SAHA OBDRŽEL POZVÁNKU DO FRANCOUZKÉ REPREZENTACE

14.02.2004, 00:28
Aktuality
Louis Saha, nová posila v útoku Manchesteru United - a nyní i posila v útoku francouzské fotbalové reprezentace. Saha totiž vůbec poprvé obdržel pozvánku na reprezentační sraz. Stalo se tak přesně po 21 dnech, co přestoupil z Fulhamu do týmu Sira Alexe Fergusona.

Saha, který do Manchesteru přestoupil za 12.8 miliónů liber se stihl v dresu obhájce titulu již třikrát trefit do černého. Saha řekl, že je pozvánkou velice potěšen a že se těší, až si zatrénuje s hvězdami evropského fotbalu. "Je to pro mě velmi uspkojivé, ukazuje to, že bych mohl být v nominačním seznamu pro Euro 2004". Jsem rád za reprezentační pozvánku a cokoliv víc pro mě bude bonusem. Zahrát si z hráči jako Zidane, Henry a Vieira v jednom týmu byl můj sen. Jsem doopravdy extrémě šťastný. Budu se snažit ukázat svoje kvality a i kdybych na hřišti pobyl jen pár minut budu se snažit podat excelentní výkon," řekl Saha.

V přátelském zápase proti Belgii se Saha potká se svými spoluhráči z Manchesteru, Mikaelem Silvestrem a Fabienem Barthezem, který je ale teď na hostování v Marseille.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele