Salah se může po negativním testu vrátit v Liverpoolu k tréninku

23.11.2020, 12:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (162)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude mít dement nějakou pokutu za tu akci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Svadba brata, ty dement.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Já se neviděl několik měsíců s babičkou.

Reagovat
Fakt

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je to to isté. Je iné, ak by si ty sám odmietol ísť na oslavu, kde ťa niekto chce (Salahov brat Salaha) a iné, ak sa s niekým nevidíš, lebo ťa nechce vidieť, lebo si rtrd (tvoja babička teba)

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Salahov brat Salaha?

Není to jiný no, u něj je to ještě horší, je pro ně v postatě x desítek milionovým majektem a ohrozil i zbytek týmu.

S babičkou je to asi pravda

Reagovat
Mastný Chobot

"kto je Salahov brat Salaha?"

Preto ťa babka nechce vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď zlý naňho.

Reagovat
Remt

chudák ty vole

Reagovat
bobis21

Reagovat
LokoLFC

do prdele

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

co je debile?

Reagovat
LokoLFC

Jsi prostě vtipnej a hloupej zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, kde se to tady projevuje přesně ?

Reagovat
LokoLFC

Jsem podle tebe debil, co já ti tu budu něco vysvětlovat. Ty víš vše nejlíp.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

A to mění co?

Reagovat
smazaný uživatel

Salah jakožto profesionální fotbalista, který bere za svou práci peníze, o kterých se může 99.99999 % světa jenom zdát by měl dbát na své závazky ke klubu. Chodit na velkou svatbu v této době je od něj velmi nezodpovědné chování vzhledem ke svému zaměstnavateli.

Reagovat
Chazy

To řekni všem sportovcům, co ve svým volným čase dělají další sporty, chlastaj, řídí auta a tak prostě to, že jsi profi sportovec, zas neznamená, že nemůžeš mít žádnej život. Jestli neporušil zákony žádný země, tak asi mu nejde nic moc vyčítat.

Na profi sportovce jsou neuvěřitelný očekávání z hlediska toho, jak si omezí svůj život a většinou na ně nadávají lidi, co dokážou jít do práce po dvou hodinách spánku a nebo na drogách.

A kdo kolik vydělává prostě nepovažuju za relevantní. Je to jen jeho práce

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, kolik kdo vydělává není relevantní, to je vedlejší efekt, ale to, jakou práci dělají už ano. A je potom z mnoha důvodů rozdíl, když se na dva týdny na svatbě odjebe Muhammad Salah, světoznámý fotbalista, nebo Karel Procházka, dělník na pile u Šumperka. O jednom z nich se nikdo nedozví, druhého má možnost kritizovat celý svět. Se slávou přichází i určitá sociální zodpovědnost, i když o tom často slavní nechtějí slyšet.

Reagovat
Chazy

To chápu, pokud jde o vyjádření politickýho postoje, o rasistickej vtip, kterej někdo špatně pochopí, o bití ženský, nějakou formu veřejný ostudy. Že ten člověk poškodí svoji firmu, protože oni vlastně reprezentují ligu i klub.

Ale že prostě udělá chybu, nedomyslí, riskne oslavu, protože se jedná o jednoho z nejdůležitějších lidí v jeho životě. I slavnej člověk vnímá rodinu, miluje bratry, má city a tak. Není to robot, i když o tom často fanoušci nechtějí slyšet.

Jiná věc by byla, kdyby teď porušil karanténu a ohrozil někoho vědomě, ale tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

tak on tu karanténu nepřímo porušil, odjel do zahraničí dělat něco co doma nesmí, to je prostě zmrdství.

Reagovat
Chazy

To přeci on ani nemusí vědět, jestli v Anglii na žádnou svatbu pozvaný nebyl a v Egyptě ano mi fakt přijde, že při hodnocení sportovců se lidi hrozně vzdávají lidskosti a vůbec se do nich nevžijí.

Prostě já tě neznám, ale vsadím se, že Salah závazky vůči svýmu zaměstnavateli plní líp než ty, protože ty nároky na sportovce jsou monstrozní

Já můžu svobodně říct, že bych fakt nevydržel fungovat jako sportovec, naprosto bych nedával ty restrikce, co oni pro život mají a hrozně je za to respektuju. Pochopím ale podobný omyly, protože bych je dělal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu ten pohled

Jindy bych souhlasil, ale tady to byl neskutečnej ústřel.

Reagovat
Chazy

Já to chápu proto, že je to rodina. Vynechat svatbu bráchy kvůli koroně.. nedokázal bych to ani ve snu. Možná může bejt hate na toho týpka, že tu svatbu nezrušil, ale když už byla, chtěl bych tam bejt.

Reagovat
Chazy

Ale zas kdo zruší svatbu... svatba a pohřeb někoho z rodiny, tam bych nesoudil

Reagovat
smazaný uživatel

Známý byl na svatbě v 10 lidech, všichni se nechali otestovat. Podle fotek to měli krásný.

Reagovat
Chazy

A bylo to dobrovolný, nebo zrovna v ČR nebylo možné mít na svatbě víc lidí jak?

Promiň, ale vy se furt motáte kolem toho, že plácáte dohromady nařízení jednotlivých států. Proč by se svatba v Egyptě řídila nařízeními v jiných zemích? Vážně někdo si dělá dobrovolně svatbu pro deset lidí, nebo mluvíš o lidech, kteří k tomu byli donuceni nařízeními dané země?

Prostě kdybys byl v zemi, kde můžeš prcat čtrnáctku, taky bys ji neposlal do prdele, že v ČR se to nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda myslím, že nikdo nezpochybňuje, že se má svatba v Egyptě konat podle jiných než egyptských zákonů, ale Masopust spíš namítá, že jako ok, proběhlo to podle egyptských pravidel, ale Salah se měl zachovat loajálněji k zaměstnavateli (tzn. chovat se opatrněji - samozřejmě to má mnoho variant od neúčastnit se svatby, přes účastnit se svatby za dodržování GB předpisů, přes účastnit se, ale netancovat na stole bez roušky mezi 200 lidmi až po úmyslně se nakazit covidem )

Reagovat
Chazy

Jo, je to možný. Jen já pro to mám pochopení, protože kdybych to vzal takto striktně, nebyl sem k zaměstnavateli loajální mnohokrát. Já prostě od sportovců neočekávám, že jsou nadlidi a vždycky berou blaho ostatních jako to jediný na světě. Je to kurva svatba bratra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já třeba Salaha beru ve vztahu k Liverpoolu, jako jednoho z naprosto nejklíčovějších lidí té formy (analogicky třeba k nějakému členovi nejužšího vedení společnosti o velikosti Liverpoolu, kterej by ale s Covidem nemohl tu práci vykonávat). To, že jsou kladeny různé nároky na loajalitu na lidi v různých pracovních pozicích je podle mě normální (koneckonců přesně takhle k tomu přistupuje pro různé pozice i zákon. ) Pak se ale můžeme dál bavit, jak moc přísný nároky měl snést Salah - a to upřímně fakt nevím. Čistě pocitově asi aby se zúčastnil a choval se tam obezřetně?

Jen bych to teda neviděl tak, že to co tady Masopust říká, je úplně na výsměch, jak už někteří stihli.

Reagovat
Dawon

Jenze to je zas takove...pujdes na svatbu bratra a budes tam sedet v rohu v respiratoru a rukavicich? Tady se jako tezko hleda nejaky kompromis mezi tema extremama

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, proto taky říkám, že sám nevím, co je správně. Na durhou stranu doba je divná, možná se prostě musíme smířit s tím, že budou divný i svatby, no

Reagovat
Chazy

Netuším, co mají ve smlouvách, no

A já se nevysmívám - jestli to tak zní, tak tak to myšlené nebylo. Jen to vidím jinak, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nebylo myšleno na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Z hlediska Liverpoolu se jednalo o jedno z nejlepších možných načasování nákazy, přes repre pauzu, nakonec vynechal pouze jeden zápas a teď bude nějakou dobu připravený, než dojde k reinfekci

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že pro Liverpool je nejlepší načasování to, kde se Salah nenakazí vůbec (tím spíše u nemoci, u který se toho z dlouhodobého i střednědobýho hlediska stále neví de facto nic).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To od nich nikdo neočekává, to ale neznamená, že si za to nezaslouží kritiku. Jsou to taky lidé, je ok jít na svatbu bratra, ale každý musí brát zodpovědnost za to, co udělá. Myslím si, že je Salah idiot, že šel na tu svatbu? Ne. Myslím si, že to byl dobrý nápad tam jít? Taky ne.

Reagovat
Big Virgil

Když si nic nemyslíš, nic nekomentuj. Člověk je ,,pozitivní” ale bezpriznakovy a tak musí věřit vládě, která v jakékomkoliv státě je zkorumpovaná až hamba. Spousta lidí ani nikdy zadny vedlejší účinky mit nebudou a vy tady řešíte takovouhle sracku a morální stránku sportovců.

Hlavně to zase nezapomeňte hodit strejdovi Andrejovi. Čau lidi, bude líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Babiš si vymyslel koronavirus

Reagovat
Big Virgil

Ne, ale nesmyslné omezení ano.

Reagovat
smazaný uživatel

V desítkách zemí

Reagovat
fenixLFC

zachovat sa loajalnejsie k zamestnavatelovi tak by nikto nesiel obecne na repre zrazy pretoze to je podobne nezodpovedne...

Reagovat
smazaný uživatel

No, podobně nezodpovědné to není. Za mě to je ale určitě taky totální nesmysl, hlavně přátelák. A pak už je to jen o tom, kde nakreslit tu hranici (ale tancování na stole mezi lidma a návštěva repre srazu by fakt nejspíše nebyly ve stejný skupině )

Reagovat
fenixLFC

tak na tej svadbe mas hromadnu akciu v krajine kde je pomerne nizky pcoet pripadov a predpokladam (co je ale spekulaciam, uznavam) ze ti ludia nebudu nutne z celeho sveta. naopak na zraz ti dojdu hraci z celeho sveta, z rozdielnych karantennych opatreni (a rozdielneho pristupu k ich dodrziavaniu) a hraju proti dalsim podobnym. mi pridu tieto repre prestavky nezodpovednejsie nez svadba v krajine, ktora je podla poctu pripadov relativne v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Teda souhlas, že jsou nezodpovědné (a zbytečný), ale jsou to všechno naprostí profesionálové pod přísným dohledem a často pod přísnými klubovými pravidly (viz třeba Slavia a další), jsou dokonce i na těch srazech denně testováni.

Reagovat
Talker

Já se spíš divím, že mu to nezatrhl klub - protože určitě to musel někomu dát vědět, že opouští zemi na pár dní kvůli rodinné záležitosti, tak nějak nevím, proč to někdo nezkontroloval.

Já bych si tipnul, že ohledně toho mají ty kluby (nebo samotní hráči) lidi, kteří tohle všechno kontrolují, řeší. Ať už zařízení dopravy, ubytování, případné akce klubových partnerů v oblasti a podobně. A v současné době i pravidla pro covid.

Osobně bych čekal, že to ty kluby (či hráčův asistent?) budou mít prostě pokrytý už jen kvůli tomu, že z toho může být PR problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zajímavý. Třeba si fakt Liverpool dopředu vyhodnotil všechny rizika a byl s tím ok, pak není moc co řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš, že mun řekli, ok víme že je mimořádnej stav, nejpřísnější hygiena, ale jdi si na svatbu se 100 lidma.

Spíš si myslím, že jim to zatajil uplně nebo kecal s rozsahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze mu to uplne nezatrhl, to se zase nedivim.. Zakaz nekomu jit na svatbu bratra

Spis bych cekal nejake upozorneni at se chova nejak zodpovedne, tam bude otazka, jestli se ridil tim doporucenim od klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bys koukal, co mají všechno profi sportovci zakázaný. S jedním jsem byl jednou na horách a nemohl s námi na lyže.

Reagovat
Kowe

lyže atd jsou braný jako rizikovej sport, to má zákázáno velmi mnoho profi sportovců, to se nedá se svatbou nijak srovnávat

Reagovat
Talker

Tak pokud by to vyhodnotili jako riziko, tak mu to zatrhnout podle mého můžou. Oni mají ve smlouvách zakázané věci, které ohrožují jejich kariéry, což by účast na svatbě o 100+ lidech v době globální pandemie mohlo odpovídat. Kdyby se nakazil a měl těžký průběh, který by ho vyřadil na X měsíců, tak je to celkem brutální.

Jinak jak píšu níže, pokud mají v Egyptě 200 případů denně a netrápí je to tam, tak budiž, svatbu bych nerušil, pokud bych nemusel.

Co se týče toho upozornění, tak je to těžké - má dodržovat na svatbě social distancing a být od každého 2 metry, k tomu mít neustále roušku, rukavice a neustále se sprchovat dezinfekcí? To prostě nejde jen tak jednoduše udělat.

Já se nedivím, že tam jel, osobně pokud by mi to nebylo zakázáno, tak bych jel taky. Stejně tak nedodržuji některé nařízení u nás, protože mi třeba nedává smysl (tj zákaz vycházení po deváté, rouška všude v zastavěné oblasti).

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten zakaz myslel hlavne z moralniho hlediska, ze maji obecne nakazu/zakazu/prikazu hromadu, o tom nepochybuju

Prave i jak rikas, nejake socialni omezeni na svatbe je tezko udrzitelne..

Taky rousku mimo stred mesta kde je hodne lidi venku nejak nenosim

Reagovat
smazaný uživatel

za pilu u Šumperka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

takovej Giggs by třeba nešel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Good guy Giggs

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

now or never

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
soukup

Reagovat
Smreky

dementa máš v gatiach ty mudrlant.... bol bratovi na svadbe, čo má akože za to pykať?

Reagovat
Remt

V aktuálním stavu? Otázka zda měl svolení od klubu, nicméně musíš počítat s tím že to co děláš, kam chodíš, s kým se stykas ovlivní i to zda nakazis případně lidi v týmu. Pokud neměl svolení a šel na akci plnou lidí v době kdy jsou tak přísná opatření všude aby se nákaza nešířila, pak bych se trestu ze strany klubu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako???? Všichni lidi přichází kvůli momentální situaci častokrát o mnoho víc. Prostě se vymrdal na opatření.

Reagovat
smazaný uživatel

na tý svatbě byly desítky lidí, možná i přes 100

Reagovat
Chazy

A na jaký opatření? Ta svatba byla ilegální a porušovala opatření?

Já se vážně ptám, nevím to. Jestli ano, tak chápu

Reagovat
smazaný uživatel

No jako v podstatě porušovala i neporušovala. V Anglii by to nebylo možné, tak na tu svatbu zajel do Egypta, kde to bylo legální. Právně asi nic špatného neudělal, ale je to fakt hnusný k týmu.

Reagovat
Chazy

Jak na tu svatbu zajel do Egypta... to podáváš, jak kdyby jeho bratr měl mít svatbu v Anglii a Salah to fikaně přesunul do Egypta, aby se mohl nakazit.

Prostě to byla svatba jeho bratra proboha, kdo by na ni nešel, kdyby byla v souladu se zákony daný země.

Reagovat
smazaný uživatel

Vina bude i na straně jeho bratra, mít velkou svatbu je letos nezodpovědné.

Reagovat
Chazy

Fakt by mě zajímalo, jestli bys zrušil svatbu se svoji snobuenkou, kdybys nemusel dle zákonů a měl bys v tom už peníze, všechno naplánovaný atd.

Taky by mě zajímalo, jestli bys nejel na svatbu bratra kvůli koroně.

A fakt bych neřešil, že on je fotbalista a ty ne. Já osobně bych rozhodně nerušil svatbu a rozhodně bych nebyl doma, zatímco můj bratr by se ženil.

Reagovat
Dawon

Mi fakt prijde jako totalni absence empatie tady vyrikovat, ze fotbal prece musi byt na prvni miste a ze to ten fotbalista posral a ze je to spatny profesional a ze by mel byt znasilneny kaktusem do zadku...ono to mozna bude sokujici, ale ony jsou v zivote dulezitejsi veci nez fotbal a tohle je urcite jedna z nich.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eder

Fotbal není otázkou života a smrti, je mnohem důležitější!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vopi11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

prachy a ty vydělává fotbalem, tak že fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

"Fakt by mě zajímalo, jestli bys zrušil svatbu se svoji snobuenkou, kdybys nemusel dle zákonů a měl bys v tom už peníze, všechno naplánovaný atd."

Minimálně bych se snažil omezit počet lidí, pokud by šlo, tak odložit.

"Taky by mě zajímalo, jestli bys nejel na svatbu bratra kvůli koroně."

Jel. Ale když budu nakažený já, tak to nikoho štvát nebude v takovém měřítku.

Reagovat
Chazy

Štve to jen hloupý lidi, nevěřím, že by ses tím vzrušoval. Kdybys jako celebrita řídil svůj život dle toho, co ti říkají hrdinové za monitorem, tak by ses z toho zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kritizují ho média a i veřejně známe fotbalové osobnosti, to nejsou hrdinové za monitorem.

Reagovat
Chazy

Z těchto sfér schytal haty i Wilshere za to, že si zapálil jedno cígo.

Fakt věřím, že bys to vůbec neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Však se podívej, jak taky Wilshere nakonec dopadl. Možná měl trochu víc poslouchat.

Reagovat
Front hell

Hmm škoda možná kdyby více poslouchal tak by třeba nebýval zraněný

Reagovat
LokoLFC

A podívej, jak jsi dopadl ty, taky si měl víc poslouchat.

Reagovat
Chazy

Hrál za repre, za jeden z největších klubů světa, vyhrál dva FA Cupy a stal se multimilonářem. Určitě hrozně trpí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, být v osmadvaceti vykopnut z West Hamu kvůli slabým výkonům, to je fakt snová kariéra.

Reagovat
Chazy

Hele, já nejsem takovej životní wonderkid a kapacita jako ty, takže v mejch očích je to prostě úspěch, co dokázal zájemců o fotbalovou kariéru jsou stovky milionů a on se tím uživil jak málokdo. Navíc ho zničily zranění, ne kouření.

Že si dal cígo mohli řešit jen puritánský retardi, David Ferrer je kuřák a patřil mezi nejlepší tenisty planety, hrál i finále GS.

Reagovat
Dawon

A na kdy by si ji odlozil? bude to OK uz ted na jare? nebo treba v lete? nebo mozna az 2022? Fakt hrozne kratkozraka uvaha...a pral bych ti pak hodne stesti s vysvetlovanim sve nastavajici, ze se to musi odlozit a mozna se vezmete nekdy v horizontu 6-24 mesicu

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím na kdy, doba prostě nepřeje svatbám pro 100+ lidí.

Reagovat
Dawon

No tak to v podstate tak nejak jen potvrzuje pointu toho, co se snazim rict...ty rikas, ze svatbu planujes a ze je pro tebe celkem bezvyznamna, ale tipuju, ze s takovym nazorem budes spise v mensine...minimalne teda mezi tema lidma, kteri se vzit rozhodli...pro spoustu lidi je svatba velka a dulezita udalost, a tipuju ze zrovna narod jako egyptani to asi resi pomerne hodne.

A jestli Salah ma byt bity za to, ze kvuli tomu ohrozil svuj start v par relativne bezvyznamnych zapasech v prvni tretine sezony, tak to mi fakt hlava nebere

To poboureni bych chapal, kdyby kvuli tomu prisel treba o MS, ale tohle je fakt absurdni

Reagovat
smazaný uživatel

Když to chceš omlouvat tím, že se vlastně nic nestalo, ok. Jinak by se na to nahlíželo kdyby nakazil polovinu kabiny Egypta nebo Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to nezrušil, ale minimalizoval bych riziko, viděl jsi ty fotky?

Mimochodem se tak chovám i normálně, omezuju se ve spoustě věcí, což bych i ted mohl.

Reagovat
Chazy

No, já bych tě chtěl vidět... jestli by sis na svatbu nepozval polovinu rodiny, nejbližší kamarády

Reagovat
smazaný uživatel

rodina + 2 svědci vyšlo by to. Ale ptáš se blbě, já svatbu nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Byla legální? Určitě ano. Bylo morální letos dělat svatbu se 100 lidmi? Asi ne.

Reagovat
Dawon

Tak tohle je zas debata na uplne jine tema...svatba neni zrovna neco, co chces odkladat...v idealnim pripade je to neco, na co se (nejen) ti dva lidi tesi mesice, roky, obcas i cely zivot...a v takove situaci proste neuvazujes uplne pro dobro civilizace, ale si z asi celkem pochopitelnych duvod trosku sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se většina světa musela omezovat a i mnoho svateb se odložilo, nevidím důvod, proč by Salahův bratr měl být výjimka.

Reagovat
Chazy

A kolik lidí je odložilo jen tak na random, protože chtěli a cítili socilání odpovědnost a kolik proto, že to bylo vynucený restrikcema vyhlášenýma státem?

Reagovat
Dawon

Moje sestra letos svatbu mela, protoze to za dane chvile a v dane forme s danym poctem hostu bylo povoleno. Predpokladam, ze uplne stejna situace byla u Salahova bratra.

Opravdu velmi silne pochybuju, ze to nekdo odkladal z nejakych "moralnich" duvodu pokud vylozene nemusel. Fakt myslim, ze si asi uplne neuvedomujes, co svatba pro ty snoubence znamena.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls. Já plánuju svatbu taky v nejbližších letech a určitě se nezblázním, když bude o rok dřív nebo později. V normálním láskyplném vztahu je svatba docela bezvýznamná. Je to jeden pěkný den, který vyvažuje hromada stresu z příprav.

Reagovat
Dawon

Je rozdil neurcite planovat svatbu v nejblizzsich letech vs. mit termin na urcite datum a resit jestli a na kdy to presouvat...a ano, jsem rad ze zminujes hromadu stresu z priprav, protoze tenhle stres se odkladem svatby jen nasobi.

Reagovat
Chazy

Zkus si představit, že lidi nejsou tvoje kopie a třeba to pro ně má význam větší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak pokud jsi ze země, kde covid nehraje velkou roli (což egypt je, mají tam 200 případů denně), tak reálně tu svatbu přeplánovávat nebudeš.

Navíc tak velká svatba není plánování na truc za měsíc, většinou se to plánuje X měsíců dopředu a pokud poslali pozvánky už na jaře, tak nebudou to měnit, pokud to situace nevyžaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls. Neporovnavaj niekoho svadbu, kto uz mal termin a zrejme aj vybavene nejake veci mozno uz aj rozposlane pozvanky so sebou, kde mozno ani nemas potencialnu manzelku akurat planujes mat svadbu v nejakej blizkej dobe. Na svadbu sa nepripravujes tyzden ani mesiac. Uz rok alebo polroka pred terminom si vybavujes fotografa, hudbu, tortu a neviem co este. Rozdas kopu zaloh a potom to mas cele zrusit a vo vacsine pripadov ti mozno ani tie zalohy nevratia alebo ich aj tak minies na pokuty za zrusenie. Potom obvolat kazdeho pozvaneho, kazdu sluzbu a este su tu povercivi ludia, u kt. odklad svadby prinasa nestastie.

Reagovat
fenixLFC

preco by enbola? zalezi ake su oaptrenia v egypte. v kazdej krajine je situacia ina, ine opatrenia, ine postupy, ine rozsirenie nakazy. v egypte maju denne 200-300 pripadov. ked v cesku v lete bolo podobne mnozstvo tak sa osalvovalo ze je koniec a vsetky opatrenia sa rusili, boli svadby hromadne akcie atd

Reagovat
jacobT

Svadba samotná bola legálne v poriadku, ale jej priebeh už nie, keďže sa na nej nedodržiavali v Egypte platné nariadenia o povinnosti dodržiavať rozostupy a nosiť rúška v interiéri. Nedodržiaval ich ani Salah, takže kritika aj na jeho osobu je podľa mňa úplne v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pod smlouvou... de facto záměrně a vědomě se dostal do stavu kdy jí jednostranně nemohl plnit minimálně tou karanténou kterou musel projít, v horším případě kdyby něco chynul tak na klidně několik týdnů + v hodně blbým případě to mohl dotáhnout do týmu.

S tím co se teď děje to je jen provokace nemoct si tohle dopustit. Chápu úplně celou situaci, co svatba bratra znamená pro Araby, že v Egyptě je situace jiná (otázka je proč) nicméně je profesionálním sportovcem a celebritou. Neustále se hovoří o tom že mají chodit příkladem

Reagovat
Chazy

Mně je fuk, co se hovoří, ať si dělají co chcou. Jsou to lidi, ne veřejnej majetek, mně je tenhle přístup cizí. Nejvíc mě fakt fascinují lidi, co třeba kritizují hráče, že na to sere, nepracuje na sobě, neposunul se kam mohl v kariéře. A přitom ten kritik je člověk, co je na jednomo pracovním místě 10 let, na školu se vysral, nic nedokázal, nedokáže a nemá žádný ambice. Pak u televize mává gambáčem a nadává na čutálistu, že na to prcá

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to taky fuk ať si dělají v rámci možností co chtějí.

Já zas nemám rád lidi co sedí s kozlem za klávesnicí, všem říkají konspirační teoretici, všechny kdo už nemají předobjednanou COVID vakcínu by stříleli, ale fotbalisti ti můžou všechno. Aj prcat na opatření který musí lidi dodržovat, jinak dostanou kulku. Fotbalista může všechno

Reagovat
Chazy

Ti mě serou taky, to se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

tak cajk

Reagovat
DelPiero137

Problem by mohol nastat keby sa zacal stazovat zamestnavatel. Ako tu bolo spomenute, platia ho kralovsky a ocakavaju ze im pomoze k vyhram, bodom, titulom atd. Minimalne karanteou to ohrozil.

Jasne, hrac nie je majetkom klubu ale ta zodpovednost vzhladom na prijem tam je extremna. Ak by mu Liverpool nedal mesacny plat, (aj tak by to nepocitil ) pretoze vedome riskoval a nebol k dispozicii, nemohol by ani pol slova povedat.

Keby nebodaj nakazil dalsich spoluhracov, to by len bol poprask. Je to velmi diskutabilne cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to je diskutabilní. Je to zaměstnanec, který se vědomě hodil do stavu neschopenky. Kdybych byl zaměstnanec , tak bych se odvolal na Salaha že když může on, tak já taky ... jenže můj zaměstnavatel jsem já, takže si to dovolit nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Jiřinko môj zlatý <3

Reagovat
smazaný uživatel

já mám v gatích dementa a ty tam máš hovno

Reagovat
Greny

s tim kolik bere mohl vsem zajistit testy na covid...tim by tomu mozna slo predejit

Reagovat
8Fido8

Podle me jsi jediny dement tady ty. Potvrzuje to tvoje přiznání o tom ze ani tvoje babicka se s tebou nebavi. Kdyz by sel na svatbu nakymu kamosovi s kterym jako malej jezdil na velbloudovi asi bych s tebou souhlasil ze by mel dostat pokutu. To ze jde na svatbu brachovi kterej je jeho nejbližší příbuzný úplně chápu a jestli tohle někdo nechape tak bud nema sourozence nebo je totalni v*jebanec a z nejakeho blbeho duvodu se nebavi se svoji nejbližší rodinou. Rodina je rodina. Myslim si ze nikoho z tymu nakazit nemohl protoze nez odletel vubec z Egypta byl testovanej nez se pripojil k tymu byl zase testovanej. Totalne mimo tvuj koment tak jako ty..

Reagovat
smazaný uživatel

to s tou babičkou byla sranda, člověk s IQ nad 10 to pochopí.

Reagovat
Neutron

Nie kazda babicka je zakonite dobry clovek

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne, tiez by som mu nedal pokutu

Reagovat
nani92

Jota ho do základu aj tak nepustí

Reagovat
Hai

Reagovat
Ranoth

oni mozu hrat aj vseci 4 vpredu a ak si si nevsimol, tak Salah je zatial 3. v lige v pocte strelenych golov takze on sa fakt o zaklad bat nemusi, tuto sezonu je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Král prý za 20 mega do Westhamu

Reagovat
oli9

to už by bylo kurva moc

Reagovat
Euphael

podivej se kdo to pise

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žádná reakce na ten link dole hrdino?

Reagovat
Euphael

dluzim ti omluvu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem naměko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eder

Stačila expreska...

Reagovat
Liveral

This is the pass map between Gabriel and Holding in the game against Leeds. Just one pass from Holding to his partner and none the other way. https://t.co/OCXivh12I7

To je solidní masakr. Pocitově mi přišlo že i ten první poločas to hrozně nakopávame dopředu. Skvělá cesta jak utilizovat Aubu na hrotu jakmile někdo trochu presuje tak je ta rozehrávka dost tragedie.

Reagovat
Liveral

Granit Xhaka completed zero passes to Joe Willock and just three to Ceballos.

Willock didn't complete a single pass to Xhaka, just two to Ceballos and none to Aubameyang.

My prostě přes střed nedokážeme založit za posledních pár zápasů ani jeden útok když už se nám nějaká akce povede, tak je to přes krajního beka a křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nás ve středu zálohy přejel Elneny

Reagovat
Liveral

Tak Elneny aspoň jako jedinej z naší zálohy po hrišti lítá, hledá si volný prostory, nabízí se a z první posouvá míče. Xhaka je poslední dobou při rozehrávce v lese, Ceba se zase hrozně sere mezi stopery a chce všecho zakládat pomalu od vlastního vápna a vytváří tak v tom středu brutální díru a Thomas ješte neměl šanci se ukázat.

A jinak proti vám to byl asi náš nejlepší výkon v sezoně. (možná ne, ale já si na lepší zápas nevzpomenu)

Reagovat
Heisenberg

Proti vám jsme poprvý vypadali dobře v záloze, protože Partey je super a Elneny přes svoje nevýhody umí běhat. Xhaka a Ceba přes svoje výhody běhat neumí a hlavně Xhaka si to kompenzuje tím, že hraje hrozně hluboko.

Jasně že jdou současný problémy z velký míry za Artetou (i proti vám jsme nebyli zrovna šancostroj), ale ten hráčskej materiál je někdy příšernej, hlavně na tak atletickou ligu jakou se stala PL. Zpracovat míč už tolik hráčů neumí, ale v běhaní to je top liga (proto se taky daří Slávistům). Arteta si ale bohužel moc nepomáhá výběrem (dů)chodců namísto hráčů, který v klubu vyrostli a čekají na šanci.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Busby babes

jenze ani v tom zapase si toho moc nepripravili. Nebyt Pogba debil, skoncilo to 0:0 a nadavaj na nefuncni utok i po tom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to je pravda... Však to bylo z obou stran naprostý trápení.

Reagovat
Heisenberg

Rozestupy mezi obranou+Xhakou a Ceballosem jsou šílený, ti hráči se na takovou dálku ani neviděj.

Hlavní problém je v tom, že to v záloze neuběhaj. Xhaku s Ceballosem by uběhala i vesnická stará garda. Neskutečný, jak můžou hrát takoví neatleti spolu. A Willock hrál skoro až druhýho útočníka, takže jim vůbec nepomohl.

Samozřejmě jim nepomáhá, že jedinej hráč vepředu, kterej umí zpracovat míč a nabídnout se spoluhráči je Saka, kterej začíná z lavičky. Takže Xhaka a Ceballos nemají ani motivaci běhat dopředu, protože ta trojice vepředu jim hned pošle soupeře k bránění.

Reagovat
Liveral

Jn vnímám to uplně stejně, s tím že mi přijde, že tu díru vytváří strašně Ceba, rozehrává tak že chce míče buď metr od stopera, nebo krajího beka, čímž ho uplně vyřadí ze hry a na středu je pak 1000m čtverečních prázná díra, kde není nikdo.

Reagovat
cristiano.K.

už se těším ownymu na svatbu

Reagovat
lofin9

Kto je tá nešťastná?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele