SALOMON KALOU POSILOU CHELSEA

30.05.2006, 22:43
Aktuality
Feyenoord Rotterdam se s Chelsea dohodl na podmínkách přestupu talentovaného útočníka Salomona Kaloua. Hráč dnes úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku a v londýnském klubu podepsal tříletou smlouvu.

Za dosud nezveřejněnou částku přichází do Chelsea dvacetiletý rodák z Pobřeží Slonoviny, který v 83 startech za Feyenoord nastřílel 42 branek. V novém týmu se potká s krajanem Didierem Drogbou.

"Nikdy se mi ani nesnilo, že bych za takový velký klub mohl hrát již tak brzy," prohlásil Kalou. "Jsem šťastný a pyšný, vždyť budu moct svým dětem a vnoučatům vyprávět, že jsem hrál za kluby jako Chelsea a Feyenoord."

"Mluvil jsem s Josém Mourinhem a on mě přesvědčil," dodává Kalou. "Samozřejmě jsem se na klub vyptával Ruuda Gullita a řekl jsem mu, jak jsem hrdý, že mohu následovat jeho kroky. On je ten, který mi dal šanci ve Feyenoordu."

Londýnský klub tak po Michaelu Ballackovi získal druhou letní posilu, dalším na řadě by měl být Andrej Ševčenko. Z tvrdého boje o místo v sestavě Kalou strach nemá: "Nebojím se konkurence v Chelsea. Udělám vše pro to, abych byl v Londýně úspěšný, věřím ve své schopnosti. Stanu se zde lepším hráčem."

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (128)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak, teď se jenom zpečetí a oznámí přestup Shevchenka a žádnej Tevéz, Torres nebudou...

Reagovat
HOST*PUYOL

Dufam,ze za nho dali aspon tych 14 mega liber

Inak dost talentovany utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

cena okolo 10 milionů euro (soccerway.com), hlavně kvuli tomu, že mu za rok končí smlouva...

Reagovat
HOST*tominho

zbytečně vyhozené peníze.V Chelsea nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Neprosadí se, stejně jako Kežman.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se právě bojim, že se prosadí... Jako Mourinhovo žolík, ten má rád tenhle typ hráčů... No, ale jak jsem výše popsal, jsem rád, že u Abramoviče neshnijou Tevéz a jemu podobní...

Reagovat
smazaný uživatel

http://video.google.com/videoplay?docid=-2641032525617189763&q=rasiak

Rasiak z Tottenhamu, resp. Southamptonu... ten, co to vyráběl, ho asi fakt nemá moc v lásce... nicméně je Grzegorz fakt střívko...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloua som videl na Africkom pohári, je vynikajúci. Takže útok zatiaľ Drogba, Kalou, Crespo, príp. Robben, Ballack s Lampardom záloha, čaká sa Ševčenko - páni, ten mančaft bude extra silný, s tým treba počítať. Kalou inak môže hrať aj zálohu - záloha ballack, lampard, kalou, cole a útok Drogba, Ševčenko - to už je fakt veľká sila

Reagovat
HOST*jampadampa

No a už se o nich možná přestane psát jako o betonářích. I když někteří fans barcy si tohle neodpustí ani kdyby dávali v každém zápase tři goly. Viz. minulá sezona tolik golu v PL a stejnak to pro některé byli betonáři

Reagovat
Xavi

To, kolik dávájí gólů nemá vůbec žádný vliv nato, jestli mají ofenzivní nebo defenzivní pojetí hry. To je přece stará známá věc! Nechápu, že se občas někdo takový najde a vždycky to považuje jako za argument...

Reagovat
HOST*jampadampa

Jo tak někdo dává pět golu v každém zapase a je to betonář a jiný dá gola jednou za pět zápasů a pro tebe je to super útočné mužstvo. Pokud neměříž útočné pojetí podle golů tak nevím podle čeho. Že by podle počtu přihrávek nebo barvy dresu? Fakt super názor...

Reagovat
Xavi

Tady se dnes někdo špatně vyspal co? Podle předvedené hry, podle počtu vypracovaných šancí...

Když dá někdo 5golů v každém zápase, tak to logicky naznačuje, že je to ofenzivní mužstvo, ale nemusí to vůbec nic znamenat...

Reagovat
HOST*jampadampa

Vyspal jsem se dneska špatně to máš pravdu . Jenže Drogba, Robben, Lampard, Crespo teď ještě navíc Ballack, Ševa a "hravý" Kalou (ten je mimochodem fakt dobrý), vždyť to jsou všechno ofenzivní hráči. Ale teď trochu k tobě, že ty tu Chalseu tak trochu nemáš rád?

Nejsem přímo fanoušek Chalsea, ale na tu jejich hru už se dá dívat a potom posílení budou ještě kreativnější.

Reagovat
Xavi

Nevím jestli to dokážu přesně popsat, byla by to diskuze na dlouho a tak to aspoň trochu zkrátím.

Všechno to jsou hráči, co dokáží rozhodnout zápasy, ale když se na ně podíváš podrobněji, tak zjistíš, že zas nějací ofenzivní elegáni s efektním rešení situací to nejsou a pod Mourinhem tím spíš.

Drogba - Crespo : Jo, na koncovku, hlavičkové souboje, výběr místa jsou dobří, ale že bych kdy viděl z jejich strany nějaké parádičky...

To co se snažím říct je, že nepochybuju o tom, že Chelsea bude silná, ale herní projev bude pořád stejný, snad jedině Ballack tomu může dát novou myšlenku... Kalou stejně bude sedět.

Mě to dneska nějak nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

hráči, co dokáží rozhodnout zápasy, ale když se na ně podíváš podrobněji, tak zjistíš, že zas nějací ofenzivní elegáni s efektním rešení situací to nejsou

Myslím, že tu byla řeč o ofenzivní a defenzivní hře, ne o parádičkách, tak se nesnaž měnit směr Ballack s Lampardem patří mezi tři nejlepší ofenzivní záložníky, navíc mají čtyři parádní křídla, technicky zdatné defenzivní záložníky a Ševu. To myslím není málo, docela z nich jde strach.

Reagovat
Xavi

Ballack s Lampardem patří mezi tři nej ofenzivní záložníky? A kde jako? V Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tymto budem musiet suhlasit. lampard a ani ballack ee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně. A nezapomeň dát na první místo Deca, který letos of záložníkem samozřejmě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne nepovazujem Lamparda a Ballacka za ofenzivneho zaloznika. Skor by som povedal vyvazeny stredopoliar, ale kazdy moze mat nato iny nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou pro mě určitě ofenzivnější než Deco, který hrál hlavně druhou půlku sezony hodně zataženě (asi kvůli absenci Xaviho). A kdo je teda of záložník, když ne ti dva? Hráčů jako Kaká moc není, křídla počítat taky nemůžeš ...

Reagovat
smazaný uživatel

ako som povedal, kazdeho osobny nazor. Lampard tiez neoperuje za utocniky, ale chodi si hlboko do pola, aby mohol prihravky rozdavat do kridiel. nechcem povedat, ze su rovnaki, ale myslim, ze lampard ma daleko blizsie k decovi ako ku kakovi

Reagovat
Xavi

Mám názor jako Rominho.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě má. Ale pak by nám těch ofenzivních záložníků asi moc nezbylo. Ty třeba považuješ za lepší ofenzivní vlastnost výbornou rozehrávku, já zase u těchto hráčů upřednostňuju to, že jsou přímočařejší a dokáží dát 15 gólů za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ako som povedal. vec nazoru. to, ze je ich malo nemeni nic na veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy Ballack s Lampardem mezi nejlepší ofenzivní záložníky nepatří, proto jimi ani nejsou

Ballacka jsem viděl včera za repre a hrál skoro v útoku. To, že umí docela dobře a hlavně důrazně bránit, považuji za jeho plus. Je to něco navíc, i proto patří k top hráčům. V Leverkusenu hrál skoro na úrovni Ramelowa, ale v Bayernu už to bylo něco jiného, tam mu Demichelis vyloženě kryl zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

mere, pokial nepovazujeme deca za ofenzivneho zaloznika, coz rozhodne ja nepovazujem, tak ani lamparda ci ballacka.

http://eurosport.com/football/premiership/2005-2006/event_rnd1020.shtml

daj chelsea a line up.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*jampadampa

Přesně souhlasím s tím co říkáš. Neskutečně ofenzívně laděná záloha a "zabiják" Ševa to je vražedná kombinace. Morinho to dobře poskládal. Hledá agresivní, bojovné typy. Ševa, Balack, Kalou to je přesně jeho gusto. Budou hrát strašně nepříjemný pressing s těmi typy co mají. Jsou silnější než byli to je myslím už teď jasné a ty kecy, že je Ševa za zenitem jsou podle mě blbost. Jsem zvědavý jestli vyhrajou LM. Každopádně pro Barcu tohle bude hodně těžký oříšek.

Reagovat
Shevchenko

Vy fakt všichni děláte jako by Barca a Chelsea byli jediní a nejlepší týmy světa

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj , komu budeš teraz držať palce?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo co si představuješ pod pojmem ofenzivní hráč a defenzivní a kam řadíš Lamparda?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. loni - Chelsea-Barca. Dali BETONÁŘI 4 góly a žádnej ofenzivní koktejl to rozhodně nebyl. Je to daný taktikou. Celej zápas brání v deseti, kromě Drogby - no a pak to na něj nakopnou a občas to vyjde. Chelsea je defenzivní-brejkovej tým. Takový budou vždycky úspěšný. Ale nikdy nebudou mít můj respekt.

Reagovat
HOST*jurasek

Myslím, že na africkém poháru nehrál, protože žádal o holandské občanství, byla to docela velká aféra. Hrál tam pouze Bonaventure Kalou.

Reagovat
HOST*FEFE

To je jeho bratr, on chtel rad za Holandsko ale se mu to nepodarilo

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mi stalo prvýkrát, že som tu sám registrovaný momentálne. Asi všetci ešte spia

Reagovat
smazaný uživatel

Odbočím od Kaloua a zmíním posily Atlética Madrid na další sezónu. Tým se má omlazovat a za tímto účelem přišli už:

Pernía - levý krajňas

Seitaridis - pravý krajňas

Aguero - útočník

Costinha - štít (trochu popírá to omlazování)

Jsem moc zvědav, co s kádrem udělá nový trenér Aguirre (dříve Osasuna), aby nevyhořel jako Bianchi. Nicméně potenciál má, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to nedopadne dobře. Seitaridis byl "in" před dvěma lety a Costinha taky není zrovna výrazná posila. Sice mají ve středu zálohy problémy, ale on není o moc lepší. Pernía jako proč?

Reagovat
Xavi

A kam dají A. Lopeze?

Reagovat
Shevchenko

Seitaridis je z Dynama ?? Jsou s Costinhem jistí ??

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou. Toho Perníu fakt nechápu, ještě by spíš potřebovali jednoho středního záložníka a lepšího útočníka, než je Kežman.

Leo Franco - Seitaridis Pablo Pérea López - Maxi Ibagaza? Costinha Petrov - Kežman? Torres.

Reagovat
Shevchenko

A co ten Aguero? Nemohl bys mi něco pisnout o Pablovi, Perníovi a Lópezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi nezdá, že by hrál základ s Torresem. Aspoň zatím ne

Antonio LÓPEZ (24) - levý bek, odchovanec Atlética. Je docela malej, ale strašně rychlej. Na svém postu asi nejlepší Španěl.

Mario PERNÍA (29) - hraje přesně tam kde López, není tak dobrej, i když má super střelu. Narodil se v Argentině, ale zažádal o španělské občanství, aby mohl jet na MS.

Pablo IBAŇEZ (24) - stoper. Hodně vysoký, výborný hlavičkář, skvělý technicky i v osobních soubojích. Před dvěma lety přišel z Albacete.

Všichni tři jedou na Mundial.

Reagovat
Shevchenko

dik

Reagovat
Shevchenko

Pernía tam jede místo Del Horna ??

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

...aneb... sorry dneska nejsem ve formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám slovo chlapa. Prozradíš mi už konečně, co tě trápí?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle veřejně?

Reagovat
smazaný uživatel

No že váháš

Reagovat
HOST*

Dnes odpoledne by měl na Chelsea podepsat smlouvu na 4 roky Andrej Ševčenko.

Reagovat
HOST*

----------------------------Čech----------------------------

Carvalho-----------Terry-------Gallas------------Carlos??

-------------------------Makelele---------------------------

------------Ballack(Essien)--------------Lampard-----------

J.Cole(Phillips)------------------------------Robben(Kalou)

-----------------------Ševčenko(Drogba)--------------------

Co se týká síly kádru tak i Barca se může jít zahrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

MEssi je lepsi nez Joe Cole, R10 je lepsi nez Robben, Etooa a Shewa je na diskusiu. o zalohe ani nehovorim. Barca vie odolavat viac presingu v zalohe. v obrane mozno nastanu trocha zmeny. carvalho rozhodne neni pravy obranca aj ked tam vynimocne nastupi.

Reagovat
Shevchenko

U Messiho bych pochyboval... možná tak za 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

mi chces snad povedat, ze je Joe Cole lepsi ako Messi ?

Videli sme vo vzajomnom zapase.

Reagovat
Shevchenko

Jo chcu!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude pořád zraněný ...

Reagovat
HOST*

Nechápu co pořád děláte z toho Messiho. Vždyť ještě nic nedokázal, měl sice výborný půlrok, ale na jaře měl celkem smůlu na zranění a podle jednoho dvojzápasu s Chelsea přece nemůžeš tvrdit, že je lepší. Navíc J. Cole byl zařazen mezi 6 nejlepších hráčů v Anglii, copak ty jsi větší odborník než ti co o tom rozhodují? Dost pochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

" Cole byl zařazen mezi 6 nejlepších hráčů v Anglii "

jj, to je strasne, ze medzi nimi neni Messi

Rozhodne Messi nehral dobre len v zapase s Chelsea. Ono kto sleduje Barcu vie, ze s nim je ta hra tiez o niecom inom.

Reagovat
HOST*

Pokud vím tak byl v nominaci 6 lidí na hráče roku. A nevím jestli Messi měl nějaké podobné ocenění?

Reagovat
smazaný uživatel

vid dole

Reagovat
smazaný uživatel

Obranu si srovnat zapomněl?

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole je vynikající....

Ale každý soudný člověk by se měl azmyslet nad srovnáváním s MEssim či dokonce tvrzením, že MEssi není lepší.

Reagovat
HOST*

Messi je neskutečný talent, který bude patřit mezi největší hvězdy fotbalu, ale ještě nic nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

a co dokazal joe cole ?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nehodnotíme úspěchy ale kvalitu

2. Messi toho dokázal rozhodně více než Cole....

Reagovat
HOST*

Řekl bych, že J.Cole se pohybuje ve vrcholovém fotbale trochu déle než Messi. A loňský rok patřil k tomu nejlepšímu co po pravé straně běhalo. Vy dva jste ale docela dost zahledění do Barcelony a hádat se s vámi mi připadá zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial co messi robi pravidelne vetry v obrane, tak joe cola cely zapas NIKEDY ani nevidime. mozno tak na rozvicke pred zapasom, coz pri style hry chelsea, ktora je pomerne pravidelne pasivnejsim tymom neni ziadna novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho,rominho pouštíš se na tenkej led,diskutovat o týmu o kterým víš jen(sotva) základní poznatky to si odpust.Joe Cole je jeden z nejlepších záložníků.Messi hraje na jiným postu,tak jak to můžeš srovnávat,navíc Messi je ještě talent,uvidíme za nějakej rok ,co z něho bude.for Dr.Kyslík+rominho:až se probudíte z té zahleděnosti do Barcelony,tak tu může být řeč o soudnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne mi je ukradnute kto kolko toho odohral. hovorime o buducej sezone a hodnotime na zaklade kvalit.

staci si pozriet co napisal puyol ... o joeovi colaovi

Reagovat
smazaný uživatel

To co napsal Puyol není zrovna nejlepší,bez dostatku informací hodnotit nemůžeš a určitě bych takhle hráče nesrovnával.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem ako ty, ale ja som videl pomerne dost zapasov chelsea. sice od barcy to ma daleko, ale co sa tyka galaxie ci ppstreamu, tak to patrilo k tym vysielanejsim.

kazdopadne chelsea bola vo vacsej casti zapasov pasivnejsim tymom a to bolo poznat i na aktivite joa cola a jeho pocte dotykov snaziacich sa nieco tvorit s loptou. a on bol naozaj dosti krat neviditelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně si se díval

Reagovat
smazaný uživatel

TAkže my jsme zahledění do Barcy protože si myslíme, že MEssi je lepší než Joe Cole, aha, no ty sješ dobře mimo.

A tak si říkám, nemáme náhodou právo být do Barcy zahledění, když je to nejlepší tým v Evropě?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jen o tomhle příkladu,ale o tvé zahleděnosti do Barcelony tu snad vědí všichni. Nejlepší tým?Soudíš podle kvalit nebo podle úspěchů minulé sezony?Tady je to na velkou debatu.

Reagovat
smazaný uživatel

TAdy není o čem debatovat, pokud neuznáš, že Braca je nejlepšítým Evropy, což uznávají i někteří madristé, tak jseš k smíchu..Pročnebýt zahleděný do týmu, který ostatní převyšuje o třídu? (Výhra na SB, vhra na San Siru, Výhra na Stamford Brudge...). Se trochu zamysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma, kto sú tí " někteří madristé ".. Poženieme ich pred internú vyšetrovaciu komisiu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, výraz "madristé" neexistuje, tedy vlastně existuje u jisté vyhraněné skupiny lidí, kteří se chtějí dělat zajímavýmí, mluvíce jako prasata Takže se, Vazquezi, nemusíš znepokojovat, nás se to netýká...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, další a další reakce...hodit příspěvek jen o jedo níž, to nen ížádný problém, jsem ale rád, že jsi to nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor můj ne

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, že hraje dýl? Co to probohaje za argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack,Kalou,Ševčenko koho ještě chcete!!!Co takhle Nesta,Pirlo,Toni,děláte z fotbalu šaškárnu!!!!!

Reagovat
HOST*PUYOL

Podla mna takto.

Rozhodne su oba fantasticky futbalisti,ktorych uznava cela Europa.

Vykony J.Colea su skvele,ma super tribling,tah na branu a presnu strelu,o com ma presvedcili minulorocne zapasy s Barcou.Ale pozor.Takisto,ako ma presvedcili minulorocne zapasy o jeho kladnych futbalovych vlastnostiach,tak tohtorocne ma presvedcili o nestalej forme a fakte,ze vo vela zapasoch ho nie je vidiet-nieco ako Giuly.To dokumentuju tohtorocne zapasy s FCB,kde v prvom zapase striedal v 40 minute(po vyluceni Del Horna) a v druhom tiez okolo 55-60 minuty. Skvele priemerne znamkove ohodnotenie,co ho radi medzi naj hracov PL.

Messi-pre neho hovori vek-je o 4,5(!!) roka mladsi.A tiez myslim,ze jeho totosezonne vykony boli skvele,az natolko,ze sa o nom opravnene hovori o novom Maradonnovi.Messimu je takmer nemozne zobrat loptu,fakt,ktorym sa mozu pysit hlavne futbalisti FCB-preto to drzanie lopty.Povedzte kto zoberie loptu Decovi,Messimu,Xavimu,Ronaldinhovi ci Iniestovi???V porovnani s inimi hracmi ju stracaju minimalne-To je vec,kt.robi Barcu asi najlepsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsi se jen na zápasy Chelsea v LM.Sleduješ někdy Anglickou ligu,tvůj názor je lehce zpochybnitelnej.Messimu hraje do karet sice věk,ale co když se zraní a nebo se mu nebude dařit?

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Nic proti, ale Messi se na začátku března zranil a ještě neodehrál ani zápas. Lionela vidim jako nového Ronaldinha, lepsiho hrace nez byl Maradona. Jestli se nic neposere (zdravotni stav, osobni problemy) tak to tak bude. Ten kluk má obrovskej potenciál. Navíc si drží formu od dubna 2005 a to už je ňáká doba...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám len malú pripomienku. Musíte - a to pdtrhujem " musíte" - s ním v Barce narábať citlivo, je talent, ale ešte moc mladučký a to zrovnávanie s Maradonom je tiež citlivá vec. Naposledy Maradona takto ocenil Riquelmeho, ešte hrával myslím v Boce, hovoril o ňom takto dávno predtým, než ste tu začali Riquelmeho chváliť do neba. Napriek tomu to na nového Maradonu nedotiahol. Takže citlivo s tým Messim..

Reagovat
smazaný uživatel

Příklad Riquelme-ho je trefný,doufám,že se Messimu bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už přestává být moje Chelsea . proč kupujeme Kaloua když máme na tyhle posty J.Cola, Robena, Duffa, SWP??? a to ještě na konci sezony se hralo na dva hroty Crespo:Drogba, takže jak J.Cole, Roben, Duffu ani SWP si vlastně nezahráli.

proč kupujeme hráče kteří dou jenom po penězích????? (Ballack).

Proč kupujeme hráče kteří k nám jdou pouze dohrát????(nejspíš Schevcenko)???

díky těmhle nákupům odcházejí hráči jako W. Bridge a teď nejspíš i Eidur Gudjonsen

a kdo za to může???? MOURINHO

JOSE - ZAČÍNÁŠ MĚ SILNĚ SRÁT!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo,kde ti hráči mohli hrát a mohli jsme se na ně dívat,takhle budou na lavce hovno po nich!!!

Reagovat
smazaný uživatel

J.Cola, Robena, Duffa, SWP?Není náhodou Kalou útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne ma blizsie k tym 4rom co si napisal, ako k tomu co si asi myslis.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nic nemyslím,o Kalouovi toho moc nevim,nikdy jsem nesledoval zápasy kde hrál,ale ti 4 zmínění hrají spíše zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

On ve Feyenoordu hrál křídlo, což by mělo odpovídat pozici, na které hrajou ti čtyři. Ale může hrát v pohodě aji v útoku pokud e hraje na dva útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,odpovídá to.

Reagovat
HOST*Jaca

Kurva, proč ti nejlepší útočníci chodí jenom do Chelsea, když tam stejně budou vysedávat na lavičce jak ocasi, to fakt nechápu. Oni asi nepřemýšlí, když koupili i Ševu, tak proč se tam sere i Kalou. AS Roma 4ever !!!! Forza Roma !!!

Reagovat
smazaný uživatel

někde sem slyšel že většina fanoušků AS sou dementi

Reagovat
smazaný uživatel

To ses asi preslech, nebo ten co to rikal byl dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to i viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem jako neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea už třetí léto posiluje, jak může, kupuje tuny hvězd, má nevyčerpatelnej účet, namyšlenýho trenéra, přichází do ní takový hráči... A stejně nemá na Barcu, která posilovala akorát předloni. Která hraje daleko zranitejnější, otevřenější a riskantnější fotbal. K nám nepřichází tuny hvězd. Loni přišli Van Bommel a Ezquerro a to nejsou posily jako hrom. A letos?

Možná příde Chivu, možná Forlán. Zas nic dramatickýho. A přesto všechno celý Chelsea a jejím třem A-týmům nakpeme v osmifinále LM prdel. Stojí to za zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuny hvězd?Víš o všech přestupech?Mourinho přebudovává tým podle sebe,tak proto tolik nákupů,navíc zápasů je hodně.Barcelona byla ve kvalitě týmu někde jinde,nemuseli proto tolik posilovat,vždy tam hráli výborní hráči,ale určitý zásadní posily tam byli,může mi někdo vypsat kolik hráčů "novodobá" Barca nakoupila?Tuhle LM jste přes CH přešli,ale tu minulou ne a o té budoucí pochybujem,bych se tady klidně vsadil.:D

Reagovat
smazaný uživatel

Cech = 7 milionu liber

Carvalho = 20 milionu liber

Del Horno = 8 milionu liber

Ferreira = 13,2 milionu liber

Glen Johnson = 6 milionu liber

Joe Cole = 6,6 milionu liber

Diarra = 3 milionu liber

Damien Duff = 17 milionu liber

Geremi = 6,9 milionu liber

Makelele = 16 milionů liber

Arjen Robben = 9 milionu liber

Essien = 26 milionu liber

SWP = 21 milionu liber

Drogba = 24 milionu liber

Schewchenko = 30 milionu liber

Salamou Kalou = ???

Spolu cca = 213 milionu liber = 320 milionu euro + Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

barca ma od toho teda poriadne daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

prave sa na tom pracuje. to len aby si mal priblizne predstavu ake tuny hviezda nakupily. A AK TO HVIEZDY nie su , tak su rozhodne za HVIEZDNE sumy

Reagovat
smazaný uživatel

belletti = 7 milionov euro

marquez = 7 milionov euro

van bronckhorst = ?

edmilson = 12 milionov euro

sylvinho = ?

ronaldinho = 25 milionov euro

van bommel = zadarmo

deco = 12 + quaresma

larsson = zadarmo

giuly = 7 milionov euro

etoo = 24 milionov euro

maxi = 6 milionov euro

ezquerro = zadarmo

opravte ma, kde je chyba

Reagovat
HOST*Heretic

Ale nechali ste odejit Fabregase!...kokotci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

niezeby mi to nevadilo, ale da sa to prezit.

kazdopadne guardiola, xavi, iniesta, fabregas

nie su to uplne rovnaki hraci, ale je tu vidiet ista podobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je samozřejmě v tom, kolik odchovanců zapracovává do týmu Barca a kolik Chelsea..Takže pak tu kvalitu, kterou Barca vychová, musí Chelsea dohánět nákupy "hvězd"..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Lamparda nebo Terryho?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,taky je to hodně hráčů,ale rozdíl je samozřejmě v ceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát 100 mega během dvou let, to taky není zrovna málo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale během tří let už to moc není...Na přeměnu z týmu v krizi na vítězící mašinu...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale i tak jsem myslel, že vás to stálo míň. Bohužel letos k takovým nákupům nebude moc prostor. Hlavně s Lyonem je radost kšeftovat , Chivu taky najednou stojí dvojnásob. Naštěstí tu máme ten Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Ono dva a tři roky, to je docela rozdíl...

Chivu není nijak extra drahý, 15 mi přidje cena přiměřená...Lyon je něco jiného no.

Reagovat
smazaný uživatel

15 milionů euro za rumunskýho krajního beka z AS Řím je přiměřená cena? To mi fakt nepříde. Za Chivua bych dal tak nejvejš 8 milionů. Je na stejný úrovni jako Rafa Marquéz a Edmílson- a ty stáli 5 a 8 milionu euro. Takže Chivu by byl ještě o dva miliony dražší než ty dva dohromady...to je hodně přemrštěná cena. Pořád je to ale lepší investice než dát 23 za Forlána

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, že je Rumun??? Předvádí dlouhodobě kvalitní výkony, je v nejlepším věku pro přestup, je ozkoušený více než jednou ligou, je univerzální...

Reagovat
HOST*

Marquez-5milionov euro

Edmilson-8milionov euro

Ronaldinho-30milionov euro

Maxi-7,2milionov euro

Gio-Doplatok za Cecsa

Sylvinho-2,4milionov euro

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sylvinho stál 1.65 milionu euro. Marquéze a Ronaldinha bych tam nepocital, ty prisli jeste pred soucasnou érou.

Jinak je zajímavý srovnat přestupy Chelsea a Barcelony.

Další důkaz o tom, že Chelsea jsou prachy, Barca srdce.

Chelsea je hlad po vítězství, Barca fotbalová krása.

Pro zajímavost : od nás neodešel ani Xavi, Eto'o, Ronaldinho, Deco, Puyol. A to o všechny měla zájem Chelsea(o Puyola Real) a nabízela nechutný roční platy. Chelsea je navíc úplně nově postavenej tým. Chelsea je trn v současnym fotbale. To co předved Abramovič za peníze z černýho zlata může udělat každej blbec. Plete se tam kam nemá. On stvořil obludu. Může to udělat každej pracháč. Kéž by mu šlo o radost zer hry a ne o touhu po nutnym vitezstvi. Forca Barca

Reagovat
HOST*PUYOL

Chelsea je trn v současnym fotbale. To co předved Abramovič za peníze z černýho zlata může udělat každej blbec. Plete se tam kam nemá. On stvořil obludu. Může to udělat každej pracháč-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

silvinho stál 1 nebo 1,5 éček

Reagovat
HOST*eto - starší

Prostě Barcelona je ve všech seměrech "nejlepší". Eto je nejlepší útočník na světě za poslední desetiletí, Xavi, Ronaldinho atd. jsou nejlepší záložníci na světě za poslední desetiletí, Puyol je nejlepší obránce na světe za poslední desetiletí a Valdes je nejlepší obránce na světě za poslední desetiletí.

Kdyby něco náhodou nesouhlasilo tak se nebavíme o posledním desetiletí, ale o momentální formě a kdyby to přesto nesouhlasilo tak se bavíme o příští sezoně a vyhlídce do budoucna a kdyby to ani tak nesouhlasilo tak máme zatím ještě v našem F-mužstvu novou vycházející hvězdu která bude nejlepší na světě a kdyby ani tak ne tak jste mě všichni špatně pochopili... Ach jo, jste všichni tak neinteligentní a já tak moudrý...

Je tohle podle tvých představ Kyslíku?

Reagovat
HOST*eto - starší

Valdes mělo být brankář. Omluva

Reagovat
smazaný uživatel

Koneckonců vdoubl mluví pro mě.

Reagovat
HOST*Raul Gonzalez Blanco

Ale budúcnosť má určite

Reagovat
HOST*D.Kuijt

salomon je vyborny utocin ve svych dvaceti letech na strilel ve sve kariere uz pres 40 golu je rychly a navic je velmi dobtry v kombinaci!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele