Sakho skončil v Montpellier po hádce s koučem, údajně ho nakopl

03.11.2023, 18:23
Aktuality
Mamadou Sakho (© AFP)

Bývalý francouzský reprezentant Mamadou Sakho odešel z Montpellier po hádce s koučem, kterého během roztržky v tréninkovém centru podle médií dokonce nakopl. Někdejší stoper Paris St. Germain a Liverpoolu na instagramu oznámil, že se rozhodl v klubu skončit.

"Musíte vědět, jak odejít od stolu, když už se nepodává respekt. Po incidentu, který se odehrál minulý týden v tréninkovém centru a za který odmítám jakoukoli odpovědnost, jsem se rozhodl ukončit spolupráci s Montpellier," napsal třiatřicetiletý hráč, který působil v klubu od roku 2021, kdy přišel z Crystal Palace.

Vedení Montpellier uvedlo, že se obě strany rozhodly ukončit spolupráci dohodou po desetidenním zvažování. "Už deset dní trvá mediální šílenství kolem 'bitky' mezi (trenérem) Michelem Der Zakarianem a Mamadouem Sakhem," stojí v prohlášení jedenáctého týmu francouzské ligy.

Z disciplinárních důvodů skončil Sakho i v Liverpoolu poté, co ho v létě 2016 kouč Jürgen Klopp poslal domů z amerického přípravného turné. Za francouzskou reprezentaci odehrál rodák z Paříže 29 zápasů.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
SunFells

Bez něj se v Premier League dlouho neudrží

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Arnar Resmusonn

Reagovat
eder

Obávám se, že i s ním by to bylo velmi těžké...

Reagovat
Kucka

To bude určitě nekonfliktní pohodovej kluk.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele