SAHA PŘESTOUPIL DO MANCHESTERU UTD.

24.01.2004, 00:04
Aktuality
Manchester United získal z Fulhamu Francouzkého útočníka Louise Sahu. Rudým Ďáblům se už dva zápasy po sobě nepodařilo vstřelit jediný gól, proto se Manchester propadl na druhé místo za Arsenal a Sir Alex Ferguson rozhodl oživit tým novým útočníkem.

Celková suma kterou musel Manchester za Sahu vyplatit je 12,825 miliónů liber - 11,5 miliónů poputuje do Fulhamu, 0,575 miliónů FA Premier League a zbývajících 0,75 miliónů liber hráčským agentů, kteří se na přestupu podíleli.

K přestupu se sám Saha vyjádřil: "Jsem velice potěšen, můj sen se změnil ve skutečnost. Rád bych poděkoval mé rodině a všem lidem co mě pomohli se prokousat mojí fotbalovou kariérou. Opustit skvělou atmosféru Fulhamu bude těžké, ale já jsem rád že jsem se dostal do jednoho z nejlepších klubů na světě."Své samozřejmě řekl i trenér, Sir Alex Ferguson: "Louis je mladý a vzrušující talent a udělal neuvěřitelný pokrok. My nyní máme mladého a skvěle nadaného útočníka - jeho výkony proti Manchesteru nám to ukázali."

Fakta o Sahovi: (ze stránek Manchesteru)

Narozen: 8. Dubna 1978, Paříž
Pozice: střední útočník
1994 – 1995 Člen Francouzké reprezentace do 17-ti let.
1997 - Vstřelil zlatý gól Francie na Mistrovství Evropy do 18-ti let proti Portugalsku.
1997 - Ligový debut v týmu Metz proti Bordeaux.
1999 - Hostování v Newcastlu
2000 - Přestup do Fulhamu
2004 - Přestup do Manchesteru United

Autor: Jan Werner

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvělý tah do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale je mu uz 26

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Lojza.

Reagovat
HOST*Miguel

A nebo taky Ludva

Reagovat
PJ

Sice to neni žádnej super útočník, ale góly střílel ve Fulhamu, tak proč by v tom nepokračoval i v United. Snad se chytí...

Reagovat
HOST*Kily

No ja nevim,nechci byt pesimista,kvalitni utocnik to jiste bude,ale aby to nedopadlo jako vzdy,ze se za nejaky cas zjisti,ze se nova koupe neosvedcuje a Saha chtenechte stejne skonci na lavicce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim,že ne. Sica je mu 26,ale já si taky myslím,že bude dávat góly.

Reagovat
HOST*Thiery

Z lavičky se těžko dávaj góly,ale pořád je lepší než to holandský kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

No pockej,jaky kopyto?Na Ruuda mi nesahej...ty jeho primy tahy na branu proste miluju...

Reagovat
smazaný uživatel

No lol jesi je Ruud kopyto tak co ses potom ty to pro tebe este vyraz nebyl vymyslenej. Jeste mas cas to oznaceni odvolat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele