Sami Khedira: Serie A není kvalitativně horší než La Liga

16.07.2015, 22:25
Aktuality
Po pěti letech ve Španělsku se Sami Khedira přestěhoval na Apeninský poloostrov, kde chce pomoci Juventusu navázat na úspěchy z posledních let. Německý reprezentant je přesvědčený, že si nepohoršil...

Stuttgartský odchovanec ze svého mateřského celku odešel po mistrovství světa 2010 a po dobu prvních tří sezón patřil neodmyslitelně do základní sestavy "Bílého baletu".

Následně si však vážně zranil koleno a o svoji pozici přišel. Na tom se pak nic nezměnilo ani během uplynulého ročníku a nyní Khedira po konci smlouvy posílil Juventus.

S tím se 28letý záložník dohodl na čtyřletém kontraktu a během té doby chce být s italským klubem úspěšný. "Hledal jsem novou výzvu, Juventus to splňuje. Je na stejné úrovni jako Real Madrid," zůstává přesvědčený Khedira.

"Nemyslím si, že je italská liga horší. Je to velice takticky náročná soutěž s mnoha silnými kluby. Chci tady dosáhnout dalšího finále Ligy mistrů," vyhlásil německý reprezentant.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele