nadšeni v Arsenalu a ManU

Reagovat
exot12

Myslíš, že je niečo zlé na tom, ak investuješ peniaze, očakávať zisk? Nie každý je Kréťa čo chce utopiť milióny. Myslím si, že je celkom normálne očakávať návratnosť investície aj keď sa jedná o športový subjekt

Reagovat
krisa

ne, vůbec si nemyslím, že je na tom něco zlého, ba naopak, nejsem příznivcem toho co se ještě nedávno dělo v Chelsea a co se děje v MCity a PSG třeba. Jen jsem konstatoval, že fandové Arsenalu a United z techto majitelů 2x nadšení nejsou. Třeba Arsenalu by nějaká ta libra v zímním přestupním období mohla více pomoct k umístění v TOP4 = LM = více peněz pro majitele. Místo toho se dočteš, že posily nebudou, páč na ně nejsou peníze, hlavně že ceny lístků šponujou rok co rok. Takže rozhodně ne rozhazování, ovšem pokud chceš úspěch, občas je třeba do něj trochu zainvestovat.

Reagovat
janinho

https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1

tak arsenal sa na slabu podporu majitelov tazko moze stazovat. viac nez oni za poslednych 5 rokov minuli len City a ManU.

ale celkovo by som privital nejaky clanok s nejakou tabulkou kto je majitel akeho klubu... len taky strucny prehlad, nechce sa mi to nikdy hladat. tie velkokluby clovek ako tak vie, ale mensie uz ani nie.

Reagovat
krisa

zajímavé čísla. Bych tipoval, že takový Liverpool do posil nasypal víc. A možná i ano ale oni současně byli schopni někoho za raketu prodat, kdežto Arsenal je na tom v tomto ohledu bídně a pouští hráče za pár šupů, nebo zadarmo (Ramsay)

Reagovat
janinho

toto je net spend, takze vynosy z predaja - kolko dali za posily.

oni zarobili vela aj na predajoch (sterling, suarez a hlavne coutinho)

hlavne odporucam tham... ten dal do posil za 5 rokov najmenej s vynimkou southamptonu (menej nez cardiff a fulham), za 10 rokov celkovo najmenej z celej PL

Reagovat
Muffi

Plus se docela dobře dokáží zbavovat nepotřebných hráčů. Za kvartet Sakho, Allen, Ibe a Benteke bylo pomalu 80 mega GBP.

Reagovat
janinho

solanke, borini tiez dalsich 30, ingsa tam uz maju napisaneho za dalsich 22 na buducu sezonu.

a keby to neposrali davnejsie s markovicom, balotellim a carrollom, tak by to bolo este lepsie. ale celkovo klopp tie prestupaky zvlada na vybornu.

Reagovat
Muffi

tak Carroll a Markovč se ještě brát dají jako mladí, nadějní hráči, i když ceny obou byly přepálené. Horší byl Mario, který na LFC nemápohyblivost, aby se to o rok později zopakovalo s Bentekem.

Reagovat
Luc-Luc

Tottenham City United

Reagovat
janinho

hlavne to 10rocne hodnotenie je fajn. City v minuse dobre vyse 1 mld. GBP. ak ani tento rok nevyhraju LM, tak to bude uz seriozny fail.

Reagovat
afc

Lol, šak sa nakupuje zato, čo sa predá (s výnimkou 2 sezónu, kedy Wenger mohol minúť 100m), tak o čom točíš?

Reagovat
janinho

? ty co pises prosim ta ty lolko? nakupuje sa za to co sa preda za 5 rokov Arsenal minul na nakupoch o 260 mil. viac nez zarobil na predajoch. tak neviem kto z nas 2 tu o com toci

Reagovat
afc

Lebo dať Emerymu 70m na posily tak to je teda pánečku budget jak sviňa. To ma City na jedného Mahreza. Kroenke dlhodobo nedáva žiadne peniaze na posily, všetko sú to peniaze z vlastných zdrojov klubu, takže sa láskavo uvedom .

Reagovat
afc

A ešte dodám, že nemáš ani len šajnu, že napr Laca a Aubu prišli za peniaze, za ktoré sa predala takmer polka zostavy, takže toľko k tomu, koľko dáva Kroenke na posily.

Reagovat
janinho

este raz kamosko... Arsenal dal za poslednych 5 rokov na posily viac nez Chelsea, Lpool aj Tham (od nich dal menej uz len Southampton), takze to ze ty beries na porovnanie akurat City je sice pekne ale s nimi sa neda porovnavat ziaden klub na svete.

za tych 5 rokov dal Arsenal takmer 10nasobne viac nez Tham (260 mil. / 28 mil.), takze laskavo nesplietaj ked ti sem davam fakty a ty mi tu splietas nejake svoje pomylene dojmy

Reagovat
afc

Pomýlený si ty, keď si veríš tomu, že Arsenal dal viac na posily ako napr Liverpool. Len Van Dijk stal viac ako všetky letné posily Arsenalu.

Reagovat
janinho

co sa na toto da povedat. A takto peniaze z predaja Coutinha tebe asi nic nehovoria, co? to ze Arsenal si nechava hracov ako Ramsey odist zadarmo je akurat tak vasa chyba. ale ked uz nedokazes akceptovat jednoznacne fakty (porovnanie net transfer spend), tak sa ozaj radsej nevyjadruj

Reagovat
afc

Ty hlavne nepíš bludy, že Kroenke dáva dosť peňazí na posily. Keďže nedáva ani cent.

Reagovat
janinho

ok, posledny krat a naposledy... pozri si tu tabulku z transfermarkt a nepis kokociny. tam su fakty, to co pises su len vyplody tvojej chorej hlavy. viac s tebou nemam co ty trollko, takze sa ani neunuvaj

Reagovat
afc

Janko, chorú hlavy máš tak maximálne ty, keď si myslíš, že Arsenal za posledných 5 rokov dáva na posily viac ako napr Chelsea. To aj tá tvoja makovica predsa musí vedieť, že je to nezmysel.

Reagovat
janinho

Reagovat
janinho

darmo prskas chlapecku, ale cisla neklamu. a to ma este chelsea v prestupoch zahrnuteho uz aj pulisica, ktory pride po sezone musi to byt zly pocit, ked pises blbost a vies o tom,ci?

Reagovat
afc

Janko a videl si aj to číslo? 139m minuli. To je číslo o ktorom sa Arsenalu môže len snívať. A žiadny zlý pocit to nie je, keďže na prestupy dáva Arsenal oproti konkurencie len drobáky.

Reagovat
janinho

ty si fakt musis robit srandu to akoze sa berie do uvahy len posledna sezona? Kroenke vlastni Arsenal len 1 rok? pred chvilou si splietal o van dijkovi, teraz tu beries do uvahy len poslednu sezonu.

uz to prestava byt ozaj vtipne. za poslednych 5 rokov co beriem ako relevantne obdobie dal Arsenal na posily viac nez Chelsea a to je fakt. nikto sa tu nebavi o tom ci Sarri dostal na posily viac nez Emery, to len ty otacas diskusiu ako sa ti zapaci. Arsenal za poslednych 5 rokov minul na posily viac nez Chelsea, Lpool aj Tham, takze s tym ze vedenie Arsenalu dava trenerom malo na prestupy chod plakat niekam inam. nikto nemoze za to ze ste dali 27 mil. za torreiru, 22 za lena, 40 za xhaku, 37 za mustafiho, 18 za chambersa, 13,5 za paulistu aj debuchyho atd atd. pozri si tabulku ze su na tom treneri inych klubov aj horsie nez arsenal a nerev tu.

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu se nevyplatí investovat, protože v konkurenci Chelsea, Spurs, Manchesterů a Liverpoolu to prostě postupem času na LM nebude

Reagovat
krisa

neházel bych flintu do obilí. Chelsea už nerozhazuje jak kdysi a je otázka, jak dlouho to ještě Abramoviče bude bavit, zvlášť s ohledem na brexit. Spurs by mohli mít problém, pokud by pustili Kanea a Eriksena, tyhle 2 nahradit by byla jo fuška i kdyby za ně dostali pořádný balík. Ale jinak jo, doba kdy si Arsenal pokaždé LM ukopal je asi pryč.

Reagovat
Talker

Tak vzhledem k růstu cen třeba Kroenke kupoval akcie při hodnotě klubu cca 700 mega - momentálně ten klub má hodnotu cca 2 biliony, tj téměř ztrojnásobení investice za 10 let.

Reagovat
janinho

asi si myslel 2 miliardy.

abramovic tiez celkom slusne vystihol kedy kupit chelsea. dneska by ho ten spas vysiel neporovnatelne viac.

Reagovat
Talker

Jsem nějak zůstal v angličtině, no.

Reagovat
janinho

sak kukam ze jake sikovne zhodnotenie to len meciar vedel takto krasne zhodnotit akcie

Reagovat
TheTopFootbaler

Mně Glazerové nevadí. Kroenke v Arsíku je teda dost škrt, ale na Glazerovy si nemůžu stěžovat.

Reagovat
krisa

já o tom vím houno, jen jsem myslím někde zaregistroval, že proti nim prskali, nebo snad i protestovali...

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak čas od času se něco takového vynoří, ale stačí se podívat po jiných klubech a je každému jasné, že by to u nás mohlo být mnohem horší.

Reagovat
Teoretik

Ideální štace pro Wengera, ten jim z toho udělá pračku na peníze. Ale bude muset aspon 10 let ještě vydržet...

Reagovat
smazaný uživatel

Dinan to bude mít o dost jednodušší než Palotta, jsem zvědavý, jak si s tím poradí.

Reagovat
Luc-Luc

Forza Doria

Reagovat
Agent z Melmacu

Fantozzi Sampdoria - Doria Olé

https://www.youtube.com/watch?v=YXfwK8DaLxg

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
DelPiero137

Iny kapo

Reagovat
FORZAMILAN

takovou atmosféru nikde jinde nezažiješ

Reagovat
Kostomlat

Ferrero

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jsem fandil od Vialliho

Reagovat
Deki

není to tak dávno, co Ferrero kritizoval milánské celky, že to prodali Číňanům, a že by on nikdo svůj klub cizákům neprodal

Doria je sympatický klub, tak snad jim to pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

On je úplný variot, ale doufám, že ze scény úplně nezmizí

Reagovat
stuff

on nevlastni aj FC?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nejde ne, vlastnit dva kluby v jedné lize :)

Tam je druhý pacient, Preziosi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se,že Luca bude jen nastrčená loutka,aby umlčeli očekávanou nespokojenost tifosi... Každopádně jsem rád,že je zpět,ale jestli tam sám něco zmůže,nevim...

Reagovat
Rudnevs

Prečo sú nespokojní? Kvôli odchodu Ferrera a príchodu York Capital Management? A čo sa dá čakať od nových majitelov?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to přirozená reakce na něco neznámého,od čeho nevím,co čekat...S Ferrerem na začátku taky nikdo nevěděl,co bude,ale jednak to byl Ital,což je spíš akceptovatelný než např. ten nynější americký majitel (viz. např. někdejší protesty fans ManU) a druhak se ukázal jako srdcař,který s klubem žije a nestydí se za to.Jestli na tom vydělal nebo prodělal nevim a ani mi to nepřijde nijak důležitý,prostě věřim tomu,že mu došly prachy a potřeboval to nějak zalátat. Zkrátka bych tam radši viděl dál nějakýho Taliána než Amíka Na jednu stranu je mi jasný,že časy Paola Mantovaniho a jeho rodiny jsou nenávratně pryč,na druhou stranu to mohl Ferrero střelit radši nějakýmu italskýmu mafiánovi

Reagovat
Rudnevs

Ja sa do toho zas tak nevyznám, ale ten Ferrero na mňa vždy pôsobil ako totálny blázon. Ale zas je pravda, že fanúšikovia sa s ním vedeli identifikovať, bol to taký typický Talian a on sa tiež identifikoval s klubom.

Italského mafiána za žiadnu cenu, to by bola zaujímavá divočina, ale to už by som si z pohľadu fanúšika radšej prial tých Američanov.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to bude fajn, pokud půjdou cestou pokračování toho, co děláte teď. Jsou to koneckonců investoři a vy to máte nastavené slušně, když dostane Saba zdroje, budete mít dobré beky a sem tam ofenzivní hvězdičku :)

Horší nebudete, spíš naopak. Důležité bude podržet Giampaola.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele