Sá Pinto se ohradil proti médiím, je připraven bránit sebe i klub

24.09.2012, 20:07
Aktuality
Lisabonský Sporting odstartoval do nové sezony hodně mizerně a pod tlak se dostal především jeho trenér Ricardo Sá Pinto. Jméno 39letého kouče bylo tamními deníky spojováno s odchodem, jeden dokonce sáhl i k osobnímu útoku, což si někdejší portugalský reprezentant nenechal líbil...

"Dnes jsem vedle některých dalších měl možnost přečíst si článek, v němž jsem byl nazván "omylem přírody". To je útok na mojí důstojnost a ukázka naprostého nedostatku respektu. Bolí to, jelikož článek četla i moje rodina. Když kritizujete mojí práci, měli bychom všichni mluvit stejným jazykem, to se v tomto případě nestalo. Za svá rozhodnutí a volbu taktiky kritiku přijmout dovedu, nikdo neví vše," prohlásil na dnešní tiskové konferenci před utkáním s Gil Vicente.

Sá Pinto byl kritizován deníky A Bola, Record a O Jogo, důvodem pak byly špatné výsledky portugalského klubu. Ten začal skupinovou fázi Evropské ligy domácí remízou s Basilejí a ideální to už vůbec není v ligové soutěži - ze tří zápasů vytěžil jenom dva body a před dnešní dohrávkou je třetí od konce.

"Informace o tom, že v kabině dochází ke konfliktům mezi hráči, byly nepřesné. Jsou to lži, v kabině k něčemu takovému nedochází. Mezi hráči a trenérem nebyl nikdy problém. Stejně tak jako mezi trenérským týmem. Je to výmysl, herní systém nikdy nekritizovalo ani vedení. Nemám z toho radost, jelikož se někdo snaží nás poškodit, cítíme se jako oběti nespravedlnosti. Ale když se chtějí zabývat Sportingem, budou mít co do činění se mnou. Klub budu v rámci svých sil bránit, ale v tuto chvíli nemohu utéct od svých povinností," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neměli prodavat Matíase Fernándeze..

Reagovat
FC Porto FC

to stim nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

pochcat hlavu všem bulvárním prasatům

Reagovat
Filip12

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

Reagovat
Filip12

Sá Pinto-Rui Costa hmm

Reagovat
Han střelil první

Nevím, nevím.. Zatím se mi vůbec nelíbí Fernandes. Navíc doplácíme na mladou a nezkušenou obranu, který si prostě jeden kiks za zápas stejně dovolí. Záloha je pak v přechodu do útoku naprosto neschopná a zbrklá. Ještěže Carillo a Ricky dají branku i z ničeho..

Reagovat
FC Porto FC

neřekl bych že obránci jako Carrico, Rojo, Insúa, Boulahrouz by byli tolik nezkušení

Reagovat
smazaný uživatel

kam ho predali dajak mi to uniklo ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ronaldo váží 118 kilogramů.

Tak já myslím, že s touhle váhou by bylo ideální začít hrát hokej, v brazilském národním týmu by se určitě prosadil

Reagovat
Filip12

kde točteš to je slušná matrž huba

Reagovat
Neuro

těžko uvěřitelné že to byl kdysi nejlepší útočník

Reagovat
smazaný uživatel

keno ?? kam ho predali dajak mi to uniklo ?

Reagovat
FC Porto FC

Fiore

Reagovat
FC Porto FC

Pro mě osobně jsou výsledky Sportingu zklamáním a hodně velkým. Kéž by byli v tabulce kde je Benfica a Benfica tam kde je Sporting útok a brána má Sporting dobrej ta záloha je horší ale dá se a největší slabina je ta obrana no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne neodvolavat trenera..

Reagovat
smazaný uživatel

neviete prečo je v druhej portugalskej toľko B- tímov ? predchadzajucu sezonu tam neboli

Reagovat
The Krupy

Ty kokos Sá Pinto som vôbec nevedel čo je s ním, môj veľký obľúbenec z Eura 2000, najlepšieho europskeho šampionátu aký som zažil

Reagovat
Darren Fletcher

mna zas eura nejak neberu. neviem cim to je

Reagovat
Darren Fletcher

No.1 je pre mna vo futbale vyradovacia faza Ligy majstrov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele