Samaras přestoupí do Celticu

06.05.2008, 10:14
Aktuality
Zaměstnavatelem Georgiose Samarase bude i nadále Celtic. Řecký útočník ve skotském klubu ve druhé polovině letošní sezony hostuje z Manchesteru City, nyní do něho přestoupí definitivně. Všechny strany se na podmínkách transferu již dohodly a vše by mělo být podepsáno během následujících několika dní...

23letý útočník sice neměl jisté místo v základní sestavě týmu Gordona Strachana a v konkurenci Jana Venegoora of Hesselinka a Scotta McDonalda často začínal zápasy jenom na lavičce náhradníků, přesto dokázal vstřelit šest branek. Důležitá byla především ta poslední, která rozhodla o výhře na hřišti Motherwellu.

"Georgios byl skvělý. Všechny jeho góly byly důležité, hodně nám pomohly," pochválil svého spoluhráče obránce Gary Caldwell. "Je to manažerovo rozhodnutí, ale my bychom byli rádi, kdyby zůstal, je totiž skvělé mít v týmu pořádnou konkurenci," dodal Caldwell.

Ještě před několika týdny to se šancemi Celticu na obhajobu titulu vypadalo bledě, poslední kola ale vše změnila. Rangers sice mají k dobru ještě tři zápasy, jenomže na svého městského rivala ztrácejí již sedm bodů a v oněch třech dohrávkách si tak mohou dovolit jenom jedno menší klopýtnutí.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohodle hráče moc neznám a ani v té Skotské lize se moc neorientuju, ale co jsem tak četl tak útočný duo Venegoor - McDonald by nemuselo bejt špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Samaras docela ujde, i když v Manchesteru City byl nebezpečný jak had bez jedu.

Reagovat
rufus

Myslíš had škrtič, třeba nějaká krajta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze vytlaci ze zakladu Mcdonalda!

Reagovat
smazaný uživatel

to nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, co hlasují v anketě pro útočné duo bez Scotta McDonalda asi moc letošních zápasů Celticu nevidělo. Skippy hraje úžasně a je uplně typově jiný útočník než Samaras s Hesselinkem. Ti dva jsou si hodně podobní. Hlavičkáři, vysocí a siloví útočníci. Ale Samaras samozřejmě taky po angažmá v Citizens příjemně překvapil.

Kromě nich je tam ještě Riordan, mladý Hutchinson a Killen, který se po příchodu z Hibernian opravdu neuvěřitelně zakopal chudák. Škoda v Hibs nebyl špatný, ale na Celtic asi nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

V každom prípade by to mohlo hru Celtiku vyraznejsie ovplyvnit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele