Khedira přestupuje do Juventusu

09.06.2015, 15:35
Aktuality
Sami Khedira už má jasno o svém dalším angažmá. Do této chvíle záložník Realu Madrid, se kterým mu vypršela smlouva, se stěhuje do Juventusu. S tím německý reprezentant podepsal kontrakt na čtyři roky...

Osmadvacetiletého záložníka pro velký fotbal vychoval Stuttgart, odkud se Khedira před pěti roky vydal do Madridu, kde "Bílému baletu" pomohl hned k několika úspěchům.

Hlavně díky zranění však německý reprezentant během minulé sezóny vypadl ze základní sestavy královského celku a vrátit se mu tam nepodařilo ani během letošního ročníku.

Prakticky od mistrovství světa v Brazílii, kde Khedira s Německem vybojoval zlato, byl střední záložník spojován s odchodem, nakonec mění dres až nyní. "Juventus dokončil příchod Sami Khediry," stojí na webových stránkách Juventusu. "Získáváme skvělého středního záložníka, který je zvyklý operovat na velkém prostoru a navíc umí výborně podpořit ofenzivu přesnou rozehrávkou nebo střelou ze střední vzdálenosti."

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (780)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele